Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 23 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 638 sanaa, 4027 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-23 08:38:05
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Kuusenkoristelua tiedossa.

Arvostelu
5
Katsottu 1016 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Iruka penkoi heidän osaansa asunnon varastosta, ja siirteli laatikoita toistensa päältä. Siellä, kasan alimmaisena oli se, mitä nuorukainen oli kovasti etsinytkin, joulukuusi. Sen vierestä löytyi myös pieni laatikko, jossa oli koristeita.

”Löysitkö sä sen?” Kakashi kysyi kuullessaan oven käyvän.
”Joo, käy hakemassa ne koristeet”, nuorempi sanoi ja kantoi pitkulaisen laatikon olohuoneeseen. Hopeatukka katosi ovesta, kun Iruka alkoi avaamaan laatikkoa. Sieltä paistoi esiin heidän muovikuusensa.

”Tässä ois koristeet”, hopeatukka ilmoitti tullessaan varastosta. Hän laski laatikon olohuoneen pöydälle ja katsoi vierestä, kun brunette taisteli kuusen kanssa. ”Ongelmia?”
”Toi jalka on ihan susi, mä en saa tota hemmetin kantoa pystyyn!” tämä kirosi.

Heidän kuusen jalkansa kieltämättä oli aika ongelmallinen, pojat saivat pitkään häärätä sen kanssa, jotta puu vihdoin pysyi tasapainossa. Ja kun he vihdoin saivat sen asian hoidettua, heillä oli voittajafiilis. Puolet työstä oli tehty, nyt olisi jäljellä enää se hauska osuus.

”Eikö meillä ole valoja?”
”Ei niitä mihinkään tarvitse.”
”Mutta eihän se ole mikään joulukuusi, jos ei edes valoja ole!”
”Ihan yhtälailla se on mun mielestä. Ja eikö sulla ole ne kuusenvalot omassa huoneessas?"
”Niin?”
”Pistä ne, jos kerta valot pitää saada.”

Iruka katsoi pitkään Kakashiin, mutta suostui lopulta hakemaan omat jouluvalonsa, jotka hän oli pistänyt hyllynreunalle tuomaan tunnelmaa. Sillä välin hopeatukka penkoi heidän vähäisiä koristeitaan ja otti hopeista koristenauhaa käsiinsä. Vanhempi kietoi sen kaulaansa ja nosti oikean pikkurillinsä pystyyn.

Brunette tuli takaisin ja huomasi toisen leikit. Hän tyrskähti rajusti ja joutui pyyhkäisemään nenäänsä. Kakashin poskille kohosi juuri havaittavissa oleva, hyvin kevyt puna ja tämä virnisti nolostuneena. Nuorempi tuli hänen viereensä lattialle ja otti laatikosta kaksi punaista palloa ripustaen ne korviinsa. Hopeatukka ulvoi naurusta, jolloin heidän alapuoleltaan kuului ihmeellinen koputus.

”Hiljempaa siellä!” alakerran pappa huusi. Kakashi ja Iruka vilkaisivat toisiinsa, ukko varmaan yritti ottaa päiväunet ja kun he olivat vähänkään isompaa ääntä pitäneet, harmaahapsi oli oitis tullu hakkaamaan kattoaan – tai nuorten lattiaa – luudalla.

Kakashi katsoi uudemman kerran nuorempaan, ja nauroi tällä kertaa hiljempaa. Toinen oli niin huvittava näky, kun kuusenpallot saivat tämän korvat hörölle. Iruka otti pallot korvistaan ja kapusi toisen syliin. Vanhempi halasi brunettea hellästi, ja painoi huulensa tämän hiusten sekaan.

Nuorempi liikahti hermostuneesti, ja hopeatukka päästi heti irti. Hän katsoi toista kysyvänä.
”Joko koristellaan?” Iruka näytti innostuneelta kuin pikkulapsi. Kakashia hymyilytti ja hän otti laatikosta loputkin koristeet esille. Sillä välin brunette laittoi valoja paikoilleen.

Heillä ei ollut kovin paljoa koristeita, joten he keskittyivät koristelemaan kuustaan hitaasti ja katsoen, miltä se näytti. Iruka ripusteli palloja ja kelloja, Kakashin huoleksi jäi koristenauhat. Viimeisenä laatikon pohjalta löytyi tähti, ja hopeatukka antoi suosiolla nuoremman kiinnittää sen.

Brunette katsoi silmät säteillen toiseen, ja melkein loikkasi tämän syliin. Kakashi kaatui taaksepäin yllättävän painon kohdistuessaan itseensä, mutta onnistui kaatumaan suoraan sohvalle.
”Sori”, Iruka sanoi hieman punastellen ja näytti anteeksipyytävältä.
”Ei se sattunut”, toinen totesi hymyillen ja alkoi kuljettaa sormeaan ympäri bruneten kasvoja, jättäen sormensa lopulta lepäämään toisen huulille.

”Juotaisko glögiä?” vanhempi ehdotti muistaessaan, että heillä tosiaan oli yksi purkki.

Kommentit (Lataa vanhempia)
roskaposti - 2010-12-23 13:27:03
AWW tää piristi, nuide kuusen koristelu vaikutti niin kivaltaaah >3
Mä ite vihaan kuusen koristamista ja pyrin yleensä  karkaamaan paikalta, hjehehehe.
No mutta en löytäny virheitä jnejne.
5pojoah;D

Why - 2010-12-23 13:43:45
Oijoi.
Suloista <3 Ihanat nuo Kaksun leikit, haha XD

muttamutta 5p ja papukaija merkki, hývää joulua myös

ahmatassu - 2010-12-23 17:43:05
Aivan ihan sairaan hupaisia osa^^ ja toisiks viimenen! WOOOOT!!??  O_O ...mitenköhän mä selviän sitten ku tää on ohi...

Hieman sekavalta tuntu joissakin kohissa, varmaan ihan oma vikani kyllä, muttei erityisemmin häirinny^^ Ja juu ei ollu virheitäkään, joten saat viitosen. xD

horaaneko - 2010-12-23 22:03:59
Nyaaw, on ne niin söpöjä!!! >////<
Arvon joulukalenteria-yksin-joka-päivä-hiki_hatussa-ja_silmät_verestäen-ficcarikollegani, huomenna on vikan luukun aika! Miltä nyt tuntuu? XD
Väääh, musta ainaki ihan oudolta. 0"0

Nonnih, muikean mahtavan ihana tunnelma tässä! >:D Vöööt, tuollainen muovijoulukuusi ja valmisglögiä??? >XO (maalla syntynyt -> tarve tehdä kaikki aina itse)
Nomutsiisjoo (siis: no mut siis joo, ei: no mutsiis joo... XD XD XD), pidin siitä, kun tässä ei ollut mitään perus homoromantiikkaa, vaan tällaista leikkimielistä söpöilyä! >w< <3 Ja alakerran pappa! XD Oli mahti, siis. Cx<

Nonnih, pitkän ja turhan (horaa nukkui viime yönä pyöreät nolla tuntia, koita ymmärtää! >XD) kommentin jälkeen voinkin antaa sulle pipareita, zukklaata ja iiison halin!!! „>w<„
+--------------------<(>w<)>--------------------+
Horaaneko kuittaa! <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste