Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Elämäni, kohtaloni //KISA// - Millie
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 731 sanaa, 4536 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-07-12 16:09:37
Kansio: Muu - S-K13

Neji on mielestäni aina ollut hyvin tunteellinen ihminen hiljaisella tavallaan ja hänen ajatuksensa kohtalosta on kiehtonut minua. Tiedän, että ihmisistä olisi mukavampi lukea komediatekstiä, mutta minä halusin kirjoittaa hieman masentavan näkemyksen siitä, miltä Nejistä saattaa tuntua vihata yhtä lähintä sukulaistaan. Oikeastaan olen halunnut kirjoittaa tämän tekstin jo pidemmän aikaa ja lähes kirjoitin sen jo viime kisaan (Se minä muodossa kirjoitettu lukija mukana kisa.) Siksi kirjoitin tämän minä muodossa, jossa kertoja on Neji, joka ajattelee sitä mitä tahtoisi kertoa Hinatalle.

Tiedän, että tämä teksti on naurettavan lyhyt, mutta kokemuksesta voin sanoa, että minä muotoiset tekstit ovat raskasta luettavaa, jos ne ovat kovin pitkiä. Pyydän sitä ratkaisua jo valmiiksi anteeksi jos joku toivoi romaania.

Arvostelu
10
Katsottu 2170 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Minun silmissäni sinua ei koskaan edes ollut. Olen koko elämäni uskonut kohtaloon, joka opastaa vahvat voittoon ja heikot kuolemaan. Sinä olit poikkeus säännöissä, ainoa poikkeus.
Ensin kuvittelin, että sääntöni olivat täysin pielessä. Ympärilläni kulki kymmenittäin typeryksiä, joille en olisi antanut elämän lahjaa, mutta olin väärässä. Naruto, Tenten, Lee, he kaikki olivat naurettavan heikkoja. Olisin voinut murskata heidät vain muutamassa minuutissa, mutten tehnyt niin. Odotin ja sain huomata kuinka he kasvoivat, eivät vahvoiksi, mutta vahvemmiksi. Heidän kohtalonsa oli kasvaa ja elää, mutta mikä on sinun kohtalosi, rakas Hinatani? Punastella ikuisesti, hävitä jokainen taistelu, jonka aloitat vai onko elämäsi tarkoitus vain pilata elämänfilosofiani? Sinun takiasi istun tunteja ikkunan edessä miettimässä olenko taistellut koko elämäni turhaan. Jos kerran ei tarvitse olla voimakas selvitäkseen hengissä, miksi minä olen harjoitellut vuosia? Miksi olen aina halunnut olla paras? Tämä elämä ei tee minua onnelliseksi. Haluaisin puhua ihmisille, nauraa aivan aidosti Leen puheille, mutta ystävällisyys kuuluu heikoille ja heikot ovat syntyneet vain kuolemaan, eivät elämään. Joskus minä toivoisin, että kuolisit, oikeastaan rukoilen sitä aina, kun lähdet suorittamaan tehtävää, sillä sinä olet ainoa syy, miksi epäröin. Elämä olisi niin yksinkertaista jos poikkeuksia ei olisi ja sinä olet minun elämäni poikkeus.


Vain nelivuotiaana minä sain häpeänmerkin otsaani. Taistelin häpeääni vastaan niin monta vuotta vain huomatakseni, että kohtaloaan ei voi muuttaa. Sinä olit aina suvun prinsessa ja minä palvelijasi. Osaatko arvata monestiko palvelijasi itki takiasi? Tiedätkö monestiko pieni poika kaipasi isäänsä, joka sinun vuoksesi ei lohduttanut lastaan? Viha omaa sukulaistaan kohtaan ei ole tervettä, mutta onko kukaan tässä maailmassa terve? Ei ole tervettä, että pystyt hymyilemään minulle sen murhan jälkeen. Sen viattoman ja ujon hymyn takana on murhaajista suurin ja heikoin. Ehkä sinä ansaitset elämäsi. Vaikket itse ole tahrannut käsiäsi vereen, sinua suojelevat ovat. Sinun viattomuutesi tekee sinusta murhaajista raaimman ja siksi minä janoan sinun kuolemaasi.


Me kasvoimme rinta rinnan. Päivästä toiseen minä loistin ja sinä pärjäsit vain juuri ja juuri. Näin kaikki virheesi. Tiesin mitä teit väärin, mutten halunnut auttaa. Halusin, että teet töitä, kasvat ihmisenä ja voitat omat taistelusi ilman ihmisen apua, joka tahtoo vain sinut hengiltä. Kai minä jollain tavalla tahdoin samalla suojella sinua itseltäni ja vihaltani. Veri on aina vettä sakeampaa. Sinä et kuitenkaan oppinut. Olit sukumme häpeänpilkku ja minä nautin tietäessäni sen. Tiedäthän sinä sen pikkuiseni, kohtaloaan ei voi muuttaa.


Sitten kaikki muuttui. Minä hävisin häviäjälle. En ymmärrä, miten se tapahtui. Chuunintestin olisi pitänyt olla helppo. Olinhan minä nero ja muut typeriä aloittelijoita. Minun kohtaloni oli voittaa koko kisa. Sinä tapasi mukaan noudatit kohtaloa. Vaikken saanutkaan sinua tapettua, olit surkea häviäjä. Sitten taistelu Naruton kanssa…minä en halua ajatella sitä sen enempää. En voi ymmärtää, että hän voitti minut.
Toisaalta hän onnistui kasvamaan häviäjästä voittajaksi ja tekemään minusta häviäjän. Samalla, kun inhosin ajatusta omasta häviöstäni, olin onnellinen. Ehkä kohtaloa ei tosiaankaan ollut olemassa. Ehkä ihminen pystyi päättämään itse itsestään. Ehkä sinäkin pystyt kasvamaan elämän lahjan arvoiseksi.
Nyt kun minä olen kohdannut tappion, olemme kummatkin häviäjiä. Minä en tule koskaan sanomaan tätä sinulle ääneen, mutta tahtoisin, että ymmärtäisit. Minä haluan sinun kasvavan rinnallani voittajaksi. Oikeastaan tahtoisin, että roolimme kääntyisivät, enkä tarkoita prinsessan ja palvelijan rooleja. Tahtoisin, että sinä loistaisit ja minä häviäisin jokaisen taisteluni. Kai minä olen masokisti, mutta se todistaisi, että olen ollut kaikesta väärässä. Silloin sinä et olisi murhaaja, minun ei tarvitsisi olla vahva ja voisin nauraa silloin kuin haluaisin. Sinä olet minun elämäni poikkeus, hirviö ja kohtaloni. Sinun elämäsi määrää miten minä tulen elämään. Minä rukoilen sinua Hinata, kasva, kehity ja anna minulle elämä, jota janoan. Minä olen itse liian heikko saadakseni sen yksin.      

Kommentit (Lataa vanhempia)
NarutoAngel - 2010-07-12 16:43:13
OwwwO Tykkäsin. Ihan toden teolla tykkäsin. 8D
Nejin ajatukset oot hyvin saanu tähän... Aivan kuin oisit Neji itse!! X"DD
Taidan antaaa... 5 pojoista~ :3

NarutoAngel - 2010-07-12 16:45:31
nii joo ja onnee kisaan!! 8D

Nuti - 2010-07-12 16:55:03
Oh! Hienoa tekstiä! Huomaa, että olet syventynyt Nejiin. Teksti kuitenkin näyttäisi vähän kauniimmalta, jos kappalejaot olisi tehty tuplaenttereillä (etenkin kun kappaleet ovat kohtuullisen pituisia), mutta ei se estä sinua saamasta femmaa :)

Same - 2010-07-12 21:10:59
Oletkos sinä ihan lomailemassa köynyt Nejin pään sisällä O_O

Tosiaan, ajatukset olivat niin Nejimäisiä ja jotenkin hassuja.
Teksti oli helppolukuista enkä bongannut yhtään kirjoitusvirhettäkään.
Minusta tämä ei ollut lyhyt, oikein mukavan mittainen ^^
Saat viisi pojoa, tämä oli mukavaa yölukemista :D

Niin ja onnea kisaan, minunkin puolestani ¤

Niki-chan - 2010-07-14 17:16:00
tosi hieno oli! jotenkin tuli mieleen että olisit itse ollut nejinä kun tätä raapustit.

aika lyhythän täämä oli mutta silti jotenkin hyvä joten pituus ei sinänsä haittaa vaikka tykkään lukea pidempiä tekstejä yleensä. :D

kirjoitusvirheitä en löytänyt joten oot tehny tän huolella!
saat täydet pointsit!! ^^ ja onnea kisaan, pidän peukut pystyssä! :D

No-chan - 2010-07-17 14:20:05
Täää oli niin Nejimäinen! Todella hyvää tekstiä eikä kirjotusvirheitäkään. Pidän suuresti tästä ficistä, eikä lyhyys haitannut mua yhtään.

Oletko sä oikeesti Neji?? Tekstin perusteella vaikuttaa siltä... :D

Annan sulle femman hyvästä syystä; tämä on mahtava ficci!

Raw - 2010-10-19 10:41:23
D. Herranjumala miten ihana fanficci. Nejin aivotuksia oli niin ihana seurata että koko tarina veti mukanaan. Oikein faktapohjaisen vielä teitkin. Five!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste