Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mesun messevä päivä - Makai
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 764 sanaa, 5332 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-02-06 17:33:47
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Makai

Rating: k-18

Disclaimer: Kishimoto omistaa kaiken muut paitsi Mesun ;)

A/N: Ingenting to sanoa. Lukekaa mielenkiinnolla. k-18 seksikohtaus lopussa. Koitin välttää kliseitä :/ Sanokaa ihmeessä jos näätte niitä! ;)

Kommentit tervetulleita ;)

Arvostelu
3
Katsottu 1461 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Uchiha Mesu!" kuului huuto luokkahuoneen joka kulmaan kun opettaja päätti keskeyttää keskusteluni.
"No mitä?" sanoin mahdollisimman epäkunnioittavasti
"Kun minä opetan, niin sinä joko kuuntelet tarkkaavaisesti tai istut hiljaa, onko selvä?" opettaja huusi pää punaisena oppilaiden istuessa täysin liikkumattomana paikoillaan.
Tuhahdin vihaisena ja laitoin käteni puuskaan samalla kun lysähdin penkilleni.

----------------------------------------------

"Mesuuu!" kuulin jonkun huutavan kun olin akatemian pihalla. Huutaja oli Yamanaka Ino. Hän oli ollut ystäväni niin kauan kuin muistan, mutta välimme olivat viilenneet siitä asti kun hän ihastui erääseen henkilöön.
Käänsin katseeni Inoon päin katsoen kyvyästi kulmat koholla.
"Haluaisitko tulla tänään meille tekemään kukka-asetelmia? Vanhemmat ovat poissa kotoa, voimme tehdä niitä niin paljon kuin haluamme!" Ino kysyi virnistäen leveää suutansa.
"En pääse, pitää harjoitella jotta tulen entistäkin voimakkaammaksi." sanoin samalla kun kävelin pois Inon ulottuvuudelta.
Olin nyt jo luokkani priimus ja minusta kaavailtiin kuudetta hokagea.
Näin sivusilmälläni jonkin pinkin viuhahtavan takani. Käänsin katseeni. Ei mitään erikoista näkyvissä.
Olin varma että kyseinen viuhahdus oli Sakura joka yritti epätoivoisesti päihittää minut Sasuken toivossa. Hän hävisi joka kerta.

Yhtäkkiä oranssipukuinen blondi ninjapoika hyppäsi halaamaan minua lässytellen jotakin. Löin pojan pois voimakkaalla nyrkin iskulla.

Tämä kyseinen poika oli Naruto hän oli ollut ihastunut minuun siitä lähtien kuin näki minut. Olinhan todella viehättäväkin.

"NARUTO, EIKÖ MENE PÄÄHÄN ETTÄ EN OLE KIINNOSTUNUT SINUSTA?! JOTEN LOPETA SE LÄHENTELEMINEN!" huusin vihaisena.

Jatkoin matkaani jättäen kituvan Naruton maahan makaamaan. Pudistin päätäni ja ihmettelin miten Konohaan mahtuu näin paljon friikkejä.

"SHANNAROO!" pinkkipäinen tyttö kiljui samalla kun tähtäsi potkunsa naamaani. Nappasin Sakuran jalasta kiinni ja katkaisin sen. Sakura jäi itkemään maahan.

Sakura ei tulisi koskaan voittamaan minua. Olin kokenut elämässäni paljon kovia, vanhempani olivat kuolleet kauan sitten, ennen Uchiha klaanin murhia. Olin viikon surullinen kunnes tajusin elämän jatkuvan. Jos olisin ollut silloin paikalla kun Itachi päätti murhata kaikki olisin varmasti päihittänyt tämän todella pahasti. Itachi tappoi lemmikki kissani, olin hänelle niin katkera, kannoin valtavaa kaunaa. Halusin tappaa Itachin. Kyyneleet alkoivat virrata poskiani pitkin.

Ne kuitenkin katosivat kuin pieru Saharaan kun näin seksikkään Sasuken kävelevän edelläni kotia kohti. Tuijottelin hetken Sasuken timmiä perää samalla kun kävelin rauhallisesti.

"Sasuke!" huudahdin ja juoksin tämän kiinni.
Sasuke pysähtyi ja katsoi minuun kummasti. Punastuin hieman ja jäin seisomaan Sasuken viereen.
"Mennäänkö..?" kysyin Sasukelta varovaisesti punastellen.
Sasuke nyökkäsi.

------------------------------------------------------

Meni noin kymmenen minuuttia kun olimme molemmat kodeissamme. Söin jotain ja sitten lähdimme Sasuken kanssa harjoittelemaan metsään.

Mietin koko syömiseni ajan vain Sasukea, olin ollut rakastunut häneen siitä asti kun pääsin murrosikään. Vain hän sai minut kiihottumaan pelkällä katseella. Halusin hänen läheisyyttään, kosketustaan.

Kävelimme molemmat hiljaisina kohti syrjäistä harjoittelupaikkaa.
Aloimme kiivaan taistelun siitä, kumpi oli parempi jäljelle jäänyt Uchiha. Heitin pari shurikenia Sasukea päin tehden heti perään Katon: goukakyoo no jutsun. Sasuke nappari shurikenit ilmasta ja hyppäsi pois tulipallon edestä.
"Katon: Housenka no jutsu!" Sasuke huusi ja sylki monta pientä tulipalloa minua kohti. Väistin tulipallot juuri ja juuri. Aloitimme intiimin taijutsu taistelun. Potku, väistö, potku, lyönti, väistö.

Taistelimme ainakin parikymmentä minuuttia kunnes molemmat makasimme päihitettyinä maassa. Raahauduin huohottavan Sasuken viereen. Hän näytti todella kuumalta ruhjottuna ja hikisenä. Tuijotimme toisiamme syvälle silmiin. Yhtäkkiä Sasuke veti minut intohimoiseen suudelmaan. Sydämeni alkoi sykkiä kuin viimeistä päivää, suutelin takaisin.

Sasuken kädet vaeltelivat ihollani. Hän otti toisella kädellä kiinni rinnastani ja puristi tätä hellästi samalla suudelleen minua intohimoisesti. Toinen käsi oli jo matkalla alemmas. Minua kuumotti.

Irrouttauduin limaisesta suudelmastamme jotta saisin lisää happea. Sasuken toinen käsi oli alushousuissani. Voihkaisin. Tunsin Sasuken kovan seisokin selkääni vasten. Tunsin sekoavani.
"No miltä tuntuu?" Sasuke kysyi hinkaten minua.
En päästänyt huuliltani sanaakaan. Inahdin. Sasuke naurahti ja käänsi minut selälleni hänen eteensä. Levitin haarani melkein automaattisesti. Alaston vartaloni kohoili itsekseen.
Sasuke avasi housujensa napit ja hänen erektionsa pongahti esiin.
"Anna mennä..." sanoin ääni väristen kiihkosta.
Ja niin hän antoikin.
Täytyin Sasukesta ennen kuin edes ehdin sanoe edesmenneen kissani nimeä.
Hän nyki hetken sisälläni kunnes laukesi sisälleni.  Sasuke lysähti päälleni huohottaen. "Olet kyllä melkoinen naaras, Mesu." Sasuke sanoi naurahtaen.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Afeni - 2011-02-06 17:45:22
"Olet kyllä melkoinen naaras, Mesu." Sasuke sanoi naurahtaen.

Ihan paras, loistava suorastaan xD Minä täällä nauran ja hakkaan pöytää, kun repeilyttää niin kovasti. Kohta varmaan kierin pitkin lattiaa xD

Ihan mahtava ficci, melkein voisin sanoa, että päihittää Sasuken matka yaoi-kylään tarinan ;D Tietysti fanitan hieman enemmän isoveljeä, jota ei tässä valitettavasti nähty, mutta oikein kiva tarina kuitenkin.

Tapahtumat tietysti kyllä etenivät hiukkasen nopeasti, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin ;D

Guren - 2011-02-06 17:59:09
Aikamoinen tarina. Pidin erityisesti lopusta!

Misa - 2011-02-24 16:44:27
..... EI JESTAS! XDDDD Hentai kyllä niin lyö yaoit ja muut! XDDD
Repeilin... ja pahasti. >XDD
Aivan mahtava tarina!

Viisi pojoa. >:D

Suisui - 2014-02-10 20:14:56
Miten on mahdollista, että minun pitäisi mennä nukkumaan, mutta yhtäkkiä huomaan itseni lukemassa tätä ja Silmäpeliä-ficciä x'D Oikein hyvä :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste