Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Seitsemäs ottelu Konoha vs. Akatsuki 1. erä (osa 2) ja tauko - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3003 sanaa, 19809 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-04-14 18:55:17
Kansio: Muu - muu

No niin, jääkiekkoficin ensimmäinen erä pelataan loppuun. Mistä tilanteesta lähdetään tauolle. Lisäksi tauolla haastattelut.

Sain edellisessä osassa kommenttia termistön vaikeudesta. Mikäli halua löytyy voi kysyä minulta, neuvon parhaan mukaan.

Disclaimer: Hahmot M.Kishimoto, tarina minun

Arvostelu
3
Katsottu 918 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Peli jatkuu näillä kentällisillä Tayuya ja Hinata kyyristyvät aloitukseen. Hinata vie aloituksen ja Yamato ottaa kiekon. Yamato tuo kiekon yli punaviivan ja ampuu sen Akatsukien päähän. Näin ei synny pitkää kiekkoa ja molemmat voivat vaihtaa tuoreita pelaajia kentälle. Konohalta tulee kentälle ykkösketju Naruto, Sasuke ja Sakura. Puolustukseen Guy ja Iruka. Orochimaru laittaa kentälle nelosketjun Kin, Dosu ja Zaku. Puolustukseen tulevat Orochimarun, näin kai voi sanoa, luottopakit Pain ja Konan.

S: Tässä ovat Akatsukien puolustuksen työmyyrät. Tältä kaksikolta en ole huonoa vaihtoa nähnytkään. Huhu kertoo että kaksikkoa Pain ja Konan olisi juniorivuosina valmentanut Jiraya. Jos näin on, niin en yhtään ihmettele kuinka tarkkaan he lukevat toistensa liikkeet.

H: Akatsuki hakee nyt vimmatusti tasoitusta ja peli pyöriikin Konohan päädyssä. Dosu jättää Konanille taakse, joka laukoo päin päätypleksiä. Kin ottaa irtokiekon kulmassa haltuunsa, mutta saa kokea Sakuran kovan taklauksen kohdallaan.

S: Harvinaista että Sakura taklaa. Yleensä hän välttää fyysistä peliä.

H: Sakura saa kiekon Konohalle ainakin hetkeksi, sillä Zaku vie Sakuran laitaan niin että rytinä käy. Laita vääntö jatkuu, kun Zaku jää hetkeksi pyörimään kiekon kanssa ja pojat kostavat aivan selvästi Zakun taklauksen. Sasuke ja Naruto ajavat täydellä vauhdilla päin Zakua, joka jää näiden kahden pelaajan väliin. Zaku jää jäähän ja Gaaralla ei ole muuta mahdollisuutta, kuin lähettää Naruto ryntäyksestä jäähylle. Narutolla näyttää olevan vaikeuksia sulattaa jäähyä. Hän elehtii siihen malliin, että Zaku näytteli, mutta kyllä Zaku näyttää olevan pihalla. Yleisö antaa aplodit Zakulle, kun Kabuto ja huoltaja Yoroi taluttavat tämän pois kentältä.

S: Kun katsomme hidastusta, niin näemme kuinka Sasuke laskeutuu kumaraan ja Naruto hyppää Zakun selkään antaen tälle lisää vauhtia. Siksi Naruton jäähy oli aivan oikeutettu.

H: Jaaha ja nyt Gaara on ottanut puhutteluun molemmat kapteenit. Tsunade käy kuumana Chiyolle. Mistähän moinen? Ahaa, nyt kuulutetaan Naruton jäähyksi 2+2 minuuttia. Tästä siis Tsunade protestoi. No nyt Akatsukille tarjotaan tilaisuutta vaikka mihin. Vihdoin Orochimaru laittaa oman erikoiskentällisensä pelaamaan ylivoimaa Itachi, Kisame, Deidara, Sasori ja Konan. Konohan nelikko on Sasuke, Lee, Guy ja Iruka. Uchihat kyyristyvät aloitukseen ja tästä lähtee Akatsukin ylivoima. Itachi kauhoo aloitusvoiton ja Kisame ottaa kiekon. Kisame siirtää kiekon Konanille, joka lähtee pyörittämään pakkopeliä. Konan siirtää kiekon Deidaralle, joka laukoo päin heittäytyvää Leetä. Sasori kaivaa kiekon Leen alta Akatsukille ja nostaa roikun Itachille maalin edustalle. Guy taklaa Itachin irti kiekosta ja Iruka lyö kiekon keskialueelle. Konan poimii kiekon ja pyrkii pelaamaan sen nopeasti hyökkäysalueelle, mutta Sasori koskee kiekkoon poistuessaan alueelta ja aiheuttaa paitsion. Näin ollen molemmat vaihtavat. Akatsukilta jäälle tulee koostumus Jiroboo, Tayuya, Sakon, puolustukseen tulevat Hidan ja Kakuzu. Choji, Ino, Kurenai ja Kakashi Konohalta alivoimaan. Tayuya voittaa aloituksen ja kiekko siirtyy Hidanille, joka laukoo kiekon päätyyn. Sakon ehtii ensimmäiseksi kiekkoon ja siirtää pitkin laitaa kiekon Tayuyalle. Hidan olisi nyt laukojan paikalla ja Jiroboo tekee maskia Sain eteen. Tayuya syöttää Hidanille, joka laukoo suoraan syötöstä, mutta Sai torjuu kiekon kulmaan, jonne Sakon ja Kurenai syöksyvät ensimmäisinä kamppailemaan. Tayuya ja Kakashi tulevat avuksi. Hidan ja Ino lähtevät myös hakemaan kiekkoa ja Gaara viheltää ruuhkan, kun kiekko jää pyörimään Kurenain luistimissa. Molemmat vaihtavat ja kentälle tulee tuttu Itachin johtama kentällinen.

S: Puolustuksessa näemme taas Painin ja Konanin.

H: Totta, Akatsukia vastaan Konoha laittaa ykkösalivoiman näin kai voi sanoa. Kentällä on Sakura, Sasuke, Kakashi ja Yamato. Aivan selvästi Tsunade hakee jotain erikoista, sillä Sasuke kyyristyy aloitukseen veljeään vastaan. No nyt aloittaja vaihdetaan, sillä Sasuke ja Sakura vaihtavat. Itachi tuntuu naureskelevan veljelleen ja Sasuke ei ole tyytyväisen näköinen ollenkaan. Kiekko jäähän ja Itachi voittaa aloituksen, mutta Sasuke syöksyy katkaisemaan aloitus syötön ja samalla lähettää kiekon Akatsukin päätyyn, jossa Jugo pysäyttää kiekon ja antaa sen sitä hakemaan tulleelle Painille. Pain syöttää Konanille, joka vie kiekon hyökkäysalueelle. Konan syöttää Kisamelle, joka liukuu Konohan maalin taakse. Syöttölinjat Itachille on peitetty ja Kisamen on pakko syöttää Zetsulle, joka on ainoa vapaa pelaaja. Zetsu päättää laukoa, joka ei olekaan huono vaihtoehto, mutta laukaus viuhuu hieman ohi Sain vartioiman maalin. Kisame hakee kiekon nurkasta ja saa maistaa taas Yamaton laitoja tärisyttävää taklausta. Tosin irtokiekon hakee Konan, joka antaa syötön taaksepäin. Tähän syöttöön ei Sakura ehdi, vaan Pain ampuu kovan lyöntilaukauksen ja se yllättää Sain menemällä ylänurkaan. Sumusireeni soi maalin merkiksi ja koko Akatsukin viisikko juhlii Konohan maalin takana. Sain ilme on vähintään epäuskoinen. No kohta näemme maalin uudestaan.

S: Tämä on melko yksinkertainen maali. Ensin on irtokiekko, johon Konan ehtii ensimmäisenä, sitten Pain tulee niin sanotulle maalintekosektorille. Sakura myöhästyy vartioinnissa ja syöttö on mitä parhain, josta Pain voi ampua sen kovaa ja korkealle. Laukaus ja maali sekä peli tasan. Naruton rangaistus kostautui.

H: Näin voi sanoa, lisäksi toinen kaksiminuuttinen on vielä kärsimättä. Eli kun maali tuli ensimmäisen kaksiminuuttisen aikana, niin toinen on vielä kärsittävä. Molemmilla jatkavat ykköskentät. Tällä kertaa Sakura vei aloituksen ja Yamato lyö kiekon Akatsukin päätyyn. Konoha vaihtaa tuoreet pelaajat jäälle, jonne tulevat Shikamaru ja Neji hyökkäykseen sekä Iruka ja Guy puolustukseen.

S: Guysta on mainittava, että hän on fyysinen pelaaja, mutta hän kuitenkin pelaa selvästi sääntöjen puitteissa.

H: Akatsuki pyörittää pakkopeliä Konohan päädyssä. Pain laukoo, mutta tällä kertaa Sai torjuu helposti. Kiekko menee Kisamelle, jota Guy taklaa vuorostaan. Neji vie tällä kertaa irtokiekon ja ampuu sen Akatsukin alueelle. Konoha vaihtaa hyökkääjät kaukaloon tulevat Tenten ja Lee. Iruka ja Guy jäävät pelaamaan pitkää vaihtoa. Akatsukilta on Kakkoskentällinen tulessa. Hidan saa kiekon Jugolta keskialueelle ja jatkaa toiseen laitaan Deidaralle, joka vie kiekon hyökkäysalueelle. Tenten on kuin herhiläinen Deidaran kimpussa ja riistää tältä kiekon. Tenten syöttää Leen vapaaksi ja tämä on lähdössä alivoimahyökkäykseen, mutta Kakuzu estää tällä kertaa Leen hyökkäyksen. Kakuzu syöttää Sasorille, joka käynnistää Akatsukin hyökkäyksen. Leelle tulee kiire, kun hyökkäykseen uhkaa syntyä kahden miehen ylivoima. Lee ehtii estämään juuri ja juuri Kakuzun laukauksen, mutta kiekko pysyy Akatsukeilla. Kakuzu syöttää Deidaralle, joka antaa kiekon Konohan maalin takana olevalle Sasorille. Sasori siirtää nopealla syötöllä Hidanille, joka laukoo hieman maalin yli. Irtokiekkoon ehtivät Sasori ja Iruka. Iruka ottaa Sasorilta kiekon ja kääntyy sekä kiihdyttää lähteäkseen hyökkäykseen. Jaaha nyt otti Tobi turhan jäähyn. Hän kampittaa hyökkäyspäässä Irukan ja Gaaran käsi nousee heti.

S: Aivan järjetön temppu! Nyt Konoha selviää Naruton aiheuttamasta piinasta kuin kyubi veräjästä. Orochimarun ja muiden kasvot ovat paljonpuhuvia. No tässä on vielä luvassa nelisenkymmentä sekuntia Konohan ylivoimaakin.

H: Olisiko Tobi turhautunut, kun kiekkoa ei pelattu hänelle?

S: Vaikea sanoa, sekä Tobi että Zetsu ovat melko rauhallisia pelaajia. Tosin Tobin lempinimi ’kiltti poika’ tulee juuri näistä tilanteista. Hänellä on tapana koukata ja kampittaa pelaaja, sitten jäähylle mentäessä levitellään käsiä.

H: Niinpä, peli on valmis alkamaan. Pelataan siis tasavajailla. Kentällä ovat Akatsukilta Kin, Dosu ja kovasti uurastava puolustuspari Konan sekä Pain. Konoha puolestaan on laittanut kentälle erikoiskoostumuksen Lee ja Choji hyökkäykseen sekä Guy ja Yamato puolustukseen. Tämä nähtävästi tarkoittaa, että Konoha haluaa kuluttaa Naruton jäähyn loppuun rauhassa ja iskeä sitten ylivoimalla. Lee vie aloituksen ja Yamato ottaa irtokiekon. Yamato syöttää Chojille, jolta Konan riistää kiekon ja kääntää tilanteen vastahyökkäykseksi. Konan syöttää vauhtiin Kinille, joka saa ottaa vastaansa Yamaton taklauksen. Guy ottaa irtokiekon ja syöttää Leelle, joka hakee kentälle tulleen Chojin tilalle tulleen Nejin. Neji harhauttaa Painin taitavasti, mutta Konan toimii tällä kertaa viimeisenä lukkona, riistäen kiekon pois Nejiltä. Konan luistelee Akatsukien maalin taakse odottamaan vaihtoa. Akatsuki vaihtaa kentälle kolmoskentän koostumuksessa Sakon, Jiroboo, Kidomaru ja kun Kidomaru saa kiekon, niin Konan lähtee vaihtoon ja Kimimaro hyppää kaukaloon. Neji katkaisee Kidomarun avaussyötön ja viilettää kohti Akatsukien maalia, mutta Kimimaro ohjaa rauhallisesti Nejin nurkkaukseen. Neji pyörähtää nurkassa ja syöttää hyökkäysalueelle kurvaavalle Guylle. Guy siirtää kiekon Leelle, joka laukoo, mutta Jugolla ei ole vaikeuksia. Jugo tojuu kiekon helposti, kun maskia ei ole.

S: Akatsukin olisi kohta saatava kiekko keskialueelle, sillä Naruto pääsee pian pois jäähyltä.

H: Konoha kuitenkin jatkaa painostustaan Akatsukien päädyssä, jossa sekunnit kuluvat ja Naruto tulee jäähyltä kentälle. Hän luistelee suoraan vaihtoon ja Tenten hyppää peliin. Näin Konoha saa kakkosketjun ylivoimaan. Lee on luistellut Akatsukin alivoimaneliön keskelle, jossa hän tekee maskia Jugolle. Yamatolla on kiekko ja hän tähyää vapaata pelaajaa. Guy löytyy vapaana, mutta syöttöön pääsee väliin Sakon, joka vie kiekon keskialueelle. Sakon syöttää Jiroboolle, joka ampuu kiekon Konohan päätyyn. Sai hakee kiekon omasta päädystä ja odottaa että molemmat joukkueet saavat vaihdettua tuoreet kentälliset. Kentällä ovat Konohalla Ino, Shika, Cho hyökkäyksessä ja puolustus tuttu Asuma ja Kurenai.

S: Asumakin on toipunut peliin.

H: Akatsuki on vaihtanut kentälle koostumuksen, jossa ovat Itachi, Kisame, Pain ja Konan.

S: Erikoista peluuttaa ykköskenttää alivoimassa, mutta sitäkin on muutama sekunti jäljellä, joten Tobi nähtävästi luistelee suoraan vaihtoon ja Zetsu tulee peliin mukaan.

H: Tämä on todennäköisintä. Sai avaa pelin Asumalle, joka syöttää keskialueella odottavalle Shikamarulle. Shikamaru kääntää Inolle, joka tuo kiekon Kisamen ahdistelusta huolimatta hyökkäysalueelle. Ino jättää kiekon taakseen. Itachi purkaa tilanteen keskialueelle ja Shikamaru joutuu odottamaan, että Ino ja Choji tulevat pois paitsioasemasta. Samalla hetkellä Tobi pääsee jäähyltä pois ja riistää Shikamarulta kiekon. Kurenai pysäyttää Tobin etenemisen ja riistää kiekon Tobilta. Kurenai antaa syötön laitaan Shikamarulle, joka kiihdyttää hyökkäysalueelle. Kisame taklaa Shikamarua, niin että laita ryskyy ja vie irtokiekon. Kisame lähettää pitkän ristisyötön toiseen laitaan Zetsulle, joka on tullut jo kentälle. Zetsu pääsee yksin läpi! Edessä on vain Sai. Zetsu saa Sain sivuttaisliikkeeseen. Zetsu nostaa kiekon rystyltä, mutta nosto on hivenen liian kova ja kiekko nousee Konohan maalin päälle. Gaara puhaltaa pelin poikki ja aloitus jää Konohan päätyyn. Joukkueet vaihtavat tuoreita voimia kentälle. Akatsuki tuo kakkoskentällisen Sasori, Deidara ja Tobi hyökkäykseen, Kakuzu ja Hidan puolustukseen. Konohallakin peliin tulee kakkoskenttä Neji, Tenten, Lee, Guy ja Iruka. Aloituksessa tuttu pari Sasori ja Tenten. Sasori vie aloitusvoiton ja kiekko tulee suoraan Hidanille, joka laukoo heti. Vain Sain upea reaktiotorjunta estää maalin synnyn. Kiekko pomppaa nurkkaan, josta Iruka hakee sen. Hän syöttää Tentenille, joka irtoaa Sasorin varjostuksesta helposti. Tenten tuo kiekon keskialueelle ja antaa kiekon Leelle. Lee etenee hyökkäysalueelle, mutta Neji on ollut nopeampi ja Temarille ei jää vaihtoehtoa. Hän viheltää paitsion. Joukkueet vaihtavat kentälle tulevat Akatsukin kolmosviisikko ja Konohalta ykkösviisikko. Aloittajat ovat Tayuya ja Sakura. Temari pudottaa kiekon ja tytöt aloittavat kauhomisen. Tuntuu ettei kiekko liiku mihinkään ja niinpä Temari puhaltaa pelin poikki ja vaihtaa aloittajat. Nyt Sasuke ja Sakon kumartuvat aloitukseen. Tämän aloituksen vie Sakon ja Kidomaru saa kiekon. Kidomaru siirtää kiekon Kimimarolle, joka syöttää Tayuyalle. Tayuya kääntyy keskialueella ja saa vastaanottaa sellaisen taklauksen Sakuralta, että tuntuu varmasti kuin miljoona chidoria.

S: Jopas Sakura pelaa tänään fyysisesti.

H: Kiekko siirtyy Konohalle ja Sasuke viilettää Akatsukien alueelle. Edessä on Kimimaro, jonka Sasuke harhauttaa valelaukauksella, sitten hän laukoo kohti maalia. Jugolla on tällä kertaa tolpat puolellaan sillä kiekko osuu tolppaan ja kimpoaa kentälle pelattavaksi. Kiekon saa Naruto, jolla on täysin tyhjä maali edessä. Laukaus lähtee ja mikä mahtava reaktiotorjunta Jugolta, joka suoraan syöksyy kiekon tielle ja peli pysyy tasan. Minkä tähden peli vihelletään poikki? Jaaha tunteet ovat kuumentuneet kentällä ja Sakura sekä Tayuya ovat päättäneet selvittää välejään nyrkein. Molemmat vaihtavat iskuja ihan kunnolla, kunnes Temari ja Kankuro tulevat irrottamaan pukarit toisistaan. Chiyo on tappelijoiden välissä ja Temari sekä Kankuro ohjaavat rähisijät jäähylle. Gaara pitää neuvoa jälleen Itachin ja Kakashin kanssa. Jaaha kapteenit käyvät valmentajien luona ja ilmeistä voi päätellä, että tuomio ei miellytä kumpaakaan puolta. Orochimaru pyörittelee päätään ja Tsunade levittelee turhautuneena käsiä. Nyt kuulutetaan rangaistukset Sakura 2 minuuttia väkivaltaisuus ja 10 minuuttia epäurheilijamainen käytös. Tayuyan jäähy 2 minuuttia poikittainen maila ja 10 minuuttia epäurheilijamainen käytös. Voitte kuvitella valmentajien reaktiot Tsunade lyö vaihtoaition takaista seinää fläppitaululla, niin että fläppitaulu menee palasiksi. Orochimaru huutaa jotain tuomaristolle ja heilauttaa kättään.

S: Nyt kun Sakura ja Tayuya saivat käytösrangaistuksen, on laitettava kaksi muutakin jäähylle.

H: Sasuke ja Kimimaro istuvat kaksiminuuttiset ja tämän jälkeen Tayuya ja Sakura ovat jäähyllä vielä 10 minuuttia, joten tässä pelataan tasavajaalla vielä ensi erän alun kaksikymmentä sekuntia.

S: Tämä olisi Akatsukin paikka iskeä, kun Konohalla on ykköskenttä hajalla.

H: Molemmilla on erikoiskentät. Konohalla on oikea tahtonelikko Lee, Naruto, Guy ja Kakashi. Akatsuki on tuonut kentälle erikoisnelikon kanssa. Heillä pelaavat Sasori, Deidara, Pain ja Konan. Sasori ja Naruto kyyristyvät aloitukseen, jonka sasori vie helposti. Kiekko tulee Painille, joka syöttää Konanille. Konan potkii itsensä vauhtiin ja tulee vapaata laitaa pitkin Guyn estelyistä huolimatta. Konan pysähtyy ja lähettää poikkikentän syötön Deidaralle, jonka Kakashi katkaisee ja Lee korjaa irtokiekon. Lee saa vastaansa Sasorin, jonka kanssa hän kamppailee keskialueeella. Sasori riistää kiekon Leeltä ja antaa syötön taakse Painille, joka ampuu pitkänkiekon päätyyn. Gaara viheltää pelin poikki ja joukkueet vaihtavat. Kentälle tulevat Zetsu ja Tobi hyökkääjiksi. puolustus on Hidan ja Kakuzu. Konohalla on miehistö Neji, Ino, Iruka ja Kurenai.

S: Täysin päinvastaiset kentälliset, kuin edellisessä vaihdossa.

H: Totta, aloitukseen kyyristyvät Zetsu ja Ino. Zetsu vie hieman yllättäen aloitusvoiton ja Kakuzu ei oikein ehdi reagoida, kun kiekko tulee hänelle ja ensimmäisenä Neji on kaivamassa kiekkoa Kakuzun jaloista. Hidan tulee Kakuzun apuun ja vie kiekon. hidan syöttää Zetsulle, joka luistelee täyttä vauhtia kohti Konohan maalia. Akatsukilla on itse asiassa 2 vastaan 1 ylivoimahyökkäys. Iruka on asettunut, niin ettei Zetsu pysty syöttämään vaan Zetsu joutuu laukomaan. Sai sulkee laukauksen hanskaansa ja peli vihelletään poikki. Molemmat jatkavat samoilla kentillä, mutta aloituksessa ovat tällä kertaa Neji ja Tobi. Neji voittaa aloituksen ja samalla kuuluttaja kertoo ensimmäisen erän viimeisen minuutin olevan käynnissä. Iruka käynnistää hyökkäyksen syöttämällä Inolle, joka luistelee karkuun Tobilta, mutta pysähtyy Hidaniin kuin seinään. Hidan syöttää toiseen laitaan Kakuzulle, joka hakee omalla syötöllään Zetsua, mutta Iruka katkaisee tämän yrityksen. Iruka lähettää kiekon Kurenaille, joka peruuttaa Konohan maalin taakse odottamaan vaihtoa. Naruto hakee kiekon maalin takaa ja syöttää Tentenille. Konoha käynnistää vielä yhden hyökkäyksen, mutta Konan katkaisee Tentenin rynnistyksen. Konan syöttää Deidaralle, joka lähettää vielä yhden laukauksen kohti Saita. Sai torjuu laukauksen helposti. Summeri soi ja ensimmäinen erä on paketissa. No millaisen erän oikein näimme?

S: Omasta mielestäni viihdyttävän. Neljä maalia, joista Yamaton ja Painin maalit jäivät päällimmäisinä mieleen. Myös valmentajien tunnetaso oli korkealla. Tsunadella se räiskyi jopa yli. Sakuran fyysinen peli jäi mieleen. Zetsu väläytti pari kertaa luisteluvoimaa. Kisamen ja Yamaton kovat taklaukset. Siinä oikeastaan ensimmäinen erä päällisin puolin.

H: Hyvä, nyt siirrämme alakertaan, jossa toimittajallamme Izumolla on haastattelu valmiina.

I: Näin on, vieressäni on Akatsukien tärkeän tasoituksen tekijä Deidara. Miltä ottelu oikein on näyttänyt kentällä?

D: Hmm, no jäätiin katselemaan tuota Konohan peliä liiaksi alussa. Vasta erän puolivälin jälkeen saatiin otetta, tosin Tobin kampitusjäähy vähän sotki peliä. Onneksi Jugo on pelannut varmaa peliä maalilla, hmm.

I: No miten tästä eteenpäin?

D: Oikeastaan on saatava lisää maskia Konohan maalille ja lauottava ahkeraan.

I: Entä oman kenttäsi peli?

D: No toivoisi puolustajilta enemmän rohkeutta hyökkäyspeliin.

I: Selvä kiitos oikein paljon Deidara ja nyt takaisin yläkertaan.

H: No niin ja otetaan kiinni Deidaran haastatteluun. Mitä mieltä asiantuntijamme on?

S: Olen samaa mieltä Deidaran kanssa. Ei tuohon oikein mitään lisättävää ole.

H: Selvä ja nyt takaisin alas, jossa Izumo haastattelee Nejiä.

I: Näin on, no niin onnittelut avausmaalista.

N: Kiitos vaan.

I: Ensimmäinen erä on nyt ohi. Millainen peli on ollut tähän mennessä?

N: Hyvä peli, oikeastaan tarpeeksi kiihkeä. Ei pahemmin ylilyöntejä.

I: Miten Konoha hakee voittoa?

N: No niin kuin ensimmäinen erä näytti, niin pelataan fyysistä ja nopeaa sekä viihdyttävää peliä.

I: Selvä kiitos paljon ja takaisin ylös.

H: No niin, mitäpä Sarutobi tähän?

S: Heh, taisi Nejillä olla kiire, kun hän vastasi noin lyhyesti. Mutta käydäänpä kiinni tilanteeseen, joka kuumensi valmentajat. Eli tässä nähdään Sakuran kova ja puhdas taklaus, kun Tayuya nousee ylös. Hän lähtee kostamaan ja lyö poikittaisella Sakuraa. Tässä vaiheessa ei Chiyon käsi nouse, mutta Sakuran lyödessä hanskalla Tayuyaa, se nousee heti. Kun molemmilla käy suu vielä jäähylle mennessä, niin Gaara saa tarpeekseen ja antaa molemmille käytöksestä kymmenminuuttisen. Oma mielipiteeni on, että pelaajat, valmentajat ja jopa tuomarit ylireagoivat.

H: Selvä, nyt pidämme hengähdytauon, mutta jatkamme pian. Ottelun toiseen erään.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-04-15 15:59:16
YEI!
Jännät paikat, ja ihan parhaat haastateltavat! ^^
Teksti edelleen elävää, ja mukavaa luettavaa. Ei varmasti ole ihan normi lätkämatsi... x3
5 pojoa

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste