Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Crash osa 1 - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2314 sanaa, 14708 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-01-30 19:39:59
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Crash
Author: Horaaneko
Rating: S-K13 (nousee myöhemmissä osissa, luulisin)
Genre: romance
Pairings: SasuGaa
Warnings: Myöhemmät osat tulevat sisältämään väkivaltaa. Sarjassa käsitellään myös masennusta ja mielialahäiriöitä. (mitään angstia ei kuitenkaan ole tulossa!)
Tässä osassa ei ole mtn varoitettavaa. :)
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko

Summary: Gaara, 17-vuotias, viisi ihmistä tappanut nuori tuodaan Japanin pahamaineisimpaan vankilaan, ja häntä vartioimaan laitetaan Sasuke Uchiha, joka ei koe tehtävässä mitään erikoista. Mutta kun asiat alkavat mennä pois raiteiltaan, viileä ja välinpitämätön Sasukekin muuttuu täysin.

Tämä fanfic on haaste suvittimelta. Haasteessa ei ollut muita määritteitä kuin että siinä tulisi olla paritus SasuGaa. Muun juonen olen keksinyt täysin itse, mutta koska suvitin laittoi hyvän idean liikkeelle, omistan koko sarjan hänelle. ~<3


A/N: Noniin, huh että jännittää. 8D Siis, tällaista tällä kertaa, toivon että pidätte. Ai niin, yksi haasteeseen kuuluva juttu, Sasuken tuli olla seme! Sen takia, koska Gaarasta näin ollen piti tehdä uke (en tosin olisi muuhun suostunutkaan) en voinut välttyä pieneltä OOC:lta. Toivon kuitenkin, ettei tämä häiritse ketään. Älkää olko niin tosikkoja, koittakaa hei ite! >8D

Fic siis sijoittuu nykymaailmaan vuoteen 2010-2011. :)

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kuittaa, kumartaa ja katkoo kaulanne katanalla, ellette kommentoi!

Tosiaan, on turhauttavaa jatkaa sarjaa, jos tyyliin vaan yks kommaa. Kommentoikaa siis jotain, tai jos ette nyt sitä paria sanaa jaksa laittaa, niin pisteyttäkää. Tietäisin, että ficciäni luetaan, niin että jaksan jatkaa tämän loppuun. :) ~<3
Kiitos, ootte ihania. ^^ <3

Arvostelu
23
Katsottu 1949 kertaa, Ladattu 1 kertaa.
Laajenna teksti
nimi: Gaara._______________
ikä: 17
syntymäaika: 19.01.1993
henkilötunnus: 190193
siviilisääty: opiskelija________
elossa olevat sukulaiset:
Temari, 19 (sisko)
Kankurou, 18 (veli)
Sairaudet ja lääkitykset:
Masennus, lisäksi paniikkihäiriöön viittaavia oireita. Osaa hoitaa lääkityksen itse, mutta tarkkailtava.

Henkilöä syytetään kahdesta murhasta, jotka hän on tehnyt 16.7.2010. Syytetty tuomitaan kahden vuoden vankeuteen, minkä jälkeen hänet laitetaan ehdonalaiseen. Lisäksi häntä tullaan tarkkailemaan vapauttamisen jälkeen mielentilahäiriöiden vuoksi.


Johtaja asetteli paperit suoraksi pinoksi eteensä ja katsoi pöydän takaa suoraan mustahiuksisen vartijan silmiin.

"Uchiha, sinä saat erityistehtävän", johtaja sanoi matalalla äänellä, kumartuen työpöytänsä ylle ristittyjen käsiensä varaan.

Tummahiuksinen nuori mies kohotti katseensa valmiina kuulemaan uuden tehtävänsä. Hänen kasvonsa olivat kalpeat, silmät tummat kuin yö. Vaaleita, virheettömiä kasvoja kehystivät mustat etuhiukset ja sivuilla roikkuvat hiussuortuvat. Yllään hänellä oli rusehtavanvihreä virkapuku ja samanvärinen päähine, jonka lipan päällä oli vartijaa tarkoittava merkki. Vyöllä roikkui ase- ja käsirautakotelo, sekä pieni tasku, johon mahtui muutama nukutuspiikki.

"Sinä kai tiedät uudesta vangista, Gaarasta?" johtaja kysyi ja Sasuke nyökkäsi.

"Hyvä. Sinä saat ryhtyä hänen valvojakseen. Vartioit vain ja ainostaan hänen selliään, valvot jokaista hänen liikettään. Onko tämä selvä?" mies puhui kovaan ääneen, mikä tuntui entistä kovemmalta hiljaisessa huoneessa. Sasuke vastasi yksitoikkoisesti:

"On."

"Mainiota. Tässä on sellin avain. Onhan sinulla nukutusainetta?" johtaja kysyi ojentaen pienellä, muovisella lapulla varustetun avaimen Sasukelle. Tämä nyökkäsi odottaen lupaa poistua. Sitä ei kuitenkaan tullut.

"Uchiha, tämä tapaus ei ole samanlainen kuin muut valvottavasi ovat olleet", mies aloitti. "Tämä nuori on murhannut elämänsä aikana viisi ihmistä. Ensimmäisen kuuden vanhana, kaksi 12-vuotiaana. Hän on täysin arvaamaton, joten voit joutua vaaratilanteisiin. Pyydän ottamaan hieman vakavamman suhtautumisen Gaaraan."

"Hyvä on, herra Morino", Sasuke sanoi kumartaen pienesti arpinaamaiselle miehelle. Hänen ilmeensä pysyi kuitenkin edelleen välinpitämättömänä. Johtaja huokaisi, nousi tuoliltaan ja marssi ovelle.

"Voit poistua. Pidä sitä poikaa silmällä, se ei ole terve", hän sanoi ja avasi oven mustahiuksiselle vartijalle.

Sasuke poistui pitkään, himmeästi valaistuun käytävään. Hänen pitkien, mustien saappaidensa kärjet kopisivat likaista lattiaa vasten rikkoen hiljaisuutta tasaisin välein. Sasuke mietti saamaansa tehtävää ilmeetön naamio kasvoillaan. Hän oli kuullut pojasta paljon huhuja, muttei ollut kiinnittänyt niihin sen kummemmin huomiota. Nyt hän joutuisi viettämään päivänsä tämän murhaajan seurassa. Sasuke huomasi toivovansa, että olisi kuunnellut huhuja tarkemmin. Sen hän kuitenkin kuulemansa perusteella tiesi, että poika olisi sopinut paremmin mielisairaalaan kuin vankilaan.

Sasuke saapui käytävään, jossa hän kävi joka päivä, oli kiirettä tai ei. Ei sen takia, että siellä olisi ollut joku, jota hänen olisi pitänyt valvoa tai tarkkailla. Siellä vain oli eräs henkilö, jota Sasuke ei halunnut nähdä, mutta joka kuitenkin veti häntä puoleensa kuin magneetti. Tämä vanki oli Itachi Uchiha, perheensä tappanut murhaaja ja Sasuken isoveli. Vartijan työnsä aloitettuaan Sasuken oli ollut pakko koittaa unohtaa vihansa tuota miestä kohtaan, mutta hänen ajattelemisensa sai edelleenkin mustahiuksisen näkemään punaista.

Sasuke pysähtyi sellin eteen. Ovessa, niin kuin jokaisessa muussakin, oli pieni ikkuna, josta saattoi katsoa, oliko vanki kunnossa, tai mikä tärkeintä, vielä sellissä. Sasuke tiesi, että näkisi isoveljensä siitä ikkunasta. Mustahiuksinen ei ollut kuitenkaan koskaan uskaltanut kurkistaa ikkunasta sisään. Eikä hän tekisi sitä tälläkään kertaa, hän tiesi sen. Sasuke seisoi hetken oven edessä, miettien kuitenkin jo toisia asioita. Lopulta nuoren miehen oli pakko jatkaa matkaansa, sillä Gaaran vartioiminen tuli aloittaa välittömästi.

Juuri kun Sasuke oli saapumassa oikean käytävän päähän, häntä vastaan tuli tuttu, vaaleahiuksinen miehenalku. Hän oli Naruto Uzumaki, mies, jonka ulkonäköä ei voinut unohtaa. Hänen kullankeltaiset hiuksensa, taivaansiniset silmänsä ja oudot, mustat viirut poskissa olivat jotain, mitä vankilassa olisi viimeiseksi osannut odottaa näkevänsä. Paatuneimmatkaan vangit eivät voineet olla kääntymättä katsomaan tuota säteilevää nuorukaista tämän kulkiessa ohi. Nytkin Naruto vihelteli iloisesti Sasukelle tuntematonta kappaletta. Kun blondi huomasi ystävänsä, hän tervehti tätä hymyillen ja harppoi pitkin askelin toisen luo.

"Naruto, en tiedä, monennenko kerran sanon tämän, mutta sinä et-" Sasuke aloitti tympääntyneenä.

"Niin niin, en ole sopiva vartijaksi!" Naruto keskeytti. "Ja miksi, saanko kysyä, sadannen kerran? Koska en näytä vartijalta häh?!" hän jatkoi selvästi hyväntuulisuutensa menettäneenä.

"...Ei, vaan olet noin ääliö", Sasuke tuhahti, eikä yllättynyt ollenkaan tuntiessaan käden tarttuvan kaulukseensa.

"Sasuke..." Naruto sähähti hampaidensa välistä. Sasuke tiesi, että pienestä sanaharkasta tulisi pian riita, joten hän nappasi Naruton kädestä kiinni ja työnsi pojan sivuun.

"Minulla ei ole nyt aikaa sinulle. Ibiki määräsi minut vahtimaan sitä Gaaraa", Sasuke sanoi tylysti valmiina lähtemään hämärään käytävään. Naruto keskeytti tämän kuitenkin taas, tällä kertaa huudahtamalla järkyttyneenä.

"Siis... se Gaara? Onko se ukko tullut lopullisesti hulluksi?! Sitä jätkää pitäisi vartioida ainakin viisi henkeä!" hän vaahtosi järkyttyneenä.

Sasuke huokaisi taas. Niin Naruton tapaista, ylireagoida pienimpäänkin asiaan.

"Kyllä minä yhden vangin aina taltutan, ääliö", mustahiuksinen sanoi viileästi.

"Se tyyppi on surmannut jopa poliisin, tiesitkö sen?"

"Joku rivikyttä kännissä varmaan, ei sen kummempaa."

"Se on tappanut enonsa!"

"Tiedän... Mutta mistä sinä tiedät?" Sasuke kysyi epäillen ja osoitti toista. Naruto hymähti.

"Täällä kulkee juorut nopeasti."

Niinpä tietenkin, Naruto liikkui vankilan ääliöimpien vartijoiden joukossa, Sasuke ajatteli tympääntyneenä. Ne pellet eivät tajunneet mitään vakavasta työstä, metelöivät vain kuin mitkäkin teinit. Sasuken oli toisinaan vaikea uskoa, että hän todellakin oli saman ikäinen heidän kanssaan.

"Aivan sama, menen nyt", Sasuke huokaisi. Naruto huudahti vielä jonkun älyttömän varoituksen hänen peräänsä, mutta Sasuke oli jo vaipunut omiin ajatuksiinsa.

Se tyyppi on surmannut jopa poliisin, tiesitkö sen?

Se on tappanut enonsa!


Kuitenkin, vaikka Sasuke sitä koitti peitellä jopa itseltään, hän pelkäsi hieman. Ennen tätä tapausta mies oli valvonut vain rikollisia ja puolisonsa humalassa surmanneita ihmisiä. Tässä oli kuitenkin kyse jostain aivan muusta. Saamiensa tietojen mukaan Gaara oli hyvin ailahtelevainen luonteeltaan, eikä hänen tekojaan voinut ennakoida mitenkään. Ja tietenkin Gaara oli myös vahva. Hänen oli pakko olla, kun ajatteli papereissa lukevaa viittä murhaa. Viisi murhaa seitsemääntoista ikävuoteen mennessä. Jopa Itachin teot kalpenivat tämän edessä... Sasuke pudisteli päätään kaikottaakseen isoveljensä päästään. Hän oli saapunut oikean oven eteen.

Selli numero 156. Sen takana odotti murhaaja ehkä seuraavaa saalistaan. Sasuke tunsi kylmän hien valuvan otsaansa pitkin. Häntä ei ollut aikoihin hermostuttanut niin paljon kuin nyt, käsi kylmällä, metallisella ovenkahvalla ja avain lukossa valmiina avaamaan raskaan oven. Hän ei ollut osannut odottaa tällaista tunnetta. Mistä se tuli? Miksi hän oli yhtäkkiä niin hermostunut ja ahdistunut? Kuvitteliko hän vain, vai oliko käytävässä kylmempi kuin äsken?

Sasuke puraisi huultaan kipeästi ja tunsi rautaisen maun suussaan. Hän keskitti ajatuksensa oveen ja avasi lukon. Sen tuottama naksahdus tuntui liian kovalta ääneltä hiljaisuuden keskellä. Ainakin Sasukesta tuntui, että vankilan äänet olivat kadonneet jonnekkin. Juuri silloin Sasuke kaipasi Naruton iloista vihellystä enemmän kuin koskaan. Hän saattoi jo kuvitella hullunkiillon vangin silmissä, Sasuken verestä tahriintuneet kädet. Mustahiuksinen ei ollut koskaan nähnyt kuvia Gaarasta, sillä ne oli sensuroitu täysin uutisissa, mutta hän arveli vangin olevan myös karmivan näköinen. Ei murhaaja voisi olla muunlainenkaan.

Ovi aukesi, ja Sasuke astui sisään katsomatta vielä selliin päinkään. Hän olisi halunnut jättää oven raolleen, mutta koska se oli sääntöjen vastaista, Sasuke sulki oven, minkä myötä mustahiuksinen sydän alkoi pumppaamaan entistä kiivaammin verta hänen tärisevään kehoonsa. Verta, joka kohta saattaisi tahrata tämän samaisen sellin lattiaa... Sasuke kaivoi nukutuspiikin esiin. Asetta hänellä ei saanut olla esillä ennen kuin vanki alkaisi osoittamaan uhkaavia eleitä. Vasta silloin Sasuke tajusi, että selli oli tyhjä. Hänen sydämensä tuntui hyppäävän kurkkuun. Oliko vanki... Karannut?

Silloin mustahiuksinen tajusi kurkistaa nurkan taakse, jota ei siitä, missä hän nyt seisoi, nähnyt kokonaan. Siellä istui murhaaja, jota hän oli pelännyt. Pelko katosi sen sileän tien.

Sellin perimmäisessä nurkassa kyyhötti nuori vanki, joka halasi tiukasti polviaan. Hänen tulenpunaiset hiuksensa roikkuivat likaisina nuorukaisen turkoosien silmien edessä. Silmät olivat kohdistuneet lattiaan, eivätkä ne värähtäneetkään, kun Sasuke otti askeleen häntä kohti. Tämä murhaaja ei näyttänyt pelottavalta, ei aiheuttanut kylmiä väreitä Sasuken selkärangassa, niin kuin hän oli odottanut. Tämä nuori miehenalku näytti avuttomalta, masentuneelta ja surkealta. Tahriintuneet vanginvaatteet ja väsyneet kasvot lisäsivät vaikutelmaa entisestään. Lisäksi punahiuksisella oli ruhjeita kasvoillaan, mistä Sasuke päätteli, että tätä ei oltu kohdeltu kuin kukkaa kämmenellä. Täällä vartijoina oli sellaisia sadisteja, etteivät he epäröineet tyrkkiä ja potkia, tai pahimmassa tapauksessa hakata vankeja. Sasuke tiesi sen, muttei voinut sanoa asiasta kenellekkään, sillä näiden vartijoiden mustalle listalle joutuminen ei ollut kovin houkutteleva ajatus.

"Hei Gaara", Sasuke sanoi tylymmin kuin oli tarkoittanut.

Kuin erheensä korjatakseen hän ojensi kätensä toista kohti kätelläkseen tätä. Poika ei liikahtanutkaan, ja Sasuke tunsi itsensä hyvin typeräksi siinä seisoessaan käsi ojennettuna kohti masentunutta vankia. Hän laski kätensä tietämättä mitä tehdä seuraavaksi. Yleensä vangit alkoivat tässä vaiheessa todistaa syyttömyyttään mitä älyttömimmin tavoin, mutta tämä vanki ei reagoinut mitenkään. Sasuke rykäisi saadakseen äänensä kuuluvaksi ja jatkoi koittaen saada hieman lempeyttä ääneensä.

"Minä olen Sasuke Uchiha, ja toimin tästä lähtien vartijanasi. Kuljet siis mukanani kaikkialle, minne sinun ikinä pitääkin mennä", Sasuke selitti yksitoikkoisesti. Hän ei kerta kaikkiaan osannut olla lempeä tällaisessa tilanteessa.

"Noh, tuon sinulle pian ruoan. Tarvitseeko sinun käydä jossain? Miestenhuoneessa?" Sasuke kysyi koittaen parhaansa mukaan saada kontaktia punatukkaiseen. Gaara ei liikahtanutkaan.

Sasuke ei enää tiennyt, mitä olisi voinut tehdä, joten hän hyvästeli Gaaran, käveli takaisin ovelle ja sulki sen perässään. Sasuke vaipui hiljaisena ajatuksiinsa nojaten sellin oveen. Hän oli odottanut jotain aivan muuta, ei hiljaista nuorukaista, joka näytti siltä, ettei olisi voinut ikimaailmassa tehdä pahaa kenellekkään. Miten tuollainen ihminen oli joutunut tähän pimeään vankilaan?

Niin, mikä oli Gaaran motiivi? Mikä ihme oli johtanut hänet viiteen murhaan? Sasuke tiesi, ettei kuulusteleminen kuulunut hänen tehtäviinsä, mutta jos hän saisi Gaaran puhumaan, ehkä tämä suostuisi paljastamaan jotain. Sasuke ei halunnut tietoja virkansa takia, häntä vain yksinkertaisesti kiinnosti yhtäkkiä kovasti tämä punahiuksinen vanki. Hyvä, nyt hänen elämässään tulisi olemaan sitten kaksi murhaajaa, jotka pitäisivät Sasuken varmasti kiinni synkissä käytävissä. Kerrassaan upeaa. Ehkä hänellä tosiaan oli liian vähän vapaata aikaa, liian vähän vankilan ulkopuolista elämää.

Sasuke tajusi katsoa kelloaan ja huomasi yllättyneenä, että oli vaipunut ajatuksiinsa melkein puoleksi tunniksi. Hän varmisti sellin lukon ja kiiruhti pitkin käytäviä aina ensimmäiseen kerrokseen asti. Päivän viimeinen kahvitauko oli melkein ohi, ja Sasuke kirosi hiljaa, kun huomasi vain huonoimpien kahvileipien olevan enää tarjolla. Mustahiuksinen kantoi tarjottimen happamana pöytään.

Samaan aikaan, kerrosta ylempänä, sellissä numero 156 Gaara ei enää tuijottanut lattiaa. Hänen suunsa liikkui muodostaen huulilta epäselviä sanoja. Gaaran silmät olivat kiinni, ja hän puristi polviaan itseään vasten tiukemmin.

"Ole hiljaa... Ole hiljaa..."

-------------------

Sasuke on kahvidiileri! >8D Ai että se on hauska tehdä tollaseks ääliöks. xDD (noniin hiljaa siellä Sasuke-fanit se oli vitsi!)
Ai että musta tuntuu että kohta pökrään. Katsos kun mun pitää kirjottaa nää koneelta kännykkään, ja tää piti kirjottaa kaks kertaa uusiks, kun kännykkä vammas. D8 Ei pysty enää kirjottaa mitään... =w=" Noh, kommentoikaa!

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ritachi - 2011-01-30 20:30:18
En osaa kommentoida, mutta mä tykkäsin tosi paljon! ♥ Ja siitä sai selvää toisinkun mun jo poistetuista tarinoista, mut tää oli hyvä, lisää, lisää! ♥ 4 pjoo. ♥

Mappi - 2011-01-30 22:19:48
Wooh, Ibiki vankilan johtajana :DD Pelottavaa.

Juu, asiaan. Mielenkiintonen alku mielenkiintoselle sarjalle, varmasti luen jos saat lisää väsättyä (: Onks Sasuke siis samanikäne ku Gaara? Ois ollu kiva tietää vähän enemmä millane se Gaaran selli noi niiku muute on, mut seuraavissa osissa varmaa ehkä mahollisesti? ^_^ Kohtaus Naruton kans oli tosi hyvi tehty, niiiin Narutomaista :__D

Ei virheitä, femma tulee jos teet sitä jatkooki :p

horaaneko - 2011-01-30 23:07:09
Muillekkin tiedoksi:
Näihin ja moniin muihin kysymyksiin tullaan vielä sarjan aikana vastaamaan. :) Tämä oli tällainen hieman prologimainen esittelyjakso... Kait. xDD

ahmatassu - 2011-01-31 13:45:16
...Tuli hirvee kahvin himo O_O Enkä edes pidä kahvista... Mut juups hyvä aloitus osa. ^^ Minä tykkäsin. xD Miten muuten sulla aina (joo tasan yhessä turinassa minkä muistan varmasti :P) rupee Gaara oleen mielenvikanen, tai muuten vaan jotenkin sekasin...?

No sitä miettiessä virheen löysin yhden -> "Täällä kulkee juorut nopasti." Nopasti = nopeasti. Muita ei tainnut olla löytyäkseen. ^^

Niin joo toi alku oli just sellanen vankilamainen vankilafiiliksen avaaja, tunnelma oli just kohallaan ja tuo lopetus oli suorastaan karmivalla tavalla mahtava. :D Siis ei syytä ole olla antamasta vitosta. xD Jooten sen myös saat~!
+---------------------------------(>3<)-----------------------------------+

Yumiko - 2011-01-31 13:45:40
Fiii~ Kiva alku.Tuskin maltan odottaa seuraavaa. ^w^
Juu, en mitään virheitä huomannut, joten mitäpä tässä turhia jaarittelemaan.
5p ja kurkkusalaattia päälle.

horaaneko - 2011-01-31 14:28:23
Jahas, taas alkaa teksti vammaamaan jos koitan muokata. En voi siis korjata virheitä, paitsi jos pääsen koneelle. U__U (kirjotan kännykällä)

EgyLynx - 2011-01-31 22:54:51
*****.
Awesome!

Why - 2011-02-01 14:09:09
jau!

En vain voi sille mitään, että inhoan tuota paritusta.... Tosin jos sasukesta tekee sellaisen... NO sellaisen! Siis siedettävän, niin ei sitä enää kunnolla ajattele, että se on Sasuke. Se oli onnistunut etenkin tässä hyvin.

...Yrittäkää saada mustakin selvää. Mutta kokonaisuus oli todella hyvä, enkä rokota pisteitä parituksesta (vaikka sitä inhoankin). Hyvää ja selvää kirjoitusta, ja luen kyllä kaikki jaksot, (vaikka tuhannen kerran inhoan sitä paritusta) nyt vain lisää ja jatkoa ja jatkoa!

Why - 2011-02-01 14:10:04
hups niin ja ne pisteet:












VIITONEN!



(vaikka sitä paritusta inhoankin)

Shinji - 2011-02-01 14:54:04
Gaara vankilassa? Ei olisi tullut mielenikään. Vitaako tuo numero 156 johonkin pahan asiaan?

Kotetsu_Hagane - 2011-02-01 19:23:05
En ossaa kommentoida tässä mielentilassaa.

Mut siis, tää oli tosi hyvä, saa nähä mitä tästä vielä tulee~
Oli pakko lukee kuvaus ainakin ku oli sun kirjottama, ja sit ku se oli sun ja siin oli SasuGaata niin sit oli pakko lukee koko ficci, eksää vihaakkin sitä paria?
Varmaan hankala kirjottaa...
Mut kuiteski, saat 5 pojoa ja isooooon halin~
+-------------------------------(^3^)-------------------------------+

suvitin - 2011-02-04 04:47:11
owww tykkäsin tosi paljon niin kun muistakin ficeistä :'3 5p♥

Hidefini - 2011-02-09 08:29:10
Piti keskittyä äikän tuntiin, mutta SasuGaa herätti kiinnostuksen. Sitä ku ei tuu vastaa nii usein, joten pakko nyt tällänen oli lukea, jos kerran on mahdollisuus.

Jännää. En oikee tiiä mitä sanoisin, tää oli kuitenkin niin erilainen, omalaatuinen. Viime aikoina on hirveest tullu luettua vankilaficcejä, mutta ykskää ei oo viel tuntunu toistolta, ei tääkää. Hyvä niin. Enkä mä tiiä mitä tulisin oottamaankaan tältä. Ehdottomasti kaikkea hyvää, jotain jännää ja jotain todella, todella odottamantonta. Mitä? En mä vaa tiiä. Ha.

Hyvä, nyt hänen elämässään tulisi olemaan sitten kaksi murhaajaa, jotka pitäisivät Sasuken varmasti kiinni synkissä käytävissä. Kerrassaan upeaa. Ihana sarkastinen kommentti, ah tykkään.

Yhessä kohtaa tuntu kerronnassa, että hypättiin sellattii huomaamatta johonkin toiseen asiaan, ensin selitettiin tästä ja sitten hypättiin. Mutta se ei tullu sellattii häiritsevästi, enkä ees keksiny et miten sen olis voinu välttää ja nyt menin ja hukkasin sen (piti keskittyä minuutiks äikäntuntiin, et et et). Ehkä siihen olis voinu tehä kappalejaon tai jotain, mutta ei sen niin väliä. Ihanan virheetöntä ja sujuvaa tekstiä, pakko antaa 5p. Kiitos.

Fuyu - 2011-04-19 19:21:47
crash maratooni alkaa tästä! :D voi apua....
mutta kommentti: tämä alkaa tosi lupaavasti ^^ vähän kyllä nyrpistän (vielä ainakin) nenääni tuolle paritukselle, mutta päätin kestää tämän! minun on aika laajentaa näkemyksiäni! *ramble ramble*
Hyvin hahmot pysyivät..."roolissaan?" ja jotenkin mua alkoi huvittaa Gaara jossain nurkassa nyhjöttämässä :D (miksi?....*kuvittelee Gaaraa pandakigurumissa vankilassa* ...ehehehe)
Kuvailua oli sopivasti, mutta tästä jotenkin puuttui se Jokin o.O noh. 4 pistettä ja eikun seuraavan osan kimppuun :D beware of my comments!

Yumisha - 2011-05-06 21:00:01
Hihii~ päätin alkaa lukea näitä alusta ja kommentoida ne jotka laiskuuttani oon jättäny kommentoimatta >:D Ja ei en pakoile tehtävääni kirjoittaa ficcini 6 osaa... ainakaa paljoa :3

Mutta heti tuossa alussa:
'siviilisääty: opiskelija', sivilisäätyhän on naimisissa/naimaton/leski/etc, opiskelija on pikemminkin ammatti. :3

Muita virheitä en löytänyt~ ja seuraavaan osaan siirryn huomenna :>> en ny muista mis vaihees mä näit aloin kommentoimaa, mutta kuulet minusta vielä~ :33

Envyy - 2011-05-11 12:22:50
Bwaaah, nyt minäkin jopa sain itseni lukemaan jotakin ja jopa kommentoimaan!

Asiaan. Kuvailu oli tosi hyvää, tykkäsin lukea. :) Jännittävyyttä ilmassa! jos en olisi tiennyt millainen Gaara on olisin varmaan jännittänyt tätä lukiessa. :D

Kyllä suu loksahti auki kun löysin tämän. Itselläni on tuolla koneen syövereissä eräs ikivanha ficci joka on jäänyt kesken, jossa teemana on myös vankila ja Gaara on siinä tuomittu murhasta. Tuli sellainen olo, että "enhän mä sitä enää halua jatkaa, ku tämmönen on jo." :D Erona vaan oli paritus (NaruGaa) ja molemmat olivat joutuneet vankilaan :P Tosin Pisara hangessa tarinan jälkeen sitä tuntui jotenkin tyhmältä kirjoittaa, kun aihe liippaa suhteellisen läheltä.

Mutta niin, taas asiaan! Gaara ei ainakaan vielä ole osoittanut OOC merkkejä, mutta eipä se pienissä määrissä haittaa. Menenkin tästä, seuraavia osia lukemaan :3:

Ainiin, ja 5p :)

Gaaralove4ever - 2012-06-29 01:53:18
Gaaaraaa vankilassa, voiei D8 mutta kyllä siitä ainakin juttua saa :D!
Sasuke... en järin tykkää tästä parituksesta, mutta ei se haittaa, pääasia on että tässä on Gaara :p <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste