Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Cold Night, Prologi - ShadowKen
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 565 sanaa, 3481 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-30 22:16:01
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Ficin nimi: Cold Night
Ikäsuositus/Rating: K-11
Author: Shadowken
Genret: Romance, Angst
Disclaimers: Naruto-sarja ja kaikki tärkeät hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle
Pairings: (Anti) NaruSaku
A/N:
Tämä on ensimmäinen Naruto Fan Ficcini, joten pyydän armollista arvostelua.
Tarinan prologissa käytin ulkopuolista kertojaa, mutta jatkossa käytän "minä"-muodon kertojaa.
Tarina sijoittuu aikavälille keskiviikko klo. 22.35-torstai klo. 13.15, lukuun ottamatta epilogia, jonka ajallisesta sijoittamisesta en ole vielä varma.
Tarinassa on kaksi "puoliskoa", yön tapahtumista Sakuran ja Naruton vinkkelistä kerrottuina.
Itse prologiin olen suhteellisen tyytyväinen ja toivon, että muutkin pitäisivät siitä... Jatkoa toivoakseni luvassa pian.
Kommentit ovat lämpimästi tervetulleita.
Ai niin... Kirjoitin Naruton puheen tarkoituksella vähän murre/slangimaisemmaksi, koska mielestäni kirjakieli ei istu Naruton suuhun. Aikomuksenani on kuitenkin pitää teksti mahdollisimman helppolukuisena ja siksi pyrin tästedes kirjoittamaan mahdollisimman monen hahmon puheen kirjakielellä.

Arvostelu
2
Katsottu 1068 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”PAINU ULOS!” huusi tyttö täyttä kurkkua ja viskasi suoristusrautansa kohti pojan kasvoja.
Poika kyykistyi nopeasti väistääkseen lentävän kappaleen. Väriltään se oli vaalean punainen, kuten tytön hiuksetkin.
Tyttö tarttui seuraavaksi taskulamppuun ja heitti sen.
”Hei, rauhotu, eikö voitas ratkasta tää ihan vaan keskustelemalla, nii ku normaalit ihmiset?” kysyi poika.
”SANOIN ’PAINU ULOS’, MITÄ OSAA SIITÄ ET TAJUNNUT?” tyttö kiljui.

Tytön vihertävistä silmistä kuulsi raivo, kun hän kiskoi ainakin kolme kokoa liian suuren vetoketjullisen mustan hupparinsa takaisin päälleen ja kiristi rikkinäisten pilliensä vyön tiukasti hänen vyötärönsä ympärille.

”Häivyn heti, kuhan saan paitani takasin”, lausui nöyrään, ellei vallan anelevaan sävyyn puolialaston vaaleahiuksinen ja laihahko poika.
Pojalla oli jalassaan löysät farmarit, joiden vyönsoljesta roikkui metalliketju, johon oli kiinnitetty limetin vihreä heijastin. Hänen musta t-paitansa lojui sängyllä ja hänen punainen vetoketjullinen neuleensa aivan sängyn vieressä.

Tyttö loi t-paitaan katseen, joka oli jokseenkin vaikea tulkita. Sitten hän käänsi katseensa paidattomaan poikaan, tämän kasvoihin ja tämän suurehkoihin vaalean sinisiin silmiin. Sitten hän tarttui paitaan ja viskasi sen pojalle huikaten:
”Siinä.”
Poika vilkaisi tyttöön ja kiskaisi paidan nopeasti päälleen. Kun poika oli lopulta saanut sen päälleen, hän otti varovaisen askeleen kohti tyttöä. Siihen tyttö ei ainakaan reagoinut mitenkään. Poika kuiskasi sitten varovaisesti:
”Saisinks viel ottaa päällyspaitani?” kysyi poika.
Tyttö vilkaisi häneen nopeasti ja kuiskasi:
”Ota vaatteesi ja häivy…”
Poika poimi paitansa, puki sen ylleen ja lähti kohti ovea. Hän astui kynnyksen yli ja pysähtyi hetkeksi.
”Mitä?” kysyi tyttö.
”Ei mitään…”, lausui poika.
Hän paineli eteiseen ja kiskaisi oranssin takkinsa päälleen, valko-musta ruudullisen huivin kaulaansa, takin hupun päähänsä, tennarit jalkaansa ja ryntäsi ulos.

Tyttö rojahti sängylle pitkäkseen, kaivoi kännykkänsä esiin, näppäili numeron, jonka hän muisti turhankin helposti ulkoa painoi luurikuvaketta ja asetti puhelimen korvalleen. Tyttö koetti parhaansa mukaan hillitä itsensä ainakin siihen asti, kunnes toisesta päästä vastattaisiin. Kolmen sietämättömän pitkän piippauksen jälkeen, puhelimeen vastasi tuttu hilpeä sopraano:

”Hei Sakura!”
Sakura oli hetken vaiti ja lopulta mutisi vastaukseksi:
”Hei Ino… Tarvitsisin juttuseuraa. Mietin, että pääsisitkö tulemaan tänne?”
”Tuota… Niin paljon kuin mieleni tekisikin sanoa ’kyllä’, ellei sinulla ole jotain todella tärkeää syytä saada jutella kanssani, niin en taida päästä. Tiedät hyvin, että koeviikko alkaa huomenna ja...” aloitti Ino, mutta Sakura keskeytti hänet kuiskaamalla:
”Naruto…”
Hetken oli hiljaista. Sitten Ino lausui:
”Olen siellä kymmenessä minuutissa.”
”Kiitos…”, lausui Sakura ja lopetti puhelun.

Sakura nousi istumaan sängylleen ja tiesi samassa, ettei enää voisi pidätellä itkua hetkeäkään. Tuskallisen kuumat kyyneleet valuivat hänen poskilleen, kun hän mutisi käsiinsä:
”Se idiootti…”

Kommentit (Lataa vanhempia)
Bai-Ju-Li - 2010-12-31 05:50:49
Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta ficiltä, ehkä ryhdyn lukemaan. Pieniä yhdyssanavirheitä löysin, mutta eipäs anneta niiden häiritä.

Ensimmäiseksi ficiksi tämä oli vallan mainio. Pidän tästä kunnon teinimäisyydestä ja ei se naruton slangi mitenkään pahalta kuulosta. Melko lyhyt Prologi, mutta se on helpompi lukea läpi lyhyenä. Siitä ei tällä kertaa tule miinusta.

4.p.


Kotetsu_Hagane - 2011-01-02 10:37:47
Hyvä ensimmäiseksi ficiksi, puhekieli sopii hyvin tämäntyyliseen ficciin, enkä löytänyt kirjoitusvirheitä (kenties koska olen sokea...), mitä nyt ehkä jtn. pieniä yhdyssanavirheitä, mutta se on ymmärrettävää.
Lyhyys ei haittaa, sillä prologi voi olla yhtä hyvin lyhyt kuin pitkäkin. Alan ehkä seuraamaan sarjaa, luen ainakin seuraavan osan kun sellainen tulee~ saisit 3½, joten pyöristän neljään pisteeseen.

horaaneko - 2011-03-17 22:46:45
Tuleekos sitä jatkoakin? :)
Joo, niin kuin on jo kahteen kertaan sanottu, mukavan oloinen prologi ja fic ensimmäiseksesi. Kirjoitusvirheitä ei pompannut silmiin ja tekstisi on helppolukuista ja mukaansatempaavaa.
Mukavaa muuten lukea tällaista teinielämää kun itsellä se siintää jo takanapäin. xD Tosin ei nämä mitään pikkuteinejä tässä taida enää olla.
Mutta, kaikenkaikkiaan toivon, että jatkat tätä, ja kirjoitat sitten osista pidempiä. ;) 4 pistettä. ^^

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste