Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulumaa, luukku 24 - BrainDead
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 780 sanaa, 4785 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-24 08:14:45
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Joulukalenterin aika on tullut, sillä nyt ollaan vaihdettu joulukuun puolelle. Pääosissa tässä kalenterissa tulevat loistamaan Kakashi ja Iruka. Pojat asuvat yhdessä, käyvät tavallista lukiota, ovat ylimmät ystävykset. Tuleeko heistä muutakin kuin ystäviä? Kestävätkö pojat kaikki enemmän tai vähemmän normaalin elämän alamäet? Se selviää päivä päivältä.
Hyvä tietää: shounen-ai, repliikeissä puhekieltä ja englantia (korkeintaan parin sanan verran), omituista huumoria, mahdollisesti kirjoitusvirheitä, jotka parhaani mukaan olen karsinut pois! Lisäksi jokainen osa on aika lyhyt, sillä tässä tulee olemaan 24 osaa 24 päivässä, joten siinä on varmasti lukemista! Myös hahmot ovat luonteeltaan hieman erilaisia kuin mangassa/animessa, mutta toivon, ettei se pilaa ficciä.
Genreistä sanoisin sen verran, että ficit sisältävät ehdottomasti eniten huumoria, draamaa ja romantiikkaa.


Viimeinen luukku. O_O En tiedä pitäisikö tässä huokaista helpotuksesta vai harmista... Tätä olisi ollut mukava kirjoittaa vielä lisää! >3<

Sen pitemmittä löpinöittä HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

Ps. Haluan kiittää kaikkia lukijoita, jotka ovat innokkaasti kalenteriani lukeneet ja kommentoineet! Ilman teitä en olisi varmasti saanut tätä loppuun ^^

Arvostelu
5
Katsottu 1116 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Iruka vilkuili ympärilleen lumisessa maisemassa. Hautakiviä oli pistetty maahan tasaisin väliajoin ja hän muisteli kuumeisesti, missä oikea hauta oli. Kaikkialla näytti vain liian samanlaiselta, että se vaati hakemista, kuten aina.

Kakashi katsoi, miten brunette käveli ympäriinsä ja vilkuili kivien tekstejä. Yhtäkkiä tämä seisahtui kokonaan ja jäi paikoilleen. Nuorempi kyykistyi, puhdisti hautakiveä hellästi ja otti esiin kynttilän. Hopeatukka muisti, että sytkäri oli hänellä, joten hän meni vain perässä.

Iruka otti sytkärin ja sytytettyään kynttilän laittoi sen kiven eteen ja hipaisi kirjoitettuja nimiä sormenpäillään. Hän seisahtui, ja Kakashi halasi häntä takaapäin painaen päänsä toisen olkapäille. Hän kuuli bruneten hymähdyksen, ja toisen hätäinen kädenliike kieli yksinäisestä kyyneleestä, joka oli päässyt vierähtämään nuoremman poskelle.


Radio raikasi ja brunette hääräsi keittiössä laittamassa glögiä. Kakashi oli sillä välin kerännyt lahjat ja vienyt kaiken kuusen alle. Hän suuntasi myös keittiöön ja otti kaapista heidän leipomansa piparit. Hän katsoi nuorempaan pitkään ja virnisti.

”Mitä?” Iruka kysyi ja kohotti kulmakarvojaan.
”Ei mitään”, hopeatukka virnisti ja puristi nuorempaa kevyesti takamuksesta. Brunette hypähti yllättyneenä paikallaan ja nauroi toisen tempaukselle.

He kävelivät olohuoneeseen ja pistivät herkut pöydälle. Iruka ehti jo istuutua, kun vanhempi vielä seisoskeli sohvan vieressä neuvottomana. Hän virnisti uudemman kerran nuoremmalle ja istui tämän syliin. Hän suuteli toista, saaden oitis vastauksen. He kaatuivat makuuasentoon ja jäivät katselemaan toisiaan.

Iruka kuljetti vuorostaan kättään hopeatukan kasvoilla, myötäili huulten muotoa ja painoi sitten sormensa omille huulilleen, pistäen sen takaisin Kakashin huulille. Vanhempi hymyili leveästi toisen eleelle, ja  suuteli tätä uudelleen.

Glögin juotuaan ja pari piparia tuhottuaan pojat alkoivat jo malttamattomasti vilkuilla kuusen alle. He katsoivat toisiaan pitkään, ja hymyilivät yhtaikaa. Iruka siirtyi sohvalta lattialle ja konttasi kuusen ääreen, ja Kakashi tuli heti perässä. Brunette katsoi jo kiinnostuneena paketteja.

”Haluatko sä olla tonttu?” Kakashi virnisti.
”Mikäpä siinä”, toinen sanoi hymyillen ja otti ensimmäisen paketin käteensä. ”Kappas, säkin sait lahjan!”
”Hohoo! Kova paketti!”

Lahjojen jakaminen kävi hyvin nopeasti, sillä kummallekaan ei ollut montaa pakettia. Pojat aukoivat paketteja rauhallisesti ja hypistelivät juuri saatuja lahjoja.

”Hyvää joulua Irukalle, toivoo Kakashi”, brunette luki ääneen paketin mukana olleen kortin ja katsoi paketin sisältä pilkottavaa villapaitaa. Tämän kasvot kirkastuivat monta astetta ja leveä hymy valtasi nuoremman pojan kasvot. Hän katsoi silmät kiiluen Kakashia ja heittäytyi tämän kaulaan.

Kakashi oli tyytyväinen toisen reaktioon, ainakaan hänen lahjansa ei ollut aivan surkea. Hän kävi läpi omia pakettejaan, joita oli kolme. Hän oli saanut Kotetsulta, Izumolta ja Hayatelta ison rasiallisen suklaata. Myös Genma oli muistanut häntä suklaalla. Viimeiseksi hän tarttui Irukalta saatuun pakettiin ja repi sen auki. Sisältä paljastui rikosromaani, ja nuorukainen uppoutui oitis sen takakanteen.

”En tiiä, pidätkö siitä”, Iruka aloitti ja raapi nenäänsä.
”Kyllä mä dekkareitakin luen, usko pois”, vanhempi sanoi silmät säteillen ja katsoi tarkasti kantta.
”Hyvä jos kelpaa.”
”Pidätkö sä varmasti siitä villapaidasta?”
”Tämähän on juuri oikeanlainen!”
”Onhan se sopiva?”
”On”, brunette vastasi ja kiskoi villapaidan t-paitansa päälle.

Pitkään he eivät kuitenkaan jaksaneet häärätä lahjojensa kanssa, vaikka Kakashi olisi voinut alkaa lukemaan kirjaansa vaikka heti. Hän kuitenkin halusi viettää näin aattona mahdollisimman paljon aikaa yhdessä Irukan kanssa, niin että he myös tekivät jotain.

Kakashi pyysi nuoremman kanssaan sohvalle istumaan ja halasi tätä pitkään ja hellästi. Iruka kietoi kätensä toisen ympärille ja antoi suukon tämän kaulaan. Hopeatukka vei huulensa toisen korvalle ja sieltä hieman alemmas, suuteli toisen kaulaa ja näykkäisi hellästi. Brunette vääntelehti oudosti toisen kosketuksesta johtuen ja nauroi hämmentyneenä. Pian toisen kaulassa oli punainen jälki.

”Hyvää joulua, Iruka”, hopeatukka toivotti ja hyväili kädellään toisen poskea.
”Hyvää joulua.”

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-12-24 10:33:40
AAAAAAWSSSSS miten suloinen ja haikea ja upea ja ihana päätös mahtavalle joulukalenterille!!!!! >//////< <3 <3 <3 Tähän oli ripoteltu niin taidokkaasti haikeutta, iloista tunnelmaa ja romantiikkaa, että huhhuh! :D <3
Nyaaaa nyt se loppu. Q____Q Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan! TTwTT Kiitos siis tästä kalenterista!!! <3 <3
Arvaatko pisteeni? >:3
5! <3 (JA ISO LÄJÄ PIPAREITA!!!)

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa! <3 <3

roskaposti - 2010-12-24 12:43:32
AWWWWS tää sai mut melkein joulumielelle :3
No anygays tämä oli hyväh ja en löytäny mitään huomautetttavaa.
Voithan toki kirjottaa tälle vielä jatkoa *vink vink*
Ainakin minä lukisin mielelläni >:D
5pojoo

ahmatassu - 2010-12-24 20:14:02
No voi että kun tuli ihana päätös <3

Nyt ei kyl voi sanoo muuta kun että HYVÄÄ JOULUA ja antaa joulutorttuja, koska pipareitahan et saannu syyä^^

5 pointsia saat, kun ei virheitäkään ollut xD

Why - 2010-12-25 12:37:39
JOULUJA KAIKILLE!
olen iloinen ja tämä sai vielä iloisemmaksi ^^
viisi pistettä, virheitä en löytänyt ja teksti oli sujuvaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste