Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 11 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 817 sanaa, 5078 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-11 08:28:10
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Koin tänä aamuna saman kohtalon kuin Kakashi x__x Hyvä että ehdin syödä aamulla, ja heti hätyytettiin siivoamaan! En kyllä väitä, etteikö siihen olisi ollut aihetta...
Iiik mulle tulee kiire :D Vielä 10 luukkua kirjoittamatta, apuaaa! Ja pitäisi vielä enkun tunnille kirjottaa essee Shakespearesta ja vääntää joku runokin, mörr.
Lukekaa, kommentoikaa, pisteyttäkää, ja minä olen iloinen ^^

Arvostelu
3
Katsottu 784 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Huhuu, herätys Kakashii!” Iruka ei säästellyt äänensä voimakkuutta. Hän oli vieläkin suivaantunut toisen eilisestä tempusta, ja siksi hän oikeastaan toista jo tähän aikaan oli patistelemassa ylös.
”Et ole tosissasi. Kello on... vasta 10, mä nukun vielä!” Peiton alta kuului voimakas vastalause.
”Tiedätkö mitä muruseni? Tänään me siivotaan!”

Kakashin herättäminen oli tosiaan vienyt aikaa, ja vaikka tämä kuinka valitti krapulasta ja väsymyksestä, Iruka ei kuunnellut häntä. Brunette oli päättänyt, että tänään siivotaan, niin sittenhän myös siivotaan. Vaikka nuorempi oli vielä vihainen siitä tempusta, hän tiesi, ettei hänen kannattanut alkaa heti räyhäämään. Muuten Kakashi ei varmasti suostuisi siivoamaan ja ryntäisi vain ulos, ja Iruka todella tarvitsi siivousapua.

”Miksi sä haluat niin kovasti siivota?” hopeatukka kysyi ottaessaan kahvia.
”Koska täällä on siivotonta. Koska kohta on joulu. Koska tätini ja setäni tulevat huomenna.” Viimeinen lause iski Kakashin tajuntaan inhottavasti. Hän oli kerran nähnyt Irukan kyseiset sukulaiset, ja ei oikein ollut ihastunut ajatuksesta. He olivat turhan nipottavia ihmisiä hänen makuunsa.

”No niin, eiköhän aloteta. Sä hoidat keittiön ja mä siivoan eteisen”, Iruka jakoi ohjeita ja haki Kakashille ämpärin ja pesuainetta. Hopeatukka aukoi suutaan, mutta ei saanut sanottua mitään. Ei ole todellista, hänet pakotettaisiin orjatyöhön!
”Voit aloittaa vaikka tiskeistä”, brunette vielä huikkasi ja katosi eteiseen.

'Ei kai tässä muu auta...' vanhempi tuumi ja laski altaaseen vettä. Hän aukaisi radion saadakseen edes kuunnella musiikkia, mutta melkein kaikilta radiokanavilta kuului vain joululauluja, niin tyypillistä. Niinpä hän lopulta päätyi kuuntelemaan kaikkia joulun kunniaksi sävellettyjä kipaleita.

Kakashi huomasi tiskaamisen olevan itse asiassa ihan hauskaa, kun sai vihellellä joululaulujen tahtiin, vaikka se hölmöltä tuntuikin. Onneksi täällä ei ollut ketään kuuntelemssa – paitsi Iruka, mutta tämä tuskin kertoisi kenellekään – kun hopeatukka vislasi. Hänen muut kaverinsa olisivat voineet vain härnätä häntä siitä.

”... sitten joutuin matkahan, me käymme riemuiten...” radio kajautti sisuksistaan tutun joululaulun, ja hopeatukka lähti siihen innokkaana mukaan.
”Kulkuset, kulkuset, riemuin helkkäilee! Alkon viinapulloset, ne ilost' kilisee!”

Iruka oli juuri tullut keittiöön ja ei millään voinut olla nauramatta Kakashin omille sanoituksille. Hopeatukka sen sijaan oli hieman nolona, hän ei tiennyt, että toinen oli kuullut hänet. Vanhempi katsoi brunetteen hieman moittivasti, mutta ei voinut kauaa esittää vakavaa, vaan nauroi sydämellisesti mukana. Ainakaan Iruka ei nyt sättinyt häntä.

”Joulumaahan matkamies jo moni tietä kysyy, sinne saattaa löytää, vaikka paikallansa pysyy. Katson taivaan tähtiä...” radio syötti uuden joululaulun, oikein hitaan ja tunnelmallisen version. Vaikka Kakashin käsissä oli hieman tiskivettä, hän lähestyi Irukaa ja painui tätä vasten tanssiakseen.

Brunette katsoi Kakashiin kummissaan, hän ei todellakaan ollut unohtanut toisen eilisiä tekosia – vaikka saattoi naurullaan muuta ilmaista – ja tanssiin suostuminenhan periaatteessa tarkoitti sitä, että hän oli antanut anteeksi. Nuorempi ei kuitenkaan voinut vastustaa toisen kosketusta, ja antoi tämän viedä kätensä hänen selälleen ja sieltä edelleen alemmas. Ilmaistakseen vaisusti mielipiteensä, Iruka läimäisi ensin toisen lapaa ja nojasi sitten varovasti hopeatukan olkaan ja pian he jo keinuivat hitaassa rytmissä toisiinsa nojaten.

”Anteeksi”, Kakashi kuiskasi vilpittömästi ja bruneten sydän suli. Ei hän voinut olla vihainen näin suloiselle olennolle. Iruka huokaisi helpotuksesta ja painoi kevyen suukon vanhemman kaulaan.

”Tiedätkös... meillä olisi vielä hommia”, brunette sanoi ja Kakashi loi häneen hyvin innostuneen ja palavan katseen. Ymmärtäessään toisen ilmeen, hän alkoi heti korjailla sanojaan: ”Niin siis pitää vielä siivota!”
”Äh... Keittiö ei oo vielä siivottu”, hopeatukka sanoi ja kasvot vääntyivät ärtyneiksi.
”No siivoa se loppuun, niin mä alotan jo olohuoneessa.”


Monen pitkän tunnin kuluttua asunto alkoi jo näyttää ihmisasumukselta. Iruka oli tyytyväinen sekä itseensä että Kakashiin, kämppä oli viimeksi ollut näin siisti ehkä silloin, kun he olivat muuttaneet sinne. Nyt hänen tätinsä ja setänsä voisivat tulla käymään ja enää ei tarvitsisi varoa jokaista askeltakaan. Ainakaan siihen asti, kunnes kämppä tulisi olemaan taas samassa kunnossa kuin aina ennenkin...

”Siivoaminen on kauhean rankkaa”, Kakashi voihkaisi ja lysähti sohvalle makoilemaan.
”Sä se jaksat pölistä.”

Kommentit (Lataa vanhempia)
Why - 2010-12-11 13:20:52
JEE! Jatkoajatkoajatkoa!
Oikein mukava osa tuli taas, kirjoitus virheitä en havainnut ja muutenkin sujui hyvin :D
...Muuten, kivat sanoituksen Kaksulla ^^

roskaposti - 2010-12-11 14:38:51
buhahahah siivoiluasiivoilua yh ite vihaan sitä yli kaiken x___x''
äitiki valittaa et oon iha poika ku en pidä mitään siistinä vaik onha toi huone iha siisti..? *lattia täynnä tavaraa, ns. sängyllä ei voi nukkua, tietokonepöytä on täynnä tavaraa, "taide" nurkkauksessa lojuu tölkkejä,pulloja,epäonnistuneita luonnoksia etc.* kyyyyllä se on siisti ^^
ei virheitä tms huomautetttavaaaah
4pojojojojo

ahmatassu - 2010-12-11 20:48:15
Jes ei enää ilkeitä "pikku" riitoja!^^*tuulettaa fiiliksissä*

Joululaulut ne vasta mukavia on. xD Toisin kuin siivoaminen...Mutta juuh virheitä ei taaskaan ollut löydettävissä eikä mitään muutakaan erikoista sanottavaa tullut mieleen.

...Paitsi että kenet ihmeet sää aattelit tunkee niihin sedän ja tädin rooliin!?! Ei älä kerro inhoon spoilereita. Niin joo taisin viitoisen juuri antaa^^

horaaneko - 2010-12-12 11:57:31
Voii, Kaksu on suloinen! >w< Vähän vaan vei tunnelmaa suomalaisen kaupan nimi ja suomalaiset joululaulut... Mutta ei paljoo! >:D

Hoh, kärsin tänä aamuna ihan samasta ongelmasta! X'D Olin yöllä tehnyt opinnäytetyötä ja koko olohuone oli maalissa, sanomalehdissä, ruoantähteissä ja ties missä moskassa... XD Poikaystävä meinas saada sydärin aamulla. <:D

Mutmut, pidin todella paljon tunnelmasta! Eiköhän se vitonen heilahda! ^^

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste