Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 17 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 823 sanaa, 5160 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-17 14:01:56
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


No niin, nyt olisi tiedossa sitä pitkään odotettua (ja pelättyä) yaoita... En kyseistä kohtausta kovin tarkasti kuvaillut, joten sinällään ei ole rajuinta mahdollista tavaraa, sen sijaan yritin saada siihen vangittua enemmän poikien fiiliksiä. Päädyin tähän ratkaisuun, koska yaoista on hyvin vaikeaa saada mitenkään erottuvaa, ja minua ei erityisemmin houkuttanut kirjoittaa liian tarkasti (hei täähän on joulukalenteri!).
Toivottavasti pidätte :3

Arvostelu
5
Katsottu 1048 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kakashi oli päättänyt antaa Irukalle aikaa. Ei hän voinut pakottaa toista, eikä hän myöskään voinut suuttua toisen sanoista, vaikka ne olivat pahoilta tuntuneetkin. Hopeatukka ravisteli harteitaan, yritti fyysisillä keinoilla saada harminsa pois.

Koulusta tultuaan Kakashi oli istunut sängyn laidalla tovin jos toisenkin. Nuorukainen ei ollut juurikaan nukkunut yöllä mietittyään sitä, mitä Iruka oli tälle edellisenä päivänä sanonut. Asiaa pitkään vatvottuaan hän oli kuitenkin tehnyt päätöksensä. Hän menisi nyt Irukan ehdoilla.

”Tuutko sä syömään?” Keittiöstä kaikui bruneten huuto, tämän harteille oli jälleen jäänyt ruoanlaitto. Hopeatukka hymähti ja meni keittiöön, vetäen herkullista tuoksua nenäänsä.

”Aah, ramenia!” Kakashi sanoi ja lipoi huuliaan. ”Pitkästä aikaa.”
”Mmh”, Iruka äännähti pöydän ääressä lastillinen nuudeleita matkalla suuhun. Vanhempi vilkaisi toista salaa, kun tämä vain tuijotti omaan lautaseensa ja keskittyi syömiseen.

”Kuule, siitä eilisestä...” hän aloitti vain sanoakseen jotain.
”Ei puhuta siitä”, Iruka keskeytti ja hymyili haikeasti. Hän viimeisteli annoksensa ja katsoi sitten pitkään Kakashia. ”Mietin sitä yöllä, ja... ehh... kyllä me voitaisiin ainakin kokeilla.”

Kakashin sisällä leimahti. Outo, odottava tunne valtasi hänen sisuksensa ja sydän jätti lyönnin välistä. Jotta Iruka ei saisi hänestä liian innokkaasti odottavaa kuvaa, hän alkoi tyynesti tuhoamaan rameniaan, vaikka hän tunsi sisällään kuohuvan kosken.


Tuntui oudolta, kun tästä oli puhuttu jo etukäteen. Kakashi ei väittänyt, että olisi erityisen kokenut, muttei hän aivan kokematonkaan ollut. Silti hän ei ollut koskaan puhunut seksistä aiemmin kenenkään kanssa, ja nyt kun he olivat Irukan kanssa tulleet siihen lopputulokseen, että tänään kannattaisi koettaa, se sai hänen sähkön virtaamaan hänen suonissaan. Odotukset tuntuivat nyt olevan paljon korkeammalla, ja paineita oli kasautunut aikamoinen määrä.

He istuivat Irukan sängyllä ja nojailivat toisiinsa. Kakashi hyväili sormellaan toisen poskea ja melkein tunsi, kuinka bruneten iho sai pieniä sähköshokkeja hänen kosketuksestaan. Ennen kaikkea vanhempi halusi, että homma hoituisi edes jotenkin rauhallisesti. Ei mitään rajuja pikapanoja.

Yhtäkkiä Iruka liikahti, lähti hiljalleen avaamaan vanhemman paidan nappeja. Se tuli toiselle yllätyksenä, hän ei ollut ajatellutkaan, että brunette tekisi aloitteen. Siitä rohkaistuneenä hopeatukka painoi huulensa nuoremman huulille, ensin kevyesti ja lopulta painautui kunnolla tätä vasten.

Kakashi lähti avaamaan myös toisen hupparia, ja sai sen varsin vaivattomasti pois. Brunette irrotti otteensa toisesta ja alkoi vetämään t-paitaansa pois. Vanhempi hivutti oman ruutupaitansa pois, mutta jätti vielä t-paidan päälleen. Hän kosketteli Irukan lihaksia arasti, melkeinpä koskettamatta toisen ihoa. Kosketus sai toisen ihon värähtelemään mielihyvästä.

Brunette tuli taas hyvin lähelle, suuteli toista intohimoisesti ja vei kätensä tämän niskaan. Vanhempi vastasi suudelmaan, määräten hiljalleen uutta tahtia. Kakashi tunsi toisen sormet hiuksissaan, sen kun kädet lähtivät valumaan alaspäin ja ottivat kiinni hänen paidanhelmastaan.

Vanhempi joutui vetäytymään toisesta saadakseen paitansa pois, mutta painautui myös hyvin nopeasti takaisin toisen paljaalle iholle. Hänen sisällään kupli innostuksesta vatsassa lymyävistä perhosista huolimatta. Hopeatukka vei kätensä toisen takamukselle, sieltä kiertäen eteen avaamaan sepalusta.

Ei aikaakaan kun molemmat olivat täysin alastomia ja makoilivat päällekkäin Irukan sängyllä. Kakashia alkoi pelottamaan, mitä nyt tapahtuisi? Miehen anatomia kun oli niin kovin erilainen kuin naisen. Brunette ilmeisesti ymmärsi toisen ajatukset, ja ihan kuin härnätäkseen tämä otti kiinni vanhemman etumuksesta. Se sai välittömästi aikaan seisokin.

Kiihkeiden suudelmien ja kosketuksien jatkuessa nuoret vaihtoivat hiljalleen asentoaan. Kakashi sukelsi toisen sisään, nautti, mutta tunsi pienen syyllisyydenpistoksen. Toisen päästämistä äänistä päätellen tunne ei ollut järin mukava, ja hän ei halunnut aiheuttaa brunetelle minkäänlaista tuskaa. Jossain vaiheessa osat vaihtuivat.

Aktin jälkeinen tunne oli hyvin sekalainen. Vanhempi pojista ei ollut uskoa, että hän oli tosiaan tehnyt sen. Iruka sen sijaan näytti tyytyväiseltä, joten ei hän ilmeisesti kovin huono ollut. Eikä toisessakaan mitään moitittavaa ollut, hopeatukka oli nauttinut yhtälailla. Vielä pitkään he vain makoilivat vierekkäin, katselivat toisiaan ja olivat aivan vaiti.

Kuin yhteisestä ymmärryksestä, he lopulta pukeutuivat uudestaan ja menivät olohuoneeseen istumaan. Kakashi otti bruneten kainaloonsa ja silitteli sormellaan tämän poskea. Asiasta ei sinä iltana puhuttu mitään.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-12-17 16:30:48
Hmm, ihan mukava osahan tämä oli. Tapahtumat vaan tuntuivat menevän niin nopsaan, että tämä todellakin vaikutti pikapanolta. 8D Olisin suositellut tässä tapauksessa kuvailemaan ensin tarkasti vaiheita ennen varsinaista seksiä, jättämään siihen, ja kuvaamaan seuraavaan kerran tapahtumia kaiken jälkeen. Ymmärrän, että oli vaikeaa kirjoittaa varmaan yaoita ilman sen tarkempaa kuvailua. Tästä saa kuitenkin sellaisen kuvan, että homma hoitui noin viidessä minuutissa. :\

Nyt tulloo kolme pointsia...
Ihmiset on muuten laiskistunut entisestään kommentoimisen suhteen. >___<

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

roskaposti - 2010-12-17 18:09:06
OLAJAHALAHJA *Q*
Aaaaihahanaan vaikka tosin niin kuin horaaneko mainitsi nii yaoi kohtaus vaikutti hiukkasen pikapanomaiselta. :o
mutta kuitenkaan en virheitä löytänyt jne.
4pojojojp

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste