Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Vain tämä yö todistaa rakkautemme. - Hen-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 847 sanaa, 5109 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-09-04 17:16:37
Kansio: Paritus (K13-K15) - tyttörakkaus

Rating: M
Genre: Hurt/Comfort, slice of life
Pairings: Ino/Saku (unrequited love)
Summary: Sakura syksyn sateessa. Ino sateenvarjon kanssa. Mitä tapahtuu kun Ino poimii masentuneen Sakuran kotiin parantelemaan vointiaan. Täyttyykö Sakuran toive, vai jääkö hänen rakkautensa yksipuoliseksi? Vai onko rakkaus sittenkään yksipuolista? Oneshot.
Warnings: (lievää) yuria! (a.k.a sis. seksikohtaus)
Disclaimer: En omista Narutoa. Vain ja ainoastaan Kishimoto-sama tekee niin.

Hope you like it! Tämä tosiaan syntyi väsymyksen, kahvin ja kipeänä olemisen yhdistelmällä.

Risut/Ruusut & Kunait/Shurikenit tervetulleita.
Inner-Henna: paitsi että kehoa ei saa käyttää maalitauluna -__-'

Arvostelu
7
Katsottu 2096 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Jälleen oli tullut syksy. Harmaa syksy, jota sinä inhoat. Siitä on pitkä aika kun tapasimme viimeksi. Toivon, että kävelisit minua vastaan. Rakastan sinua, mutta samalla vihaan. Ivapuheitasi kuunnellen, häpeän, että olen tällainen. Silti vain sinä olet ainoa joka osaa piristää minua.

Kävelen kadulla, sateessa, kun tulet minua vastaan. ”Sakura...?” sanot, katsoen minua kauniilla silmilläsi. ”... sä oot ihan märkä. Tuu mun luokse.” jatkat ja tartut minua kädestä. Kätesi on lämmin, mutta eritavalla miten toivoisin. Niin, sinä et huomaa. Rakastan sinua, sinua joka ei osaa sitoutua. Todella säälittävää minulta. Avaat oven ja päästät minut sisään. Suljet oven perässäsi. ”Kato nyt ittees! Milloin viimeks oot syöny jotain?” hän puhelee lempeästi. Toivon maanisesti että kuulen äänessäsi sen, mistä joka yö uneksin. Ohjaat minut olohuoneeseen, takan eteen, antaen samalla pyyhkeen ja kuivan t-paidan ja hipsterit. Lähdet pois, keittiöön kaiketi. Riisun märät vaatteeni ja kuivaan itseni pyyhkeeseen. Joka yö näen unta tämäntapaisesta kohtaamisesta, mutta toivon liikoja, halutessani että asiat menisivät kuin unessani.

Yksinäinen kyynel valuu poskelleni. Pyyhin sen juuri ennen kuin tulet takaisin huoneeseen. ”Pue nyt päälles.” sanot ojentaen kaakaon. Sujautan antamasi löysän t-paidan päälleni ja otan kaakaon vastaan. Sytytät tupakan ja kaadat konjakkia lasiisi. ”Sun oikeasti pitäis hakee hoitoo. Kato meet psykiatrille ja sanot et voit pahoin, sitten alat seurustelee jonku kivan pojan kanssa ja saat noi asias kondikseen.” hän sanoo, ottaen hatsin tupakastaan ja puhaltelee sitten savurenkaita. Silmiäni aristaa. Hän karistaa tupakkaansa ja ottaa uuden hatsin. Kulaus konjakista ja katse minuun. ”Miten on? Vienkö sut huomenna hoitoon? Hei, eiks Naruto tykkää susta? Ala senkaa seurustelee...” hän sanoo, eikä huomaa miten minä vaikenen. Vilkaisen häntä. ”Vai.. älä vaan sano... sä tykkäät tytöistä?” hän kysyy epäuskoisena, karistaa tupakkaansa ja ottaa hatsin. Miettivä ilme. Nyökkään vaisusti. Hän naurahtaa ja ottaa jälleen kulauksen konjakistaan. Miettivä katse minun suuntaan. Hörppäät konjakkisi loppuun. ”Haluut sä konjakkia?” kysyt, mutta haet lasin minulle odottamatta vastaustani. Kaadat tällä kertaa konjakkia kahteen lasiin, hyvinkin reilusti, ja ojennat toisen laseista minulle. Tiedän että tiedät minun olemattoman viinapääni, mutta silti tarjoat minulle konjakkia. Otan pienen hörpyn ja juoma polttelee suussani ja kurkussani. Ilmeeni värähtää ja kasvoillesi nousee hymy. Ärsyttävä tapa, jonka vuoksi suutun hieman ja juon konjakkini loppuun yhdellä hengenvedolla.

Tunnen lämmintä polttelua kurkussani, kun väkevä alkoholijuoma valuu kurkustani alas. Katsot minua ihmeissäsi ja huomaan kuinka juoman alkoholi nousee päähäni. En hallitse enää tekojani, vaan nousen ylös lattialta ja tulen viereesi. Katsot minua, kun hörppäät oman konjakkisi yhdellä kulauksella ilmekkään värähtämättä. Tartun sinua hartioistasi ja suutelen sinua. Alkoholin sekoittama mieleni yrittää estellä, mutta jokin muu on vahvempi. Katsot minua. ”Jaaha, et näin vai?” sanot hieman käheällä äänelläsi. Painat minut vasten sohvaa. ”Tätäkö sä haluat, Sakura?” kysyt pirullisesti. Vihdoin saan äänen ulos kurkustani. ”Ino...” sanon hiljaa ja olen onnellisempi kuin koskaan. Suutelet minua kiihkeästi, minä vastaan suudelmaan rakastavasti.

Hivutat kätesi paitani alle sivellen alavatsaani, siirryt hieman ylemmäs ja painat kätesi rinnalleni. Huokaisen. Hymyilet kiusoittelevasti ja lasket kätesi jälleen alavatsalleni. Hitaasti lasket kätesi reidelleni. Tunnen miellyttävien väreiden kulun selässäni, voihkaisen. ”Sakura... kai sä tiedät et tää on vain tän illan juttu?” kysyt. Avaan silmäni kärsimättömästi ja nyökkään. Nyökkäät itsekkin ja annat vaiston ottaa vallan. Vedät hipsterini hitaasti pois, samalla kun punastelen, häpykarvoitukseni vuoksi. Hymyilet ja suutelet minua hyväillen sormenpäälläsi klitoristani. Suudelmasi vaientaa voihkaisuni ja näykin alahuultasi. Vedän t-paidan pois päältäni ja sinä hyväilet toista rintaani vasemmalla kädelläsi, samalla kun työnnät sormesi sisääni. Etsit hetken sitä oikeaa pistettä, suudellen ja näykkien samalla nänniäni, kunnes lopulta huomaat reaktion jota olet hakenut. Mieleni on täynnä utua, kun hyväilet kehoani ja klitoristani hellästi. Voihkin nimeäsi, ja sinä suutelet minua. Lopulta en kestä enää, vaan voihkaisen nimesi ja saan orgasmini. Sinä huomaan tyytyväisyyteni ja väsymykseni. ”...tää on sit vain tämä illan juttu.” kuiskaat ennen kuin peittelet minut.

Nukun yön tyytyväisenä ja aamulla ei viime yöstä ole tietoakaan. Yksinäinen kyynel valuu poskelleni ja huomaan päässeeni sinun yli. Puen kuivuneet vaatteeni päälle ja lähden ulos aurinkoiseen syyspäivään, levollisin mielin.

THE END.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yumiko - 2010-09-04 17:39:20
Miinusta lyhyydestä. Olisi myös ollut mukavempaa lukea menneessä aikamuodossa. Muuten oli loistava. =3 4p

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste