Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Lämpimät hetket, luku kahdeksantoista; "Mistelinoksan alla" - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 711 sanaa, 4674 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-18 16:01:27
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Mistelinoksan alla
Author: horaaneko
Rating: (S-K13) mutta mielestäni sallittu...
Genre: romanttinen höttö
Pairings: GaaNaru, viittauksia SaiSakuun ja ShikaTemaan.
Warnings: shounen-ai
Disclaimer: hahmot ovat Masashi Kishimoton, mutta tarina oman pikku pääni tuotos.

Summary: Gaara on saapunut jouluksi Konohaan Naruton luokse. Mitä mahtaakaan tapahtua, kun hän huomaa astuneensa mistelinoksan alle toisen kanssa? 0////0

A/N: Jeps, kerrankin kunnon selitykset kehiin! En jaksanut enää odottaa, pakko oli kirjottaa GaaNaruaah... <3 0w0 Olen huono tällaisessa romanttisessa hömpässä, mutta harjoittelen jatkuvasti! >w< Ai että rakastan tätä paritusta. Se on vaan niiiin love. <3 ^^

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kuittaa ja kumartaa, ja pyytää Gaaran hakkaamaan teidät palasiksi, ellette kommentoi! <3

Arvostelu
11
Katsottu 1093 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Mm, se oli hyvää!" Naruto huokaisi.

Hän oli kävelemässä pois ramenkojulta Gaaran, Sunagakuren nuoren kazekagen kanssa.
Gaaran eloonheräämisen myötä Naruto oli alkanut huomata tuntevansa poikaa kohtaan jotain muutakin kuin syvää ystävyyttä. Blondi oli tajunnut katsovansa Gaaraa samalla tavalla kuin Sakuraa aikoinaan. Hän oli pelästynyt ajatustaan tietäen sen oudoksi. Mutta kun Gaara oli eräänä päivänä kertonut tunteensa Narutolle, ei hänen ollut enää tarvinnut hävetä ajatuksiaan. Gaara oli karkea tällaisissa asioissa, eikä ollut nolostunut ollenkaan tunteidensa paljastamisesta. Naruto oli ollut erittäin helpottunut. Että kaikki saattoikin käydä joskus niin helposti!

Nyt he näkivät ensimmäisen kerran sen päivän jälkeen. Naruto koitti olla rento ja äänekäs niin kuin yleensäkin, mutta perhoset vatsassa tekivät blondin olon epämukavaksi. Gaarasta ei huomannut minkäänlaisia jännityksen merkkejä. Hän käveli toisen vierellä tyyni ilme kasvoillaan.

"Tuota, haluatko käydä jossain?" Naruto kysyi rikkoen hiljaisuuden. Hän ei ollut tottunut hiljaisuuteen, vaan kiusaantui siitä ja tunsi tarvetta puhua. Harmi vain, että Gaara ei ollut sitä kaikkein puheliaisinta tyyppiä.

"En erityisesti", punahiuksinen nuori mies vastasi yksinkertaisesti.

Naruto ei millään keksinyt puheenaihetta, joten alkoi vihellellä. Pian sekin alkoi tuntua typerältä, ja blondi lopetti. Häntä nolostutti aivan suunnattomasti. Mikä ihme minulla on, Naruto mietti tuskissaan.

"Älä lopeta", Gaara sanoi yhtäkkiä.

Naruto katsoi hämmästyneenä toista. Tämän katse oli suunnattu eteenpäin. Ilmeessä oli jotain erilaista... Silmät tuntuivat loistavan kirkkaammin. Tai sitten Naruto vain kuvitteli.

Iloinen sävelmä kantautui kadulla vastaan kulkevien ihmisten korviin, se täytti paikan lämpimällä tunnelmalla. Narutokin rentoutui hieman, sai oman itsensä taas takaisin.

Naruto ajatteli oikaista heidän talolleen erään syrjäisen kaupan kautta. He kulkivat pitkän katoksen alla, joka sijaitsi kaupparivin edessä. Naruto oli jo astumassa kauppaan, kun tajusi toisen pysähtyneen.

"Mitä nyt?" Naruto ihmetteli.

Gaara katsoi kattoon ripustettua koristetta, sitten Narutoa. Blondikin katsahti katossa roikkuvaa koristetta... Ja tajusi sen mistelinoksaksi. Perhoset pojan vatsassa tuntuivat tahtovan ulos Naruton vatsasta, kun tämä käveli lähemmäs toista.

Narutolla ei todellakaan ollut kokemusta mistään tämäntapaisestakaan, ja tuskin Gaarallakaan. He seisoivat hetken kasvokkain, hiljaa. Sitten Gaara astui askeleen lähemmäs, tarttuen blondin kädestä kiinni. Toisen kätensä punahiuksinen vei hiljaa Naruton alaselälle. Blondi tärisi. Häntä jännitti se, miten tämä tulisi onnistumaan. Naruto jätti kaiken toisen varaan. Vaikka olihan kyse vain yhdestä suudelmasta...

Gaara veti toisen hellästi lähemmäs itseään, irrottamatta katsettaan tämän silmistä. Hän kumartui hitaasti toisen kasvoja kohti ja painoi huulensa Naruton lämpimille huulille.

Shikamaru käveli Temarin kanssa hiljaisella kadulla. Temari piti miestä kädestä, mikä nolostutti Shikamarua valtavasti. Samalla heidän takanaan kulkivat Sai ja Sakura, joita he eivät vielä olleet huomanneet. Sain käsi oli pinkkihiuksisen vyötäröllä. Sakuran pää lepäsi toisen hartialla. Kaikki neljä pääsivät pian todistamaan hyvin yllättävää näkyä.

Kaupparivin edessä olevan katoksen alla tuttu vaaleahiuksinen ja Sunagakuren kazekage olivat painautuneet toisiaan vasten suudelmaan.

Kukaan ei ollut vielä tiennyt kahden ninjan välisestä suhteesta, joten näky oli todellinen järkytys heille. Ensimmäisenä toipui Temari, joka viittasi kädenliikkeellä Shikamarulle, että heidän olisi paras lähteä paikalta. Sai ja Sakura tekivät samoin. Pinkkihiuksisen huulet kaartuivat hymyyn. Häntä oli mietityttänyt blondin reaktio uuteen poikaystäväänsä, mutta nyt ei tarvitsisi huolehtia, kun Naruto oli löytänyt rakkaan itsellensä...

Gaara vetäytyi lämpimästä suudelmasta, aukaisi silmänsä ja koitti tulkita toisen ilmettä. Siinä oli iloa ja hämmennystä, mutta myös jotain muuta, mitä punahiuksinen ei osannut tulkita.

"Gaara..." Naruto mumisi.

"Niin?"

"Käydään ostamassa tuollainen koriste olohuoneeseeni."

"Sopii."

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shinji - 2010-12-18 16:22:39
Naruto taisi mennä tuosta suudemalsta tainuksiin:D

Yumiko - 2010-12-18 16:34:19
Narskahan voisi nyt neuvoa Shizunelle, että mistä niitä misteleitä ostetaan. =D Hehee, ei Gaara pääse minua vielä murhaamaan.
5p

ahmatassu - 2010-12-18 16:36:40
AWWWWW!! <3<3<3<3<3 Ihan yltiö söpöö! <3<3 Kyllä muuten huomaa että on lempiparitukses kun on noin hyvin onnistunu ja ihana ja huippuunsa mietityn oloinen kertomus tämäkin. <3<3<3

Ei, en löytönyt virheitäkään eikä muutenkaan mitään valittamista ole ...niin kuin ei yleensäkkään...mutta mutta tuo loppu oli jotain niin ihanaa! <3<3<3 Love it <3 On muuten yksinomaan sinun kirjoituksiesi ansiota että NaruGaa on noussut yhdeksi lemmppari parituksistani! <3

Pitääköhän tästä edes erikseen mainitakkaan että saat viitosen...?
+-----------------------------------(>3<)---------------------------------+

NarutoAngel - 2010-12-18 17:29:24
awww... EN OLE PUNAINEN >////<
Täätää on aivan ihana !! GaaNaruaagghh X"DDD Sai on vaan yököttävä. =w= VAAN KERTAKAIKKIAAN IHANA ON TÄMÄ 8DD
Mistelinoksa... Tuli mielee etten oo koskaa joutunu mistelinoksan alle kenenkää kaa 8D Vaan jos joutuis nii... O//O NARSKA PÄRJÄS HYVIN XDD
Jaja en löytäny virheitä enkä epäselviä kohtia~ Vitosen ansaitset~!!

tynnyri - 2010-12-18 18:50:11
Alku oli ihana, keskiosa oli ihana ja loppu oli mahtava :D
lyhyestä virsi kaunis 5p

Violetu - 2010-12-19 11:43:05
Awwws, NaruGaa on <3
Kadehdin, kun niillä on niin helppoa. Mistelikuvio on ihana, niin kulunut kuin se onkin, joka kerta jaksaa hymyilyttää.
Tuohon loppuun olisi sopinut hyvin joku kommentti Sain suunnalta, mutta toisaalta silloin olisi ollut vaikeampaa päästä tuollaiseen söpöön sopuisaan loppuun... ja Sai taisi muutenkin olla aika sivuosassa tässä :DD
Naruton tunteet oli uskottavasti kuvailtu, juuri tuollaista se on, kun on ihastunut ja tunteet on molemminpuolisia, mutta mitään ei ole varsinaisesti vielä tapahtunut.
Joo, mutta siis tykkäsin, ja GaaNarua ei ole koskaan liikaa ;)

Raw - 2010-12-19 13:37:41
.. :D Ihana loppu! Tosin tämä ei ollut niin hyvä kuin edelliset, jotenkin pakonomaista kuvailua fiilistelin. Mutta tarina oli itsessään suloinen, ja pituuskin ihan ok, vähän lyhyt tosin. Neljä :)

ItaIta11 - 2010-12-20 13:00:48
Ooo... GaaNaruaaa... Enpä ole ennen lukenut  *Heittää SasuNarut nurkkaan pölyttymään* Tulen ilmeisesti vielä joskus lukemaan tätäkiii...

5 pojoo, mitä ei varmaan kyennyt MILLÄÄN ennakoimaan...

Akatsukifani - 2012-02-14 21:03:35
Vaikka en tästä parituksesta erityisemmin välitä, niin silti tää on söpö! X3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste