Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Seitsemäs ottelu Konoha vs. Akatsuki 3. erä (osa 1) - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2939 sanaa, 18939 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-19 14:28:41
Kansio: Muu - muu

Jaaha lätkäficin kolmannen erän kymmenen ensimmäistä minuuttia ovat vuorossa. Tiukkaa draamaa luvassa ja sitten kysellään lukijoitten mielipidettä. Viedäänkö peli jatkoajalle ja kumman tulisi voittaa?

Disclaimer: Hahmot ovat M.Kishimoton ja tarinan meikäläisen.

Arvostelu
2
Katsottu 926 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
H: Tervetuloa takaisin Konohan jäähalliin, jossa seitsemännen ottelun kolmas erä on valmis käynnistymään. Akatsuki johtaa peliä kahden erän jälkeen kahdella maalilla ja on näin erän päässä mestaruudesta. Punamustat on tällä hetkellä hallitseva väri, kun tuttuihin kaapuihin pukeutuneet kannattajat heiluttelevat mustapohjaisia punaisella pilvellä varustettuja lippuja. Kannatuslaulut kaikuvat hallissa ja joukkueiden saapuessa kentälle. Etenkin Deidaran kentälle luistelu saa hallissa aikaan kovan huutomyrskyn. Konohan vihreisiin sonnustautuneet kannattajat ovat melko apean oloisia, sillä kolmannen erän alku tulee olemaan tuskaa.

S: Mikäli oikein katsoin rangaistuksia, niin molemmat joukkueet ovat täysvahvuiset tässä erässä ajassa 15.30, silloin Sakura ja Kin pääsevät rangaistuksilta.

H: Näyttää olevan hikinen ilta tiedossa Tentenille ja Hinatalle.

S: Kyllä, etenkin Sakuraa olisi kaivattu ja Inon tilaanne, vaikka hän penkin päässä on, niin ihme on jos pelaa tässä ensimmäisen kymmenen minuutin aikana.

H: Siltä minustakin tuntuu. Sen verran kalpeana Ino istuu penkin päässä, mutta urheasti vain on tullut mukaan kolmanteen erään. Siirtäkäämme katseet kentälle, jossa aloituskolmikot valmistautuvat peliin. Konohalta ovat kentällä näköjään Sasuke, Kakashi ja Naruto, nyt kyllä Tsunade pelaa upporikasta ja rutiköyhää.

S: No pelin tilanteen ollessa 3-5 Akatsukille on herätettävä joukkuetta ja tällainen vaihto on paras mahdollinen kolmikko tuntee hyvin toistensa pelitavan.

H: Akatsuki ei lähde vastaamaan Tsunaden peluutukseen, vaan iskee kentälle kolmikon Itachi, Pain ja Konan.

S: Tämä kolmikko pelaa erinomaisesti yhteen, joten ei ole syytä muuttaa pelitapaa.

H: Itachi ja Sasuke kyyristyvät aloitukseen. Sasuke vie aloituksen ja Kakashi ottaa kiekon. Kakashi syöttää Laidassa viilettävälle Narutolle ja nyt pettää Painin sekä Konanin merkkaus pahemman kerran. Naruto viilettää läpiajossa ja kaartaa kohti Jugon vartioimaa maalia. Naruto harhauttaa Jugon mukaansa jättää Sasukelle, joka harmikseen ei saa kunnon osumaa kiekkoon. Tilanne jatkuu, kun Sasuke pyöräyttää itsensä Akatsukin maalin taakse. Konan tulee ahdistamaan Sasukea ja molemmat aloittavat laidassa taistelun kiekosta. Naruto tulee apuihin ja vie kiekon. Samalla molemmat joukkueet saavat neljännet pelaajat kentälle. Dosu sekä Choji luistelevat vaihtoon ja kentälle hyppäävät Yamato sekä Kisame. Naruto nostaa kiekon siniviivalla odottavalle Kakashille, joka harhauttaa Itachin. Kakashi saa Painin vastaan. Kakashi syöttää Yamatolle, joka saa ottaa vastaan kovan tärskyn Kisamelta. Itachi tulee ja vie kiekon keskialueelle, jossa hän saa jälleen Kakashin vastaan. Itachi yrittää vartaloharhautusta, mutta tähän Kakashi ei lähde mukaan, vaan riistää Itachilta kiekon. Kakashi syöttää hyökkäys siniviivalle, jossa Sasuke ottaa kiekon ja pyörähtää vapaaksi Konanin vartioinnista. Sasukella on enää Jugo edessään, jonka hän harhauttaa sivuttaisliikkeeseen. Sasuke jättää kiekon toiseen aaltoon, jonne tulee Naruto. ”Konohan oranssivaara” laukoo kovan rannelaukauksen ja peli on 4-5. Naruto tuulettaa villisti Akatsukin päädyssä. Sasuke tulee virne kasvoilla ensimmäiseksi onnittelemaan.

S: Loistava peli tältä kaksikolta, nyt Konohan ykköskenttä esitti sitä johtajuutta, jota siltä on hieman kaivattu.

H: Totta, Narutokin hymyilee eri tavalla kuin ennen. Tästä on tulossa taatusti mielenkiintoinen erä. Samat nelikot jatkavat vielä kentällä. Sasuke ja Itachi ovat jälleen vastakkain aloituksessa. Itachi voittaa tämän aloituksen ja Konan tyytyy perääntymään Akatsukin maalin taakse odottamaan vaihtoa, Kentälle tulevat Deidara, Sasori, Hidan ja Kakuzu Akatsukilta, kun Konohalta taas kentälle tulevat Neji, Tenten, Guy ja Iruka. Konan antaa Hidanille kiekon ja luistelee vaihtoon. Neji ahdistaa kuin terrieri Hidania, jolla on vaikeuksia hakea avaussyöttöä ja niinpä Hidan tyytyy tökkäämään kiekon keskialueelle ja toivomaan parasta. Tenten ja Deidara taistelevat keskialueella kiekosta. Tämän taistelun Deidara vie nimiinsä. Hän syöttää Sasorille, joka potkii itsensä Konohan alueelle, mutta Guy pysäyttää tämän etenemisen tylysti. Sasori menettää kiekon ja Iruka tuo kiekon keskialueelle. Hän syöttää Tentenille, jonka ylöstuonnin Hidan ja Kakuzu pysäyttävät rajulla yhteistaklauksella. Siinä saa Tenten keräillä mietteitään hetken aikaa. Kakuzu nostaa kiekon Konohan alueelle, jossa Sasori ottaa kiekon. Sasori kääntyy kohti Sain vartioimaa maalia ja laukoo, mutta Guy heittäytyy kiekon eteen. Iruka siivoaa irtokiekon Nejille, jolla on vaikeuksia ohittaa Kakuzua. Neji menettää kiekon Hidanille, joka peruuttaa Akatsukin maalin taakse. Akatsukit vaihtavat kentälle erikoisnelikon Tayuya, Jiroboo, Konan ja Pain. Konohalta peliin tulee nelikko Kiba, Hinata, Asuma ja Yamato. Hidan avaa tänään pimennossa olleelle Tayuyalle, joka lähtee viilettämään keskeltä läpi, kun Konohalla on vaihto vielä kesken. Tayuya laukoo vielä kohti Saita, mutta ilman maskia tämä on helppo laukaus Sain torjua. Kulmakamppailussa Kiba ja Jiroboo vääntävät kiekosta tiukasti. Samalla Akatsuki tulee täysilukuiseksi ja Zaku luistelee vaihtoon. Vaihdosta jäälle ponnahtaa Sakon ja nyt Akatsuki saa pelata minuutin ylivoimaa. Jiroboo potkaisee kiekon liikkeelle ja Sakon poimii sen. Pain naputtaa mailalla jäätä. Sakon hakee kuitenkin Tayuyaa, joka on Konohalaisten keskellä ja näin ollen Yamato pääsee purkamaan tilanteen. Konan hakee kiekon Akatsukin päästä ja avaa Sakonille, joka tuo kiekon laidasta sisälle Konohan alueelle. Vielä saa Akatsuki lyhyen ajan pyörittää ylivoimaa. Sakon antaa taakse Painille, joka siirtää Konanille. Konan tekee valelaukauksen ja siirtää laitaan Jiroboolle, jota Kiba lähtee ahdistamaan ja onnistuukin painamaan pelin laitaa vasten. Kiba kuluttaa arvokkaita sekunteja ja Gaara puhaltaa ruuhkan. Konoha vaihtaa kentälle Chojin ja Irukan. He korvaavat Hinatan ja Yamaton. Akatsuki ottaa kentälle ykkösnyrkin Itachi, Kisame ja Zetsu hyökkäykseen. Konan ja Pain jatkavat puolustuksessa. Shikamarun jäähyä on vielä kuusi sekuntia jäljellä.

S: On mielenkiintoista nähdä kuinka Akatsuki lähtee tilanteeseen. Vähän niin kuin aavistinkin. Itachi on aloituksessa ja Zetsu on ottanut Painin paikan, mahdollisen laukauksen varalta. Miksi ihmeessä Orochimaru näin peluuttaa?

H: Ei aavistustakaan, mutta kiekko putoaa jäähän ja Itachi vie aloituksen Kibaa vastaan aivan selvästi. Zetsu ampuu todella kovan lyöntilaukauksen, jonka tielle heittäytyy Asuma ja irtokiekon ottaa Choji, nyt on Akatsukin pakka sekaisin, sillä Zetsu on alin pelaaja. Choji huomaa tämän ja ampuu kovan laukauksen keskialueelle. Ensimmäisenä kiekkoon syöksyy jäähyaitiosta ulostullut Shikamaru. Akatsukille tulee kiire, sillä Shikamaru on karkumatkalla ja pääsee yksin läpi. Edessä on enää Jugo, jonka Shikamaru harhauttaa sivuttaisliikkeeseen. Shikamaru teki uskomattoman veiviharhautuksen ja siirtää helpon näköisesti kiekon ohi Jugon luistimen. Kiekko painuu maaliin aivan alanurkkaa hipoen. Halliin laskeutuu hiljaisuus hetkeksi ja Shikamarun nostaessa oikean käden ylös maalin merkiksi räjähtää halli valtavaan huutoon. Peli on tasan 5-5 ja neljässä minuutissa Konoha nousi ahdingosta tasoihin.

S: Tuo Shikamarun tuuletus kertoo miehestä paljon. Yhtä laiskaa tuulettelijaa saa hakea.

H: Totta mieshän on sitä mieltä, että maalien teko on vaivalloista. Tämä tilanne on kyllä vaikea pala Akatsukin käsitellä, sillä tässä nyt hukattiin kahden maalin johto ja ylivoimakin oli tehotonta. No, erää on vielä yli kuusitoista minuuttia jäljellä. Sitten takaisin peliin, jossa aloituksen voittaa Itachi ja Pain ottaa kiekon. Shikamaru on Painin kimpussa kuin herhiläinen ja pakottaa tämän pelaamaan kiekon Akatsukin maalin taakse. Konoha vaihtaa kentälle koostumuksen, jossa pelaavat Sasuke, Tenten, Naruto hyökkäyksessä ja puolustukseen tulee pari Iruka sekä Kakashi. Tämän puolustajaparin kentällä nähdessään Konohan kannattajat hullaantuvat. Jos kannustus oli kovaa erän alussa, niin nyt voi puhua siitä kuuluisasta hornankattilasta, sillä melua riittää ja molempien joukkueiden kannattajat yrittävät saada suosikkejaan hurmioon. Pain on avannut Itachille, joka antaa kiekon Zetsulle laitaan. Zetsu saa kimppuun Kakashin. Myös Naruto tulee apuun ja riistää kiekon Zetsulta. Naruto lähettää syötön kohti Tenteniä, jonka Itachi katkaisee. Itachi syöttää toiseen laitaan Kisamelle, joka tulee Irukan estelyistä huolimatta Konohan alueelle. Irukan on hätää kärsimässä isokokoisen Kisamen pyörityksessä, kunnes Sasuke tulee auttamaan ja vie kiekon Kisamen lavasta. Sasuke lähtee nostamaan Konohan hyökkäystä ja avaa peliä Tentenille. Tenten pysähtyy tylysti Konanin takapuoleen ja heittää sellaisen voltin, että tuolla saisi jo voimistelussakin loistavat pisteet. Konan ottaa kiekon ja siirtää pelivälineen Painille. Pain tyytyy vain nostamaan kiekon Konohan alueelle, jossa Itachi ehtii ensimmäisenä irtokiekkoon. Itachi laukoo, mutta päin heittäytyvää Sasukea ja kiekko napsahtaa ilkeästi Sasuken kylkeen. Iruka korjaa kiekon itselleen ja antaa sen keskialueella Narutolle. Kerrottakoon, samalla kun Naruto tuo kiekkoa hyökkäykseen, että Sasuke luistelee irvistäen vaihtoon.

S: Ei ole Sasukella hyvä päivä tänään. Ensin Deidaran kova taklaus ja sitten Itachin laukoma kiekko kylkeen. No hetken kun vetää happea, niin pääsee takaisin peliin.

H: Totta, Naruto on tuonut kiekon hyökkäysalueelle, mutta on tällä hetkellä laitakamppailussa Painin kanssa. Pain on kahden heikomman vaihdon jälkeen palaamassa tasolleen, sillä Naruto ei pääse millään Painista eroon. Konan käy kaivamassa laitakamppailijoilta kiekon pois, mutta saa kentälle jo tulleen Nejin kimppuunsa. Narutokin lähtee vaihtoon ja näin kentälle tulee Lee, joten Konoha vaihtaa kentälle kakkoskentällistään, kun peli jää vielä pyörimään Akatsukin päätyyn, niin Kakashi vaihtaa ja Guy tulee kentälle. Peli on ajautunut nurkkiin eikä kumpikaan tunnu saavan otetta, joten Itachi rakentaa ruuhkan, jonka Gaara viheltää. Näin ollen Akatsuki pääsee myös vaihtamaan, samalla molempien joukkueitten puolustus täydentyy, kun Kurenai ja Kimimaro luistelevat vaihtoon.

S: Enää jäähyllä ovat ainoastaan Sakura ja Kin. Tuskinpa Akatsuki tässä erässä peluuttaa omaa nelosketjuaan, sillä niin kova virhe oli tuo kakkoserän loppu.

H: Siltä näyttää tällä hetkellä, kun Akatsuki tuo oman kakkoskenttänsä jäälle ja peli on valmis alkamaan. Tenten vastaan Deidara aloituksessa, jonka Deidara hoitaa rutiinilla. Kiekko tulee Hidanille, joka avaa peliä laitaan Sasorille. Sasori kiihdyttää pitkin laitaa ja etsii samalla syöttö paikkaa. Sasori näkee Tobin toisessa laidassa ja antaa ristisyötön Tobille. Tobi saa vastaansa Irukan, jonka Tobi harhauttaa vartalollaan. Tobilla näyttäisi olevan vapaa reitti maalille, mutta eteen luistelee Guy, joka vie Tobilta kiekon. Guy antaa pitkän pystysyötön keskiympyrään, josta Tenten hakee kiekon itselleen. Tenten antaa syötön oikeaan laitaan, josta Neji nostaa kiekon hyökkäysalueelle. Lee on luistellut maalin eteen tekemään maskia ja Neji ampuu. Jugo koppaa kiekon ja katkaisee pelin.

S: Peli tuntuu molemmilla olevan jäykkää ja molemmat hakevat pelirytmiä. Tähän on mielestäni kaksi syytä. Ensiksikin puolustajien kova kuormitus ja toinen on tämä toisen erän jäähysuma.

H: Totta Akatsukinkin aitiossa näkee, että Konan ja Pain ovat todella hiessä. Myös Hidan ja Kakuzu huohottavat rankan vaihdon jälkeen. Kentälle tulevat Konohalta kolmoskenttä, jossa Inon paikalla pelaa Hinata, ja Akatsukilta kentälle tulee myös kolmoskenttä. Hinata ja Tayuya ovat vastakkain aloituksessa. Tayuya vie aloituksen ja kiekko tulee Kidomarulle. Kidomaru siirtää kiekon laitaa pitkin Kimimarolle, joka avaa Jiroboolle täyteen vauhtiin. Jiroboo ampuu kohti Saita, joka pomputtaa torjunnasta kiekon eteensä. onneksi Kurenai ehtii ensimmäisenä paikalle ja ottaa kiekon. Kurenai jättää taakse Asumalle, joka avaa Shikamarulle laitaan. Shikamaru syöttää keskellä viilettävälle Hinatalle, jolta Tayuya vie kiekon. Tayuya tekee Itachit eli keskittyy liiaksi kiekon katsomiseen ja Shikamaru taklaa, niin että näemme jo toisen voltin Akatsukeilta tänään. Tosin Shikamarun taklaus jättää Sakonille vapaan väylän tulla hyökkäysalueelle. Sakon saa vastaansa Asuman, joka rauhalliseen tapaansa riistää kiekon ja syöttää Kurenaille. Kurenai antaa avaussyötön Hinatalle, joka tuo kiekon Akatsukin alueelle, mutta Kidomaru vie kiekon. Kidomaru hakee laidasta syötöllä Jiroboota. Tämän syötön Choji katkaisee ja tuo kiekon alueelle, mutta hinata ei ole ehtinyt vielä poistua alueelta ja tilanne on paitsio. Hieman on liikaa hätäilyä molempien joukkueiden pelissä.

S: Paineet ovat valtavat ja siksi peli on kummallakin joukkueella hieman yliyrittämistä.

H: Hinata jää kentälle, kun muut pelaajat tulevat vaihtoon. Akatsukin ykköskentällinen ja samoin Konohan ykkönen. Hinata ja Itachi ovat vastakkain aloituksessa. Jostain syystä Hinata tuntuu lähes jäätyvän paikoilleen ja Itachi vie aloituksen täysin 100-0. Pain ottaa kiekon ja avaa laitaa pitkin Zetsulle. Naruto taklaa Zetsua, mutta kiekon vie Itachi. Itachi harhauttaa Kakashin ja antaa poikittaissyötön Kisamelle. Kisame ampuu suoraan syötöstä, mutta ohi maalin. Zetsu säntää irtokiekkoon ja antaa maalille, jossa odottaa Kisame jälleen. Kisamen laukaus epäonnistuu totaalisesti, sillä seurauksella että kiekon vie Yamato. Yamato avaa laitaan Sasukelle, joka säntää täyteen vauhtiin ja pääsee hyökkäysalueelle. Sasuke menettää kiekon suoraan Konanille, joka antaa kiekon Itachille. Itachi antaa laitaan Zetsulle, joka ampuu kovan laukauksen laitoja pitkin. Tämän vedon katkoo Yamato ennen kuin se ehtii Kisamelle. Yamato avaa Hinatalle keskiympyrään. Hinata pyörähtää ympäri ja jättää Itachin taakseen. Konohalla on ylivoimahyökkäys, kun Naruto ja Sasuke viilettävät laidoissa. Hinata antaa sokkosyötön Narutolle, joka laukoo mutta yli maalin. Konan korjaa irtokiekon ja ampuu sen pitkänä Konohan päätyyn. Tilanteesta syntyy katko ja molemmat vaihtavat kentälle uutta verestä voimaa. Akatsuki lähettää kentälle kakkoskentän, samoin kuin Konohakin. Aloituksessa ovat Tenten ja Deidara. Deidara vie aloituksen ja irtokiekon ottaa Hidan. Hidan vie kiekon keskialueella, josta löytyy laidassa viilettävä Sasori. Sasori painaa kiekon Konohan päätyyn ja irtokiekosta taistelemaan syöksyvät Deidara ja Guy. Guy on selin hakemassa kiekkoa ja Deidaralla on kovia vaikeuksia siirtää Guyta sivuun. Guy saa siirrettyä kiekon Irukalle. Iruka tuo kiekon keskialueen puolelle ja antaa syötön Leelle, joka kiihdyttää laidasta kohti Akatsukin aluetta. Neji liukuu maalille tekemään maskia Jugon eteen. Lee huomaa tämän ja laukoo, mutta kiekko ottaa Nejistä kimmokkeen ja nousee taivaan tuuliin. Seurauksena on katko. Kolmatta erää on jäljellä enää kaksitoista minuuttia.

S: Peli on ruvennut muistuttamaan kahden väsyneen joukkueen taistelua, sillä hienoudet voidaan unohtaa tästä erästä, mitä pidemmälle peli etenee. Laukaukset puuttuvat ja kaikki tuntuvat katselevan kelloa. Ehkä tässä olisi valmentajien paikka ottaa aikalisä.

H: Tosiaan kova meteli täällä hallissa alkaa, kun uudet pelaajat luistelevat kentälle. Akatsukifanit viheltävät ja buuaavat, sillä Konohan kolmoskenttä on jäällä. Kokoonpano on Ino, Shika, Cho hyökkäyksessä ja Asuma sekä Kurenai puolustuksessa. Akatsuki tuo jäälle äänen viisikon ja vaihtopenkillä Orochimaru käy kuumana kuin hellakoukku.

S: Aijai, onneksi Chiyo ja Gaara eivät nähneet, kuinka Orochimaru teki kaulankatkaisu eleen.

H: No, peli alkaa ja Tayuya voittaa aloituksen. Kimimaro ottaa kiekon ja avaa nopeana laitaan Jiroboolle. Choji jää Jiroboon kyydistä. Jiroboo tuo kiekon Konohan alueelle ja ampuu vihaisesti. Sai torjuu nurkkaan, mutta Sakon on ehtinyt paikalle ensimmäisenä. Sakon ottaa kiekon ja punnertaa väkisin maalille. Asuma ja Kurenai ovat hätää kärsimässä. Sakon pääsee laukomaan, mutta jälleen Sai torjuu eleettömästi nurkkaan, jonne ehtii Choji ensin, mutta hänen avaus syöttö ei mene Inolle, vaan Tayuya pääsee väliin. Tayuyan laukauksen Sai torjuu. Shikamaru on vaikeuksissa Sakonin kanssa, Sakon ottaakin kiekon ja antaa siniviivan tuntumaan Kidomarulle, joka harhauttaa Shikamarun ja laukoo, mutta Tayuyaa takapuoleen. Irtokiekon hoitaa Kurenai. Kurenai tyytyy vain purkamaan tilanteen keskialueelle.

S: Pirteä vaihto äänen viisikolta. Vahinko vain että Tayuya oli selin Kidomaruun.

H: Kyllä, olisimme saaneet tähän hieman ryntäilevään peliin jännitystä. Nyt molemmat vaihtavat lennosta pelaajia ja kentälle tullut Konan odottaa Akatsukin alueella, että vaihdot suoritetaan. Sakon jää kentälle, kun peliin tulevat Dosu ja Zaku. Lisäksi Akatsukin uurastajat eli Konan ja Pain ovat kentällä. Konohalla pelissä ovat nelosketju eli Kiba, Shino ja Hinata sekä puolustajat Kakashi ja Yamato.

S: Kakashin ja Yamatonkin minuutit alkavat hipoa huippua.

H: Konan aukaisee pelin Zakulle, joka lähtee tulemaan keskeltä läpi. Zaku saa Hinatan vastaansa. Hinata pakottaa Zakun hakemaan syöttöä ja Zaku syöttääkin. Laidasta löytyy vapaana oleva Sakon, joka saa ottaa vastaan vanhan kiistakumppanin eli Kiban voimakkaan taklauksen. Sakon jää puhaltelemaan, kun Kiba ottaa kiekon ja lähtee kohti Akatsukin maalia. Kiban eteneminen pysähtyy Konaniin, joka riistää taitavasti mailallaan kiekon Kibalta. Konan hakee Zakun uudestaan keskeltä, mutta Kakashi on tällä kertaa hyökkäyksen tukkeena. Kakashi avaa Hinatalle, joka kiihdyttää vauhtiin, mutta tällä kertaa Hinata tekee Itachit ja lentää Painin taklauksesta komean voltin takamukselleen. Konan korjaa jälleen irtokiekon ja antaa vuorostaan Sakonille, joka saa kiekon Konohan päätyyn ja pääsee jopa nokikkain Sain kanssa. Sakon jättää taakse, josta paikalle hiipii Dosu, mutta hänen laukauksen Sai poimii hanskaansa ja peli menee poikki. Jaaha pelin kolmatta erää on jäljellä kymmenen minuuttia. Eli pidämme tässä kohtaa tauon, mutta palaamme pian.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sayori - 2010-05-26 11:10:28
Missäs kaikki kommentit? D8
Peli pysyi suhteellisen tasaisena, eikä ihmeempiä tapahdu. Uskon, että viimeinen osa kuitenkin tarjoaa jännitystä ja laitojen ryskettä tämänkin osan edestä. ^^
5 pojokkelia Genman ficcimaaliin!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste