Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Suuri kaappaus osa 8 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2475 sanaa, 15380 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-06-10 04:00:07
Kansio: Muu - muu

Dekkarificci kääntyy kohden loppua. Luvassa on välien selvittelyä. Ai niin, sisältää aikas tarkkaa kuvausta väkivallasta, joten K-15 kyltti napsuu.

"*", merkki viittaa "kaksintaistelu kaupungissa" ficciin, jota pääse lukemaan linkistä.

Disclaimer: M.kishimoto omistaa hahmot. Minä tarinan.


Kaksintaistelu kaupungissa

Arvostelu
1
Katsottu 1010 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke hätkähti kuullessaan Tsunaden äänen. Hän tajusi tilanteen vakavuuden hetkessä. Sasuke kääntyi ja huomasi että Karin oli kiinnittänyt huomionsa muualle. Korppi iski punapään tajuttomaksi aseen perällä ja syöksyi liikkeelle. Sasuke pääsi sivukujalle ja ehti juuri ja juuri pakoon Narutolta. Sasuke huomasi Zetsun hermostuneena autossaan ja syöksähti sisälle autoon. Zetsu ehti huudahtaa:

”Hei, ei tämä mikään taksi ole!”

”Suu kiinni ja kaasuta kohti Uchihatownia”, kuului Uchihan tiukka käsky.

Zetsu lähti renkaat ulvoen pois kujalta.

---

Pain huomasi Zetsunkin kadonneen ja toi alistuneen oloisena megafoonin Konanille. Deidara yritti sitoa Sasorin haavoja parhaansa mukaan. Hän ei luottanut Kabutoon. Kaikki näkivät kuinka kova pala Sasorin haavoittuminen oli Deidaralle. Blondi itki omaa tärisevää itkuaan. Konan huusi megafooniin:

”Me antaudumme, mutta emme ehdoitta!”

”Olen valmis kuulemaan ehdot!”, karjaisi Tsunade.

”Konohan poliisi takaa meidän turvallisuuden ja järjestää hoidon yhdelle vakavasti haavoittuneelle meikäläiselle”, luetteli sininen pyörremyrsky.

”Sopii!”, huusi Tsunade.

Konan kääntyi katsomaan muita ja sanoi:

”Pojat te otatte Sasorin kantoon. Minä tulen ulos perässänne.”

Tuskin kukaan olisikaan halunnut yrittää mitään. Pian Sasoria kantava nelikko ja Konan tulivat ulos pankista. He kävelivät hiljaisina Tsunaden luo, jossa paremmassa kunnossa ollut viisikko laitettiin käsirautoihin ja Sasorin matka sairaalaan alkoi. Suuri kaappaus oli päättynyt epäonnistumiseen.

---

Kattohuoneisto tuntui pyörivän Karinin ympärillä. Päässä jyskytti ja Karin antoi ylen. Hän tunsi rautaisen maun suussa. Verta, iskeytyi Karinin tajunnan läpi ja hän oli mennä paniikkiin. Punapää toivoi että huone asettuisi paikoilleen. Samassa hän kuuli pehmeän miesäänen sanovan:

”Hei, oletko kunnossa?”

Karin tunsi kuinka hänet nostettiin istumaan. Hän tunsi kuinka joku pyyhki hänen kasvoja ja päivitteli, kuinka noin kauniit kasvot olivat veressä. Karin alkoi hahmottamaan ympäristöään pala palalta ja pian hän katsoi epävarmasti myhäilevän oranssipukuisen miehen suuntaan. Karin aikoi kysyä mieheltä mitä tämä teki huoneistossa, mutta samassa huone lähti heilumaan. Karin otti kiinni läheisestä pöydästä ja heilunta tasoittui. Hän sanoi miehelle:

”Kuka sinä olet?”

”Uzumaki Narutoksi ne sanovat ja sinun nimesi on?”

”Karin, onko Sasuke täällä?”

”Eipä tuo ollut.”, huokasi Naruto.

”Hän on siis menossa tappamaan veljeään.”, totesi Karin.

”Se on estettävä!”, huudahti Naruto.

Punapää loi säälivän katseen Keltatukkaan. Hän naurahti ivallisesti:

”Et sinä sitä ehdi estämään. Sitä paitsi Sasuke saa viimein oikeutta.”

Naruto oli kääntänyt oman selkänsä Karinille. Hän sanoi huoneeseen tulleelle Inolle:

”Hoidatko tuon tapauksen pään ja pidätät. Minun on mentävä estämään syyttömän ihmisen murha.”

Ino alkoi hoitaa Karinia ja Naruto lähti kävelemään ulos huoneesta. Hänen oli ehdottomasti löydettävä Itachi ennen Sasukea.

Naruton tullessa ulos talosta Shikamaru pysäytti hänet ja sanoi:

”Tsunadella on asiaa.”

Naruto hämmästeli mitä asiaa Tsunadella olisi, mutta päästyään Konohan poliisipäällikön luokse, Narutolle selvisi, että eräällä pidätetyllä oli asiaa Narutolle. Naruto myöntyi kuulemaan asian, tosin hän suostui tähän vastentahtoisesti. Naruto vietiin Konanin luo, joka loi hymyn ja sanoi:

”Sinä siis olet Kyuubin haltija. Minulla on viesti Itachilta sinulle.”

”Mikä?”, kysyi kärsimätön Naruto.

”Modoroki temppeli seitsemäs penkkirivi. Mitä se tarkoittaa, älä kysy sitä minulta. Itachi sanoi tämän minulle.”, selitti Konan.

Tämän sanottuaan hänet vietiin poliisiautoon. Naruto katseli hetken aikaa auton perään. Jiraya tuli hänen luokseen ja kysyi:

”Mitä Konan sanoi sinulle?”

”Viestin Itachilta, Modoroki temppeli seitsemäs penkkirivi.”, tuumi mietteliäs etsivä.

”Sehän on Uchihojen vanha kokouspaikka. Siellä Itachin täytyy siis olla.”, selitti Jiraya.

---

Itachi oli saapunut Modoroki temppelille Tobin kyydissä. Kaksikko istui autossa ja katseli ulkona puhjennutta ukkosmyrskyä. Arpikasvo naurahti ja käänsi katseensa kohti Madaraa:

”Tuli sopiva ilma, samanlainen kuin sinäkin yönä.”

”Mitä oikein olet aikonut tehdä minulle?”, kysyi pelokas Madara/Tobi.

”Kysytkin vielä, suuri ja ahne Uchiha Madara on tullut tänne Modoroki temppeliin, sovittamaan syntinsä”, selitti Itachi.

Pidemmittä puheitta Itachi puki mustat hansikkaat käteensä. Hän otti esille Madaran revolverin ja viritti sen. Madara tunsi kuinka Itachi asetti piipun hänen leuan alle. Itachi halasi Madaraa ja kuiskasi korvaan:

”Onko kuolemattomia viimeisiä sanoja?”

”Kuinka sinä kehtaat?”, ärisi Madara. ”Minä olen sentään Uchiha, niin kuin sinäkin.”

”Korjaus, sinä olit Uchiha, mutta elät omissa harhakuvitelmissasi. Tapoit vanhempani ja sukulaiseni, joten kärsi seuraukset.”, murahti Itachi.

Tämän sanottuaan hän veti liipasimesta. Mangekyo patruuna lähti piipusta liikkeelle ja osui Uchiha Madaraan lopettaen hänen verisen uran. Laukauksen ääni peittyi ukkosen jyrinän alle. Ketään muita ei paikalla näkynyt, joten Itachi lavasti Madaran kuoleman itsemurhaksi. Lopuksi Itachi veti mustan pitkän sadetakin ylleen ja nousi ulos autosta. Oli alkanut sataa hiljakseen. Itachi kääntyi kohti temppeliä ja pääsi portille. Hän sai todella kovan yskänpuuskan, jonka seurauksena Itachin oli pysähdyttävä. Arpinaama nojasi temppelin portin pieltä vasten ja sylki veristä limaa ulos. Lima sekoittui sadeveteen ja Itachin tuskan kyyneliin. Saatuaan hieman happea keuhkoihinsa Itachi jatkoi matkaansa ja tuli temppelille, jossa hän käveli seitsemänteen penkkiriviin odottamaan.

Itachi istui alas penkkirivistöön ja tunsi olonsa hengästyneeksi. Hän mietti Kisamen kanssa käymäänsä keskustelua ja suru alkoi jäytää hänen mieltään. Hiljaa arpinaama kokosi itsensä ja huokasi syvään. Mielessään hän pyysi anteeksi Kisamelta, sillä Itachi ei uskonut, että selviäisi tästä kohtaamisesta. Itachi huokasi uudestaan ja antoi katseensa kiertää temppelin seinissä. Aina silloin tällöin salama valaisi seiniä. Välke loi aavemaisen tunnelman. Veljen sopi tulla, tuumi Itachi.

---

Zetsun ohjaama auto kaarsi temppelin luokse. Sasuke kahlitsi Zetsun auton rattiin. Kostaja nousi autosta ja tarkasti oman revolverinsa patruunatilanteen. Kaksi täyttä rullallista patruunoita. Hyvä, Sasuke tuumi, nyt olen tulossa velipoika. Sasuke käveli temppelin portille ja huomasi maassa tumman lätäkön. Sasuke katsoi ympärilleen, mutta ei huomannut kuin yhden auton. Korppi ei silti ottanut riskejä, vaan käveli autolle. Autossa oli musta mytty, jonka Sasuke tunnisti kasvonaamiosta päivällä tapaamakseen Madaraksi. Hän riisui naamion tämän kasvoilta ja huomasi Madaran hengettömäksi. Sasuke sulki lasittuneet silmät. Sasuke hämmästyi, sillä hän ei ollut odottanut, että Itachi tappaisi yhden omistaan. Samapa tuo, korppi ajatteli ja kääntyi takaisin temppelille.

Sasuke käveli temppelin luo ja huomasi oven raollaan. No syteen tai saveen, sillä ei velipojalla apureita voinut olla, mietti Sasuke. Hän astui sisälle painostavan hiljaiseen temppeliin. Sasukesta tuntui että hän oli astunut ansaan. Äkkiä hän tunsi kuinka hengittäminen oli raskasta ja ilma tuntui tunkkaiselle. Sasuke viritti revolverinsa ja samassa salama iski aivan lähellä. Salaman valossa hän näki tumman alttaria vasten nojaavan hahmon.

”Tapaamme taas typerä pikkuveli.”, hahmo naurahti.

”Itachi!”, Sasuke kiljaisi.

Samassa ovi Sasuken takana pamahti kiinni. Sasuke hätkähti ja hän kääntyi. Hetken ajan sade rummutti kattoa ja valui noroina ikkunaan. Seuraava salaman välähdys paljasti Sasukelle, että hänen  takana seisoi kaksi hahmoa. Toinen hahmo oli hoikka, kun toinen taas oli tukeva ja omasi pitkät hiukset. Jiraya ja Naruto välähti Sasuken mielessä. Sasuke havahtui rätinään, joka lähti alttarikynttilöistä. Itachi seisoi niiden loisteessa. Itachi katsoi kädet puuskassa Sasukea, joka perääntyi kohti häntä.

”Parempi kun heität aseesi maahan ja antaudut heille.”, Itachi neuvoi.

”En koskaan!”, karjui Sasuke ja avasi tulen kohti pimeyttä.

Naruto oli ottanut suojan yhden temppelin penkkirivin takaa ja huusi:

”Parempi antautua, ellet halua tuntea samaa repivää kipua, kuin minä tunsin Last Hopesssa!*”

”Hah! Taidankin tappaa sinut”, ärisi Sasuke ja ampui kohti Naruton ääntä.

Sasuke havahtui seuraavaksi siihen, että hänen vasemmalla puolella paloivat tulet, jotka valaisivat temppelistä puolet. Jiraya siis oli sytyttänyt tulet, samalla kun Naruto oli puhunut hänelle, päätteli Sasuke. Sasuke vetäytyi vasemmalle laidalle, joka oli varjoissa. Hän alkoi etsiä katseellaan Narutoa, mutta etsintä keskeytyi, kun puunpalat alkoivat sinkoilla mustatukan ympärillä. Mistä hitosta ne tulivat, hän ajatteli. Samassa hän huomasi niiden tulevan alttarin takaa.

Itachi antoi Narutolle suojatulta, että tämä sai temppelin oikean laidan soihtuihinkin tulet. Naruto sai soihdut sytytettyä ja suojattua itsensä, kun Sasuke havaitsi hänet. Vihainen luotikuuro seurasi Narutoa, joka oli viime hetkessä päässyt suojaan.

Itachilla iskivät tuskan hetket, sillä hänen Mangekyo konepistooli oli jumittunut. Lisäksi uusi yskänpuuska iski Itachiin.

Sasuke huomasi hetkensä tulleen. Hän kaivoi esille toisen pistoolin ja pakotti Jirayan suojautumaan penkkien väliin. Sasuke oli kolmella loikalla alttarin päällä. Hän viritti oman revolverinsa ja naurahti:

”Se loppuu nyt isoveli.”

Itachi nosti vaistomaisesti kätensä suojaamaan ruumistaan ja sulki silmänsä. Hän kuuli laukauksen kajahtavan temppelissä, tämän jälkeen jotain tahmeaa roiskahti Itachin niskaan. Hän ajatteli kuolleensa ja katsoi omien käsien yli. Hän näki Sasuken, jolla oli ammottava haava olkapäässä.

Sasuke kääntyi kohti Narutoa, joka seisoi penkkirivien välissä savuava ase kädessä. Hänen äänensä oli aivan yhtä epäuskoinen kuin Narutolla kolme vuotta aiemmin*:

”Na-ru-to, sinä ammuit minua.”

”En voinut tehdä mitään muuta.”, huokasi Naruto.

Sasuken ase putosi alttarille ja Sasuke kaatui kuin hidastetussa filmissä suoraan isoveljensä syliin. Temppeliin laskeutui todella pahaenteinen hiljaisuus, jonka katkaisi Itachin huuto, kun hän tajusi mitä oli tapahtunut:

”Sasuke ei!”

Naruto hiipi alttarin taakse, jossa Itachi kyyhötti Sasuke sylissä. Hän koetti ensin Sasuken pulssia, sitten hän huomasi kalpenevan Itachin, joka alkoi yskiä. Nyt yskänpuuskat olivat yhä rajumpia ja joka kerta ne salpasivat Itachin hengityksen. Naruto huusi:

”Pervo dekkari hae ensiapulaukku ja hälytä apua!”

Jiraya säntäsi ulos ja autolle hakemaan apua. Naruton jäädessä vahtimaan kahta loukkaantunutta Uchihaa.

---

Naruto ja Jiraya olivat ehtineet tosiaankin ajoissa temppelille. Hetkeä ennen Sasukea sekä Zetsua. He olivat piilottaneet Kakashilta lainaamansa auton pensaiden suojaan, siksi Sasuke ei ollut huomannut sitä. He olivat sopineet, että menevät sisään ja estävät keinolla millä hyvänsä Sasuken koston.

Kaksikko astui temppeliin ja jätti oven raolleen. He näkivät penkkirivillä istuvan hahmon, jonka Naruto tunnisti Itachiksi. Itachi käänsi päätään, kun hän kuuli askelia:

”Sasuke?”

”Me tässä olemme”, vastasi Jiraya.

”Te kaksi, mitä te täällä teette?”, kysyi Itachi.

”Tulimme estämään verenvuodatuksen teidän kahden välillä.”, selitti Jiraya.

”Eli haluatte riistää Sasukelta koston. No, en minä teitä lähde estämään. Kai teillä on suunnitelma?”

Samalla hetkellä kolmikko kuuli, kuinka auto ajoi temppelin luo. Kaikki tiesivät Sasuken tulleen. Nopeasti kolmikko kävi läpi suunnitelman, joka johti edellä kuvattuihin tapahtumiin, ja etsi piilon.

---

Zetsu sai kovan kamppailun jälkeen oman pistoolinsa käteen ja sai ammuttua käsirautojensa ketjun poikki. Hän nousi autosta ulos sateeseen ja käveli toisen auton luo, jossa Madara makasi kuolleena. Zetsu kuuli kuinka laukaustenvaihto oli käynnissä temppelissä. Hän käveli auton takakontille ja ampui lukon hajalle. Anna anteeksi Madara, ajatteli Zetsu, mutta et tarvitse näitä rahoja enää. Zetsu lastasi omaan autoonsa kaksi juuttikankaista säkkiä ja kaksi puista arkkua.

Zetsun lastattua oman autonsa. Hän huomasi että autosta puuttui virtalukon avain. Zetsu oli laittamassa kättä kojelaudan alle, kun hän kuuli rasahduksen, joka lähti pumppuhaulikon lataamisesta. Zetsu huomasi katsovansa suoraan aseeseen, jota piteli sheriffin tähdellä varustettu mies. Zetsu oli kohottamassa asettaan ampuakseen, kun kuuli selän takaa pistoolin viritysäänen. Hän käänsi oman kasvonsa ääntä kohti ja huomasi toisen sheriffin tähteä kantavan miehen, jolla oli tummat silmänaluset ja otsassa punainen tatuointi. Zetsu nielaisi. Hän tiesi Sunan sheriffin Gaaran. Apulainen oli nähtävästi Kankuro. Gaara hymyili ja sanoi:

”Laskehan aseesi ja nosta kätesi ylös.”

Zetsu tiesi pelinsä pelatuksi, joten hän laski aseen kojelaudan päälle. Hän nosti kätensä ylös ja kysyi:

”Kuinka oikein löysitte minut?”

”Olimme lähistöllä ja kuulimme pauketta, joka ei vaikuttanut ukkoselle, joten päätimme tarkistaa asian.”, selitti Gaara.

Zetsu astui alistuneena ulos sateeseen ja Gaara laittoi ehjät käsiraudat Zetsun ranteisiin. Kaksikko oli viemässä Zetsua autolleen, kun Jiraya syöksyi ulos temppelistä. Gaara huomasi Jirayan ja huudahti tälle:

”Mitä oikein on tekeillä?”

”Tarvitsemme apuja, sillä Sasuke on haavoittunut!”, huudahti Jiraya.

”Ok, minä hälytän apua ja tulen perästä.”, totesi Gaara.

Kaksikko vei Zetsun autoonsa ja Gaara hälytti apua temppelille. Samaan aikaan Jiraya haki oman ensiapupakkauksen. Gaara ja Jiraya lähtivät temppeliin sisälle, kun taas Kankuro jäi vahtimaan Zetsua.

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daligar - 2010-06-11 10:17:23
Peinin joukolle sitten kävi huonosti, ei onnistunut kaappaus. No, ainaki kaikki hyvä tyypit on hengissä <3

Toivottavasti Sasse selviää. Ois kiva ku se ja Itachi sais sovittua välinsä :) Ja ois ihanaa lukea sellanen kohtaus, jossa Itachi tapaa vielä Kisamen <3 <3

Kyllä mä taidan täydet pisteet antaa :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste