Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Dreamer - Sasha-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 864 sanaa, 5233 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-02-11 00:09:59
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

NaruHinaa.

Arvostelu
6
Katsottu 1946 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Naruto...”, Hinata sanoi Naruton ovella. Naruto katsoi Hinataa ja kysyi: ”Mitä?”  Hinata lähestyi Narutoa tulipunaisena. Naruto hämääntyi: ”Hi-hinata...” Hinata hymyili salaperäisesti. Naruto lehahti punaiseksi. Hän perääntyi askeleen: ”Hei...hei Hinata...Mi-mitä sinä...?” Mutta Hinata oli jo Naruton kehossa kiinni. Naruton sydän tykytti ja hän ajatteli, että pyörtyisi kohta. Hänen sydämmensä jätti yhden lyönnin välistä, kun Hinata panoi huulensa Naruton huulia vasten. Naruton jalat muuttuivat veteliksi, ja hän perääntyi pari askelta. Hän pystyi ajattelemaan vain yhtä asiaa: ”Hi-hinata suutelee....minua...?” Sitten hän kompastui sohvaan, ja kaatui sille. Hinata makoili Naruton päällä, ja sanoi: ”Naruto...Minun olisi pitänyt kertoa tämä aikaisemmin...” Naruto pystyi vain katsomaan Hinataa. Hinata jatkoi: ”Mi-minä pidän...

    Mutta sitten Naruto heräsi omassa sängyssään tulipunaisena. Hän sanoi ääneen hämillään: ”Mitä helv-” Ulkoa kuului rysäys, ja talon ikkunat helisivät. ”Voi ei” Naruto sanoi itsekseen. Se oli Jiraya. ”Aah, kylläpä Konohan kylässä on kauniita ja tulisia naisia...! Naruto, oletko kunnossa? Olet ihan tulipunainen!” Naruto punastui entisestään, joten meni peiton alle piiloon. Jiraya sanoi: ”Mikä sinulla on? Taidat olla sairas...? Sinut pitää viedä Tsunaden luokse...”  Jiraya ei ehtinyt puhua loppuun, kun  Naruto jo seisoi hänen edessään täysissä pukeissa valmiina harjoittelemaan. Jiraya hymyili salaa: ”Naruto pelkää Tsunadea...Ei ole kyllä ainoa.” Jiraya irvisti. Naruto katsoi häntä kummissaan. Jiraya pudisti päätään ja sanoi nopeasti: ”Ei mitään. Mennään harjoittelemaan!” Hän oli jo ulkona. He kävelivät kylpylää kohti. Naruto tiesi jo, mitä tulisi tapahtumaan. Ei Jiraya häntä opettasi. Kaikkihan tietävät, että Jiraya on pervo! (Eikö niin? xD)
    Hinata käveli heitä vastaan. Hän katsoi maahan, mutta kuunteli takasti Jirayan ja Naruton keskustelua.
”Mitä sinä nyt noin punastut?”, Jiraya sanoi, ja jatkoi: ”Ei kai vain olisi niin, että sinä pidät Hi-”  Naruto tukki Jirayan suun kädellään, joten loppu sana oli vain epäselvää muminaa. Naruto huokaisi helpotuksesta, mutta näki sitten Hinatan punaisen naaman. ”E-ei se ollut..Se...se oli vain...”, Naruto yritti selitellä.
    Yhtäkkiä Hinata kompastui, ja huudahti. Hän rämähti naamalleen tielle. Hän oli hetken ihan pihalla tapahtumista. Seuraava asia, jonka hän huomasi, oli, että hän oli Naruton sylissä. Hän hätääntyi. Naruto sanoi: ”Hinata! Sinä herä-” Mutta Hinata pyörtyi tulipunaisena..

    Hinata heräsi jollain pehemeällä. Jokin rapisi hänen allaan. Hän otti sen , ja katsoi sitä. se oli ruttuinen roska. Teksistä ei enää nähnyt, mitä siinä luki. Hän nousi sängyltä, ja oli viemässä löytämäänsä roskaa roskiin. Hän huomasi olevansa Naruton huoneessa! Ovi avautui: ”Hinata! Olet jo hereillä! Onko sinulla nälkä?”, Naruto kyseli yhteen putkeen hermostuneena. Hinata puisti päätään, ja istahti takaisin sängylle roskapaperi kädessään. Naruto astui huoneeseen ja istui sängylle Hinatan viereen. Hän mietti kuumeisesti, kertoisiko Hinatalle unestaan. Naruto punastui: ”Ei, en ainakaan sisällösta...!” Naruto sanoi epävarmana: ”Hinata....minä...minun pitää kertoa sinulle jotain...” Hinata vain katsoi Narutoa. Naruto nielaisi kuuluvasti ja jatkoi: ”Minä näin unta sinusta.” Hinata katsoi yllättyneenä Narutoa., ja sanoi: ”Mitä unta?” Naruto punastui entisestään, ja näytti pyörtyvänsä kohta. Hinatakin punastui, kun tajusi, millaista unta Naruto oikeasti oli hänestä nähnyt.
Hän suuteli Narutoa hellästi. Naruto yllättyi totaalisesti. Tajuttuaan tilanteen, hän rauhoittui híeman. Silti hänen sydämmensä löi hurjaa vauhtia, ja kaikki tuntui samanlaiselta, kuin hänen unessaan. Hän otti Hinataa hänen lanteiltaan, ja veti lähemmäksi itseään. Se sai Hinatan voihakaisemaan hiljaa. Naruto hymyili, ja sai hieman itsevarmuutta. Hän alkoi sivelemään Hinatan selkää, samalla, kun suuteli häntä ahnaasti. Hinata siveli Naruton niskaa. Hinata sanoi suudelmien välissä: ”Naruto...minä...” Mutta Naruto sanoi: ”Shh...minä tiedän...” Hän laski Hinatan varovasti sängylle makuulle. Heidän vartalonsa olivat kiinni toisissaan. Kuumina ja kiihottuneina. Naruto alkoi avaamaan Hinatan takkia, samoin, kuin Hinata aukaisi Naruton.
Ikkunasta kuului kolahdus, ja Naruto ja Hinata katsoivat säikähtäneenä ikkunaan päin. He ehtivät nähdä jotain valkoista. Naruto nousi sängyltä, ja käveli ikkunan luokse t-paitaisillaa. Ikkunan alla oli kyyryssä Jiraya kiikarit kaulalla roikkumassa. Naruto vilkaisi Hinataa merkitsevästi. Hinata hiippaili ulos, ja Naruto asettui sängylle muka nukkumaan. Aivan kuten Naruto oli aavistanutkin: Jiraya nousi ylös ja jatkoi tirkistelyään. Mutta näkymä ei ollut, mitä Jiraya oli olettanut. Sängyllä makasikin vain Naruto nukkumassa. Jiraya hiero silmiään, mutta kuva ei kadonnut. Hinata ja Naruto olivatkin jo komerossa, samalla kun Naruton kopio veteli onnellisena sikeitä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Anzu-Chan - 2006-02-11 23:03:40
Yay!! Mahti loppu.;D  Jiraya taas pääsi riehumaan..^^'

Iruka - 2006-03-09 22:11:14
tosi mahtava loppu. hieno NaruHina tarina. 5 pojoo

Blue_Hill-san - 2006-11-13 20:40:03
NaruHinaa lisää! Hyvä ficci.. Paras paritus...

narusegawa - 2008-01-06 21:23:40
kivaa naru hinaa ihanaa

Kipsi - 2008-06-10 11:47:23
Ihana. ^^
Repesin tolle Jiraiyalle. 8D

Karkki - 2009-07-21 23:01:08
mä muuten kivsti huomasin, kun ktoin noita ficcejä, niin useimmat on sinulta naruhinaa.Olen taivaassa, or something:D hyvin kijtoitettu ja pidin parituksesta, 4pojoo

Sayori - 2009-09-16 08:02:07
NaruHina! Ja Jiraiya...XD
Hyvää tekstiähän tämä oli, selkeää ja helppolukuista. Parituksesta tykkään kovasti... Lisää tämmöisiä!
4.p

Raiku16 - 2014-04-13 22:13:39
Jiraiyaa! :D NaruHina, yks omista lempiparituksista! Aivan ihanan hauska tarina! :'') tyksin kovasti

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste