Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 18 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 627 sanaa, 3921 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-18 13:08:14
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.

Arvostelu
3
Katsottu 969 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Seuraavana päivänä eilisen illan touhut myös tuntuivat. Iruka joutui kävelemään jalat aavistuksen levällään, mikä teki kävelystä vaappuvaa ja hassun näköistä. Brunette mietti, oliko hän yksin ongelmansa kanssa. Hän oli kyllä nauttinut siitä, kun oli tottunut siihen epämiellyttävään tunteeseen. Mutta ilmeisesti paikat voivat kipeytyä nautinnosta huolimatta.

Brunette kurkisteli kaappeihin ja päätyi lopulta keittämään itselleen puuroa. Hän ei tiennyt, mitä tänään olisi ohjelmassa, mutta todennäköisesti he ainakin viettäisivät koti-iltaa. Kakashi ei ainakaan ollut puhunut mitään baariin menosta tai vastaavasta, jos tämä kerrankin halusi viettää rauhallisen viikonlopun! Tai ei nuorempi oikein osannut sanoa, pystyikö eilistä toimintaa sanoa kovin rauhalliseksi, mutta ainakaan mitään muuta ei ollut tiedossa.

Kakashin astellessa keittiön pöydän ääreen brunette oli havaitsevinaan tämänkin hieman hajanaisen askelluksen. Ainakaan hän ei kärsinyt yksin. Brunettea näky hieman huvitti, mutta vanhempi pojista sen sijaan näytti hapanta naamaa. Irukankin hilpeys loppui, kun hän kokeili istua tuoliin niin kuin joka aamu. Hopeatukka oli jo hakemassa tyynyjä olohuoneesta.

Juuri kun Iruka sai syötyä, joku pimpotti ovikelloa. Hänellä ei kuitenkaan ollut säädyllisiä vaatteita päällä, joten hän ryntäsi huoneeseensa niin nopeasti kuin pystyi.

”Mene avaamaan ovi!” brunette huusi Kakashille, joka nousi vaivalloisesti ylös ja irvisti hieman. Ulko-ovi tuntui olevan paljon kauempana kuin normaalisti. Päästyään vihdoin perille nuorukainen avasi oven, ja ehti huomata vain mustan hiuspehkon ennen kuin jokin heittäytyi hänen kaulaansa.

”Mitä v...”
”Yllätyyys!” Kotetsu huusi toisen korvaan ja virnisti leveästi. Hopetukka jämähti paikoilleen ja ei osannut sanoa mitään.
”Terppa Kaksu”, Izumo kurkisti ovensuusta ja hymyili hänkin leveästi.

Iruka oli kuullut eteisestä tulleen metelin ja kiiruhti katsomaan, mitä tapahtuu. Hän yllättyi yhtä täydellisesti kuin Kakashikin, kun huomasi ketkä ovat ovella. Vieraat sen sijaan hymyilivät yhä leveästi.

”Aijai, täällähän ne rakastavaiset ovat lemmenpesässään”, Kotetsu hihkaisi ja käveli reippaasti sisälle asuntoon. Hän liikuskeli hetken ympäriinsä, kunnes meni aivan Irukan viereen seisomaan.
”Kuule, mitä jos me –” tummatukka kuiskasi bruneten korvaan iskien silmää. Melkein samalla sekunnilla hän läimäisi Irukaa melko tuntuvasti takapuolelle.

Kimakka kiljahdus pääsi nuorukaisen kurkusta, se oli tehnyt kipeää! Kakashi katsoi ystäväänsä huolestuneena, vaikka häntä ärsytti suunnattomasti se, kun Kotetsu koko ajan pilaili heidän kustannuksellaan. Izumo näytti hämmentyneeltä, hän ei ollut koskaan kuullut miehen päästävän sellaista ääntä.

'Saisivat mennä sinne missä pippuri kasvaa', hopeatukka ajatteli ja katsoi synkeästi vieraita. Izumo huomasi tämän ilmeen, sillä hän tuli arkaillen sisälle. Tilanne kuitenkin rauhoittui pian, ja he siirtyivät olohuoneeseen juttelemaan ja nauttimaan konvehtirasiasta, jonka pojat oliva tuoneet tuliaisiksi.


”Olihan vierailu”, Iruka huokaisi, kun Kotetsu ja Izumo olivat vihdoinkin lähteneet.
”Niinpä. Mutta eipähän ainakaan meininkiä puuttunut”, Kakashi sanoi ja istui sohvalle. Iruka tuli hänen viereensä ja kaivautui tämän kainaloon. Vanhempi otti hänet isoon halaukseen ja meni makuuasentoon. Brunette liukui hänen viereensä ja suuteli toista intohimoisesti. Kakashin oikea käsi siirtyi tunnustelemaan tämän takapuolta.

”Ööh... Kakashi”, nuorempi sanoi irrottautuen suudelmasta ja katsoi toista kulmat kurtussa.
”Sinulla on tosi hyvä perse!”

Kommentit (Lataa vanhempia)
ahmatassu - 2010-12-18 15:32:29
En sitten ollenkaan revennyt tuolle lopulle tai mitään... xD

Mutta mutta juu hyvä osa oli taas ja jäi juu kommaamatta eilinenkin välistä ...taas. Kuolema kaikille koneen viejille! Virheitä en löytänny.

"Izumo näytti hämmentyneeltä, hän ei ollut koskaan kuullut miehen päästävän sellaista ääntä."

^Tuolle repesin myös xD Mut joo eihän noilla izumolla ja Kotetsulla pitäis olla mitään kiusaamisen aihetta ku ittekkin ovat semmoteita kovan luokan homomiehiä! xD (<-yksi lempiparitus)

Mutta juu nelonen.

horaaneko - 2010-12-18 16:30:43
Muhaa, loppu oli mahti. XD Jupss, ihan mukava osa... En nyt mitään viisasta keksi, mutta annanpa nelosen! :D

<(0w0)>
/_______\ Horaaneko kuittaa.

Shiori-chan - 2010-12-18 17:06:33
Loistava osa taaskin~ Ei virheitä, teksti sujuvaa ja mukavaa luettavaa. Viimeinen lause oli loistava :'D
Hienoa hienoa, jatkoa samaan malliin~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste