Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Little Story [1/2] - Kanaye
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1389 sanaa, 8250 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-03-14 13:13:00
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Sasuke tiesi ilmeen tulevan olemaan loistava. Silti hän ei voinut olla nauramatta kovaa kun tyttö juoksi kyynelehtien kotiinsa.

Siitä onkin pitkä aika kun mitään olen lisännyt. Ja tietenkin minun täytyy lisätä tällainen ficci, jollaisia en ole tottunut kirjoittamaan. Ja otsikko on H-U-O-N-O, huonon mielikuvituksen takia.

Sisältää lievää yaoita, ja TODELLA lievää pornoa. Prostituutiota. Rumia sanoja. Täysin ensimmäinen kerta kun kirjotan näistä aiheista.

Parituksia... yksipuolinen SakuSasu, mutta pääasiassa SasuSui. Ikäraja on jotain k-15 ja k-18 välillä ^^'

Ja biisinä Volbeat - Still Counting.

Toisen osan lisään, jos saan tarpeeksi kommentteja (ja kunhan saan sen kirjoitettua loppuun) :3

Arvostelu
6
Katsottu 1375 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Linkki biisiin: Tästä
------
Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're a fool
Well that's just like me yoohoo and I know you too


Sasuke selaili koulukirjaansa tympääntyneenä. Hän kuuli opettajan selostavan samaa asiaa, mitä edellisellä tunnillakin. Korppi ei edes muuten kuuntelisi, mutta hän tiesi, että jos hän ei saisi hyviä arvosanoja, hänen isänsä pimahtaisi.
Oveen koputettiin, ja ovi aukesi opettajan toimesta päästäen sisään Kiban, joka oli tavalliseen tapaan myöhässä. Hän alkoi taas selittää kömpelöitä valheitaan, miksi hän oli myöhässä, mikä ärsytti sietämättömästi Sasukea. Ruskeahiuksinen valehteli aina kaikesta. Kun hän oli viimein valmis, hän istui tavalliselle paikalleen.
Jiraiya jatkoi oppituntia. Sasuke mietti miestä ja tästä kiertäviä huhuja. Kaikki tiesivät tämän seurustelevan tyttöjen liikunnanopettajan, Tsunaden kanssa, mutta kaikki myös tiesivät tämän tavasta käydä baareissa hankkimassa iltaseuraa muista naisista. Ihme olikin, miten Tsunade jaksoi vielä miestä.
Jiraiya kysyi kysymyksen, odottaen jonkun viittaavan. Kun yksikään käsi ei noussut, Jiraiya lopulta määräsi Naruton vastaamaan. Poika änkytti selittäen jotain, joka ei tosiaankaan ollut oikea vastaus. Sasuke huokaisi raskaasti toisen idioottimaisuudelle.
Jiraiyan ilmoittaessa Narutolle tämän vastanneen väärin, hän kysyi kysymyksen uudestaan, tällä kertaa Sasukelta. Hän vastasi täysin oikein, muistellen kirjasta lukemaansa kappaletta.
Sasukella ei kyllä ollut oikeutta valittaa muiden ominaisuuksista. Hän tiesi itsekin olevansa samanlainen kuin hekin. Yhtäkään hyvää asiaa itsestään Sasuke ei osannut sanoa.

Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it all again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I'm
definitely not alone, well I'm not alone


Tunti oli päättynyt jo aikoja sitten, mutta Sasuke oli pakotettu jäämään luokkaan vielä. Yksi niistä typeristä fanitytöistä oli pyytänyt häntä puhumaan kanssaan. Sasuke tiesi mitä tyttö sanoisi.
- Minä pidän sinusta tosi paljon, vo…voisitko alkaa seurustelemaan kanssani? Tyttö kysyi. Siinä se oli taas. Sasuke oli kuullut saman lauseen jo monilta kymmeniltä tytöiltä, eikä hän voinut käsittää mikä tyttöjä hänessä viehätti. Siitä huolimatta Sasuke antoi saman vastauksen kun aina ennenkin.
- Nähdään koulun jälkeen, ja mennään meille. Sasuke sanoi. Hän tiesi että kotona ei olisi ketään. Itachi oli muuttanut jo kotoa, ja vanhemmat olivat työmatkalla. Korppi katsoi kuinka tyttö punastui ja myöntyi kutsuun. Kun tyttö kääntyi ja juoksi pois, Sasuke katsoi tytön perään ärsyyntyneenä. Tytöt olivat kaikki samanlaisia huoria, loppujen lopuksi. Se ällötti poikaa suunnattomasti.
Koulun jälkeen kävellessään tytön kanssa kotiaan kohti – tytön nimi oli Sakura, sen verran Sasuke oli selvittänyt – tyttö hyppeli innoissaan. Sasuke katsoi tyttöä ärsyyntyneenä, mutta toisen katseen kohdatessaan, hän hymyili.
Kotona ei kestänytkään kauaa kun tyttö makasi alastomana Sasuken sängyllä. Työntyessään hitaasti Sakuran sisään, Sasuken teki mieli oksentaa. Hän oli ollut oikeassa, tämä tyttö oli aivan samanlainen kuin muutkin: valmiina levittämään koipensa vain saadakseen mitä haluaa. Sasuke virnisti ajatellessaan millaisen ilmeen tyttö tekisi seuraavana aamuna kun poika kertoisikin inhoavansa tätä.
Sasuke tiesi ilmeen tulevan olemaan loistava. Silti hän ei voinut olla nauramatta kovaa kun tyttö juoksi kyynelehtien kotiinsa.

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again


Istuessaan keittiön pöydän ääressä syömässä aamupalaansa, Sasuke hyräili itsekseen. Hän tiesi olevansa hirveä ihminen, hirveämpi ihminen kuin ne joita hän aina halveksui ja pilkkasi, mutta hän ei piitannut. Niin kauan kun hän vain pääsisi haluamansa henkilön luo.
Illan tullessa Sasuke puki vaatteensa päälle, kävellen eteiseen. Hän veti nahkatakkinsa päälleen, laittoi kengät jalkaansa ja lähti kävelemään syksyisen tuulen puhaltaessa. Pian hän pääsisi taas rakastamansa henkilön luo.

Well the music seems do cover
And the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order


Astuessaan baariin sisään, hän tervehti veljensä parasta kaveria, joka tarjoili baarissa. Hän tiesi ettei saisi alkoholia muualta kuin tästä baarista. Ottaessaan kaljatuoppinsa vastaan, poika kääntyi katsomaan lavalle päin. Tuttu musiikki alkoi soimaan, ja Sasuke virnisti nähdessään, kuinka neljä henkilöä asteli lavalle. Kolme naista, ja yksi hoikka, pienikokoinen poika. Musiikin jatkuessa baarissa huudeltiin ja vihelleltiin nelikon riisuessa vaatteitaan.
Siitäkin huolimatta että baari oli täynnä miehiä, poika oli silti suosituin nelikosta. Tämän tanssi sai ihmiset huutelemaan kovempaa ja joka vaate, jonka tämä heitti, aiheutti kamppailun. Sasuke virnuili katsoessaan Suigetsun tanssia. Tämä oli yhtä kaunis kuin aina.
- Se tavallinen, eikö? Shisui kysyi ojentaessaan avaimia Sasukelle. Mies tunsi korpin hyvin. Sasuke ojensi rahat miehelle ottaen avaimet vastaan. Enää hetki, ja hän pääsisi rakkaansa luo.

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it fills me with rage, and you do it again


Avatessaan takahuoneen oven, Sasuke näki tutun kuluneen sängyn. Hän istui siihen odottamaan. Odotusta ei kestänyt kauaa, ja pian ovi aukesi jälleen paljastaen Suigetsun. Tällä oli musta t-paita ja tavalliset, vaaleat farkut. Hän katsoi Sasukea varautuneesti, kun tämä käveli häntä kohden sulkien tämän pian suudelmaan.

- Miksi sinä olet taas täällä? En halua että tulet aina. Suigetsu kuiskasi Sasuken suudellessa tämän kaulaa. Sasuke virnisti pojan sanoille nostaessaan tämän paidan pois paljastaen kauniin kehon.

-Turha valehdella, minä tiedän ettet tarkoita sitä. Sasuke sanoi kaataen pojan sänkyyn. Suigetsu inahti nautinnosta kun korppi suuteli tämän rintakehää. Hiljalleen Sasuke riisui pojan housut riisuttuaan oman paitansa. Sasuke suuteli toista uudestaan tarttuessaan tämän alushousuihin.

And a gangster keeps on telling
That he's got a song that matters
So I flip a coin towards him
Thank you very much for listening


Tunnin kuluttua kaksikko makoili sängyllä, Suigetsu makoili selällään, Sasuken kietoessa kädet tämän ympärille.
- Tiedätkö, jonain päivänä minun elämäni järjestyy. Joku päivä pääsen täältä pois. Jonain päivänä minun elämälleni tulee tarkoitus, minunkin elämäni on tärkeä. Sasuke mumisi myöntävästi pojan mietinnöille, piittaamatta enempää. Tajutessaan ajan, Sasuke nousi hiljalleen ylös sängyltä alkaen pukeutumaan. Kuivunut hiki tuntui inhalta Sasuken ihoa vasten, ja poika ei malttanut odottaa suihkuun pääsyä. Tarttuessaan oven kahvaan, Sasuke kääntyi vielä takaisin.
- Siinä. Hän sanoi nakaten pienen setelitupon sängylle. Suigetsu tuijotti sitä hetken tyhjästi ennen kuin tarttui siihen. Sasuke oli jo lähdössä, kun Suigetsu puhui jälleen.
- Sasuke. Minä ihan tosissaan haluan korjata elämäni. Minä… Päätin mennä takaisin kouluun. Ensi viikosta lähtien me olemme luokkakavereita. Sasuke kääntyi katsomaan toista. Oliko hän kuullut oikein?

-------------------

Siinäpä on. Kommenttia ja kritiikkiä toivon, varsinkin jälkimmäistä. Seuraava osa on jo kirjoituksen alla, ja sen tänne lisääminen riippuu teistä :)

Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2010-03-14 14:54:01
Wow... Olin tänään aika laiskalla päällä, kun en jaksanut alkaa lukemaan fan ficcejä, mutta liityin yhteen kerhoon, ja päätin tulla lukemaan yhden ficcin. Ja hyvä, että luin tämän.
Nimittäin pidin tästä^^

Ficciä kerrottiin todella kivasti  ja en olisi koskaan arvannut, että Suigetsua paritettais Sasuken kanssa... Uusi paritus minun silmille...
Kirjoitusvirheitä ei bongannut silmille ja se on kiva juttu. Biisi sopi ihan kivasti tähän myös!

4pojoa ja toivottavasti teet jatkoa ^^

Raw - 2010-03-14 15:58:00
Uijuijuiiijuiiiii! Ihana! Sakuran todellinen luonne paljastui >w<//
Tämän ficin idea,juoni, kaikki on koottu ihanasti yhteen ja solutettu yhteen pakkaan!
Ja vaikka luin SasuSui, niin silti ajattelin että joo, narskahan siellä lavalla on... Mutta olin iloisesti yllättyny ja heittelin tylsälle mielelleni huutoja kun jatkoin lukemista eteenpäin~ Luv this! Jatkoa. Ja pian! Five!

Haruna - 2010-03-15 14:05:42
Hii^^

tämä oli ihana. Aluksi en olisi jaksanut, mutta jotenkin alkoi mietityttämään tuo paritus. En oikeastaan tiedä edes kuka tuo Suigetsu, mutta kyllä se joskus mulle selviä :DD

Mutta seuraavaksi itse aiheeseen. Erittäin mukavaa tekstiä. tykkäsin erittäin paljon. Tämä oli mukavasti kirjoitettu. Tekstistä sai mukavasti selvää :D

Jatkoo vaan

5p <3<3<3

sango - 2010-03-16 13:12:34
Jee SuiSasuaa! jiihaa! ihana ja haluan ehdeottomasti lisää onegai *kittyeyes* ^^ Juu ja viis pojoa saat ja ruusukimppun, domo. ^^

Baka-chan - 2010-03-17 08:39:58
OwO 5p, ehdottomasti~

mä en osaa kommata ^^'' mutta hyvä ficci~ ja ok paritus =33

Daikon - 2010-04-21 17:15:56
Suiiigetsu <3

Hyvä ficci löytyi kun painoin random nappulaa.

Kirjoitusvirheitä en löytänyt eikä minulla mitään järkevää sanottavaa edes ole. :__: Ehkä olisi saanut selittää enemmän tuota Sakura osiota. Mutta hyvä noinkin.

Voisin lukaista lähiaikoina seuraavankin osan. Luultavasti luenkin, sillä tahdon tietää miten Sasukelle ja Suigetsulle käy <3 Mielenkiintoista. :D

Neljä pojoa saat! ^__^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste