Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kilpailu: Myöhässä - Afeni
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1194 sanaa, 7691 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-19 18:54:12
Kansio: Muu - muu

Rating: K-13
Disclaimer: En omista Naruto-hahmoja enkä sinua.
Summary: Sinulla on kiire, olet jo myöhässä ja tiedät, että seuraukset saattavat olla kohtalokkaat.

Arvostelu
15
Katsottu 1374 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Author: Afeni
Rating: K-13
Disclaimer: En omista Naruto-hahmoja enkä sinua.
Summary: Sinulla on kiire, olet jo myöhässä ja tiedät, että seuraukset saattavat olla kohtalokkaat.
A/N: Tykästyin Nutin heittämään aiheeseen sen verran paljon, että oli pakko itsekin kokeilla tätä tarinatyyppiä. Kirjoittaminen oli yllättävän hauskaa.

Omistettu eräälle, joka pystyy edelleen yhdellä katseella kääntämään maailmani ympäri…

Myöhässä

Juokset eteenpäin, kunnes olet hengästynyt ja keuhkosi suorastaan anovat armoa. Sade on pessyt kasvosi juostessasi ja hiuksesi valuvat märkinä pitkin selkääsi. Puserosi ja housusi ovat liimautuneet ihoosi eivätkä jätä juuri mitään arvailun varaan.

Sinun on pakko pysähtyä puun alle ja vetää syvään henkeä. Painat kätesi puunrunkoa vasten ja otat siitä tukea haukkoessasi kosteaa ilmaa sisällesi ja yrittäen saada huminan päässäsi loppumaan. Et ole varmasti koskaan juossut yhtä kovaa ja pitkään. Vaikkei kuntosi ole huono, sekään ei kestä kaikkea. Sydämesi takoo rintaa vasten niin kiihkeästi, että pelkäät sen poksahtavan ulos.

”Olet myöhässä”, pehmeä ääni kuiskaa korvaasi ja saa sinut hätkähtämään.
”Tie… dän…” henkäiset. Äänesi ei kulje kunnolla, sillä sinun on edelleen vaikea hengittää. Keskityt vetämään ilmaa keuhkoihisi ja puhaltamaan sen hitaasti ulos. Hiljalleen hengityksesi alkaa tasaantua eikä sydänkään enää muistuta säikähtänyttä aropupua.
”Seurasiko kukaan sinua?”

Kohotat katseesi märästä maasta ja puistelet päätäsi. Mustien silmien katse porautuu omaasi vaativana, suorastaan uhkaavana. Tuijotat tiukasti takaisin, vaikka vatsasi heittääkin voltin. Inhoat sitä, miten noihin silmiin katsominen tekee olosi aina epävarmaksi, voimattomaksi ja haavoittuvaksi. On kuin et olisi täysin oma itsesi hänen seurassaan, hänellä on jonkinlaista valtaa ylitsesi.

”Oletko varma?” hän kysyy ja nojautuu lähemmäs sinua. Nenänne miltei koskettavat toisiaan, kun hän tuijottaa sinua suoraan silmiin. Nielaiset kuuluvasti ja nyökkäät. Kukaan ei seurannut sinua, osaat kyllä hoitaa hommasi.

Sade valuu kasvoillenne, kun tuijotatte toisianne metsässä. Pystyt kosteassa ilmassa haistamaan sitruksen tuoksun, joka huokuu hänestä. Vaihdat kiusaantuneena painoa jalalta toiselle. Hän ei totisesti ainakaan tee oloasi helpommaksi. Haluaisit sulkea tilan välillänne, kokeilla, miltä hän mahtaa maistua. Puraiset huultasi ja kiellät itseäsi liikkumasta. Teidän suhteenne on ammattimainen. Sinä vain työskentelet hänelle, ei muuta. Mitään muuta ei koskaan tule olemaan.

”Olemuksesi ei ole kovin vakuuttava”, hän tuhahtaa ja vetäytyy kauemmas. Huomaat pettymyksen valuvan vatsaasi, olisit halunnut hänen jäävän lähelle. Katsot, kun hän ristii kädet rinnalleen ja jää katselemaan sinua arvostelevana. Tunnet olosi mitättömäksi, mutta samalla olet iloinen siitä, että hän ainakin huomaa sinut. Toisaalta huomioit, että on säälittävää kerjätä huomiota kuin mikäkin koiranpentu. Kylläpä hän on tehnyt sinusta avuttoman pelkällä olemuksellaan.

Tiedät, että hän odottaa sinun vastaavan jotain, joten avaat vihdoin suusi. Tällä kertaa äänesi kulkee jo hieman paremmin.
”Olen varma, ettei kukaan seurannut minua”, sanot painottaen jokaista sanaa. ”Olen vain väsynyt ja läpimärkä juostuani koko matkan tänne asti.”
”Ninjan ei tule valittaa olosuhteista”, hän huomauttaa. Välittömästi tunnet itsesi viniseväksi kakaraksi, joka ei ansaitsisi olla ninja. Et voi kuitenkaan kertoa hänelle, miksi näytät niin epävarmalta. Sillä asialla ei ole mitään tekemistä tehtäväsi kanssa.
”Olen pahoillani, en tee niin enää”, toteat.
”Miksi olit myöhässä?” hän haluaa tietää. Hänen äänensä on pehmeä, ja se kietoutuu ympärillesi häiritsevänä. Yrität olla ajattelematta sitä liikaa, on tärkeää pysyä asiassa.
”Tehtävän suorittaminen vei enemmän aikaa kuin oletin”, vastaat. Tiedät, ettei syy ole riittävän hyvä, mutta valehteleminen olisi vain typerää.

Tummat kulmakarvat katoavat otsasuojan alle, kun hän katsoo sinua. Hän ei yleensä ilmeile paljoakaan, mutta tuo pieni ele riittää kertomaan sinulle, mitä mieltä hän on selityksestäsi. Tiedät, että sinun pitäisi olla huolissasi omasta asemastasi, mutta hänen ilmeensä saa lähinnä perhoset lentelemään vatsassasi. Typerää ja säälittävää yhtä aikaa, mutta sinulla ei ole aikomustakaan päästää irti tuntemuksesta… jos nyt ylipäätään voisit sille mitään.

”No, saitko mitään selville?” hän tiedustelee ja yllättää sinut. Ei nuhteita, ei paheksuvaa katsetta, ei mitään. Nyt liikutaan luultavasti vaarallisilla vesillä. Yrität kuitenkin pitää hämmennyksesi omana tietonasi, kun nyökkäät taas.
”Veljesi on lähtenyt kylästä. Hänen uskotaan pyrkivän Orochimarun luokse… kun lähdin, hänen peräänsä oli jo lähetty joukko ninjoja”, selvität. Jäät odottamaan jotain kommenttia häneltä.

Hänen ilmeensä ei värähdäkään. Et tiedä, mitä hänen mielessään liikkuu, eikä hänellä ole aikomustakaan paljastaa sitä sinulle. Miksi olisikaan? Olet hänelle pelkkä palkollinen, tehtävää suorittamaan palkattu ninja. Et mitään muuta. Veikkaat, ettei hän edes osaa katsoa sinua, tai ketään muutakaan, sillä tavoin. Hän on liian omistautunut tehtävälleen, mikä se sitten onkin. Sitäkään hän ei ole koskaan vaivautunut sinulle kertomaan. Hän pitää salaisuuksistaan.

Pitkän hiljaisuuden päätteeksi hän nyökkää sinulle ja vie kätensä mustapunaisen kaavun taskuun. Hän kaivaa esiin pussukan, jonka ojentaa sinulle. Hän pudottaa sen avonaiseen käteesi.
”Siinä on palkkio tehtävän suorittamisesta. Vähensin jo valmiiksi sopivan summan myöhästymisesi takia”, hän ilmoittaa.

Tunnustelet pussukkaa kädessäsi, ennen kuin tunget sen olkalaukkuusi. Jälleen yksi tehtävä on takana, mutta et haluaisi päästää siitä irti. Et tiedä, tapaatteko enää koskaan tämän jälkeen. Pelkkä ajatus tuntuu kurjalta. Ninjalla ei pitäisi olla tunteita tai ainakin niitä pitäisi pystyä hallitsemaan, muttet voi itsellesi mitään.

”Kiitos”, mutiset ja valmistaudut lähtemään. Et kuitenkaan ehdi liikahtaakaan, kun kädet painuvat puunrunkoa vasten molemmille puolillesi. Luot varovaisen katseen mustiin silmiin. Olisihan sinun pitänyt arvata, ettei asia ollut vielä loppuun käsitelty. Olet tuottanut pettymyksen toimeksiantajallesi, sellainen ei ole hyväksyttävää. Nyt saat maksaa siitä.

Painat selkäsi puunrunkoa vasten ja pohdit, kannattaisiko sinun sulkea silmäsi. Tiedät olevasi mennyttä, jos hän käyttää taitojaan sinuun. On kuitenkin mahdotonta irrottaa katsetta mustien silmien otteesta. Vihaat ja rakastat valtaa, jota hänellä on sinuun.

Hän nojautuu lähemmäs. Pystyt taas haistamaan sitruksen tuoksun aivan liian hyvin. Vaistomaisesti vedät sitä keuhkoihisi ja nautit siitä. Kylmät väreet kulkevat pitkin selkärankaasi, etkä osaa määritellä johtuvatko ne kylmästä ilmasta ja sateesta vai hänestä. Tai ehkä et vain halua määritellä.

”Minä tiedän”, hän kuiskaa. Hänen huulensa miltei koskettavat huuliasi. Pystyt hädin tuskin hengittämään.
”Mitä?” saat ynähdettyä. Hänen kasvoilleen leviää virnistys.
”Tule tänne kolme viikon päästä. Saat uuden tehtävän”, hän ilmoittaa. Seuraavassa silmänräpäyksessä hän on poissa, vain sitruksen tuoksu jää luoksesi leijumaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bai-Ju-Li - 2010-05-20 03:23:38
Hienosti toteutettu ficci, ihailen kovasti kirjoitustapaasi.

Hmmm..... Itachi... En tiennyt, että hän tuoksuisi sitrukselta...

JiiBee - 2010-05-20 05:46:08
Omnom tekstiä Afenilta, kuten aina<3
Hieman lyhyehkö teksti, mutta se kyllä sopii siihen, ei tätä oikeastaan kovin pitkäksi olisi saanutkaan. Hyvin oltiin paneuduttu päähenkilön ajatuksiin ja tuntemuksiin eri tilanteissa, ja niihin oli todella helppoa eläytyä. Hieman oli Itachi-faneille suunnattu, joihin en itse valitettavasti lukeudu, mutta kaikkiahan ei voi miellyttää kerralla.

Yhdessä kohtaa joukkoon oli eksynyt minä-kertoja sekaan:
Välittömästi tunnen itseni viniseväksi kakaraksi, joka ei ansaitsisi olla ninja. En voi kuitenkaan kertoa hänelle, miksi näytän niin epävarmalta. Sillä asialla ei ole mitään tekemistä tehtäväni kanssa.
”Olen pahoillani, en tee niin enää”, totean.


Hienoa jälkeä muuten<3

Pikkuystv - 2010-05-20 15:08:32
Miten joku voi osata kirjoittaa näin...Koska kirjoitustyyliäsi on kehuttu jo ja allekirjoitan sen mahtavuuden täysin, niin tyydyn sanomaan vain upeaa, loistavaa, mahtavaa, värikästä, kaunista... jne, etten kirjoittaisi tänne romaania.
Vedit minut uskomattomalla tavalla mukaan tarinaan.
Sori kaikki fanit, mutta mielestäni tämä on tuhat kertaa parempi kuin joku Twilight. Voin siis sanoa, että sinussa on mielestäni paljon pottentiaalia kirjailijaksi.
Toivon, että julkaiset joskus kirjan, pääsisimme ihailemaan taitojasi, ja Suomi voisi nousta kirjallisuuden maailmankartalle!
(Romaani tuli...)

No-chan - 2010-05-20 17:01:17
Kirjoitat todella sujuvaa tekstiä, mutta aihe...
Tai no, en lukeudu niihin Itachi faneihin, joten aihe ei ainakaan minulle ollut niin mielenkiintoinen, mutta luinpahan kuitenkin. 8)

Daikon - 2010-05-23 19:09:39
Tämä herätti mielenkiintoisia tunteita, joita ei pysty kyllä kuvailemaan. Siis positiivisia tunteita.

Teksti oli hienoa ja sai mielenkiintoni herättämään kokeilemaan myös kirjoittamaan sinä-muodossa. Saa nähdä että kokeilenko sitten loppujen lopuksi.

Pystyin kuvittelemaan itseni tuonne ja koko ficin muutenkin päässäni vähän niin kuin videona. :D

Täydet pisteet sulle! ^___^

Rechiba - 2010-05-23 19:28:21
Aivan upee ficci! Upeaa teksitä ja kaikkee iohanaa.. O__O en osaa edes järkevää kommenttia kirjottaa tämän lukemisen jälkiin! x) Ku tuossahan tuo kerronta tapa semmone että siihe paikalle voi kuvitella kenet tahtoo... Mulla tuli ekana mielee Yume mut sitte kuvittelin siihe oman hahmoni ni nams ja tästä saa vaikka mitä nannaa :3
Sori huono kommentti mut leijailen tääl ku lueskelen sun ficceij taas :'D toivottavasti Älä kysy hintaaki jatkuu kohta ^w^

Rechiba - 2010-05-23 19:29:07
Ainiin ja tuo on hyvä "en omista narutoa enkä sinua" x'D ja viisi tähteä pottiin! Tämä on kyll sen arvoinen!

Kawamaru - 2010-05-29 10:00:20
Hum um... Tuota, mitä tähän nyt sanoisi...

Anteeksi, ficci oli hyvä ja kerronta kulki sujuvasti, mutta henkilökohtaiset mieltymykseni yrittävät nyt rokottaa pisteitä. Minä nääs en pidä Itachista. Sattumoisin jopa inhoan/pelkään hieman häntä. Mutta yritän nyt unohtaa inhoamiseni häntä kohtaan ja ajatella ficciä neutraalisti ^^'

Lukijan, siis ficin kertojan, tunnisti ninjaksi mutta koska (mitä luultavammin) ficin lukijat eivät suinkaan ole ninjoja, tässä tuntui sopivalta ettei kertoja ollut mikään mahtipontinen ninja - häntähän vähäteltiinkin hieman.

Ficci oli aika lyhyt, mikä harmitti hieman. Mutta pahempia puutteita en huomannut ^^

Annan 4 pojoa =3

Tatti_ - 2010-05-30 13:33:25
Jeees, Sinulta pitkästä aikaa ficciä Narutosta :) Mahtavaa<3
Sori kun kommentointi on kestäny, luin tän kyllä heti ku mainihit tästä:D Netti vaan ei tykkää musta tarpeeks.. :(

Sun tasos on yhtä mahtavaa kuin enneki, tää oli jotain nii ihanaa<3 :) Eläydyin tähä kyll vähän liiankin hyvin.. Ja sit tuo loppu tuli .. :O Kiusasit mua, häpeä ;D Mut awws, Itachii<3 Ja minä >D Hihihi<3 Mitähä kolmen viikonpäästä tapahtuu..Hmm? ARGH ei tää oo totta, yritän muistaa, hehe :'D

Joo, siis kuvailu oli taas sitä ykkösluokkaa mitä sinulla aina. Juonellisesti koukuttava ja yllätyksellinen, Hyvä :D
Pituus tämmöseks sinä-tekstiks oikein hyvä. Sinä muotoon kirjotettua tekstiä on hirmu hias lukee muuhun verrattuna, niin ihan hyvä vaan ettei ollu pidempi :) Kiinnostus jakso pysyä koko ajan huipussaan :D Muuten tietty olisin valittanu pituudesta, hehe :'')

Yhen virheen löysin;
ja yrittäen saada huminen päässäsi loppumaan (huminan?)

Mut kyllä tämä sitä viiden luokkaa oli taas, ei tuolla kuvailulla, kirjotustyylillä ja henkilövalinnalla muuta voi saada ;D
_
Olipas outo kommentoida tänneki pitkästä aikaa ;O No sen kyllä tekstistä huomaa -_-' Mutta toivottavasti kelpaa :D

Genma - 2010-06-02 14:01:42
Hyvää tekstiä sinulta. Kerronta on kivaa, jotenkin sellaista unenomaisen pehmeää, mutta joka pitää jämäkästi otteessa. Hieno lukuelämys, sillä tuo vaihtelua, tuohon minun harrastamaan malliin. Ei virheitä tai rutisemsta sisällöstä. kyllä se vitonen on.

P.S. paljon ladukkaita ficcejä tässä kisassa.

DeviL1n - 2010-07-06 22:00:51
loistavaa teksiä<3
en löytänyt virheitä eikä ole muutakaan moitittavaa :))
5pojoo

tiedän että tämä oli alunperinkin kilpailutyö mutta lukisin ilomielin jatkoa jos kirjoitat :P

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste