Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Seitsemäs ottelu Konoha vs. Akatsuki toinen erä (osa 2) ja tauko - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2201 sanaa, 14037 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-13 08:26:48
Kansio: Muu - muu

Luvassa lätkäficin toisen erän dramaattiset viimeiset viisi minuuttia. Luvassa turhautumista ja kuumia tunteita. Lisäksi tauko haastattelut ja Hiruzen Sarutobin kommentteja.

Disclaimer: hahmot ovat M.Kishimoton. Tarina minun.

Arvostelu
3
Katsottu 911 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Tervetuloa takaisin peliin, kun erän viimeinen viisi minuuttia pyörähtää käyntiin. Itachi vie aloituksen ja Konan ottaa kiekon. Konan ja Pain peruuttelevat omalle alueelle odottamaan, kun kentälle saapuu Akatsukin kakkoskentällinen. Konoha vaihtaa oman tehonyrkin kentälle. Nelosketju hyökkäykseen ja puolustukseen Kakashi sekä Yamato. Pain antaa kiekon Kakuzulle ja lähtee vaihtoon. Näin Hidan hyppää jäälle ja Kakuzu avaa pelin laidassa viilettävälle Tobille. Tobi pysähtyy Yamaton puunkovaan taklaukseen ja Hinata on ensimmäisenä irtokiekossa. Hinata syöttää toiseen laitaan Kiballe, joka hieman seisovilla jaloilla ja jää Kakuzun jyrän alle. Irtokiekkoon ehtii ensimmäiseksi Kakashi ja hän tuo kiekon Akatsukin alueelle. Kakashi antaa nopean syötön Shinolle, jonka laukaus lähtee kohti maalia, mutta Hidan heittäytyy laukauksen tielle. Irtokiekon poimii kulmasta Tobi ja antaa Deidaralle, joka siirtää kiekon Sasorille. Sasori pääsee puolittain läpi, mutta Yamato estää isommat aikeet ja riistää kiekon. Molemmat vaihtavat lennosta. Kentälle tulee Konohan kakkoskentällinen ja Akatsukilta äänen viisikko.

S: Ovelasti ajateltu Tsunadelta, muuten vastakkain peluutus Sakuran ja Tayuyan kohdalla olisi jatkunut.

H: Tosiaan, nyt kentällä Guy ottaa kiekon ja avaa pelin laitaan Leelle. Lee tuo kiekon Akatsukien alueelle ja jättää taakse, josta Iruka ottaa kiekon. Iruka joutuu kovaan laitavääntöön Jiroboon kanssa, mutta saa käännettyä itsensä vapaaksi ja syötettyä Guylle. Guy ampuu vihaisesti kohti maalia ja Jugo torjuu kiekon hieman tuurillakin. Kiekko jää pelattavaksi ja mylläkkä maalilla on valtava. Maalia hakevat Tenten, Neji ja Lee vuorollaan, mutta Kimimaro pelaa viisasti kiekon Jugon patjoihin ja Gaara puhaltaa pelikatkon. Jaaha jäällä käyvät Kidomaru ja Neji kovaa palaveria.

S: Nejihän tappeli tämän sarjan toisessa ottelussa juuri Kidomarun kanssa. Eiköhän tässä ole kyse vain siitä, että kaverit vaihtavat kuulumisia.

H: Näin tuomarinelikkokin katsoo ja peli jatkuu aloituksella Akatsukien päässä. Tayuya voittaa aloituksen ja irtokiekon poimii Kidomaru, joka antaa syötön Kimimarolle. Kimimaron valkoinen maila lähettää kiekon Sakonille, joka kiihdyttää kohti Konohan aluetta. Vastassa on Iruka, jonka Sakon pelaa kahville. Sakon näkee nousevan Jiroboon, jolle hän antaa kiekon. Jiroboo saa Guylta sellaisen taklauksen, että siinä haukotaan hetki happea. Guy ottaa kiekon ja syöttää keskiympyrässä odottelevalle Tentenille, joka pyörähtää ja tuo kiekon hyökkäysalueelle, mutta Lee on liian vikkelä ja Kankuro puhaltaa paitsion. Molemmat vaihtavat ja kentälle tulee Konohan kolmoskentällinen ja Akatsukin nelosketju sekä puolustajat Konan ja Pain.

S: Hurjia minuutteja ykköspakeille tulossa. Kaksikymmentä hajoaa taatusti. Huolestuttaa hieman tuo Sasuke. Toivottavasti hän on kunnossa, sillä ykköskenttä ei ole vähään aikaan käynyt kentällä.

H: Totta, toivotaan että Sasuke on pelikuntoinen. Ino ja Kin kyyristyvät aloitukseen, jonka Ino vie ja Kurenai nappaa kiekon itselleen. Kurenai antaa poikittain syötön Chojille, joka vie kiekon hyökkäys alueelle ja syöttää laitaa pitkin kulmaan, jonne syöksyy Ino vauhdilla ja Kin rysäyttää suoraan Inon selkään aivan hirveän taklauksen. Ino putoaa jäähän ja jää makaamaan paikoilleen.

S: Karmea taklaus selkään, jossa on hirvittävästi voimaa.

H: Gaara puhaltaa pelin poikki ja halliin laskeutuu hetkeksi todella pahaenteinen hiljaisuus, sitten on yleinen torikokous valmis. Shikamaru on menossa kostamaan Kinille. Hän heittää hanskat jäähän, mutta mistä ihmeestä Sakura hyökkää tilanteeseen? Täällä alkaa sellainen rähinä, että oksat pois. Kin on Sakuran kurmuutettavana, Shikamaru rähisee Zakun kanssa, Choji ja Dosu pyörivät hieman haluttomina omaa valssiaan.

S: Huomasitko mitä puolustajat tekivät? He luistelivat vaihtoaition luo ja odottavat tilanteen selviämistä. Tämä ei tiedä hyvää Konohan kannalta.

H: Temari ja Kankuro sekä Gaara selvittävät tilannetta, Dosun ja Chojin Gaara erottaa helposti ja lähettää molemmat vaihtoaitioitten luo. Temari irrottaa Zakun ja Shikamarun toisistaan ja lähettää heidät kanssa vaihtoaition luo. Kankurolla ja Gaaralla on vaikeuksia irrottaa viimeinen pari toisitaan. Sakura ja Kin ovat kuin liimautuneina toisiinsa. Gaara saa pidätellä oikein voimien takaa Sakuraa, kun Kankuro vie Kinin Akatsukin vaihtoaition luo. Lopuksi Gaara ohjaa toisen laidan kautta kuumana käyvän Sakuran oman vaihtoaition luo. Molemmat joukkueet lähettävät kapteenit kuulemaan tuomiot ja Kakashi sekä Itachi ovat kolmatta kertaa tässä ottelussa Gaaran luona. Shizune on päässyt jäälle tutkimaan Inon kuntoa ja huonolta näyttää, sillä tuntuu ettei Ino tiedä missä hän on. Shizune viittoo vaihtopenkiltä Jirayan apuun. Kaksikko nostaa nuoren sentterin ylös ja hänet talutetaan pois jäältä.

S: Karmeannäköistä Ino oli tuskin tässä maailmassa. Nämä selkään taklaukset olisi syytä kitkeä pois. Ihmettelit mistä Sakura ilmestyy. Tässä saamme vastauksen, kun peli vihelletään poikki, niin hän lähtee vauhdilla jäälle siniviivalle jää maila ja hanskat putoavat p-pisteen kohdalla. Kin ei ehdi edes kissaa sanoa, kun Sakura on kimpussa.

H: No niin, nyt Gaara on antanut rangaistukset ja molemmat kapteenit ovat saaneet jobinpostia, sillä he luistelevat vaihtoaitioiden luo. Tsunaden sekä Orochimarun kasvot vaihtelevat ihmetyksestä tyrmistykseen. Nyt saammekin kuulutuksen, joka kertoo jäähyt. Kin Tsuchi 5 minuuttia laitataklaus ja 10 minuuttia pelirangaistus. Sakura Haruno 5 minuuttia väkivaltaisuus ja 10 minuuttia epäurheilijamainen käytös. Abumi Zaku 2+2 minuuttia väkivaltaisuus. Shikamaru Nara 5 minuuttia väkivaltaisuus. Voitte kuvitella mikä vihellyskonsertti Konohan kannattajissa puhkeaa. Jaaha vielä tulee rangaistuksia. Dosu Kinuta 2 minuuttia väkivaltaisuus ja Akimichi Choji 2 minuuttia väkivaltaisuus. Päätuomarit käyvä kovaa neuvottelua valmentajien kanssa ja Orochimaru näyttää olevan eri mieltä Chiyon kanssa, samoin Gaara ja Tsunade käyvät kovaa neuvonpitoa. No ei auta itku markkinoilla. Molempien joukkueiden jäähyaitio on auki. Sakura, Shikamaru ja Choji ovatkin jo aitiossa, samoin Zaku, Dosu ja Kin. Enää odotetaan Kinin ja Sakuran vitosten kärsijöitä. Kurenai astelee Konohalta aitioon ja Akatsukeilta aitioon menee Kimimaro.

S: Tästä tulee vaikea erän loppu Konohalle. Heillä on käytössä vain kaksi sentteriä.

H: Molemmat laittavat kentälle parasta mitä löytyy. Konohalta kentälle tulee kolmikko Naruto, Kakashi ja Yamato. Akatsuki laittaa kentälle kolmikon Itachi, Pain ja Konan. Itachi voittaa tärkeän aloituksen. Konan ottaa kiekon ja lähtee heti hyökkäykseen, kun tilaa on. Konan tulee Kakashin estelyistä huolimatta Konohan alueelle ja pääsee laukomaan käyttäen Kakashin jalkoja maskina. Sai torjuu vedon, mutta pomputtaa eteensä ja Itachi on ensimmäisenä irtokiekossa. Hän harhauttaa Sain makuulle jäähän ja nostaa kiekon ylänurkkaan. Peli on 3-5 Akatsukille. Ensimmäistä kertaa Sain kasvoissa näkyy epäusko. Myös muut Konohalaiset ovat hieman kallella kypärin. Akatsuki juhlii ja olipa melkoinen tuuletus Orochimarulta vaihtopenkillä. Kabuto tuntuu pysyvän tyynenä.

S: Akatsuki pääsi sakottamaan nuorta Konohan joukkuetta, joka lähti purkamaan paineita hieman väärällä tapaa. No, nyt on pelattava pois alta ensin erän viimeinen minuutti ja saatava pelin kolmanteen erään lentävä lähtö.

H: Niinpä, Itachi ja Naruto ovat taas vastakkain aloituksessa. Naruto vie aloituksen ja Yamato ottaa kiekon. Yamato antaa kiekon Kakashille, joka iskee vain purkukiekon Akatsukin päätyyn. Molemmat vaihtavat ja kentälle tulevat Konohalta Tenten, Guy ja Iruka. Akatsuki heittää kentälle kolmikon Deidara, Hidan, Kakuzu.

S: Oikea jyrä kolmikko Akatsukilla. Voimaa kuin pienessä kylässä.

H: Kakuzu hakee kiekon ja käynnistää nähtävästi viimeisen hyökkäyksen tässä erässä, syöttämällä Deidaralle. Yleisö alkaa kohista, kun Deidara potkii kohti Konohan päätyä. Tenten ja Guy tekevät Deidara hotdogin taklaamalla tätä. Kiekon Deidara on siirtänyt jo Hidanille, jonka punainen maila puhuu vihaisesti. Sai torjuu vielä kerran ja Irukan koskiessa kiekkoon summeri soi. Toinen erä on pelattu. Mitäs tästä jäi Sarutobin mieleen.

S: Kovin oli kaksijakoinen erä. Fyysistä peliä oli paljon kentällä, joka alkoi näkyä myös ikävinä ylilyönteinä. Pahin ylilyönti oli tämä tappelu, johon nuoriso tuntui osallistuvan innolla. Maaleista Akatsuki teki kolme komeaa maalia ja Konoha yhden. Muuten tuntui, että valmentajat eivät saaneet oikein peliä kontrolliin. Sakura käy yhä ylikierroksilla. Tsunaden olisi nyt mietittävä miten rauhoittaa nuori pelaaja, muuten tämä peli on hävitty.

H: Selvä nyt meillä on Izumon haastattelussa Konohan Hyuuga Hinata, joka teki Konohan kolmannen maalin.

I: Kyllä täällä luonani on Konohan nelosketjun sentteri Hyuuga Hinata. Teit tärkeän kolmannen maalin, miten kuvailisit tuota tilannetta?

Hi: Ei se kyllä niin tärkeä ollut, kun vastustaja teki kaksi maalia vielä sen jälkeen, mutta Shinolta oli hyvä jättö ja pääsin siitä nostamaan tyhjiin.

I: Niin, teidän ketjun peli tuntuu kulkevan. Pitäisikö teidän saada lisää vastuuta?

Hi: No sen päättää valmennus ja tuota…jos kerran Naruto-kunin kenttä on ykkönen, niin sitten on ei voi mitään.

I: Tuossa toisen erän lopussa oli melko dramaattisia tapahtumia. Miten kommentoisit niitä?

Hi: Niin no, jos olisin ollut Sakura en olisi taatusti hypännyt kentälle. Meillä on nyt kaksi sentteriä käytössä. Toivottavasti saadaan Ino pelikuntoon, mutta no sen näkee sitten.

I: Selvä, kiitos haastattelusta.

Hi: Kiitos.

I: Ja sitten ylös.

H: No niin otetaan kiinni Hinataan. Mitäpä Sarutobi on mieltä?

S: Aika suoraa puhetta ja vaatimatonta itsensä arviointia. Lisäksi otti tuon hermokontrollin esiin. Sakura on oikein negatiivinen malliesimerkki, siitä kuinka hermoja hallitaan.

H: Olisiko niin, että Haruno ajattelee enemmän tunteella kuin järjellä.

S: Mahdollista, mutta ei tällaisia tunnekuohuja saisi tulla. Onneksi Gaaran linja on melko salliva, muuten Sakura olisi jo suihkussa. Samoi kyllä Kinkin.

H: Selvä kiitos ja nyt meillä on haastateltavana Akatsukin viidennen maalin tekijä Uchiha Itachi.

Izu: Näin on, meillä on tämän ottelusarjan kuumin pelaaja haastattelussa eli Uchiha Itachi. No miltä tuo viides maali tuntui.

Ita: Eikö tuo kuumin pelaaja ole Sakura? No viides maali tuntui hieman helpottavalle ja etenkin kun sen teki Konohan ykköskenttää vastaan. Se oli sellainen harhautus ja nosto maalin kattoon. Tietty Konan on järjestellyt upeita tekopaikkoja.

Izu: Aivan. No otetaan kiinni toisen erän lopun tapahtumiin. Miten kommentoisit niitä?

Ita: Molemmat tekivät tyhmiä vetoja. Ensiksi tuli aivan typerä laitataklaus sen Deidaran näköisen sentterin selkään, sitten Konohan ja meidän junnut nahistelivat joukolla. Toivottavasti tulee kolmikolle huutoa kopissa. Ei näitä otteluita jäähyillä voiteta.

Izu: Aivan, teidän pakkipari Konan ja Pain pelaa hurjia minuutteja. Miten kommentoisit heidän peluutusta?

Ita: Sitä on kysyttävä heiltä.

Izu: Selvä kiitos haastattelusta.

Ita: Kiitos.

Izu: Ja takaisin ylös.

H: No niin, siinä Itachi siirsi kuumimman pelaajan viittaa Sakuran harteille. Mitäs Sarutobi tähän?

S: No melko kokenutta kommenttia sieltä tuli höystettynä Itachin omalla huumorilla. Mutta tässäkin Itachi otti taas siihen hermokontrolliin kiinni. Hän ja Sasuke ovat verivihollisia, mutta nyt he ovat keskittyneet peliin. Painotinkin ennen ottelua pelikuria, mutta olisi pitänyt ottaa muutkin kuin vain Uchihan veljekset painotuksen kohteeksi.

H: Kiitos, sain juuri korviin tiedon, että meillä on haastattelussa Jiraya. Olisikohan uutta tietoa Yamanakasta?

I: Täällä luonani on Konohan kakkosvalmentaja Jiraya. No niin, otetaan kiinni Hayaten kysymykseen. Mikä on Ino Yamanakan tila?

J: Ino tulee toipumaan jotenkuten kolmanteen erään. Tilanne oli raju, mutta Inolla kävi tuuri, kun hänen kypärän visiiri suojasi pahimmilta vammoilta päätä. Nyt on katsottava missä vaiheessa häntä tarvitaan kentälle, mutta viimeiset viisi minuuttia ovat tärkeitä ja silloin on pelattava, vaikka pää kainalossa.

I: Aivan, entä Sasuken tilanne?

J: Sasuke on kunnossa ja nähtävästi aloittaa kolmannen erän.

I: Selvä, miten itse kommentoisit toisen erän lopun tapahtumia?

J: Typeryyttä puolin ja toisin, jossa Sakura otti pääroolia ikävä kyllä. Kinin tilanne oli selvä, mutta se miten meidän pinkki kostajatar pääsi kentälle on arvoitus minullekin, sillä itse keskustelimme juuri seuraavasta vaihdosta Naruton kanssa.

I: Kiitokset tästä haastattelusta.

J: Kiitos.

I: Ja takaisin studioon.

H: No niin, vanha valmennettavasi siinä kommentoi juuri päivän puheenaihetta. Mitäs Sarutobi tähän?

S: Eipä tuohon paljon ole lisättävää. Jiraya oli perusteellinen vastauksissaan.

H: Selvä, nyt pidämme pienen tauon, mutta palaamme heti kun kolmas erä on valmis alkamaan.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-05-26 05:11:34
Kyllä on hurjaa menoa... Ihanaa, kun hahmojen "vanhoja fighteja" sisällytetään tähän, esim. Neji VS Kidomaru, Shikamaru VS Kin jne. ^^
Sakura a hänen tempperamenttinsa... XD
Innolla odottelen voittajan selviämistä. Luen näitä nyt vähän viiveellä, on ollut kiirettä. ^^'
Femma

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste