Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Prologi: seitsemäs ottelu Konoha vs. Akatsuki - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1043 sanaa, 6881 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-04-02 12:08:30
Kansio: Muu - muu

Kevät kun on tunnetusti jääkiekkokauden hupennuksen aikaa, niin aloin naputella Naruto aiheista jääkiekkotarinaa. Tarina pitää sisällään Finaalisarjan viimeisen ja ratkaisevan ottelun. Ottelun kulku nähdään Selostajan/Kommentaattorin näkökulmasta Eli näin meille välittyvä kuva ottelusta on kuin radiota kuuntelisi. Selostajana toimii Hayate ja Kolmas Hokage kommentoi tapahtumia asiantuntijana. Tässä luvussa luvassa ottelun alustus eli kokoonpanot ja taisteluparit. Lukekaa ja kommentoikaa.

P.S. H kappaleen edessä tarkoittaa Hayatea äänessä ja S taas Sarutobia eli Kolmatta Hokagea.

Disclaimer: Hahmot ovat Masashi Kishimoton, mutta tarina minun.

Arvostelu
3
Katsottu 1002 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Tervetuloa Konohan jäähalliin, jossa on alkamassa maailman mestaruuden kannalta ratkaiseva seitsemäs ottelu. Kuten arvata saattaa ottelua seuraamaan on tullut täysi katsomollinen yleisöä. Molempien joukkueiden kannatusjoukoissa on valtavasti kovaäänisiä nuorempia naiskannattajia. Tässä on vielä aikaa ottelun alkuun, joten meillä on täällä selostamossa aikaa käydä läpi kokoonpanot ja alustaa tulevaa ottelua. Eli itse olen selostajanne Hayate Gekko ja asiantuntijana täällä selostamossa toimii Konohan entinen päävalmentaja Sarutobi Hiruzen.

S: Päivää.

H: No niin, käymme läpi joukkueet, joista ensin Konoha. Konoha on ilmoittanut ensimmäiseen kenttään hyökkäysketjuksi Uchiha Sasuken, Sakura Harunon ja Uzumaki Naruton. Puolustajapariksi valmentaja Tsunade laittaa Hatake Kakashin ja Yamaton.

S: Näköjään Tsunade luottaa, että Sasuke on saanut hermokontrollinsa kuriin, sillä viidennen ottelun kaltaiseen pimahdukseen ei ole varaa.

H: Totta Sasuke on ollut ykkösviisikosta melkoisessa hiillostuksessa vastustajan puolelta. Etenkin Uchiha Itachi näyttäisi jonkinlaista hiillostusta harrastavan. No siirtykäämme Konohan toiseen kentälliseen, joka sisältää kokemusta eli hyökkäyskolmikko Neji Hyuuga, Tenten ja Rock Lee. Puolustajaparina Might Guy ja Umino Iruka

S: Erikoinen kentällinen. Itse olisin peluuttanut Hyuugaa ykköskentässä, sillä hän toi kuudennessa ottelussa kyseiseen kenttään tarvittavaa rauhallisuutta. Ei sillä etten nauttisi Uzumakin ja Uchihan energisestä työskentelystä. Moni myös odotti varmaan Hatake Kakashin pelaavan Irukan kanssa. Mutta nyt oikeastaan Tsunade teki mielestäni oikean ratkaisun, kun laittoi Irukan Guyn kanssa samaan pariin. Näin Guyn melko riskialtis puolustuspeli saa varmuutta.

H: Selvä, kolmas kenttä pitää sisällään hyökkäyskolmikon Nara Shikamaru, Ino Yamanaka ja Choji Akimichi. Puolustajaparina onkin varsin mielenkiintoinen pari eli Asuma Sarutobi ja Yuuhi Kurenai.

S: Loistava valinta Tsunadelta. Kävi tässä ottelussa miten tahansa, niin tämä kentällinen Tsunaden tulisi pitää koossa. Taitoa ja voimaa samassa kentällisessä.

H: Aivan, seuraavaksi vuorossa on neljäs kentällisemme, joka sisältää vain hyökkäys kolmikon Inuzuka Kiba, Hyuuga Hinata sekä Aburame Shino.

S: Tämäkin on hyvin vaarallinen ketju. Inuzuka on etenkin maalinedus kamppailuissa ollut vahva. Hyuuga ja Aburame ovat taas pelinrakentajia parhaasta päästä.

H: Maalissa Konohalla onkin tänään Sai. Tämä oli kuulemma pakkovalinta, kun molemmat vakiomaalivahdit ovat loukkaantuneina.

S: Tosiaan puhuin Konohan maalivahtivalmentajan Danzon kanssa ja hän valitteli, kun Fu sekä Torune joutuivat jättämään pelikentän tässä sarjassa ennen sen päättymistä. Etenkin Torunen viidennessä pelissä venähtänyttä nivusta hän harmitteli kovasti. Mutta annetaan Sain yrittää, eihän peliä ole vielä pelattu.

H: Ei ole,  käännetäänpä katse toiseen joukkueeseen, joka on siis Akatsukin ja Otokaguren yhdistelmä joukkue, mutta kulkee Akatsukina pelkästään. Heidän ensimmäinen kentällinen sisältää Hoshikage Kisamen, Uchiha Itachin sekä Zetsun muodostaman hyökkäyskolmikon ja puolustuskaksikon Konan ja Pain.

S: Tässä on äärimmäisen kova viisikko, ellei Itachi ala jälleen pelaamaan omaa veljeään ulos. Silloin tällä viisikolla tulee olemaan vaikeaa eli hermokontrolli on tärkeä.

H: Toiseksi viisikoksi on ilmoitettu Deidara, Sasori ja Tobi sekä puolustajat Hidan ja Kakuzu.

S: Mielenkiintoinen viisikko sisältää yleisön suosikkeja, mutta ei ole vakuuttanut vielä esityksillään. Alkukauden yksi kovimpia hyökkäysketjuja, mutta puolustajien asenne on ehkä hieman syönyt tehoja. Oli viisautta kakkosvalmentaja Kabutolta nimetä Hidan apukapteeniksi, niin ovat nuo turhat käytöskympit jääneet.

H: Hyvä, sitten mielenkiintoinen viisikko ensiksi hyökkäykseen, jossa ovat Jiroboo, Tayuya ja Sakon. Puolustuksessa ovat Kimimaro ja Kidomaru.

S: Jos oli Konohan kolmoskenttä kova, niin sitä on myös Akatsukienkin. Tämä kenttähän aloitti kauden kakkoskenttänä. Nyt en olisi missään nimessä uskonut Orochimarun laittavan tätä kenttää jäälle, etenkin kun he ovat olleet hyvin vaisuja koko playoff kauden.

H: Hmm…, niin ehkä vastaus tulee tässä. Neloskenttänä Abumi Zaku, Kin Tsuchi sekä Dosu Kinuta.

S: Näyttää siltä että valmentaja Orochimaru luottaa enemmän kokemukseen kuin nuoruuteen.

H: Totta, maalissa Akatsukeilla on Jugo.

S: Luonnollinen valinta. Ainakin Suigetsu oli aikaisempien pelien perusteella hieman pehmeä maalivahti. Tuntui kuin hänelle olisi mennyt selän taakse vähän helposti viidennessä pelissä kiekot. Mutta Jugo oli kuin varmuus pelissä numero kuusi ja ratkaisevassa pelissä sarjassa Sunakagurea vastaan.

H: Selvä joukkueet onkin käsitelty läpi. Valmentajinahan toimivat Tsunade ja Jiraya Konohalla sekä Orochimaru ja Kabuto Akatsukien puolella. Kaikki entisiä pelaajia ja yleisö onkin antanut tälle finaalisarjalle nimen ’Sannin series’. Itse aikanaan valmensit kolmikkoa Tsunade, Jiraya ja Orochimaru. Millaisia muistoja tuo kolmikko tuo mieleesi?

S: Hyviähän se nostaa. Etenkin Orochimarun taitava pelinlukutaito ja harhautukset. Jiraya kova työntekijä ja Tsunadesta nousee ensimmäisenä hänen uskomattoman kova lyöntilaukaus esiin.

H: No niin tässä on hetki aikaa vilkaista vielä meidän ehdotukset päivän kaksintaisteluparit. Ole hyvä Sarutobi.

S: Kiitos Hayate, ensin olen poiminut pelikurin kannalta tärkeän parin Uchihat. Molempien on säilytettävä maltti ja pelattava omaa peliä. Toinen maalivahdit; Sai vastaan Jugo, kumpi ottaa sen tärkeän kiekon. Mielestäni Sai on hyvä, mutta Jugo on ollut jo erinomainen. Kolmas ja viimeinen kohta Hidan vastaan Guy. Mitä tehdä kun joutuu puolustamaan puolustajaa vastaan.

H: Kiitos Sarutobi näistä ajatuksista ja kuten korvia huumavasta metelistä voitte päätellä, niin joukkueet saapuivat jäälle. Konohan pelaajat ovat pukeutuneet omaan kokovihreään peliasuun. Akatsukien asu on tuttu musta peliasu, jossa on punainen pilvi rinnan korkeudella ja olkapäissä. Akatsukien numerot ja nimet selässä ovat punaisella värillä. Konohalla numerot ja nimet ovat valkoisella.

H: En ole moista kokenut ennen. Täällä hallissa lähes 20 000 ihmistä huutaa ja valkeat pyyhkeet pyörivät villisti, kun joukkueet asettuvat siniviivoille ja kansallishymnit lähtevät soimaan ensin Akatsukin.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-04-02 12:49:45
HEE!! Lätkää! ^^
Sanoisnko näin alkuun...erikoinen kerrontavalinta, voisin jopa pitää parempana, kuin sitä, että kerrotaan joukkueiden näkökulmasta. Tai siis keskitytään heihin, mutta kerronta kolmannen osapuolen silmin? Njää...U know what I mean...
Jatkoa innolla odotellen, 5 pinnaa! <3

Raw - 2010-04-05 14:29:44
Luoja mitä huumoria 8D Kirjoitustyyli hyvä, tosin pilkkua, huutomerkkejä yn. voisi käyttää enempi. Viisi!

Nuti - 2010-04-05 14:55:36
Tämän lukeminen oli kuin ratiota olisi kuunnellut! Odottelen jatkoa mielenkiinnolla :) Saisi nostattaa mielestäni vähän lisää narutomaisuutta peliin seuraavissa osissa (jutsuilua kentällä?), mutta tämäkin malli on mainio. 4,5, pyöristyy femmaan :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste