Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri kaappaus osa 7 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2429 sanaa, 15385 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-03-03 07:15:11
Kansio: Muu - muu

Kaappaus voi alkaa, mutta mikä onkaan lopputulos. Naruton operaatio Itachin nimen puhdistamiseksi alkaa. Ehtiikö hän ajoissa vai onko Danzo omine alaisineen nopeampi? Mikä on Tobin osuus koko juonessa? Onko hän mikään kiltti poika?

Varoitus: sisältää väkivaltaa K-15

Arvostelu
2
Katsottu 963 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Konohan pankin edustalla oleva aukio oli aavemaisen tyhjä. Jännittynyt odotus sekoittui yhä kovemmissa puuskissa puhaltavaan tuuleen ja taivaalle kerääntyviin synkkiin pilviin. Oli kuin ukkonen olisi odottanut myös oikeaa hetkeä.

Deidara hämmästyi kun aukiolle kaartoi harmaa auto, josta nousi ulos kuusi henkeä. Deidara seurasi seurueen tekemisiä katseellaan. Hän näki kuusikon pitävän omaa palaveria hetken, sitten he lähtivät pareittain eri suuntiin. Nähdessään pankkia kohti kävelevän kaksikon Deidara oli heittää kädessään olevan kranaatin aukiolle. Sasori ehti onneksi väliin:

”Mitä ihmettä sinä oikein teet?”

”Orochimaru ja Kabuto kävelevät juuri pankkiin”, sähisi Deidara ja oli heittää kranaatin jälleen.

”Anna olla. Onneksi Pain ja Konan ovat mukana. He saavat hoitaa ne kiusanhenget.”, rauhoitti Sasori Deidaraa.

---

Kabuto oli tehnyt oman osansa, tutustumalla Pankin ympäristöön. Hän oli saanut idean käyttää nelikkoa Sasuke, Karin, Jugo ja Suigetsu tarkka-ampujina, jotka nitistäisivät Akatsukit, mikäli aamunkoiton pojat saisivat saaliin. Kabuto hymyili ja lisäsi ajatuksen, että he voisivat jättää nelikon omilleen ja vihdoinkin Kabuto voisi pitää Orochimaru-saman itsellään. Moinen ajatus suorastaan värisytti häntä mielihyvästä.

Kabuto selitti suunnitelman muille ränsistyneessä huoneistohotellissa. Tosin Kabuton mielestä suunnitelma kaikui kuuroille korville. Orochimaru ja Karin huokailivat Sasuken kyljessä. Sasuke oli närkästynyt. Jugo mumisi jotain tappamisesta ja Suigetsukin toisti lausetta, täytyy saada Samehada. Kabuton ärjäistessä Sasuke kuitenkin kertasi suunnitelman ja muut nyökyttelivät suunnitelmalle. Tosin Kabuton verenpainetta nosti Orochimarun lause:

”Näetkö Kabuto, mikä taktinen nero meidän Sasuke-kun on?”

Joukko varustautui ja harmaisiin pukuihin pukeutuneet viisi miestä ja niukasti pukeutunut nainen astuivat autoon. Auton kylkeen oli maalattu heidän tunnus hyräilevä käärme. Sama tunnus oli kaikkien miesten kravateissa ja naisen paidan rintamuksessa. Ainoa poikkeus koko joukossa oli Sasuke, jonka jokaista puvun selkämystä koristi Uchihan suvun tunnus.

Jugo oli ehtinyt ajaa hetken, kun Sasuke katsoi taustapeiliin.

”Kirottua, meitä seurataan”, ärähti Uchiha.

”Ketä? Akatsukiko, saanko vihdoinkin ottaa yhteen Kisamen kanssa”, innostui Suigetsu.

”Ei vaan Konohan poliisi. Annahan Karin minulle revolverisi”, tuumi Sasuke ja avasi oven autosta.

Kiba ja Shino olivat varjostamassa Orochimarun joukkiota. He olivat olleet varomattomia ja paljastuneet. Kibakin aavisti mistä oli kyse kun näki oven avautuvan. Hän huudahti Shinolle:

”Äkkiä oikealle Shino!”

Shino käänsi tiukasti oikeaan. Samalla kun Sasuke pääsi astinlaudalle. Shinon väistöliikkeen nähdessään, Jugo käänsi kanssa tiukasti oikeaan ja Sasuke liukastui astinlaudalla. Hänen vasemmassa kädessä oleva revolveri lähetti patruunan taivaantuuliin. Sasuke roikkui hetken pelkän käden varassa, kunnes Suigetsu sai vedettyä ilmassa heiluvan Uchihan sisälle autoon. Sasuke motkotti Jugolle:

”Ei tullut mieleen, että olen ulkona.”

”Niin Sasuke-kun olisi voinut loukkaantua tai jopa kuolla”, yhtyi Orochimaru valituskuoroon.

”Taisimme karistaa heidät”, huokasi Karin.

Karin oli oikeassa. Shino oli kääntänyt autonsa niin tiukasti, että se oli kääntynyt 180 astetta ja osoitti nyt nokka tulosuuntaan. Kaksi poliisia huokasi helpotuksesta, sillä Sasuke tunnettiin Konohassa lempinimellä ’haukansilmä’ omilta poliisiasjoilta, jolloin Uchiha oli useana vuotena voittanut tarkka-ampujan tittelin poliisissa. Ei ollut ihmekään, että erikoisjoukotkin olivat havitelleet nuorta Sasukea. Kiba tuumi helpottuneena:

”Saimme nenillemme, mutta olemme sentään elossa.”

”Älä muuta sano”, tuumi Shino ja otti hansikaslokerosta esille juomapullon.

Shino otti pitkän kulauksen juomapullosta. Hän tiesi, että peli oli heidän osaltaan menetetty. Jäljelle jäisi vain raportointi Tsunadelle. Poliisipäällikkö läksyttäisi heitä taatusti. Shino ohjasi auton omalle kaistalleen ja kaksikko lähti poliisilaitokselle.

---

Sasuke juoksi pankin aukion poikki. Hän ehti lähimpään rakennukseen, kun kuuli kaksi lyhyttä konepistoolisarjaa. Hän ja Karin arvelivat Kabuton ja Orochimarun aloittaneen oman työnsä. He etenivät talon kattoa kohti, jossa oli hiljaista. Jopa uhkaavan hiljaista. Karin käpertyi Sasuken viereen ja kuiskasi:

”Täällä haisee ruuti ja kalma.”

”Totta”, supatti Sasuke toisesta suupielestään.

He päättivät mennä huoneeseen kolmosella. Molemmat lakivat kolmeen ja syöksyivät huoneeseen, jossa makasi kolme miestä verilammikoissa. Sasuke katsoi ympärilleen ja totesi kaikki kolme vainajiksi. Hän huomasi maassa isoja hylsyjä ja totesi lakonisesti:

”Jaaha Hoshikagi Kisame kävi täällä. Missähän Itachi on? Aistin, että hän on lähellä.”

---

Samaan aikaan toisaalla Kaksi erikoisjoukkojen jäsentä sai heittoveitset selkään. He kuolivat ääntä pitämättä. Passissa oleva tarkka-ampuja hätkähti kuullessaan mätkähdyksen selkänsä takaa. Hän käänsi päätään ja huomasi katsovansa virnuilevaa mustapukuista miestä. Huomatessaan miehen kauluksesen kohdalla veren väriset liperit, hän kuiskasi:

”Olet ’saarnaaja’ Hidan.”

”Oikein poikaseni”, Hidan virnuili, ”Nyt jos olet tehnyt syntiä, niin kannattaa katua ja tunnustaa.”

Tämän sanottuaan Hidan otti esille oman pistoolinsa ja veti panoksen piippuun. Hän katsoi hymyillen  pelokasta tarkka-ampujaa ja aloitti oman saarnansa. Se piti sisällään raamatun psalmin numero 23. Tarkka-ampuja kuunteli Hidanin saarnaa huumaantuneena eikä tajunnut tehdä mitään. Hidan oli päässyt juuri kohtaan, jossa puhuttiin virvoittavista vesistä, kun joku viritti aseen hänen takanaan ja jatkoi saarnaa hetken ajan, sitten ääni sanoi Hidanille:

”Olet näköjään muuttanut saarnaasi, sitten viime tapaamisen”, se oli Shikamaru.

Hidan kääntyi ja huomasi katsovansa Shikamarun aseenpiippuun. Hänen mukana oli Sheriffintähdellä varustettu nuori nainen, jolla oli haulikko kädessä. Shikamaru otti Hidanilta aseen pois kädestä ja asetti sen housunkaulukseen. Hidan tajusi pelin pelatuksi ja nosti kädet ylös. Shikamaru käski erikoisjoukkojen miestä laittamaan Hidanin rautoihin. Tarkka-ampuja tuli koppavaksi ja sanoi Shikamarulle:

”Älä sinä minua komenna! Etkö tiedä…”

”…että olet ainoa joka jäi henkiin.”, ärähti Shikamaru.

Tarkka-ampuja hätkähti, sillä hän ei ollut odottanut aivan tällaista tulosta. Hän totteli hämmentyneenä Shikamarun ohjeita ja löi Akatsukin rautoihin.

---

Pankin aukiolla oli hylätty vesitorni, jota oli käytetty ennen hevosvaljakoiden juoma-altaan täyttöön, nyt se oli hylätty, mutta sisälsi silti vettä. Tänne olivat Danzo, Fu ja Torune piiloutuneet. He olivat niin keskittyneet tarkkailemaan aukiota, että eivät olleet huomanneet taakseen saapunutta Itachia. Arpinaama hymyili ja veti vaimennetun pistoolin esille. Hän veti kahdesti liipasimesta. Danzo havahtui kahteen vaimeaan poksahdukseen. Danzo käänsi päätään ja huomasin lähes ilmeettömän Itachin. Arpinaama sanoi käärekasvolle:

”He eivät auta sinua enää koskaan.”

Itachi tehosti sanomaansa heilauttamallaan pistooliaan kohti kuollutta kaksikkoa. Danzo kalpeni, sillä hän tiesi olevansa yksin Itachin kanssa. Samalla Danzo ajatteli omalla tavallaan ja mietti ettei Itachi tiedä hänen käskystään. Danzo sanoi:

”Oliko sinun pakko tappaa heidät?”

”Alaisillasi on käsky tappaa minut tämän keikan yhteydessä. Sain tiedon Kakuzulta. Tehokas mies se palkkionmetsästäjä. Hän kun käyttää mielellään omia voimiaan ja kuristaa. Sinun pyhäkoulupoikasi puhui mitä vaan ’operaatio konohan puhdistuksesta’, saadakseen pitää oman henkikultansa, tosin Kakuzu hoiti hänet kylmäksi”, selitti Itachi vakavin kasvoin.

Danzo oli sanaton ja pelokas. Hän näki, kuinka Itachi poisti yltään päällystakin ja paljasti sen alta konepistoolin, johon oli kiinnitetty liekinheitin. Danzo katsoi asetta ja sanoi:

”Tuo liekinheitin onko se?”

”Kyllä, se on amaterasu. Minulla on tehtävänä päästää sinut ja toinen Uchihatownin lavastuksesta syyllinen, tänään pois päiviltä.”, sanoi Itachi ja hänen äänensä kaikui kylmyyttä.

”Toinen”, hätkähti Danzo, ”Sinä siis tiedät.”

”Että Tobi on Uchiha Madara, jonka pidättämistä olin suunnittelemassa, kun erikoisjoukot ja Madara teurastivat sukuni. Teille sopi Sasuken henkiin jäänti ja se että hän näki minut tekopaikalla.”, kertoi Itachi.

Itachi lopetti selitykset ja tähtäsi konepistoolilla Danzoa Hän painoi liipasimesta ja Danzo sätki sarjan ajan omaa kalmantanssiaan. Lopuksi Itachi käveli kolmikon luo ja  työnsi heidät veteen. Vesi alkoi värjäytyä punaiseksi verestä. Itachi oli suorittanut oman kolmanneksen salaisesta tehtävästään.

---

Kakuzu oli saanut kaksi miestä hengiltä ja kamppaili Sain kanssa, kun hänen takanaan jyrähti. Kakuzu tunsi kuinka hänen niskaan satoi rappausta. Palkkionmetsästäjä kääntyi ja näki keltatukkaisen miehen järeätekoisen puoliautomaattikiväärin kanssa. Kakuzu päätti hyökätä tunkeilijan kimppuun. Kyseinen päätös oli Kakuzulta virhe, sillä keltapää ampui uudestaan ja Kakuzu tunsi repivää kipua oikeassa olkapäässään. Kakuzu vajosi lattialle polvilleen. Naruto kohotti katseensa Saita kohden ja kysyi:

”Oletko kunnossa?”

”Joten kuten, mitä nyt kaulaa kivistää”, tuumi Sai.

”Hyvä”, murahti Naruto.

Naruto tökkäsi etusormellaan oranssin leveälierisen huopahatun takaraivolleen. Hän kääntyi haavoittunutta palkkionmetsästäjää kohden ja loi julman virneen kasvoilleen. Kakuzu ei yleensä pelännyt, mutta nyt hän vaistosi, kuinka vahvatahtoinen tuo oranssiin pukeutunut keltatukka oli. Hän tiesi heti, että tämä voisi huonona päivänä tappaa palkkionmetsästäjän. Kakuzu istuutui lattialle ja nojasi seinää vasten. Hän loi katseen Narutoon ja kysyi:

”Mitä tahdot?”

”Fiksu mies, minä pidän kaltaisistasi”, naurahti Naruto.

”Parempi olla fiksu ja elossa, kuin tyhmä ja kuollut”, hymähti Kakuzu.

”Okei, asiaan missä on Uchiha Itachi?”, tiukkasi Naruto.

”Viimeksi kun tiesin hänestä jotain, niin hän oli menossa tuonne vesitorniin. Muuta en tiedä, ihan totta”, Kakuzu kertoi Narutolle.

Naruto kiitti tiedoista ja nousi ylös. Samaan aikaan aukiolta kuului kaksi pamahdusta ja valokranaattien välähdykset valaisivat huonetta. Naruto kääntyi ja huomasi, kuinka aukiolle levittäytyi sankka savu. Kakuzu naurahti:

”Taisi meidän kaappaus alkaa. No nyt sinun on päätettävä lähdetkö Itachin perään vai estämään kaappaus.”

Naruto kääntyi Kakuzuun päin ja hymyili maireasti.

”Ei minun tarvitse sekaantua kaupungin poliisien asioihin. Olen täällä vain ja ainoastaan Uchiha Itachin maineen takia. Kakashi ja Yamato laittakaahan Sai rautoihin. Ai niin ja Sakura hoidatko tämän muskelihirmun haavan.”

Kakashi ja Yamato pidättivät Sain kuulusteluja varten. Sakura tuli huoneeseen ja alkoi hoitaa Kakuzun olkapäätä. Naruto lähti etsimään Itachia.

---

Deidara sai vihdoinkin merkin Painilta ja heitti innoissaan kaksi valokranaattia, vaikka Pain oli painottanutta ettei Deidara saanut leikkiä räjähteillä. Heidän iskunsa Kumo villageen oli epäonnistunut, kun Deidara oli hermostunut bensa-aseman hoitajalle ja maksanut bensan dynamiitilla.

Kranaattien räjähdettyä ja luotuaan häikäisevän välähdyksen, heittivät Konan ja Sasori aukiolle savupommit. Sankka savu alkoi peittää aukiota ja nelikko syöksyi pankkiin. Pankin sisältä alkoi lentää lyijyä nelikon niskaan. Pain ja Sasori haavoittuivat sisääntulossaan. He jäivät makaamaan tajuttomina pankin tuulikaappiin. Deidaran ja Konanin eteneminen pysähtyi kanssa tuulikaappiin. Deidara oli vasemmalla seinustalla ja kaivoi jo räjähteitä esille, kun Konan pysäytti hänet käsimerkillä. Hän otti oman päällystakin sisuksista pumppuhaulikon. Turhasta alamaailma ei tuntenut Konania ’sinisenä pyörremyrskynä’, sillä nyt Deidara sai todistaa miksi Konan oli akatsukissa.

Sininen pyörremyrsky lähti liikkeelle ja pumppuhaulikon jyrähdykset katkoivat Kabuton konepistoolin naputusta. Rätinä ja pauke päättyi, kun puoliautomaattikivääri ampui kattoon ja Painin ääni jyrisi pitkin pankkisalia:

”Orochimaru ja Kabuto tiedämme teidän olevan siellä, joten antautukaa niin pääsette saaliin jaolle.”

Painin tarjous olisi kaikunut kuuroille korville, ellei aukiolta olisi kaikunut ääni:

”Huomio Akatsuki ja Käärme, täällä puhuu poliisipäällikkö Tsunade, mikäli haluatte päästä ehjinä täältä pois, niin antaudutte.”

Aukiolla hälvenevän savuverhon läpi kaikki saattoivat nähdä suuren määrän Konohan poliisiautoja. Jokaisen auton takana saattoi nähdä vahvasti aseistettuja poliiseja. Pain katsoi Konaniin ja kysyi:

”Mitä tehdään?”

”No, meillä on kaksi vaihtoehtoa, joko me nyt antaudumme tai sitten kokeillemme onneamme”, sanoi Konan.

Konankin pohti ankarasti vaihtoehtoja. Hän katsoi sivukujalle, josta oli tullut ja huomasi Zetsun sekä auton paikalla. Samassa Deidara huusi:

”Tobi ja auto ovat kadonneet!”

Ei voi olla totta, ajatteli Konan. Hän tajusi pelin pelatuksi. Kaikki olivat astuneet ansaan. Hän asteli tiskin taakse, jossa Kabuto oli. Samassa hän huomasi Sunan tunnuksin varustetun postisäkin ja sanoi Kabutolle käskevään äänensävyyn:

”Avaas tuo säkki rillipää!”

Kabuto otti taskustaan stiletin ja ratkoi kankaan auki. Hämmästynyt kohahdus kävi läpi salin ja pettymys paistoi Konanin kasvoilta, kun hän sanoi:

”Siellä on pelkkää sanomalehteä. Koko keikka on pielessä.”

Orochimaru, Deidara ja Pain kirosivat ääneen. Pakoautoja oli vain yksi käytössä ja saalista ei ollut tullut ryoakaan. Konan vaipui polvilleen ja itki katkerasti. Kaikki tiesivät pelin olevan ohi. Sasori oli haavoittunut pahemmin kuin Pain ja oli nopean ensiavun tarpeessa. Konan sanoi Painille:

”Etsi jostain megafoni tai sen tapainen. Me antaudumme.”

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2010-03-03 13:28:00
Oijjoi taidanpa mennä lukemaan nuo edellisetkin osat. Tää oli hyvä.

Saa nähdä mitä ensi osassa tapahtuu.. Tykkäsin eniten tuosta Kakuzun repliikistä: ”Parempi olla fiksu ja elossa, kuin tyhmä ja kuollut”, hymähti Kakuzu.
Ja muutenkin kokonaisuutena hyvä. Siis tämä jakso.

Virheitä en huomannut. Paitsi tais muistaakseni jossakin kohdin piste puuttua, mutta en mä ala enää sitä etsimään.

Täydet pisteet saat. ^__^

Daligar - 2010-04-30 20:14:14
Ehdin viimeinkin lukaisemaan tämän :D

Oli kyllä todella jännä~ Pääsivät viimeinkin aloittamaan keikkansa. Voi voi, ei vain mennyt oikein putkeen :/

Toivottavasti Sasori selviää! Se on niin ihana <3 Taidanpa arvata kellä oli oikeat rahat: Tobilla XD Pentele sitä käppänää!

Hidan oli ihan mahtava :D Saarnaaja <3 xD

Kyllä sä tästä täydet pisteet saat :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste