Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 22 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 763 sanaa, 4672 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-22 10:39:15
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


No niin, vihdoinkin alkoi virallisesti loma! Sanoisinko, että olen erittäin tyytyväinen, ja niin ovat Kakashi ja Irukakin...

Arvostelu
3
Katsottu 1010 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”...and the young. A very merry Christmas, and a happy new year, let's hope it's a good one, without any fear...”

Hieman surumielinen sävelmä kulki ympäri salia, kun koko koulu lauloi yhteislaulua. Joululoma oli jo käsinkosketeltavan lähellä, ja sen kykeni aistimaan vapautuneesta tunnelmasta. Kun Hidan lopetti säestyksensä pianolla, koko sali hiljeni.

”Hyvää joulua kaikille! Muistakaa syödä ja nukkua hyvin”, Pain vielä toivotti, ja niin salin täytti iloinen puheensorina, kun kaikki lähtivät yhtaikaa liikkeelle.

Naulakoilla oli täysi hälinä päällä, kaikki jakoivat toisilleen joulukortteja tai -lahjoja. Aina kun joku poistui ovesta, kuului perästä vielä hilpeä ”Hyvää joulua kaikille!” -toivotus. Irukan mielestä joulujuhla oli ollut todella kaunis, ja hän huomasi, että myös Kakashi oli sitä mieltä. Vaikka tämä kovasti aina väittikin, ettei tuollaisista juhlista perustanut.

”Siinähän te olette”, Kotetsu ilmestyi poikien taakse ja halasi molempia samanaikaisesti. Hän virnisteli toisille hyväntuulisesti ja kailotti: ”Hyvää joululomaa teillekkin!”
”Jouluja”, Kakashi vastasi ja hymyili leveästi. Hän alkoi keplotella takkiaan päälleen, kun myös Hayate ja Izumo löysivät tiensä heidän luokseen.
”No niin, vihdoinkin se loma alkaa”, Izumo sanoi ja hymyili vapautuneesti.

Kaikki tuntuivat olevan hyvällä tuulella, ja kyllähän Kakashi sen ymmärsi. Hänestä ei vain tuntunut vielä kovin jouluiselta, vaikka he olivat Irukan kanssa tehneet jo joulusiivouksen ja leiponeet jopa pipareita. Ja hän oli luullut, että viimeistään joulujuhlassa siitäkin ongelmasta päästäisiin. Mutta nyt se tuntui entistä uskomattomammalta, oliko jouluun muka vain kaksi yötä?

”Mitäs se Kaksu noin kovasti miettii?” Kotetsu herätti hopetukan ajatuksistaan ja iski silmää. Taas tuo pikkupervo ajatteli ties mitä!
”Lomaa vain”, Kakashi vastasi totuudenmukaisesti, ja vastaus ei selvästikkään tyydyttänyt toista.

Iruka alkoi liikehtiä levottomasti, tämän toppatakissa oli varmasti jo aika kuuma. Vieläpä kun käytävät olivat täynnä muitakin oppilaita.
”Mutta me lähdetään nyt”, hopeatukka sanoi huomattuaan nuoremman tuskastuneisuuden ja lähti ovea kohden. Iruka huusi vielä kaikille hyvät joulut, ja tuli heti hänen perässään.

Pojat kävelivät pitkän aikaa vaiti, ja vain katselivat ympäröivien talojen jouluvaloja ja maassa makaavaa lunta. Kakashin oli pakko myöntää, että jotkut valoviritelmät olivat todella upeita, mutta joukossa oli kuitenkin myös niitä, jotka muistuttivat enemmän epilepsiataivasta.

Heidän asuinseutunsa alkoi lähestyä, ja se oli huomattavasti askeettisempaa seutua. Kerrostalot kohosivat muutaman kerroksen korkeuteen, jokainen rakennus oli joko harmaa tai ruskea. Siellä ei jouluvaloja ollut, ainoastaan ikkunoissa saattoi nähdä valopalloja tai muita koristeita.

Kakashia se ei kuitenkaan auttanut, hän ei ollut vieläkään oikein joulumielellä. Vanhempi kuuli epämääräistä hyräilyä vierestään, ja katsoi kaveriaan kummastuneena. Hän ei ollut koskaan kuullut Irukan hyräilevän, eikä myöskään laulavan, joten tämä oli jotain ihan uutta. Oliko nuorempi seonnut vai mikä häneen oli tullut?

”Iloinen?” vanhempi kysyi katsoen toiseen kulmat koholla.
”Todellakin. Nyttenhän alkoi loma!”
”Kuule Iruka.”
”Niin?”
”Joko sä olet joulumielellä?”
”Enpä tiedä, tuntuu oudolta, että joulu on jo kahden päivän päästä. Enemmän mä olen tyytyväinen siitä, että alkoi loma.” brunette vastasi ja katsoi sitten Kakashiin. ”Entä sinä?”
”No, lomaahan tässä on jo ootettu... Mutta tuntuu oudolta, kun se nyt vihdoinkin alkoi.”

Kotiin tultuaan nuoret kuoriutuivat paksuista talvivaatteistaan. Iruka oli jo saanut kaiken pois päältään, mutta jäi silti eteiseen seisoskelemaan. Kakashi katsoi tätä kummissaan, mitähän tämä nyt mietti?

Pilke silmäkulmassa brunette hivuttautui aivan kiinni vanhemaan poikaan, ja suuteli tätä. Kakashi katsoi häntä hetken mietteissään, mutta vastasi suudelmaan hyvin pian.

”Hmm, mitä jos me...” Iruka kysyi vetäytyessään irti Kakashista ja nyökkäsi päällään kohti vanhemman makuuhuonetta. Hopeatukka ymmärsi heti, mitä toinen tarkoitti ja virnisti leveästi.
”Pitäähän sitä näin loman kunniaksi”, hän sanoi ja veti toisen huoneeseensa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-12-22 10:57:12
Go go Iruka! >w< Ähhähää, mulla alkoi loma jo viime lauantaina. UwU Se tosin rasitti, kun kukaan ei ollu täällä päivisin... Mutta nyt näköjään on muillakin alkanu happy holidayt!!! >:D
Vähän ihmetytti, miten suuri asia loman alkaminen ja joulun tulo oli pojille. Itse en ainakaan sanoisi, että loman alkaminen tuntuu oudolta. Cx
Mutta joo, mähän en ole Kaksu enkä Iruka. XD
Ääh pitäis siivota... =___= Otin tauon ja luin ficcisi, muhhahaa! >:D Noniin, tuota noin... Vitonen, (ja pipareita) kun oli niin mukava tunnelma tässä. :3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

roskaposti - 2010-12-22 11:54:00
BAUHAHAHAHA
GO KAKASHI AND IRUKA HOHO
kyllä vain tämäkin tarinainen ja loppu varsinkin oli huikea >:DDD
en löytänyt mitään huomautettavaa jotan 4pistettä

ahmatassu - 2010-12-22 16:10:00
" ”Mitäs se Kaksu noin kovasti miettii?” Kotetsu herätti hopetukan ajatuksistaan ja iski silmää. Taas tuo pikkupervo ajatteli ties mitä! "

Hajosin aikas pahasti! xD Mutta juu ei virheitä löydettävissä. Pojat siis päätivät viettää joulunsa perseet hellinä...? No mikäpäs siinä^^

Muutta juu sen verran oli hyvä osa tämmöinen niin olisko viitonen...? Joo se on viitonen^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste