Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 10 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1663 sanaa, 10204 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-10 14:49:14
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Miten musta tuntuu, että Kakashi odottaa kaikissa osisissa erittäin innokkaasti perjantaita... :D Mutta kuitenkin, tiedossa biletystä ja siitä seuraavia mutkia. Rakkauteen tulee ryppyjä, miten siitä selvitään?

Arvostelu
4
Katsottu 806 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Vihdoinkin perjantai!” oli Kakashin ensimmäinen ajatus, kun hän pääsi koulusta kotiin ja nakkasi repun huoneensa nurkkaan. Hän teki itselleen pikaisesti nuudeleita ja niitä syödessään soitteli kavereitaan läpi. 'Tänä iltana räjäytetään kaupunki' oli hopeatukan motto ja hän karjaisi kyseisen lauseen jokaisen puhelun alkuun.

Iruka ei ollut tullut samaa matkaa hänen kanssaan, ja se vähän mietitytti Kakashia. Tämä oli sanonut menevänsä asioille, mutta eikö hän eilen ollut hoitanut jo kaikki asiat? Vai mitä tällä vielä pitäisi tehdä? Kuitenkin hopeatukka aikoi pyytää kämppistään mukaan baariin, ja tällä kertaa tämä saisi luvan myös tulla. Vanhempi ei suostuisi kuulemaan kieltävää vastausta.

Vaikka nuorukainen ei ollut hikoillut koko päivänä lainkaan, hän päätti käydä suihkussa. Saisipahan ainakin jotain tekemistä siihen asti, että brunette tulisi kotiin. Riisuessaan vaatteita kylpyhuoneessa hopeatukka tarkasteli itseään peilistä. Oikeastaan hän piti omasta kropastaan aika paljon, hänellä oli juuri sopivasti lihasmassaa ja sopivan leveät hartiat. Tietyssä valossa hänen vatsassaan pystyi jopa näkemään komean six packin.

Iruka tuli kotiin juuri kun hänen kämppäkaverinsa asteli ulos suihkusta. Brunette ei voinut muuta tehdä kuin vain tuijottaa Kakashin lihaksia, ne oli mielettömät!
”Johonkin menossa?” hän sai vihdoin sanottua.
”Baariin. Sä tulet mukaan.”
”Aijaha. Enpä oikeen tiiä...”
”Tuu nyt vaan, et oo varmaan synttäreides jälkeen käynyt kertaakaan ulkona bilettämässä. Siitä tulee hauskaa!”

Ei brunette voinut kieltäytyä kutsusta, kerrankin Kakashi kutsui hänet johonkin, vaikkakin oli tehnyt sen hieman karskisti. Toisaalta nuorempi pettyi hieman, kun kuuli, että mukaan oli tulossa aika iso porukka. Onneksi hän oli aika sosiaalinen ihminen, ei ainakaan tarvinnut siitä ottaa paineita.

Irukakin kävi pikaisesti suihkussa ja sillä välin Kakashi puki äkkiä päälleen sen mustan t-paidan ja aika tiukat, tummanharmaat farkut. Kun brunette tuli suihkusta, vanhempi oli jo ovella odottamassa. Hän hymyili leveästi nuoremmalle ja tuli ihan kiinni toisen paljaaseen ihoon. Hopeatukka tunnusteli toisen lihaksia sormenpäillään ja vei toisen kätensä lantiolle sidotulle pyyhkeelle, ja sitä kautta tunnustelemaan pyyhkeen läpi toisen takamusta.

Punastus kohosi Irukan poskille. Hän työntyi aivan lähelle Kakashia, ja antoi tämän painaa huulensa omille huulilleen. Brunette haistoi toisen deodorantin, siihen tuoksuun hän ei varmasti ikinä kyllästyisi. Nuoremman kieli pyysi lupaa päästä toisen suuhun samalla kun tämän molemmat kädet takertuivat Kakashin niskaan ja haroivat hellästi tämän hiuksia.

Hopeatukka vetäytyi ensimmäisenä, ja katsoi merkitsevästi Irukaa.
”Eikö meillä kohta pitäisi mennä?” hän kysyi ja virnisti leveästi.
”Tosiaan...” Pyyhettään ylhäällä pidellen brunette juoksi huoneensa ovelle ja vilkaisi vasta sitten Kakashin vaatetusta. ”Jumalauta se on seksikäs!” nuorempi ajatteli ja tukahdutti voihkaisun. Melko kireä t-paita kyllä korosti upeasti vanhemman lihaksikasta kroppaa.


He olivat valinneet kaupungin nuorekkaimman baarin sille illalle, ja kaikki ihan vaikuttuivat paikan modernista sisustuksesta. Musiikki soi kovalla ja sai heti tanssijalan vipattamaan. Kakashi suuntasi ensimmäisenä baaritiskille tilaamaan tequilaa. Iruka päätti aloittaa hieman rauhallisemmin ja tilasi Paris Hiltonin.

Porukkaa oli paljon, ja myös kaikki Kakashin – ja osa Irukankin – kavereista muodostivat jo ison osan baarin asiakkaista. Iruka joi hiljalleen drinkkiään ja seuraili menoa aluksi sivusta. Brunette tiesi, että hänen viinapäänsä ei ehkä ollut paras mahdollinen, joten hänen pitäisi ottaa hieman rauhallisemmin. Kakashi tilasi vielä toisen tequilan ennen kuin alkoi vilkuilemaan tanssilattiaa kohden.

”Tuutko tanssimaan?” hopeatukka ehdotti vieressään seisoskelevalle Irukalle.
”Mee sä vain, mä juon tämän eka loppuun”, nuorempi sanoi ja imi juomaansa pillillä. Vaikka hän ei itseään kovin ujoksi ihmiseksi olisi kuvaillut, hän halusi katsoa ensin menoa sivusta. Harvemmin brunette oli jossakin juhlimassa, ja se sai jopa sosiaalisen nuorukaisen hieman ujostelemaan.

Tanssilattialla oli jo kova meno, kun Iruka vihdoin uskaltautui mukaan. Hän erotti Kakashin hopeisen hiuspehkon jo kaukaa, sillä pystyssä sojottava kuontalo oli omiaan keräämään huomiota. Brunette hivuttautui aivan toisen kylkeen ja yritti saada tuntumaa soivasta biisistä. Mutta jostain syystä häntä jännitti ja hän ei meinannun millään saada otetta musiikista, saatikka omasta kehostaan.

Kakashi tuli aivan nuoremman pojan eteen ja jatkoi rytmikästä lantion keikutusta. Tämä yritti auttaa toista rentoutumaan, ja otti brunettea vyötäisistä kiinni. Vatkatessaan omaa kehoaan, hän yritti saada myös Irukan tanssimaan. Hiljalleen tämän keho rentoutui ja hopeatukka tunsi käsiensä alla rytmikästä heilumista. Vanhempi virnisti toiselle leveästi, teki yhden oikein härnäävän lantioliikkeen todella lähellä bruneten lantiota ja vetäytyi kauemmaksi.

Happy hour:in alettua enää harvat tanssivat, melkein kaikki olivat menneet ostamaan itselleen juomista. Iruka oli yrittänyt hieman hillitä Kakashin menoa, mutta tämä vain kaatoi viinaa kurkkuunsa minkä ehti. Brunette itse oli vielä suhteellisen selvinpäin, tosin pienikin määrä tuntui jo jaloissa ja hän hoippuroi aavistuksen aina kävellessään.

”Mä meen vähän käymään tuolla!” Kakashi tuli huutamaan toisen korvaan ja tämä sai sätkyn.
”Ok!” brunette huusi takaisin ja piteli hetken korvaansa. Hopeatukka oli huutanut todella kovaa ja Irukan oli pakko sietää ärsyttävää tinnitystä.

Brunette ei katsonut enää kaverinsa perään, vaan tilasi itselleen uuden drinkin. Samalla hetkellä Kotetsu ja Hayate tulivat hänen luokseen.
”Kappas Iruka!” Kotetsu sanoi ja virnisti leveästi. ”Sinä ja Kakashi näytätte aika läheisiltä.”
”Oletteko te yhdessä tai jotain?” Hayate puolestaan sanoi ja iski silmää.
”Ööh... Kai niinkin voi sanoa”, Iruka vastasi alkuhämmennyksestä toivuttuaan.
”Vai niinkö siinä sitten kävikin! Mä kun aina luulin, että te molemmat ootte varmasti naisiin päin. Ei sillä, että mulla joku homofobia ois tai mitää”, Kotetsu jatkoi kummallista pälpätystään ja brunette ei voinut olla miettimättä, kuinka paljon tämä oli jo juonut.

”Kakashista puheen ollen... Missä hän on?” Hayate sanoi ja katseli ympärilleen. ”Luulin, että se olisi ollut sun seurassa.”
”Kaksu meni johonkin”, brunette vastasi välttelevästi, mutta alkoi vilkuilla ympäri baaria.

Ei kaukaa tarvinut etsiä, kun Iruka jo löysi rakastettunsa. Tämä oli nojautunut seinää vasten, todella seksikkään näköisesti. Mutta sitten brunette huomasi tämän edessä olevan tytön, jolle Kakashi ilmeisesti luritteli lemmenloruja, sillä tyttö kikatti jatkuvasti ja iski väliin silmää.

Iruka näki punaista. Hän ei ikinä olisi uskonut, että hopeatukka voisi olla noin ajattelematon!
”Kakashilla ainakin meno päällä!” joukkoon liittynyt Asuma nauroi ja ryysti juomaansa. Se sai bruneten tuntemaan itsensä arvottomaksi, kurkkua kuristi ja hän halusi vain juosta pois. Ilmeisesti Hayate huomasi tämän, sillä hän laski lohduttavasti kätensä toisen olkapäälle.

”Mä käyn tuolla...” brunette sanoi paksulla äänellä ja osoitti sormellaan vessaa. Hän kulautti juomansa loppuun ja pakeni oven taakse. Hän pysähtyi katsomaan peilikuvaansa vihaisesti. Kauhukuvat Kakashista suutelemassa sitä tyttöä nousivat toisen päähän ja saivat hänet voimaan pahoin.

”Se oli vain pientä flirttailua... Ei sen pahempaa...” brunette yritti vakuuttaa itselleen ja rauhoittua. Hän puhuisi Kakashin kanssa sitten kun he pääsisivät kotiin ja asia selviäisi sillä. Vanhempi varmasti sanoisi, että oli vain jutellut tytön kanssa, ei mitään muuta. Silti Iruka ei voinut olla miettimättä tapahtunutta.

Vessan ovi aukesi, ja kukapa muu sieltä tulikin kuin Kakashi.
”Miksi sä oikeen hävisit?” tämä kysyi sammaltaen.
Iruka pysyi vain vaiti ja loi toiseen myrkyllisen katseen. Hopeatukka vain katsoi takaisin erittäin hämmästynyt ilme naamallaan. Eikö vanhempi katunut yhtään? Ja nyt vain tuli pokerina kysymään häneltä, miksi oli häipynyt. Se riitti Irukalle, ja hän marssi ulos vessasta.

”Hei! Mihin sä nyt?” hopeatukka huusi ja juoksi perään.
”Meen kotiin.”
”Eikö kannattaisi ennemmin soittaa taksi tai odottaa, että saadaan kyyti?”
”Kävelen mieluummin”, Iruka tiuskaisi ja poistui ovesta. Vaikka Kakashi olisi halunnut vielä jatkaa, hän ei voinut jättää brunettea yksin kävelemään, joten hänen oli pakko lähteä perään.


Kämpille päästyä Iruka aloitti heti huutamisen.
”Mitä helvetin peliä sä oikeen pelaat?!” tämä huusi niin lujaa, että kaulasuoni pullistui hälyttävästi.
”Täh?” toinen älähti ja katsoi brunettea kummissaan.
”Kyllä sä tiiät mistä puhun! Mun käsittääkseni flirttailu toisen kanssa ei kuulu normaaliin parisuhteeseen!”
”Rauhotuppa nyt vähän...”
”En rauhotu yhtään! Saat kyllä selittää ihan kunnolla, mitä sä oikeen kuvittelit, kun leihittelit sitä tyttöä.”
”Mä vaan juttelin.”
”Niin varmaan!”
”Kuule, puhutaan aamulla, jooko?” Kakashin pää oli selvinnyt huomattavasti ulkona, ja nyt alkoi jo laskuhumala iskeä, sen nuorukainen huomasi inhottavasti kuminasta päässään. Iruka vain marssi huoneeseensa niskojaan nakellen, mikä ei parantanut vanhemman pojan oloa yhtään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
roskaposti - 2010-12-10 16:08:15
Voooij :(
Toivottavasti pojat saavat selviteltyä :d
joomutta eivirheitätmstms
4pojoa

Why - 2010-12-10 18:35:46
OwO
Luin tänään kaikki aiemmatkin luukut. APUA miten jaksan oottaa huomiseen? Oli hyvää tekstiä, niinkuin aiemmatkin :D

Shiori-chan - 2010-12-10 19:03:49
Oh, uskaltaudun nyt kommentoimaan :'D
Loistava ficcisarja tosiaankin. Hyvä kokonaisuus, osat hyvän kokoisia jne.Ei kirjoitusvirheitä.
Osaat kyllä todella pitää jännitystä yllä >< Jätät aina nämä niin jännittäviin kohtiin että en saa melkeinpä unta kun mietin ficcejäsi.
Kuka ottaa liian tosissaan? XD

ahmatassu - 2010-12-10 20:20:39
Noooo! Ja viel joulun alla! Hirmuista!

Mut joo en tykänny juonenkäänteestä vaikka oli periaatteessa jo aikakin tapahtua jotain draamaa.

Mut joo se ei mua estä viitosta antamasta, sillä hyvä ekstiä tää siitä huolimatta on.^^ En löytänyt virheitäkään ja kulkee juonikin eteempäin ettei oo koko sarja pelkkää siirappimössöö. Se ei olis kivaa ja menis tylsäks, mut onneks sä sentään tajuut sen iittekkin. xD

horaaneko - 2010-12-11 12:48:13
Huh, hyvää tekstiä! Kauheaa draamaa joulun alla. xD
Joo mut en nyt kerkee sen kummemmin kommentoida! Hyvin olit saanut muuten tähän tuotua äänekkään baarin tunnelman! :D
5 pointsia. <3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste