Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 13 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 808 sanaa, 4848 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-13 15:11:01
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Uutta luukkua pukkaa, ollaan menty jo yli kalenterin puolenvälin. O_O Itselläni ollut nyt aikalailla onnistunut päivä, joten hieman harmittaa pistää synkähkö luukku (ei tämä oikeasti kamalan synkkä ole!). Onnistuin nimittäin ensimmäistä kertaa elämässäni keittämään täydellisiä nuudeleita!! 8D Poltan ne aina pohjaan, krhm... Lisäksi sain pitkäst aikaa tehtyä kaikki matikan läksyt oikein.

Mutta mikä Kakashilla on?

Arvostelu
3
Katsottu 775 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi kuuli vaimeaa kolinaa keittiöstä. Eikö hänen kämppiksensä osannut olla hiljempaa? Hän halusi vielä nukkua. Nuorukainen otti tyynynsä ja painoi sitä korviaan vasten.

Toimenpide ei kuitenkaan auttanut, ja hopeatukan vatsassa kiersi ikävästi.
'Mistähän tämä nyt johtuu? Ei kai mulle ole mitään pöpöä tullut...' nuorukainen mietti ja nousi vaivalloisesti ylös. Vatsa ei tuntunut yhtään paremmalta.

”Huomenta”, Iruka huikkasi pirteästi ystävälleen, kun tämä ilmestyi huoneestaan. Kakashi vain heilautti kättään ja jatkoi: ”Miten sä jo tähän aikaan olet hereillä?”
”Sä metelöit... Ja mahassa kiertää ikävästi”, vanhempi vastasi totuuden mukaisesti.
”Ai, sori jos herätin. En tajunnut, kuinka kovaa ääntä pidin”, brunette sanoi ja söi aamiaistaan. Vanhempi ei halunnut kuullakaan sanaa ruoka.

”Etkö sä aio syyä mitään?” Iruka yhtäkkiä kysyi.
”Ei tee mieli.”
”Mutta ethän sä sitten jaksa koulussakaan!”
”En taida tulla tänään”, hopeatukka sanoi vaimeasti ja hieroi otsaansa sormenpäillään. Häntä ei huvittanut mennä kouluun, ja ei vatsakaan siltä tuntunut. Irukaa se huolestutti, ei toinen yleensä sentään niin vähästä lintsannut.

”Oletko sä kipeä?” Brunette sai huolestumiskohtauksen ja kokeili toisen otsaa. Vanhempi vain kohautti hartioitaan ja nousi pöydästä mennäkseen sohvalle makoilemaan.

Iruka tuli perässä ja katsoi Kakashia pitkään. Tämä ei kyllä näyttänyt ihan terveeltä, kasvot olivat vielä kalpeammat kuin ne normaalisti olivat, lisäksi toisen silmät eivät tuikkineet kirkkaasti. Brunette istahti ensin sohvan laidalle, mutta meni sitten makoilemaan puoliksi toisen päälle painaen huulensa toisen huulia vasten.

Kakashi sävähti rajusti.
”Sattuuks sulla johonkin?” Iruka huudahti huolta äänessään ja vetäytyi kauemmaksi.
”E-ei”, vanhempi vastasi ja veti toisen taas lähemmäs. He eivät vielä kertaakaan olleet olleet noin lähellä toisiaan, makoilleet päällekkäin tai vastaavaa. Se oli saanut hopeatukan värähtämään ilosta, ei suinkaan kivusta tai ällötyksestä, kuten Iruka oli tainnut luulla.

”Öh, Kakashi... Mun pitäis lähteä kouluun”, brunette sanoi hetken päästä ja katsoi merkitsevästi toiseen. Tämä piti brunettea tiukasti kainalossaan.
”Ah, niinpä tietenkin”, Kakashi sanoi ja päästi toisen hakemaan laukkuaan. Nuorempi tuli vielä pikaisesti halaamaan toista ennen kuin lähti kouluun.

Irukan lähdettyä talossa oli hiljaista, ja hopeatukka pisti television päälle saadakseen asuntoon jotain ääntä. Hän päätyi katsomaan jotain elokuvaa, jonka juonesta tai tapahtumista hänellä ei ollut hajuakaan.

Pian nuorukaisen vatsassa tuntui todella pahalta, ja yökkäys pääsi huulilta. Hänelle tuli kiire, vessaan piti päästä ja äkkiä.


”Huhuu, Kakashi?” Iruka huuteli tullessaan kotiin. Hän ei nähnyt kämppistään olohuoneessa eikä missään muuallakaan. Seuraavaksi hän päätyi tarkistamaan kylpyhuoneen. Siellä vanhempi poika istui pönttöön nojaten ja huohotti. Huoneessa ei ollut mikään ihanteellinen haju, mutta siitä huolimatta brunette ei voinut vain läimäistä ovea kylmästi kiinni.

”Oletko okei?” tämä kysyi. Kakashin pää heilahti vaimeasti, ilmeisesti myöntymisen merkkinä. ”Haluatko teetä tai mehua?”
”Teetä”, vanhempi vastasi vaimeasti ja nousi epävarmasti ylös. Kun mitään järisyttävää ei tapahtunut, hän veti vessan ja meni huuhtelemaan suutaan.

Iruka keitti teetä itselleen ja Kakashille. Varmuuden vuoksi hän valitsi pakkauksen mukaan rauhoittavaa ja vatsaystävällistä teetä, ettei toiselle tulisi siitä heti huono olo. Brunette kaatoi teetä kahteen kuppiin ja vei ne olohuoneeseen.

Hopeatukka puoliksi makoili, puoliksi istui sohvalla ja otti kiitollisena teemukin. Hän piteli sitä pitkään käsissään uskaltamatta juoda. Irukaa hieman huolestutti, hän oli aamulla suudellut toista, tulisikohan hänkin sairaaksi?

Brunette katseli sivusta toveriaan, kun tämä alkoi litkimään teetään. Ajan kuluksi hän haki koulukirjansa ja ryhtyi pänttäämään biologiaa. Kakashi ei varmasti jaksaisi puolikuntoisena jutella, ja ei hänkään halunnut udella tältä mitään. Poika ilahtui, kun huomasi, ettei vanhemman tarvinnut heti lähteä takaisin halailemaan posliiniastiaa, vaan tämä jäi katsomaan leffaa, johon myös brunette keskittyi.

Pian Kakashi kuitenkin joutui poistumaan, ja Irukan oli pakko pistää televisio isommalle, ettei hän kuulisi kylpyhuoneesta kantautuvia ääniä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
ahmatassu - 2010-12-13 20:17:20
Vatsa tauti. Siinä vasta sellainen asia jota ilman maailma olisi niin paljon parempi paikka.

Mutta niin juu aivan joo...Äh piti sanoo jotain mut unohtu eikä tuu mieleen. No ei voi mitään, ei ollu virheitä eikä mitään erikoista mainittavaa....Kaksu parka...Toivotan pikaista paranemista!

Joo ihan perus hyvä pätkä tääkin. Puklutauti nyt ei oo mikään viehättävimmistä aiheista kirjoittaa, mutta kyllä tää sentään (mun) keskitason ylittää, joten saat nelosen.^^

horaaneko - 2010-12-14 17:54:41
Aav, voi Kaksu-parkaa. Ó___Ò
Itse en ole tuota maailman ikävintä tautia sairastanut kymmeneen vuoteen, mutta toit mieleen ficilläsi ne ihanat illat vessanpöntön äärellä. >XD
Vitonen. Niin hyvää kuvailua ja juuri oikeanlainen tunnelma. :3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste