Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Seitsemäs ottelu: Konoha vs. Akatsuki 1. erä (osa 1) - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3825 sanaa, 24156 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-04-08 22:56:19
Kansio: Muu - muu

Huhuh...kun kerran aloin tähän hullun hommaan, niin viedään urakka läpi. Eli ottelu alkaa ja tämä osa seuraa tapahtumia ensierän 14 ensimmäiseltä minuutilta. Näkökulma on edelleen selostaja/kommentaattori. Ensi osassa on luvassa erätaukokommentteja.

Disclaimer: Hahmot ovat M.Kishimoton ja tarina minun.

Arvostelu
4
Katsottu 983 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Se oli Akatsukin hymni ja sitten Konohan oma hymni. Täytyy myöntää, että moni osaa molemmat hymnit. No niin, nyt kaiken tämän jälkeen joukkueiden kapteenien viirien vaihto. Akatsukin kapteenina toimii Uchiha Itachi. Konohalla Hatake Kakashi. He vaihtavat viirit ja kättelevät toisensa sekä tuomariston. Tuomaristoon kuuluvat päätuomarit Chiyo ja Sabaku no Gaara. Linjatuomareina toimivat Temari ja Kankuro.

H: Ottelu on valmis alkamaan. Yleisö hiljenee odottamaan. Kentällä ovat molempien joukkueiden ykköskentälliset. Konohan Naruto, Sakura, Sasuke, Kakashi ja Yamato. Akatsukien Kisame, Itachi, Zetsu, Pain ja Konan. Aloituksessa Sakura vastaan Itachi. Tästä se lähtee, Gaara tiputtaa kiekon jäähän ja Itachi kauhoo avausvoiton. Kiekko menee Konanille, joka peruuttaa Jugon vartioiman maalin taakse. Nähtävästi Konan hakee lyhyttä avausta. Hän siirtää kiekon Painille, joka avaa kohti Itachia, mutta väliin ehtii Sasuke. Sasuke viilettää kohti Jugon vartioimaa maalia. Tilanteessa olisi mukana myös Naruto, mutta syöttölinja hänelle on tukossa. Konan estää syötön onnistumisen pakottaen Sasuken laukomaan. Jugo torjuu helposti laukauksen kulmaan, josta Pain hakee kiekon ja käynnistää vastahyökkäyksen syöttämällä Zetsulle. Zetsu vie vartaloharhautuksella Sakuran kahville tilanteesta. Nyt on syntynyt 3 vastaan 2 tilanne eli puolustajat vastaan hyökkäysketju. Yamato taklaa Kisamea siniviivan tuntumassa, niin että happi pakenee hetkeksi kiduksista. Kakashi pyrkii katkomaan Zetsun ja Itachin välisen syöttölinjan. Zetsu syöttää, mutta hieman myöhässä ja Itachi ajautuu nurkkaukseen, jossa joutuu kovaan vääntöön Sasuken ja Naruton kanssa.

S: Pelin alku on näyttänyt hyvinkin hermostuneelta. Joukkueiden tulisi saada peli rauhoitettua, sillä muuten tulemme näkemään pelkästään päätöntä päästä päähän sinkoilua.

H: Gaara katkaisee pelin ja näyttää ruuhka-aloitusta Konohan päädystä. Joukkueet vaihtavat samalla pelaajia ja katsomosta alkaa kuulua korkeita naisääniä, kun Deidara luistelee kentälle. Kawaii ja Kyaa, huudot sekoittuvat yhdeksi pauhuksi hallissa. Kentällä ovat siis kakkoskentälliset, Konohalta kokemusta, Akatsukeilta taas nuoruuden intoa ja perusvarmaa puolustusta. Aloitukseen kyyristyvät Tenten ja Sasori. Tenten vie tämän aloituksen. Kiekko tulee Irukalle, joka lyö kiekon purkukiekkona kohti keskialuetta. Kakuzu yrittää pysäyttää kiekon, mutta se tulee sen verran nopeasti ettei hän pysty siihen. Mitäs tämä on? Neji ilmestyi tilanteeseen kuin tyhjästä ja vie kiekon. Voi veljet tämän miehen luisteluvoimaa. Siinä jäivät Kakuzu ja Hidan kuin seisomaan, kun Neji potkii itsensä vauhtiin. Nyt jäljellä on vain Jugo. Neji tulee p-pisteiden kaarelle ja virittää oman laukauksensa. Jugo putoaa polvilleen, mutta se olikin valelaukaus, sillä Neji siirtää kiekon rystylle ja nostaa kiekon ylänurkkaan. Ensimmäinen maali on nähty ja tekijänä on Hyuuga Neji. Ensimmäiset onnittelijat ovat Lee ja Guy.

S: Peli voi nyt alkaa todenteolla, sillä tätä tämä ottelu kaipasi enemmän kuin mitään muuta.

H: No niin, tämä ottelu on siis 1-0 Konohalle ja samat kentälliset näyttävät jatkavan. Nyt aloitusvoiton vie Sasori. Kiekko siirtyy Kakuzulle, joka tuo kiekon punaviivan yli ja ampuu sen lujaa Konohan päätyyn. Pieni mutta voimakas Tobi punnertaa kiekon kulmaväännöstä eteenpäin ja aina Hidanille, joka hakee tilaa laukaukselle siniviivalla. Tosin sitä ei tunnu löytyvän, koska Tenten peittää tilan kärkikarvaajana. Hidan siirtää kiekon Tobille. Tobi antaa takaisin Hidanille, joka huomaa vapaana olevan Deidaran. Hidan syöttää Deidaralle ja tämän laukaus lähtee saman tien. Samalla myös maaliverkko heilahtaa ja Akatsukien villi maalijuhla on valmis alkamaan. Lisäksi vielä tuntuu, että halli repeää liitoksistaan, kun kuuluttaja ilmoittaa maalintekijän nimen.

S: Tämä kuvio oli harjoiteltu huolella, sillä niin nopeasti Deidara ja Kakuzu vaihtoivat paikkoja toisessa laidassa. Heidän on täytynyt tietää, mitä Hidan yrittää, kun siirsi kiekon Tobille.

H: Aivan, ottelu on 1-1 ja maalin jälkeenhän samat kentälliset jatkavat, joten näemme pitkät vaihdot kakkoskentiltä. Kiekko putoaa jäähän ja aloituksen vie jälleen Sasori. Hidan vie kiekon nyt Akatsukien maalin taa ja näin molemmat joukkueet vaihtavat. Äänen viisikko tulee kentälle omaan tahtiinsa ja Konoha heittää peliin Ino, Shika, Cho kolmikon sekä puolustajat Kurenai ja Asuma. Kidomaru hakee kiekon Hidanilta. Hidan luistelee vaihtoon, jotta Kimimaro pääsee kentälle.

S: Oli hieman kaksijakoinen vaihto Hidanilta. Hän unohti Nejin merkkauksen Konohan maalissa, mutta antoi loistavan syötön Deidaran maaliin. Toisaalta Konohalla taas Tenten ei jatkanut karvaustaan loppuun Akatsukin maalissa, mutta järjesti komealla avausvoitolla Nejille tilanteen, jonka tämä hyödynsi.

H: Totta, nyt katsellaan kuinka kolmoskentät pärjäävät tässä alun pyörityksessä. Molempien kenttien hyökkääjät ovat hyvin samankaltaisia ja tällä hetkellä molempien joukkueiden ehkä fyysisintä peliä esittävät Choji ja Jiroboo kamppailevat kiekosta Akatsukien nurkkauksessa. Kiekko ponnahtaa pelattavaksi ja Ino ottaa sen, tosin hän ei pääse kääntymän Akatsukin maalille Tayuyan estelyistä johtuen. Ino pelaa kiekon takaisin siniselle Kurenaille, joka joutuu Sakonin ja Kidomarun häiritsemäksi, niin että kiekko käy keskialueella. Temari viheltää paitsion ja aloitus on keskialueelta. Peli jatkuu aloituksella, jonka vie Tayuya. Äänen viisikko hyökkää kohti Konohan maalia, mutta Shikamaru riistää kiekon, sitä sillä hetkellä pitävältä Sakonilta ja käynnistää vastahyökkäyksen syöttämällä Inon vapaaksi. Tämä on jo toinen läpiajo Konohalta tänään. Ino yrittää vartaloharhautusta, mutta tähän Jugo ei lähde, vaan koppaa kiekon varmasti räpylään. Pettymys kuvastuu Inon kasvoilta, kun hän luistelee vaihtoon. No niin viisi minuuttia erää on takana ja viihdyttävä tämä ottelu on ollut tähän asti.

S: Totta pelissä on ollut oikeaa sähäkkyyttä ja tunnetta. Henkinen puoli on pysynyt sopivasti kurissa.

H: Tällä kaudella ylilyönnit ovat näillä joukkueilla yleensä osuneet keskinäisiin kohtaamisiin. Mutta takaisin pelin tiimellykseen ja joukkueet ovat vaihtaneet nelosketjut kentälle ja ykköspakkiparit eli Konoha pelaa Kiba, Hinata, Shino, Kakashi ja Yamato koostumuksessa. Akatsukeilla on koostumus Dosu, Kin, Zaku, Pain ja Konan kentällä. Tällä vaihdolla halutaan nähtävästi herätellä ykkös- ja kakkoskentällisiä pelaamaan. Sillä vaihtopenkin takana Tsunadella käy suu tiukkaan tahtiin, mutta siirrytään takaisin peliin, jossa kiekko on Konohalla. Hinata avaa Shinolle, joka tuo kiekon hyökkäysalueelle Dosu ja Konan ohjaavat hänet kulmaan, jossa Shino joutuu näiden kahden puristukseen. Kin hake kiekon pelattavaksi ja syöttää Zakulle täyteen vauhtiin. Zakulla on edessään puolustuskaksikko Kakashi ja Yamato. Kaksikko vie Zakulta kiekon helposti ja Yamato parkkeeraa Konohan maalin taakse. Ketjut vaihtuvat ainakin kentälle tulee Sasuke, Sakura ja Naruto. Vastustajan ketju on tuttu Itachi, Kisame ja Zetsu. Puolustajat jäävät kentälle mikäli oikein Kabuton ja Jirayan merkeistä luin.

S: Oikein tulkittu.

H: Yamato aukaisee pelin pitkällä avauksella Sasukelle punaviivalle. Tämä nyt tuntuu purevan jostain syystä Akatsukeihin eli pitkä avaus ja mies vauhtiin.

S: Hämmästyttävän usein, näin on käynyt. Ensin Neji, sitten Ino ja nyt vielä Sasuke. Odottaakohan Akatsuki, että pelataan vain lyhyttä? Olisi mukava nähdä mitä Orochimaru nyt tekee, sillä Sasuke potkii tällä hetkellä ainakin Zetsulta karkuun. Lisäksi Sakura pelasi ovelasti Sasuken kanssa ristiin ja tällä hetkellä Sasuke on keskushyökkääjän paikalla.

H: Todella ovela heitto tältä kaksikolta. Sasuke laukoo p-pisteiden kaarilta, mutta Jugo torjuu kiekon kulmaukseen. Naruto on ensimmäisenä irtokiekossa, hän siirtää kiekon taakse Yamatolle, joka laukoo, mutta jälleen Jugo on mies paikallaan. Irtokiekossa on Sakura ensimmäisenä ja hän pyöräyttää itsensä vapaaksi maalin taakse, josta Sakura alkaa etsiä katseella vapaata pelaajaa. Konan ja Pain ovat sulkeneet nurkat, joten Sasuke on ulkona pelistä. Sakura syöttää pitkin laitaa Narutolle, joka ottaa kiekon, pyörähtää luistimillaan ja heittää roikun maalin edustalle. Tämän Jugo poimii räpylään ja katkaisee pelin. Molemmat joukkueet vaihtavat ja kentälle tulevat kakkoskentät. Sasori ja Tenten ovat aloituksessa. Nyt Tenten vie voiton ja kiekko tulee Irukalle, joka syöttää kiekon Guylle. Guy tulittaa vihaisesti, mutta päin Jugoa. Kiekko jää pyörimään vaarallisesti Akatsukien maalille ja mylläkkä on valmis. Jostain Kakuzu kaivaa kiekon itselleen. Hän pyörähtää oman maalin taakse, josta avaa Sasorille laitaan täyteen vauhtiin. Nyt on Irukalla ja Guylla kiire, sillä toisella laidalla viilettää Deidara aivan vapaana. Juuri kun Sasorin pitäisi syöttää Deidaralle, saa joku Konohan pelaajista Deidaran koukkuun ja vetää hänet kumoon. Chiyon käsi nousee heti ja tämä nyt tietää kahden minuutin tuskaa Konohalle. Kiekko on edelleen pelattavissa, joten Jugo poistuu kentältä ja Itachi hyppää peliin mukaan. Sasori pyörittää peliä maalin takana yrittäen etsiä vapaata pelaajaa. Lee pakottaa Sasorin laitaan ja riistää häneltä kiekon. Gaara katkaisee pelin ja ensimmäinen jäähy on tosiasia. Tenten lähtee koukkaamisesta jäähylle.

S: Nyt on todettava, että tämä oli pakon sanelema jäähy, jossa näköjään Tenten ei voinut muuta, kuin kaataa Deidaran nurin.

H: No niin, ottelun ensimmäinen erikoistilanne, jossa Akatsuki pääsee pelaamaan kaksi minuuttia ylivoimaa. Vielä ei ainakaan Orochimaru ole ottanut erikoiskentällistään esille, vaan Itachi, Kisame, Zetsu, Konan ja Pain tulevat kentälle. Konohan nelikko on Kiba, Hinata, Kurenai ja Asuma. Tästä Akatsukin ylivoima lähtee liikkeelle. Tosin Hinata vie aloituksen, mutta Kisame pysäyttää Kurenain purkukiekon. Neliö ja Viisikko hakevat paikkansa ja Kisame aloittaa pakkopelin siirtämällä kiekon Konanille. Konan syöttää Painille, joka siirtää kiekon Zetsulle. Nyt Itachi olisi parkkeerannut maalille ja tekee maskia Saille. Zetsun syöttö Painille on liian kova ja kiekko lipuu keskialuelle. Hinata pääsee väliin ja ampuu kiekon toiseen päähän näin Konoha voi vaihtaa alivoimapelaajat. Näköjään Akatsukikin vaihtaa toisen ylivoimansa kentälle, joka näyttäisi olevan Sasori, Deidara, Tobi ja tässä kentällisessä ovat puolustuksessa Konan ja Pain. Akatsukit menevät heittämällä Konohan puolustusalueelle ja Pain aloittaa pakkopelin pyörityksen Sasorin kanssa. Tobi on nyt maalin edustalla ja tekemässä maskia. Poikittaissyöttö tavoittaa Konanin, mutta laukaus on kehno. Tämän Sai torjuu nurkkaan, jossa Deidara käy kovaa vääntöä Irukan kanssa. Gaara puhaltaa ruuhkan ja aloitus jää hyvään paikkaan Akatsukien kannalta. Molemmat joukkueet vaihtavat. Akatsuki puolustajat ja Konoha alivoimakentällisen. Aloituksen vie Sasori ja Hidan laukoo suoraan aloituksesta, mutta Sai torjuu kilpikädellään kiekon nurkkaan. Irtokiekon vie Yamato, joka purkaa tilanteen keskialueelle ja kurvailee sekunteja pois alivoimakellosta. Lopuksi hän syöttää Kakashille, joka lyö vain pitkän ja luistelee vaihtoon.

S: Ylivoima ei ole käynnistynyt Akatsukien kohdalla, yhtä näyttävästi kuin olisi toivonut. Melko hermostunutta peliä.

H: Aivan, nyt kentälle tulevat Akatsukien kolmoskenttä ja Konohalta alivoimaan Lee, Neji, Iruka ja Guy. Akatsukien pakkopeli lähtee käyntiin ja Kimimaro sekä Kidomaru syöttelevät toisilleen siniviivan tuntumassa. Molemmat etsivät syöttöpaikkaa Tayuyalle tai Sakonille, jotka odottavat laidoissa. Maalilla maskia tekemässä on Jiroboo. Kimimaro päättää kokeilla laukausta, mutta heittäytyvä Lee pysäyttää kiekon. Tilanne kuitenkin jatkuu Konohan päädyssä, jossa Kimimaro poimii kiekon ja syöttää Tayuyalle. Tilanne kuivuu kokoon, kun Guy pysäyttää Tayuyan taklauksella, joka saa laidat ryskymään. Iruka riistää kiekon Konohalle ja ampuu sen toiseen päähään, näin voidaan vaihtaa pelaajia. Tsunade heittää kentälle Naruton ja Sasuken hyökkääjistä, puolustajat ovat Kakashi ja Yamato. Orochimaru tuo kentälle nelosketjun ja Painin sekä Konanin puolustukseen. Jugo avaa Dosulle, joka syöttää Kinin täyteen vauhtiin. Kin lähettää kiekon  kohti Zakua, mutta nyt on Naruto paikalla ja taklaa Zakun laitaan. Yamato vie kiekon ja syöttää Sasukelle, joka pysähtyy Painiin. Pain riistää kiekon ja syöttää toiselle laidalle Konanille. Samalla hetkellä Konoha tulee täysilukuiseksi ja Tenten tulee kentälle.

S: Jaaha siihen kuivui se mahdollisuus Akatsukeilta.

H: Tenten luistelee vaihtoon ja Sakura loikkaa kaukaloon. Konan syöttää Kinille, mutta Kin menettää kiekon Sakuralle, joka hakee syötöllään Sasukea. Konan katkaisee syötön Sasukelle ja syöttää itse Painille, joka kaartaa oman maalin taakse. Pain odottaa että ykkösketju Itachi, Kisame ja Zetsu tulee kentälle, tämän jälkeen hän avaa peliä Konanille, joka löytää Zetsun vapaana laidasta. Aijai nyt nukahti Naruto pahemman kerran. Zetsu kaartaa hyökkäysalueelle ja ampuu kovan lyöntilaukauksen, jonka Sai torjuu nurkkaan. Nurkassa on ensimmäisenä Kisame, joka kääntää itsensä Yamaton estelyistä huolimatta vapaaksi, ja syöttää maalin edustalle Itachille. Itachi ampuu, mutta tällä kertaa Sai on mies paikallaan ja nappaa kiekon räpyläänsä. Seuraa katko ja joukkueet vaihtavat. Konoha laittaa kolmoskenttänsä jäälle ja Akatsukeilta jäälle tulee kakkoskenttä.

S: Nyt tulee mielenkiintoinen vaihto. Kohtaamisessa numero neljähän Hidan sai 2+10 minuuttia Asuman keihästyksestä ja jäähyn jälkeen hän vielä tappeli Shikamarun kanssa. Todella vahva lataus tässä vaihdossa.

H: Toden totta, mitähän Orochimaru on oikein ajatellut, kun teki tämän vaihdon?

S: Luultavasti tämä vaihto tuli vahingossa ja tässä nyt on luvassa sähköä.

H: Pelaajat ovat paikoillaan ja aloituksessa ovat tutut Sasori no Suna sekä Ino Yamanaka. Sasori vie aloituksen ja kiekko tulee Kakuzulle, joka siirtää kiekon maalin edustalla odottavalle Deidaralle. Asuma riistää Deidaralta kiekon ja avaa oikeaan laitaan Chojille, joka irtautuu Kakuzusta helposti.

S: Kakuzulla ja Hidanilla kummallakin on ollut tänään vaikeuksia Konohan hyökkäysten kanssa.

H: Toden totta, molemmat on pelattu ulos Konohan hyökkäyksestä ja Tobi on alin pelaaja tällä hetkellä. Hidan tekee tässä tilanteessa ainoan ratkaisun, joka näyttää mahdolliselta eli ottaa Shikamarun koukkuun ja vetää nurin. Kakuzu saa tilanteen poikki ja Gaara näyttää koukkausjäähyä. Hidanin mennessä jäähylle voimme kertoa kuinka Shikamaru käy kuumana kuin hellakoukku.

S: Turhaa tuollainen kuumeneminen. Etenkin kun edessä on kahden minuutin ylivoima.

H: Edessä on siis ottelun toinen kaksiminuuttinen ja ensimmäinen Akatsukeille. Nyt Tsunade päättää käyttää erikoiskentällistä. Tämä puri Kumogakurea vastaan. Kentällä on neljä sentteriä ja yksi puolustaja eli nyt Tsunade pelaa upporikasta ja rutiköyhää kunoichi viisikolla Sakura, Ino, Tenten, Hinata ja Kurenai. Orochimaru pelaa näköjään nelikolla Dosu, Zaku, Pain ja Konan. Tenten kyyristyy aloitukseen, jossa vastassa on Zaku. Tenten vie aloituksen ja Kurenai peruuttaa omalle paikalle. Kurenai syöttää Hinatalle, jonka laukauksen peittää Konan. Kiekko jää Konanille ja tilanne purkautuu keskialueelle, josta Kurenai hakee kiekon ja peruuttaa omalle puolustusalueelle. Kentälle saapuu ketju Sasuke, Naruto ja Neji. Puolustukseen Kakashi ja kun Kakashi saa kiekon Kurenailta. Tulee peliin myös Yamato. Akatsuki on vaihtanut Itachin ja Kisamen hyökkäykseen. Puolustuksessa jatkavat Konan ja Pain. Neji ja Sasuke syöttelevät keskenään laidassa. Naruto olisi parkkeerannut alivoimaneliön keskelle. Nyt olisi saatava niitä laukauksia, jotta saataisiin maali aikaiseksi.

S: Helpommin sanottu kuin tehty, sillä Akatsukin nelikko peittää taitavasti laukaisupaikat.

H: Ei tunnu ylivoima sujuvan nyt Konohaltakaan. Akatsukeista Kisame taklaa vuorostaan Nejiä, niin että laidat rytisevät. Siinä saa Hyuugan nuori lahjakkuus kerätä omia ajatuksiaan hetken, kun Kisame iskee. Kiekko jää pelattavaksi. Itachi riistää kiekon ja purkaa tilanteen. Itachi lähtee alivoimalla hyökkäykseen, johon saa mukaansa Painin. Yamato ohjaa Painin nurkkaan ja Kakashi riistää kiekon Itachilta. Samalla Konoha on vaihtanut ylivoimahyökkääjiä ja kentällä viilettävät Shikamaru, Chooji ja Kiba. Kakashi avaa Shikamarulle, joka syöttää Kiballe. Kiba kurvaa laitaan ja joukkueet asettuvat omiin kuvioihinsa. Itachi peittää Kakashin ja Kiban pelitilan totaalisesti. Näin Choji joutuu kurvaamaan maalin taakse, jonne Kiba syöttää. Chooji saa Painin kimppuunsa.

S: Akatsukilta aktiivista alivoimaa, joka tuntuu nyt hyydyttäneen Konohan. Konohalla on ilmiselvästi vaikeuksia ylivoimapelaamisen kanssa.

H: Pain purkaa kiekon keskialueelle ja aina Konohan päätyyn, jossa Sai ottaa kiekon haltuun ja avaa nopeasti peliä kohti Akatsukin päätyä. Tässä olisi vielä mahdollisuus yhteen ylivoima hyökkäykseen ennen kuin Hidan pääsee pois jäähyltä. Kentällä ovat hyökkääjistä Lee, Shino ja Sakura sekä puolustajat Kakashi ja Asuma. Asuma ottaa kiekon ja vie sen hyökkäysalueelle. Syöttö laitaan, jossa on Sakura. Sakura saa varsinaisen pommin Konanilta. Pain vie kiekon ja syöttää Itachille, joka kurvailee sekunteja pois kellosta ja siirtyy vaihtoon. Vaihdosta kentälle tulevat hyökkäykseen Jiroboo ja Tayuya sekä Kidomaru ja Kimimaro puolustukseen. Jiroboo lyö Itachilta jääneen irtokiekon Konohan päätyyn ja Sai käy hakemassa kiekon päädystä. Näin tämäkin erikoistilanne on kuivumassa kokoon. Sai avaa kentälle tulleelle Kurenaille. Näin ollen Konoha on vaihtanut kentälle kolmoskentällisen Ino, Shikamaru ja Choji sekä puolustus Asuma ja Kurenai. Tämä viisikko saa pienen pyörityksen aikaiseksi vielä, mutta Kidomarun syötönkatko purkaa tilanteen ja samalla Akatsuki on täysilukuinen. Hidan tulee kentälle ja luistelee vaihtoon, samalla kun Sakon loikkaa jäälle. Kimimaron avaus menee suoraan Tayuyan lapaan. Tayuya vie Inon kahville vartaloharhautuksella ja heittää rystysyötön Jiroboolle. Jiroboo jättää Choojin taakseen. Edessä ovat Kurenai ja Asuma. Oikeassa laidassa odottaa Shikamarun varjostama Sakon. Jiroboo harhauttaa Kurenain ja syöttää kohti Sakonia. Asuma katkaisee syötön ja avaa Chojille, joka saa syötön ja lähtee hyökkäykseen. Ino irtoaa mukaan Tayuyan estelyistä huolimatta. Kurenai viilettää kolmantena hyökkäyksessä. Choji katsoo syöttöpaikan ja jättää kiekon takaa tulevalle Kurenaille. Choji ajaa maalille tekemään maskia ja loikkaa ilmaan Kurenain laukauksen lähtiessä, mutta aivan ilmiömäinen Jugon torjunta pitää pelin tasoissa. Kidomaru hakee kiekon nurkasta ja syöttää Sakonille. Tämä kiihdyttää vauhtiin ja vie kiekon Konohan puolustusalueelle. Sakon antaa poikkisyötön Tayuyalle, joka laukoo päin heittäytyvää Asumaa. Asuma jää jään pintaan ja peli vihelletään poikki.

S: Asumalta lähti niin sanotusti  ”ilmat pihalle”. Eiköhän tuo hetken levolla mene ohi. Nämä ovat niitä tärkeitä osumia, joita puolustajien tulee ottaa.

H: Niinpä, samalla mielenkiintoinen havainto, kun Asuma jäi jäähän ja peli vihellettiin poikki. Niin samalla hetkellä Tsunade viittoi Shikamarun pois kentältä.

S: Tässä on kanssa yksi taistelupari. Onneksi Shikamaru ei nähnyt tilannetta, muuten illan ensimmäinen tappelu olisi ollut valmiina. Tämän sarjan toisessa ottelussahan oli kova tappelu, jossa Kidomaru taklasi Sasukea aivan sääntöjen rajamailla. Tämä tilannehan sai Konohalta veren kiehumaan ja kentällä nähtiin parit Jiroboo ja Choji, Kidomaru tappeli Nejin kanssa, Tayuya sai vastaansa Shikamarun, Sakon otteli Kiban kanssa ja Lee pyysi valssiin Kimimaron. Ottelun jälkeen Orochimaru syytti Tsunadea käskytyksestä, tosin Orochimaru ei kommentoinut Kidomarun taklausta.

H: Aivan, peli on valmis alkamaan. Ensimmäistä erää on käyty kaksitoista minuuttia ja peli tilanne on 1-1 tässä ratkaisevassa seitsemännessä ottelussa. Maalien tekijät ovat Hyuuga Neji ja Deidara. Sitten takaisin otteluun. Eli kentälle ovat tulleet nelosketjut molemmilta joukkueilta. Puolustuksessa Akatsukeilla Pain ja Konan raatavat hurjia minuutteja, sillä he ovat kentällä jälleen. Konoha laittaa Irukan ja Guyn puolustuspariksi.

S: Pain ja Konan ovat näköjään saaneet luottamusta puolustuspäässä. Konanin yksinkertainen ja rauhallinen peli luo turvallisuudentunnetta hyökkääjiin. Lisäksi hän liitää lähes paperinkevyesti luistimilla.

H: Totta, peli on käynnissä ja kiekko Irukalla, joka syöttää Guylle. Guy potkaisee itsensä irti Painista ja lähettää kiekon pitkänä Akatsukin maalin taakse. Kin pääsee ensimmäisenä kiekkoon ja Gaara viheltää pitkän. Aloitus Konohan päätyyn ja uusia voimia kentälle. Tilanteeseen tulevat molemmilta joukkueilta ykköskentälliset. Itachi ja Sakura kyyristyvät aloitukseen. Nyt Sakura voittaa aloituksen ja Kakashi vie kiekon. Kakashilta avaus Yamatolle, joka siirtää kiekon täyteen vauhtiin Narutolle. Naruto pysähtyy kuin seinään, kun Kisame taklaa tätä hyökkäys siniviivalla. Itachi tulee ja vie kiekon. Hän syöttää Zetsulle, joka tuo kiekon hyökkäysalueelle. Zetsu vilkaisee taakseen ja syöttää tyhjyyteen, jonne syöksyy Itachi. Itachin laukaus on luja, mutta suuntautuu ohi maalin. Sakura poimii irtokiekon ja avaa kentälle tulleelle Leelle. Jaaha Naruto pitelee jääpussia otsalla, taisi sen verran Kisamen taklaus tuntua. Lee tulee hyökkäysalueelle ja syöttää Sasukelle, jonka laukaus nousee Jugon torjunnasta suojaverkkoihin. Joukkueet vaihtavat ja kentälle tulevat Neji, Tenten, Lee sekä puolustajat Iruka ja Guy. Akatsuki tuo hyökkäyskolmikon Deidara, Sasori ja Tobi. Puolustajina ovat Hidan sekä Kakuzu. Sasori voittaa aloituksen ja Hidan siirtää kiekon Kakuzulle. Kakuzu nostaa kiekon Tobille. Tobi potkii täyteen vauhtiin ja näkee keskellä etenevän Sasorin jolle jättää kiekon. Sasori tulittaa, mutta hieman ohi maalin. Guy ottaa irtokiekon ja siirtää sen Irukalle, joka odottaa vaihtopelaajia maalin takana. Konoha vaihtaa kentälle kolmoskentällistä. Iruka avaa peliä Shikamarulle laitaan, joka puolestaan siirtää kiekon Inolle keskelle. Hyökkäyksessä on myös Choji mukana. Ino tuo kiekon laukaus sektorille ja ampuu tarkan rannelaukauksen ylänurkkaa kohti. Jugo koppaa kiekon räpylään.

S: Mahtaa olla masentavaa, Inolla on ollut jo kaksi hyvää maalipaikkaa.

H: Aivan, nyt Akatsukit laittavat kolmoskentällisen peliin, joka saa vastaansa Konohan nelosketjun. Puolustajina Konohalla toimivat Kakashi ja Yamato. Hinata vie yllättäen aloituksen ja Kakashi saa kiekon. Kakashi lähettää poikittaissyötön Yamatolle, jonka lyöntilaukaus puhuu. Maannuoliainen tulee Jugolle yllätyksenä ja hän ei ehdi polville, kiitos Kiban tekemän maskin. Peli on 2-1 Konohalle.

S: Loistavasti pelattu tilanne Konohalta. Kiba näki Hinatan aloitusvoiton ja hakeutui maskiin maalin edustalle. Tämä oli oiva taktinen veto.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Nuti - 2010-04-09 04:12:39
Mainio tarina, imi mukaansa vaikken jääkiekkoa seuraakaan. Ja Neji sai kunnian tehdä ensimmäisen maalin, whuppii! Repesin erityisen paljon kohdassa: "Yamato taklaa Kisamea siniviivan tuntumassa, niin että happi pakenee hetkeksi kiduksista." Hayaten on helppo kuvitella puhuvan jääkiekkoselostajan äänellä! Melkein tosin ehdin kaivata lisää narutomaisuutta, mutta huomasin, että enhän minä sitä oikeastaan kaivannutkaan tarinan lumassa. Viisi pistettä!

Sayori - 2010-04-09 13:37:41
Vauhtia ja ryminää!
Kaikki termit eivät minullekaan täysin auenneet erinnäisistä syistä, mutta pääjuonesta sai mukavasti kiinni. Iso plussa siitä, ettei ketään hahmoa jätetty harhailemaan kentälle vailla tehtävää, vaan kaikista kerrottiin aina enemmän tai vähemmän. ^^
Olisin varmasti itsekin ollut niiden Deidara-fanien joukossa...
Mutta kumpaakohan tiimiä kannattaisin, molemmissa on suosikkeja.... >D
Mutta anyway, mahtavaa luettavaa, jatkoa pian!
*paraskin puhuja...*
^^'
Hän kiitää...ja NOIN feman heilahtaa Genman ficcimaaliin!

Raw - 2010-04-09 16:24:08
Tällä vaihdolla halutaan nähtävästi herätellä ykkös- ja kakkoskentällisiä pelaamaan. Sillä vaihtopenkin takana Tsunadella käy suu tiukkaan tahtiin, mutta siirrytään takaisin peliin, jossa kiekko on Konohalla.

[pelaamaan ja Sillä väliin pilkku]

Hinata avaa Shinolle, joka tuo kiekon hyökkäysalueelle Dosu ja Konan ohjaavat hänet kulmaan, jossa Shino joutuu näiden kahden puristukseen.

[hyökkäysalueelle ja Dosu väliin piste]

Puolustukseen Kakashi ja kun Kakashi saa kiekon Kurenailta. Tulee peliin myös Yamato.

[Kurenailta ja Tulee väliin pilkku]

Niinpä, samalla mielenkiintoinen havainto, kun Asuma jäi jäähän ja peli vihellettiin poikki. Niin samalla hetkellä Tsunade viittoi Shikamarun pois kentältä.

[poikki ja Niin väliin piste]

Nyt on ... tarkkana niiden pilkkujen ja pisteiden kanssa! Älä myöskään sekoita minä-,sinä- ja hän-muotoja! Esim. Minä pelasi <- EI löytynyt ficistä mutta ymmärsit idean? Tuon tapaisia löytyi. Mutta hyvin kirjoitettu, tosin loppupuolella ajatukset alko harhailee ihan jossain muualla kuin ficissä. Elikkä jotain koukuttavaa myös mukaan niille jotka eivät katso yhtään jääkiekkoa! Huumori on aina plussaa, ja pituus hyvä. Tosin kappaleet hieman liian pitkiä. Viisi.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste