Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 16 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 941 sanaa, 5595 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-16 17:38:19
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Menipäs myöhälle tämänkin lisääminen... 8D Innostuin niin kovasti piirtämään kaverilleni Axelia Kingdom Heartsista (oli aika ehanaa piirtää ilman kunnollista mallia kuva pelihahmosta, jota ei ole ikinä ennen nähnyt saatikka ko peliä pelannut). Mutta tässä se nyt on! Sorriii tässä on jälleen hieman synkeämpi osa... Loppujen pitäisi olla sitten ilosempaa kamaa (vinksvinks), en aio laittaa kauheita angstauksia jouluaaton alle ;3
Lukekaa, kommailkaa, antakaa pisteitä ja olen tyytyväinen ^^

Arvostelu
5
Katsottu 1006 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Irukalla oli harvinaisen kova aamu, hän ei olisi millään jaksanut nousta sängystä ja jo pelkkä ajatus kouluun lähtemisestä sai hänet uupumaan. Kuitenkin tieto pian tulevasta lomasta piristi hänen mieltään aavistuksen ja hän suuntasi jo herättämään Kakashia.

”Oletko sä jo tarpeeks terve tulemaan kouluun?” brunette kyseli ja ravisteli toista olkapäistä.
”Rrrh, anna mun olla”, vanhempi murisi unisesti.
”Niin siis oletko vai etkö?”
”Ehkä mä pysyn viel yhen päivän kotona...”
”Ajattelitko aloittaa lomasi aikaisin tänä vuonna?”
”Harkitse sinäkin”, Kakashi vielä murahti ja veti peiton korviinsa.

Iruka päätti luovuttaa toisen suhteen, ei hän voinut tätä kouluun pakottaa. Ja ehkä toisen tosiaan kannatti vielä pysyä kotona, tautihan voisi uusiutua, jos tämä menisi liian aikaisin kouluun. Brunettea vain masensi ajatus päivästä ilman vanhemman pojan seuraa. Vaikka hänellä oli kavereita koulussa, hän olisi mieluiten ollut Kakashin kanssa.

Pikaisen aamiaisen hotkaistuaan ja vaatteet puettuaan Iruka jätti haukotellen asunnon päiväksi Kakashin käsiin. Kun hän pääsi rapusta pihalle, hyytävä viima iski vasten kasvoja.

'Hienoa. Aina on vastatuuli, kun mä olen menossa johonkin!' nuorukainen ajatteli hieman katkerasti. Hänellä ei ollut mitään talvea vastaan, mutta ainainen tuuli oli yksi pahimpia. Ja se, kun jalkakäytäviä ei vaivaiduttu auraamaan.

Brunette talsi urhoollisesti kouluaan kohti ja pian rakennuksen siluetti jo näkyikin. Hän huokaisi raskaasti. Se pisti nuoren mietteliääksi, mistä tämä väsymys nyt johtui? Ei kai hän vain ollut saanut Kakashin pöpöä? Vai oliko tämä vain sitä kaamosmasennusta?

Yhtäkkiä joku tarrautui bruneten olkapäihin voimakkaalla otteella. Irukan suusta pääsi kimakka huudahdun rajun säikähtämisen seurauksena. Kääntyessään yllättävän ripeästi ympäri ja nähdessään Kotetsun virnistyksen, hän olisi melkein voinut motata toista.

”Miksi ihmeessä sä tulet kunnon ihmisiä säikyttelemään?!” brunette suutahti.
”Näytit olevan pienen herätyksen tarpeessa”, Kotetsu virnisti.
”No kyllä, mutta en mä ihan tuollaista herätystä olisi halunnut.”
”Sori”, toinen sanoi olkiaan kohauttaen. ”Kakashi ei ilmeisesti vieläkään tule?”


Koko päivä koululla oli ollut yhtä hullunmyllyä, vaikka siihen ei Irukan käsityksen mukaan olisi ollut mitään tarvetta. Brunette ei voinut estää huokausta avatessaan kotiovea. Hän paiskasi oven turhankin kovaa kiinni ja potki kengät jalastaan.

”Huono päivä?” Kakashin ääni kuului olohuoneesta.
”Sinne päin”, brunette sanoi ja paineli omaan huoneeseensa. Toinen tuli perässä.

”Mikäs nyt?” Iruka kysyi nähdessään toisen vieressään. Tällä oli hyvin kummallinen ilme naamallaan, siihen oli sekoittunut hämmennystä, pelkoa ja intohimoa. Hopeatukka otti toisen tiukkaan halaukseen ja rutisti oikein kunnolla.

”Hei nyt, onko jokin hätänä?” Brunette ei yhtään ymmärtänyt, mitä toinen halusi. Oliko jotain tapahtunut? Miksi toinen tuli näin yhtäkkiä halimaan sanomatta sanaakaan? Päivä muuttui aina vain oudommaksi ja oudommaksi. Hän tunsi vanhemman pojan käsien lievän tärinän.

Kakashi ei sanonut vieläkään mitään, kun hän irtautui halauksesta. Hän katsoi brunetteen silmät kiiluen, innostuneena. Silti Iruka huomasi, että jokin vei vanhempaa toiseen suuntaan. Ennen kuin brunette ehti ajatuksissaan pidemmälle, Kakashi painoi huulensa hänen huuliaan vasten ja suuteli intohimoisesti. Kädet kietoutuivat bruneten vyötäisille ja vanhempi lähti hivuttamaan häntä kohti sänkyä.

Iruka ei vieläkään ihan ymmärtänyt, vaikka hän aavisteli jo pahaa huomatessaan, että heidän matka kävi kohti sänkyä. Kakashi sormeili hänen hupparinsa vetoketjua ja veti sitä alemmas.

Nyt brunette tajusi missä mentiin, ja hälytyskellot soivat. Hän ei tiennyt miten suhtautua, hän ei varmasti ollut valmis tähän, vaikka ajatus houkuttikin. Ristiriitaiset tunteet lähtivät repimään nuorukaista kahtia, mutta kun hän tunsi kuinka Kakashi liu'utti hupparin pois hänen päältään, hän pisti jarrut päälle.

”Kakashi”, Iruka sanoi irrottautuen suudelmasta ja katsoen tiukasti toista silmiin.
”Niin?” tämä kysyi hölmistyneenä.
”Minä... ehh... en taida olla valmis siihen”, brunette takelteli ja painoi päänsä. Kakashi katsoi toista aavistuksen pettyneenä, mutta kuitenkin ymmärtäväisesti. Hopeatukkaa ilmeisesti mietitytti myös, olihan tämän kädet tärisseet aika tuntuvasti vielä hetki sitten.

”Eikö me silti voitaisi kokeilla? Lopetetaan heti, jos se ei tunnu oikealta ja –”
”Eikö sun pitänyt olla vielä toipilaana?” brunette kysyi kohottaen kulmiaan. ”En usko, että silloin kannattaa edes yrittää.”

Sanat tulivat Irukan suusta kuin hän olisi suunnitellut niitä pitkäänkin. Mutta ne vain luiskahtiva hänen kieleltään, hän kyllä halusi olla yhtä läheisempi Kakashin kanssa, mutta hän ei ollut vielä valmis. Ehkä brunette oli ilmaissut asian liian tylysti, sillä toisen naama synkkeni ja tämä nyökkäsi vaisusti.

'Äääh! Tämä ei tosiaan ole minun päiväni...' brunette ajatteli synkästi Kakashin poistuessa huoneesta.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-12-16 17:57:11
Aah mitä draamaa!!! XD
Ei tämä mielestäni mitään angstia ollut, tavallista, tylsää arkea vain. XD (ei loukkaukseksi tarkoitettu huomio!!!)
Juups, ööh.... Mitäs tähän nyt sanois. :D Hyvä ficci, 4 pointsia!

NarutoAngel - 2010-12-16 18:59:57
Noniiin~ MUAAAHTAVAA XDDD
Ihanaa ku Kakashi on... Nii miehekäs X"DD Tämä olla söpö >w<
Viisiviisi!!

roskaposti - 2010-12-16 19:58:20
AWW TÄÄ OLI TAAS NIIN MAINIO OSA<3
MUTTA HAHAA! MINÄ BONGASIN VIRHEEN *virheen löytö dance*
XDD joo olkaamme välittämättä tästä tanssistani ja kerrotaan missä virhe on ^^''
"Irukan suusta pääsi kimakka huudahdun rajun säikähtämisen seurauksena." - uskoisin että tuoli vain pieni huolimattomuus virhe ja sana siis olisi huudahdus :D
No mutta tästä huolimatta pidin tosi kovasti niin kuin aina ja en malta odottaa kun kenties tulee vähän rajumpaakin materiaalia. *hieroo käsiään yhteen nauraen*
4pojoa

ahmatassu - 2010-12-16 20:39:38
Sori jäi taas eilinen kommaamatta...mutta mutta juu tää oli hyvä osa.^^ Voin sieluni silmin nähdä Kaksulla sellatteen ...ihme virnistyksen. xD ...hyrrr...näen varmaan vielä painajaisia siitä...

Nelonen olisko...?

jossu_ - 2010-12-16 21:01:47
Huippu tykkään ! Nyt sitä pornoa vaan kehiin .... :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste