Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Madaran päiväkirja - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1082 sanaa, 6734 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-01-16 12:14:34
Kansio: Muu - muu

Title: Madaran päiväkirja
Author: Horaaneko
Rating: sallittu
Genre: humor
Pairings: noup
Warnings:
Jälleen kerran Horaan typerää huumoria
ÄLÄ TAASKAAN OTA VAKAVASTI!
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko
Stupid ideas (c) Horaaneko

Summary: Ote Madaran päiväkirjasta. Mitä Naruton pääpahiksen päässä oikeasti liikkuukaan?


A/N: Juups, nyt tuli inspiraatio taas tällaiseen älyttömyyteen. 8D
Tässä taas hieman vaihtoehtoinen syy sille, miksi Madara ja Kabuchimaru tahtovat tuhota Konohan...
Niin, ja siis Madara taitaa olla tullut hulluksi, kun juttelee päiväkirjansa kanssa. xD
Nuh, lukemaan siitä!
Ja pahoittelen taas kerran typerästä huumorista. 0w0`

mainosmainosmainosmainosmainosmainos

Lukekaa ja kommentoikaa myös aiempia ficcejäni! ;D

mainosmainosmainosmainosmainosmainos

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kuittaa, kumartaa ja lukee päiväkirjanne, ellette kommentoi!!

Arvostelu
16
Katsottu 1409 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Maanantai

Hei rakas päiväkirja.

Tai ethän sinä mikään rakas ole. Olet vain typerä kaupan alehyllystä napattu läpyskä, johon minun pitää joka ilta, joka hemmetin ilta kirjoittaa jotain niin turhanpäiväistä kuin nyt kirjoitan. Tiedätkös, päiväkirjaseni, minua ei huvittaisi yhtään kirjoittaa näille typerille, hajustetuille, oksettavan vaaleanpunaisille sivuillesi! Siinäs kuulit!

Noh, koska nyt jo kuitenkin aloitin, niin miksen saman tien jatkaisi loppuun? Kerronpa siis päivästäni...

Aamu alkoi ihmeellisen hyvin, ilma oli kirkas ja kaunis ja niin edelleen. Mutta pian se kääntyi yhdeksi helvetiksi. Haluatko kuulla miksi? No minäpä kerron.

Kun avasin kylpyhuoneeni oven, tajusin, etten ollut yksin. Kabuchimaru, se oksettava ihmisen ja käärmeen sekoitus... Mitä? Niin, juuri se rillipää, kyllä sinä sen muistat. No, Kabuchimaru makasi vessani lattialla. Siinä se mies maata rötkötti kuin maailman omistaja kuola valuen suupielestään, kun minun olisi pitänyt ajaa partani! Ei ole ihmisten hävyttömyydellä rajaa nykypäivänä... Noh, minä sitten kohteliaasti kysyin, että mitä herra teki vessani lattialla kuudelta aamulla. Ja tiedätkös mitä se vastasi? No et tietenkään tiedä, kun en ole vielä kertonut. Mutta minäpä valaisen sinua nyt ja kerron, mitä Kabuchimaru teki vessan lattialla kuudelta aamulla, kun minun olisi pitänyt ajaa partani.

Se mies sanoi yrittäneensä itsemurhaa!

Minä sitten kysyin hieman yllättyneenä, että miksei herra käärme tehnyt asiaa helposti, vaikka ottanut partakoneeni terää ja viiltänyt ranteitaan auki, mutta arvaatkos, mitä se vastasi!? Noniin, et tiedä taaskaan. Turhaan minä tätä aina sinulta kysyn, kun et kuitenkaan tiedä mitään.

Noh, Kabuchimaru oli jo yrittänyt tätä mainitsemaani keinoa, mutta terät olivat katkeilleet hänen oksettavaan käärmeennahkaansa! Siis minun partakoneenteräni! Niin, ne olivat kaikki katki! Hän sanoi yrittäneensä koko yön pidätellä henkeään, kunnes kuolisi. Tietenkään se ääliö ei ollut onnistunut. Minä sitten kysyin raivoani pidätellen, miksi herra oli yrittänyt tehdä itsemurhan vessani lattialla. Hän vastasi masentuneena, että joku Konohan ninja oli haukkunut häntä limaiseksi ja oksettavaksi käärmeenpuolikkaaksi (mikä hän tietysti olikin) ja juossut ainoan ystävänsä luokse suremaan. Ei, en tiedä mistä hän sen ystävän repäisi!

Siinä samassa raivoni jo heltyi, sillä ymmärsin... Niin, niin oudolta kuin se kuullostaakin, ymmärsin jollain tavoin Kabuchimarua. Satun nimittäin itsekin inhoamaan Konohan amatöörininjoja.

Tästä seurasi sotasuunnitelma puoli seitsemältä asuntoni kylpyhuoneessa. Kabuchimaru sanoi haluavansa kostaa Konohan ninjoille hänen henkiset kärsimyksensä ja tuskansa. Minulle asia oli oikeastaan aivan sama. Olisihan se tietysti kiva päästä taas joltain kaula katkaisemaan, varsinkin jos kyse olisi Konohan pelleistä. Noh, taisi se matelija sanoa antavansa minulle palkkioksi Pahikset in the world -lehden tilauksen vuodeksi. Ei sekään olisi muuten riittänyt, mutta kun tilaajalahjana oli aika hieno naamio, päätin ottaa tarjouksen vastaan. Entinen naamioni oli mennyt rikki, ja nyt kun minulla ei olisi tilaisuutta ajaa partaanikaan, uusia naamio olisi todella tarpeen. Sitä paitsi, siihen oli yhdistetty rinnegan- ja sharingan-kuviot, mikä oli aika coolia.

Noniin, kaoottisen aamun jälkeen, kun Kabuchimaru oli luikertanut pois vessastani, päätin lähteä ulos etsimään itselleni aamiaiseksi jotain pikkulasta. Joo joo, se saattaa kuullostaa omituiselta, mutta luin eilen aika mielenkiintoisen sadun, joku Hannu ja Lettu tai vastaavaa, jonka pääpahis oli kannibaalinoita. Päätin sitten kokeilla ihmislihaa tänä aamuna, ties vaikka pannulla kypsennetyt nakkisormet maistuisivat paremmalta kuin ainainen puuro ja appelsiinimehu.

Minä siis lähdin ulos, ja melko pian minua vastaan tuli joku nassikka. Kaappasin sen olallani roikkuneeseen säkkiin ja olin juuri lähdössä takaisin kotiin, kun kuulin takaani huudon. Niin, tietysti se oli naperon äiti, joka syytti minua lapsensa kaappaamisesta. Noh, ei minun sitten auttanut muu kuin luovuttaa poika pahoittelujen kera takaisin äidilleen. Mutta sehän ei naiselle riittänyt! Hän vaati, tai pikemminkin käski, että minun täytyisi auttaa häntä pyykkien pesussa ja tiskaamisessa hyvitykseksi tekemästäni vääryydestä.

Niin minä, legendaarinen Uchiha Madara, päädyin pesemään sen hullun naisen isoäidin jättikokoisia alusvaatteita kukkakuvioinen esiliina päälläni. Eikä sekään vielä riittänyt! Kun nainen lähti asioilleen, minun piti jäädä sen lapsen kanssa leikkimään. Nainen uhosi, että repisi silmät päästäni, jos edes ajattelisin syöväni pojan. Minun täytyy nyt myöntää... Ja auta armias jos kerrot tästä kenellekkään, niin revin jokaisen ällöttävän hajuisen sivusi yksitellen irti ja syötän Zetsulle! Niin, minä pelkäsin sitä hullua naista. Äläkä naura siinä! Olisit itse ollut minun tilanteessani, senkin vihonviimeinen, haiseva, huonolaatuinen alennustuote!

Siinä sitten meni loppupäiväni. En saanut ruokaa koko päivänä, ja kotona minua odotti vain... Niin, puuro ja appelsiinimehu. Pirskatin laihdutusruokavalio! Tämän minä sanon nyt sinulle, päiväkirja pieni; älä koskaan kuuntele naistenlehtiä! Niiden laihdutusohjeista ei ole mitään hyötyä. Ne saavat vain pahalle tuulelle. Ai mistä olen lukenut? No juurihan minä sanoin, että naisten lehd... Ja taas sitä räkätetään! Jos psykiatrin odotushuoneen lehtihyllyssä ei ole muuta lukemista, niin eipä voi mitään! Hemmetti.

Tiedätkös mitä? Minä alan saada tarpeekseni sinusta, tästä kynästä, oksettavasta väritäsi ja hajustasi! Niin totta kuin olen Madara Uchiha, lupaan, etten enää koskaan kirjoita sinun ällöttäville sivuillesi! Minä unohdan sinut nurkkaan pölyttymään. Tai ehkä poltan sinut takassa, katsotaan nyt mitä keksin. Ai tunteeton? Niinhän minun kuulukin olla, ääliö! Olen Naruton pääpahis. Miksihän sen sarjakuvan nimi ei muuten ole Madara? Tai superMadara, tai tosicoolMadara! Paljon parempi kuin joku... Naruto.

Joo joo niin piti lopettaa ja unohtaa sinut, ja nyt minä niin teenkin. Hyvästi!

Tiistai

No moi.

Niin niin, ei pitänyt enää kirjoittaa, mutta minun on aivan pakko, niin vastenmielistä kuin se onkin, kertoa päivästäni. Ja nyt loppuu se räkättäminen!

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-01-16 12:15:58
Miksi ihmeessä ficcien lisääminen on aina yhtä pelottavaa? xD

Yumiko - 2011-01-16 13:01:15
Ei järrehöör! XD Haa, en mitään järkevää osaa kuitenkaan kommata, sanon vaan että 5 pojoa piparkakkutaloon kätkettynä!

Bai-Ju-Li - 2011-01-16 13:13:50
Jostain kumman syystä tämä ei saanut minua nauramaan. Outoa.
Onhan tämä ihan hauska omalla tavallaan, mutta tämä ei oikein purrut minuun... Olisin kyllä halunnut.

Tässä oli pieni tukku kaikenlaista jo käytettyä huumorikamaa, mutta ei se haittaa niin kauan kunhan se saa ihmisiä nauramaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Sääli, olen turtunut kaikkeen hauskaan. Aivan kuin olisin vanha mummo, joka on jo kokenut kaiken hauskan elämästään eikä mikään enää hetkauta.

Kirjoitusvirheitä nolla, hauska idea ja "puhuva päiväkirja" takaavat sinulle 4.p.

Same - 2011-01-16 13:34:53
Hannu ja Lettu 8'D Juu, voisihan se noinkin mennä tosiaan.
Hauskahan tämä oli, kadehdin kirjoitustaitoasi ja juu... ei tämä silti ollut ihan vitosen arvoinen, gomen ^^
Elikkä neljä tähteä, jatka kirjoittelua kun näitä on kivaa lukea 83

Minua ei innosta kirjoittaa..  pitää mennä siis piirtämään (:

ahmatassu - 2011-01-16 14:09:49
...Vaaleampunainen alehyllystä löydetty ällöttävän hajusteelinen läpyskä... Repesikö edes pahasti...? >x'D

Mut joo aivan sairaan läppä oli juu, vaikkei ihan vetänny vertoja niille "Minä olen Sasuke Uchiha" kertomusjutuille. Mahti tää oli silti! :3 Enkä minäkään virheitä löytäny. ^^

"...kun Kabuchimaru oli luikertanut pois vessastani..." <--Repesin uudestaan. xD

Viitosen multa. +--------------------------------(>3<)------------------------+

Shinji - 2011-01-16 14:31:55
Ha ha ha :D  Kun Madara esitti Tobia, niin kirjoittiko hän: "Minä en kestä tätä teskentelyää ennän! Miksi minä esittän jotain pelleä, joka on "rakastunut" mieheen?".  

Lumier - 2011-01-16 15:42:09
Haha, tämä kyllä oli tosi hauska! :D. Ja tämä upposi minuun aika hyvin... Kuinkahan monta kertaa nauroinkaan...? Ai, no mutta ethän sinä sitä voi tietää :D. Kumminkin aika monta kertaa... Mutta annampa 4 hauskasta kerronnasta ^^

Raw - 2011-01-16 15:56:06
...oksettavasta väritäsi.. Wow. Legendaarinen Madara Uchihalla on, oh, kirjoitusvirhe! Juu, minullakin se on pelottavaa, siksi minulla on nämä kolmen kuukauden tai yli välit. :3 Mutta pidin tästä, varsinkin huumorista, ja Madaran armottomasta säksätyksestä päiväkirjalleen. Oikein hyvä, oikein. Viisi.

tynnyri - 2011-01-16 17:23:57
Jep jep. Tykkään lukea juuri tälläisiä päiväkirjajuttuloisia :D Siitä heti tuli kaksi pistettä.
Idea on hauska ja hyvin tehty. Voin kuvitella Madaran kirjoittamassa päiväkirjaa XDD Siitä toiset kaksi pistettä.
Oli virkistävää se että Madara tappeli päiväkirjan kanssa OwO
Kumpi voittaa Madara vai päiväkirja??? Joten yksi piste vielä ^^

Peruskoulun matikalla sain viisi pistettä, ollos huvä :>

NaruHina4ever - 2011-01-17 12:29:25
En tiennytkään että Madaralla on salainen harrastu XD!!

Genma - 2011-01-17 16:57:04
Aivan sairaan hauskaa tekstiä. Todella hyvä, pieni toistokaan ei vaivannut, kun kuului rakenteeseen. Ei kirjoitusvirheitä. Eiköhän tästä viitosta heilu.

No-chan - 2011-01-19 17:22:53
Hahaha, ihana! = D
Tämmöset päiväkirja juttulat tosiaan ovat kivoja, tykkään.

Yhdessä kohdassa luulin näkeväni kirjoitusvirheen, mutta sitten mieti vähän tarkemmin ja tajusin, että sen sanan voikin kirjoittaa juuri niinkuin kirjoititkin xD

5 pistettä, ja se toinen chakrapiste tuli mun pojotuksesta ;)

-Pain- - 2011-01-27 08:53:16
Ahahaha, ei vitsi tää oli hyvä '' Miksihän sen sarjakuvan nimi ei muuten ole Madara? Tai superMadara .... ''
Repesin ja pahasti :D

5pojosta

HinataChan - 2011-02-01 18:30:23
AHAHAHAHAHAHA! *Pyyhkii kyyneliä silmäkulmistaan*:'D
Että oli mahtava! 5 pistettä ja heti!

Akatsukifani - 2012-01-08 01:15:22
Niin hauska, että en saa varmaan nukuttua koko yönä! X3

haru-97 - 2012-01-28 09:35:32
Viittaako toi maski juttu tobiin vai kuvittelenko mä. sillä Madara EI OLE tobi

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste