Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Soulmate III - Hatha
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 3407 sanaa, 20776 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-10-05 15:31:31
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Ja tarina jatkuu. Kakashi ja Rin tapaavat viimein.

Arvostelu
2
Katsottu 1174 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Nara Shikamaru, Hyuga Hinata ja Yurichi Rin seisoivat keskellä metsäaukiota parin päivän kävelymatkan päässä Konohan kylästä. Hokage oli määrännyt heidät lyhyelle tehtävälle, jonka todellisena tarkoituksena oli seurata Rinin uskollisuutta kylää kohtaan. Shikamarun ja Hinatan oli tarkoitus raportoida kaikki epäilyttävä Tsunadalle. Yksikin erehdys Riniltä ja hänet vietäisiin kuulusteltavaksi.

"Leiriydymme tähän", Shikamaru ilmoitti ja lysähti maahan istumaan lujaa huokaisten. Hinata laski reppunsa alas ja katseli ympärilleen. Aukio oli rauhaisa ja suojassa tuulelta. Hinata nyökkäsi itsekseen hyväksyvästi. Missään ei tuntunut vaaraa.

"Etsin polttopuita", Rin totesi ja lähti kohti metsän reunaa. Hinata ja Shikamaru vilkaisivat toisiaan.

"Odota. Tulen mukaan", Hinata huikkasi. Riniä ei saanut päästää hetkeksikään yksin.

Shikamaru huokaisi. Hänelle siis jäi ruokavastuu. Hienoa. Hän ei osannut kokata.

Myöhemmin kolmikko istui rauhassa tuijotellen nuotioon. Yhtäkkiä jokainen heistä terästäytyi, kun heidän aistiensa piiriin ilmestyi kolme eri chakralähdettä. Ninjat vilkaisivat toisiaan merkitsevästi. Päällisin puolin yksikään heistä ei liikkunut, mutta jokainen oli valmiina pakenemaan tai taistelemaan.

"Hinata!" kuului huuto metsästä. Rin terästäytyi. Hän tunsi tuon äänen jostakin. Hinata ja Shikamaru päästivät ulos ilman, jota olivat huomaamattaan pidättäneet.
"Naruto", Hinata huokaisi. Shikamaru pudisti päätänsä ja vei pitelemänsä kunain takaisin takapussiinsa.

Kolmikko käänsi katseensa tulijoihin. Uzumaki Naruto astui leveästi virnistäen nuotion valoon. Häntä seurasivat Haruno Sakura ja Shiranui Genma iänikuinen senbon-tikku suussaan.
"Mitä te täällä teette?" Shikamaru kysyi.

"Olemme palaamassa tehtävältä", Sakura vastasi ja lysähti alas. Nuotion lämpö tuntui mukavalta kylmissä jäsenissä.

"Vai niin", Shikamaru mutisi ja katseli, kun Genma etsi itselleen paikan nuotion vierestä.
Naruto istui Hinatan viereen ja tuikkasi hänelle suukon poskelle. Hinata punastui ja mutisi Narutoa lopettamaan. Sakura hymyili heille hyväntahtoisesti. Pieni ikävä kaihersi häntä muistaessaan, ettei Kakashi ei ollut vieläkään palannut kotiin.

"Tehtävälle suuntaamassa, vai?" Genma totesi ja heitti uuden puun nuotioon.
Rin nyökkäsi.

"Ilmeisesti sairaalalla ei ole työtä, kun Hokage-sama kykeni irrottamaan kaksi medicciä tehtäville", Rin totesi. Sakura virnisti kuivasti. Todennäköisesti, kun hän palaisi kylään jonossa olisi suuri kasa apua tarvitsevia potilaita.

"Sinut on hyväksytty takaisin kylään?" Genma kysyi ja katseli Riniä merkitsevästi. Rin hymähti vanhan tuttavansa sanoille.

"Ilmeisesti."


Ilta oli hämärtynyt jo pitkälle, kun yhtäkkiä läheltä kuului luja tömäys. Ninjat loikkasivat pystyyn. He tuijottivat tiiviisti äänen suuntaan. Sakura rypisti kulmiaan. Hän tunsi tuon chakran. Se oli vain kovin heikko. Hän ei saanut otetta siitä.
Yhtäkkiä Sakuran silmät levisivät hänen tajutessaan kuka metsässä oli. Hän ryntäsi metsään.

"Sakura!" Naruto karjaisi ja juoksi hänen peräänsä.

"Se on Kakashi, Naruto", Sakura huusi.

Rin hätkähti ja tunnusteli metsästä leijuvaa chakraa. Kyllä… Sakura oli oikeassa. Shikamaru, Hinata ja Genma seurasivat Sakuraa metsään. Rin jäi seisomaan paikalleen jähmettyneenä. Kakashi… Hän näkisi Kakashin…

Kakashi oli polvillaan maassa. Hän nojasi toisella kädellä puuhun, kun toinen käsi piteli kylkeä. Hän hengitti raskaasti.

"Hitto", Kakashi mutisi ja sylkäisi suuhunsa tulleen syljen pois.

Hän oli juossut melkein tauotta vankilasta kohti Konohaa. Ennen vankilassa käyntiä hän oli suorittanut toisen tehtävän, jonka aikana hän oli joutunut taisteluun. Hän oli saanut kamppaillusta syvän viillon kylkeensä. Hän oli sitonut haavan, ja se oli pikkuhiljaa alkanut parantua. Kuitenkin monen päivän tauoton eteneminen oli avannut haavan jälleen. Kakashi oli väsynyt ja hänen chakransa oli kulunut. Hän oli kamppaillut tahdonvoimalla eteenpäin. Nähdessään edessään nuotion kajoa ja tuntiessaan tuttujen chakrojen läsnäolon, oli kopioninjan keskittyminen herpaantunut ja hän oli nolosti tippunut puusta alas maahan.

Kakashi ponnisti jaloilleen, kun tunsi yhtäkkiä lämpimät kädet rinnallaan.
"Kakashi", tuttu ääni sanoi huolestuneena. Kakashi henkäisi helpotuksesta.

"Sakura", hän mutisi ja nosti katseensa häntä huolestuneesti tuijottaviin vihreisiin silmiin.

"Kakashi! Oletko kunnossa?" Naruto parkaisi ja tuli Sakuran vierelle. Kakashi nyökkäsi. Hän huomasi kuinka Genma, Shikamaru ja Hinata lähestyivät häntä.

"Täällähän on ruuhkaa", Shikamaru mutisi.
"Miten hitossa sinä tänne eksyit?" Genma totesi katsellessaan vanhaa ystäväänsä.
"Pitkä juttu", Kakashi mutisi.

Sakura tutki Kakashin käden peittämää haavaa. Hän pudisteli päätään todetessaan vamman laadun.
"Sinun ei olisi pitänyt ylittää voimiasi", Sakura moitti.
"Niin, niin."

"Naruto ja Genma auttakaa Kakashi leiriin. Shikamaru ja Hinata. Tarvitsen lämmintä vettä, jotta voin pestä haavan", Sakura jakoi käskyjä huomaamatta. Jokainen ninja totteli Sakuraa välittömästi.

Naruto ja Genma auttoivat Kakashin leirinuotion ääreen. Rin katseli kuinka Kakashi istui alas pääpainuksissa ja syvään ähkäisten. Mies ei ollut katsonutkaan häneen päin. Hän ei ollut huomannut Riniä lainkaan.
Sakura kumartui hoitamaan Kakashia, joka nosti päätänsä ylös. Rinin hakkaava sydän tuntui pysähtyvän, kun hän näki Kakashin nostavan katseensa ja kuinka mies hetken kuluttua huomasi vähän matkan päässä seisovan entisen rakastettunsa.
"Rin", Kakashi kuiskasi silmät järkytyksestä laajentuneina.

**

"Hokage-sama."
Tsunade kääntyi katsomaan, kun kaksi ANBU-pukuun pukeutunutta ninjaa astuivat hänen huoneeseensa.
"Raportti", Tsunade käski miehiä.
"Löysimme kylän läheltä kuljeskelevan ninjan. Hän ehti tappaa itsensä ennen kuin saimme hänet kiinni. Tutkimme hänet ja löysimme hänen viitastaan saman merkin kuin toiseltakin", toinen ANBU:sta sanoi ja ojensi kädessään pitelemäänsä tummaa viittaa Hokagelle. Tsunade otti viitan vastaan ja etsi sen kätköistä ANBU:n mainitsemaa merkkiä. Löytäessään sen, hän huokasi syvään.
"Saatte uuden tehtävän. Hakekaa Uchica Sasuke takaisin kylään. Minun on  aika pitää sille nulikalle pieni puhuttelu."

**

Rin. Hän on elossa. Kaikki nämä vuodet… olin oikeassa… Hän on elossa, terveenä, hyvinvoivana… Hän edessäni.. Hän on…

"Petturi", Kakashi kähisi.

Sakura nosti päänsä nähdäkseen mihin Kakashi katsoi. Rin seisoi muutaman metrin päästä heistä ja oli selkeästi järkyttynyt Kakashin sanoista.

"Kakashi. Mitä ihmet-" ennen kuin Naruto ehti lopettaa lauseensa, oli Kakashi noussut ylös ja syöksynyt Riniä kohti. Hän oli ahdistanut Rinin itsensä puunrungon väliin. Hän piteli kunaita naisen kurkulla. Rin kykeni vain tuijottamaan silmät järkytyksestä levinneinä Kakashia.
"Haluat murhata kylän vanhimmat. Olet petturi", Kakashi mutisi.

"Mitä helvettiä sinä touhuat!" Naruto huusi jostakin Kakashin takaa. Yhtäkkiä Kakashin olkapäihin tarttuttiin ja Genma, Naruto ja Shikamaru repivät Kakashin pois Rinin luota. Hinata astui tyynesti Rinin luokse ja iski hänen käteensä chakralukitut käsiraudat.

"Yurichi Rin. Hokagen antamalla määräysvallalla minä pidätän sinut epäiltynä petoksesta."
Rin tuijotti pitkään kahleita käsissään ennenkuin kykeni jälleen puhumaan.

"Mitä?"

"Olet Hokagen mielenkiinnon alaisena. Määräyksemme oli pidättää sinut heti, kun jotakin epäilyttävää ilmenee. Tämä tuntuu olevan aika epäilyttävää", Shikamaru totesi ja viittoi Kakashiin päin, joka alkoi hiljalleen rauhoittua.

Rin sulki silmänsä ja huokaisi syvään. Tämä ei voinut olla totta. Mies, joka oli ollut hänen rakastettunsa, pitää häntä petturina.

Rin avasi silmänsä ja katsoi Kakashia surullisena.

"Olet väärässä."

"Valehtelet", Kakashi murahti.

"Miksi minä pettäisin Konohan?"

"Miksi tosiaan?"

"Kakashi… niin monet vuodet. Tämäkö on se tapa, jolla otat minut vastaan?" Rin kysyi hiljaa.

Kakashi ravisti häntä paikallaan pitävät kädet pois. Genma, Naruto ja Shikamaru katsoivat huolestuneena, kun kopioninja käveli Rinin eteen. Shikamaru oli valmiina käyttämään jutsuaan, jottei Kakashi satuttaisi Konohan vankia.

Kakashi seisoi hiljaa paikallaan vain tuijottaen ruskeahiuksista naista edessään. Yhtäkkiä hän tarttui Rinin hiuksiin kiinni. Hän pyöritti hiussuortuvaa sormensa ympärille.

"Hymyile minulle", Kakashi kuiskasi.

Rin ei hätkähtänyt saamaansa pyytöä, vaan hymyili hänelle lempeästi. Niin monta vuotta erossa, ja nyt… Hän käskee hymyillä.

"Miksi vasta nyt?"

"Miksi mitä?"

"Palasit."

Rin painoi päänsä alas.

"Olin vanki. Ja vapaa nyt. Onko sillä väliä. Olen täällä. En tiedä, mistä olet tietosi saanut, mutta en koskaan pettäisi Konohaa", Rin vastasi ja katsoi Kakashia silmiin.

Hän yritti siirtää katseeseensa kaiken sen rakkauden ja kaipuun, mitä sydämessään tunsi. Hän tiesi, että Kakashilla oli jotain meneillään Hokagen entisen oppilaan kanssa. Hän tiesi, että Sakura välitti selkeästi Kakashista. Mutta hän ei välittänyt siitä. Ainoa, mistä hän välitti oli, se että Kakashi uskoisi häntä. Että Kakashi ei vihaisi häntä. Se oli eri asia voisiko mies enää rakastaa häntä. Tai voisiko hän enää itse samalla tapaa rakastaa miestä niin kuin kauan sitten, mutta tärkeintä olisi, ettei Kakashi vihaisi häntä.

Kakashi ei kuitenkaan sanonut mitään. Hän kääntyi ja käveli takaisin Sakuran luo. Mies ei noteeranut vieressään istuvaa pinkkihiuksista naista lainkaan. Hän tuijotti vain eteensä selkeästi omissa maailmoissaan. Hetken päästä Sakura lähestyi miestä aikomuksenaan parantaa tämän haavan. Kakashi antoi naisen tehdä työnsä, mutta hän ei katsonut Sakuraa kertaakaan koko aikana.

Genma, Naruto ja Shikamaru istuivat takaisin paikoilleen nuotion ääreen. Hinata oli taluttanut jähmettyneen Rinin viereensä. Rin oli käynyt pitkäkseen ja kääntänyt selkänsä nuotiolle. Jokainen istui pitkän aikaa hiljaa.

"Kakashi", Genma rikkoi yhtäkkiä hiljaisuuden. Kakashi jatkoi liekkien tuijottamista.

"Mistä sinä sait tietosi?" Genma jatkoi.

Lopulta Kakashi nosti katseensa pois.

"Uchica Sasuke."

"Sinä kävit hänen luonaan?" Naruto älähti. Sakura katsoi Kakashia kiinteästi kysyvä ilme kasvoillaan.

"Miten hän voi?" Sakura kysyi hiljaa.

"Hän kertoi minulle hälyyttävää tietoa. Minun on jatkettava matkaani heti auringon noustua", Kakashi sanoi ohittaen entisten oppilaidensa kysymykset täysin.

"Me kaikki lähdemme samaan aikaan", Shikamaru totesi.

"Saimme tehtävämme päätökseen", Hinata sanoi ja vilkaisi myötätuntoisen näköisenä vieressään makaavaa naista.

Kakashi nyökkäsi.

"Hyvä on. Auringon noustessa."

**

Pari päivää myöhemmin matkaseurue saapui Konohaan. Kakashi jatkoi matkaansa pysähtymättä kohti Hokagetornia. Shikamaru viittasi Hinataa seuramaan häntä, joten Hinata ja Shikamaru jatkoivat myös kulkuaan kuljettaen mukanaan yhä raudoissa olevaa Riniä.

"Raportti nyt vai myöhemmin?" Naruto kysyi Genmalta, joka oli ollut heidän tehtävänsä päällikkö. Genma vilkaisi Sakuraa, joka oli jäänyt tuijottamaan Kakashin loittonevaa selkää surumielinen katse silmissään. Senbon-tikku liukui suupielestä toiseen.

"Huomenna. Hokagella on kiireellisempää tehtävää tänään", Genma totesi ja kääntyi samantien lähteäkseen kotiaan kohti.

Naruto tuhahti.

"Hän on aivan varmana menossa naimaan Shizunea", mies mutisi. Sen jälkeen hän hiljeni ja katsoi suuntaa, minne Hinata oli kadonnut.

"Hinatalla menee varmaan hetki, vai mitä Sakura?" Naruto kysyi ja kääntyi ystävänsä puoleen. Sakura räpäytti silmiään kuullessaan nimensä.

"Luultavasti. Ino on kai kotona", Sakura mutisi ja lähti kävelemään kohti lähintä baaria.
"Niin kai. Hei, mihin sinä menet?" Naruto huusi nähdessään Sakuran loittonevan hänestä.

"Juomaan itse känniin. Tuletko mukaan?" Sakura vastasi.

"Totta helvetissä."

**
"Minä arvasin, että hän on konna."
"Ei, sinä pidit häntä huijarina."
"Sama asia."
"Ei ole."
"Kakashi rakastaa häntä."
"En tiedä."
"Ihan varmana, Naruto."
"En tiedä."
"Sinä et tiedä mitään."
"SE OLI MINUN PULLONI!"
"Nyt se on minun."
"Olet ilkeä."
"Ei, olen humalassa. Ja sydän särkyneenä ja-"
"Ja humalassa."
"Paraskin puhuja", Sakura totesi ja joi pitkän kulauksen Narutolta varastamastaan pullosta. Naruto viittoi baarimikko tuomaan hänelle uuden, joka vilkaisi merkitsevästi tyhjiä pulloja tiskillä.

"Olettekohan te saaneet jo tarpeeksi?"
"EI", Sakura täräytti tyhjentämänsä sakepullon tiskiin.
"Anna uusi."

Baarimikko huokaisi syvään. Ninjat. Aina kun he tulevat baariin, he juovat itsensä pyödän alle. Mutta hän ei voinut valittaa niin kauan, kun he tuhlasivat palkkarahansa hänen juottolassaan.

"Hei, tuolla on Ino", Naruto tokaisi ja heilutti toiselle puolelle baaria. Yhtähumalainen blondi heilutti Narutolle takaisin.

"Jollakin käy tuuri tänään. Jätänkö tulematta kotiin?" Sakura tokaisi ja iski silmää - tai lähinnä yritti iskeä. Lopputulos näytti siltä kuin hän yrittäisi oksentaa.

"Nääh, sinä saat nukkua rauhassa. Inolla on mukava sänky. Erittäin mukava", Naruto kihersi. Sakura pyöritti silmiään ympäri.

"Hyvä on. Mene jo."
"Selviätkö kotiin?" Naruto kysyi huolissaan.
"Kyllä, kyllä. Mene jo tai Ino iskee jonkun toisen."

Sakuran kommentti oli aiheellinen, sillä Ino piti jo silmäpeliä lähellään istuvan siviilin kanssa. Se sai Narutoon vauhtia ja hän katosi baarin vilinään. Sakura huokaisi. Hänen olisi parasta lähteä. Hän oli aivan liian humalassa.

**

Avain raapi ulko-ovea. Oven takaa kuului myös vaimeaa kiroilua. Kuului lievää kolinaa, kun laukku sisältöineen tippui lattialle. Lisää vaimea kiroilua. Avainta yritettiin tökkiä uudestaan avainreikään. Lisää kiroilua, eikä enää niin vaimeaa.

Kakashi huokaisi. Hän oli tuijottanut ovea kohta vartin verran odottaen, että Sakura saisi sen auki. Alkoi näyttää siltä, että hänen olisi avattava ovi. Kakashi avasi oven ja hänet kohtasi varsin hurmaava näky.

Punaposkinen ja hyvin humalainen Sakura istui maassa. Hän oli ristinyt jalkansa häveliäästi. Hänen reppunsa sisältö oli levinnyt maahan ja Sakura poimi esineitä laiskasti lattialta. Huomatessaan viimein aukinaisen oven ja Kakashin seisomassa ovensuussa, Sakuran ilme kirkastui. Hän hymyili leveästi ja yritti tarkentaa katsettaan mieheen.

"Hei, sinä olet kotona", Sakura ilahtui. Mies huokaisi uudemman kerran ja kyykistyi naisen eteen.

"Olet humalassa", Kakashi totesi.

"Olet aina yhtä fiksu Kaka-chan", Sakura sanoi pirteästi ja taputti miestä päälaelle. Kakashi hymähti uudelle lempinimelleen. Hän kasasi nopeasti naisen tavarat yhteen ja nosti Sakuran ylös.

"Nai minua", Sakura mutisi miehen rintaan. Kakashi pudisteli päätänsä.

"Ehkä myöhemmin."

"Enkö minä ole tarpeeksi seksikäs?"

Kakashi vilkaisi Sakuraa, joka tuijotti häntä totisen näköisenä. Kakashi ei voinut estää pientä hymyä tulemasta hänen kasvoilleen. Hän suuteli Sakuraa nopeasti poskelle.

"Mene nukkumaan", hän totesi ja sulki ulko-oven. Sakura huokaisi ja lähti kävelemään huonettaan kohti. Hän kuitenkin pysähtyi hänen katseensa osuessa heidän vanhaan tiimikuvaansa, jossa Sasuke oli vielä mukana.

"Näit Sasuken", Sakura sanoi yhtäkkiä totisena.

"Kyllä."

"Hänellä on jotain tekemistä Rinin kanssa."

"Ehkä", Kakashi sanoi varovasti.

Sakura kääntyi katsomaan Kakashia. Hän tuijotti miestä vakavana.

"Sinä rakastat häntä, etkö rakastakin?" Sakura sanoi.

Kakashi huokaisi.

"Sakura" mies sanoi varoittavalla äänensävyllä. Hän ei halunnut keskustella tästä aiheesta.
"Sinä et edes katsonut minuun!" Sakura huusi.

"Jutellaan asiasta huomenna", Kakashi totesi tyynesti ja käänsi selkänsä. Yhtäkkiä hän tunsi kuinka tyyny osui häntä selkään.

"Pakene. Sen sinä osaat. Niin sinä pakenit Rininkin luota. Oli hän petturi tai ei", Sakura sähisi.

"Mitä helvettiä sinä haluat nainen!" Kakashi karjaisi ja kääntyi ympäri.
Hän oli väsynyt ja halusi rauhaa. Rin oli järkyttänyt häntä, ja nyt hän halusi edes hetken uskotella, että itselleen, että Rin ei ollut petturi. Kakashin sydän oli särkynyt, kun hän oli seurannut kuinka Tsunade oli määrännyt ANBU:ja viemään naisen selliin. Riemu siitä, että Rin oli palannut, oli sotkeutunut katkeruuteen ja pettymykseen sekä vihaan naista kohtaan.

"Selityksen."

"Minä en ole sinulle mitään velkaa. Minun ei tarvitse selittää sinulle tekojani. Me emme ole Sakura yhdessä. Pano on pano, ja sellaisena sinä pysyt", Kakashi ärjähti.
Hän tuijotti kylmästi kuinka Sakuran kasvot kalpenivat, kuinka hänen silmänsä ensin levisivät ja kuinka sen jälkeen naisen silmät alkoivat täyttyä kyynelistä. Sakura kääntyi ympäri ja lähti huoneeseensa.

Kakashi sulki silmänsä. Hän hieroi käsillään silmiään. Hienoa. Hän oli loukannut Sakuraa. Hän ei ollut tarkoittanut, mitä oli sanonut. Tietenkin Sakura oli hänelle enemmän kuin pano. Hyvin paljon enemmän. Hän oli vain raivostunut naisen vaatimuksista selittää, kun hän ei itsekään tiennyt mitä olisi ajatellut.

"Minä selitän tämän hänelle aamulla", Kakashi mutisi ja lähti huonettaan kohti.

Aamulla Sakura oli kuitenkin lähtenyt. Hänen kaikki tavaransa olivat kadonneet. Jäljellä oli vain lappu, jossa Sakura ilmoitti muuttavansa pois. Kakashi tuijotti lappua pitkään ja löi itseään henkisesti.

"Olen idiootti", hän mutisi tyhjälle huoneelle. Kakashi rypisti lapun ja lähti ulos.

Hänellä oli asiaa Rinille.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-10-05 20:20:02
Onpas tässä draamaa ja dramatiikkaa tällä kertaa!! 0______0 Ihan tuli mieleen keskipäivän suhdedraamasarjat!!! >:D Joo, nyt oikeeseen kommaan...

Hyvää tekstiä jälleen kerraan, Horaaneko tykkää!! ^______^
Omaat hienon kirjoitustyylin. Se ei jaarittele, muttei mene myöskään liian nopsaan. Se ei kuvaile liikaa, mutta kuitenkin tarpeeksi. :3 Perfect! d0w0b
Jossain saattoi olla joku yhen kirjaimen virhe mutta sovitaanko, että unohdetaan se? -_____^

Kakashi-osio
-----------------
Kaka-chan (XD) oli ilkeä, kun sanoi noin Sakuralle. Hyi. >"< Sen on täytynyt tuntua kamalalta! :"0 Kakashi oli muutenkin aika vi**umainen tässä osassa! Ò____Ó

Sakura-osio
----------------
Sakura on tässä sarjassa hyvä tyyppi. ^^ Toivottavasti hänelle käy hyvin! :3

Rin-osio
----------
Rin on myös tyhmä tässä... >"< Mur.

Naruto-osio
----------------
No hyi Narska, sinullahan oli jo Hinata!! Ò_Ó

Ino-osio
-----------
Bitch. XD

Joo, sori, tällainen randomkomma tällä kertaa! Cx
4 pistettä annan, niinkuin yleensä. ^^

Nuti - 2010-10-16 13:27:15
Hyvin on saatu tunnetta peliin, hyvä! Kiinnostaa lukea, miten tämä jatkuu...

Pari minivirhettä/-outoutta:

- Senbon-tikku. Ei se senbon mikä tahansa grillivarras ole, se on neula. Tikku tuntuu jotenkin... epäarvokkaalta sanalta.
- Medic. Hei, Naruto on peräisin japanista ja tällä foorumilla puhutaan suomea! Sano mieluummin vaikka lääkintäninja.
- Näkökulmien vaihto esmes Rinistä ja kumppaneista Kakashiin. Meni vähän liian terävästi, vähän tuli sellainen vaikutelma että lukija voisi tuosta vain hypätä hahmon A päästä hahmon B päähän ilman varoitusta. Ei hyvä! Ensi kerralla lisäenttereitä tai vaikka ***-merkkiä.
- Ja Sakke on Uchiha, ei Uchica.
- Ei kai baarimikon tuoma uusi pullo vilkaise merkitsevästi toisia pulloja? Tarkista, mihin joka-sana viittaa!

Eivät isoja juttuja, mutta tuollaiset bongasin :) Annetaanpa neljä pistettä tästä.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste