Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Crash osa 3 - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1842 sanaa, 11740 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-02-13 21:11:18
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

[I]Title: Crash -
Author: Horaaneko
Rating: S-K13
Genre: hurt&comfort, friendship, (romance)
Pairings: SasuGaa, viittauksia NaruSakuun
Warnings: rumaa kielenkäyttöä
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko

Summary: Sasuke löytää sellistä numero 156 muutakin kuin punahiuksisen vangin, eikä häntä voi huoneesta poistuessaan kutsua enää samaksi ihmiseksi. Mutta mitä asiaa Narutolla on hänelle?

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kuittaa, kumartaa ja katkoo kaulanne katanalla, ellette kommentoi!

Arvostelu
14
Katsottu 1294 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
[I]Katsoin just Paranormal Activityä ja on vähän levoton olo. 0w0" Mutta koitetaanpa silti kirjoittaa! ^^"
Jups, viime osassa oli aika vähän kommentteja, joten herätkäähän siellä ruudun takana ja kommentoikaa tai pisteyttäkää, mieluiten molempia!
Kiitos~<3
Eipä tässä kait muuta, kuin että Sasken ja Gaaran välillä taitaa alkaa nyt tapahtua jotain. Hihihi. 0w0

--------------------------------------

Lukko aukesi naksahtaen, kun nuori Uchiha astui sisään hämärään selliin. Hänen sydämensä tykytti kiivaaseen tahtiin sellistä kuuluvien, tuskantäyttämien huudahdusten vuoksi. Sasuke pelkäsi näkyä, joka huoneessa saattoi häntä odottaa. Tummahiuksisen pelot kävivät toteen. Gaara makasi lattialla vapisten ja huutaen. Sasuke ei voinut järkytykseltään tehdä muuta kuin sanoa epävarmasti:

"Gaara?"

Sillä hetkellä punatukkainen lakkasi huutamasta. Tärisevä kehokin rentoutui hetkessä, kun hän nosti katseensa Sasuken kasvoihin, joka puolestaan tuijotti vankia epävarmana. Mitä ihmettä oli tapahtunut juuri äsken? Kun mustahiuksinen oli sanonut Gaaran nimen, tämä oli rauhoittunut heti. Vai oliko? Entä jos mielentila olikin vain hetkellinen, ja Gaara alkaisi taas huutamaan? Mitä hän sitten tekisi?

Niin ei kuitenkaan käynyt. Gaara nousi istumaan siirtämättä katsettaan Sasukesta. Punahiuksisen katse huokui hämmennyksen sijaan jotain muutakin... Helpotusta? Ehkä, Sasuke ei ollut varma. Hän ei tiennyt, mitä olisi voinut tehdä. Sasuke halusi tietää, mikä Gaaralla oli ollut, muttei uskaltanut kysyä, sillä pelkäsi niin laukaisevan kohtauksen uudelleen. Lopulta Sasuke pakotti raajansa liikkumaan, ja istuutui lattialle vähän matkan päähän Gaarasta. Punahiuksinen ei reagoinut, minkä Sasuke koki hyväksi merkiksi. Tai sitten toinen oli vain niin sekavassa mielentilassa, ettei tajunnut reagoida mitenkään.

Hiljaisuus jatkui jonkin aikaa, kunnes sen Sasuken yllätykseksi rikkoi Gaara. Ensimmäistä kertaa mustahiuksinen kuuli tämän äänen. Se oli hiljainen ja käheä, juuri sellainen kuin Sasuke oli kuvitellutkin.

"Kuka sinä olet?" Gaara kysyi ääni hieman väristen.

"Vartija", Sasuke vastasi, kun ei keksinyt parempaakaan vastausta, vaikka se kuullostikin erittäin typerältä.

"Miksi..." Gaara aloitti hiljaa, mutta keskeytti. Sasuke katsahti toista epäröiden, ja huomasi Gaaran tärisevän hiukan.

"Miksi sait kivun katoamaan?" punahiuksinen sai lopulta sanottua. Se ei näyttänyt olleen kovin helppoa.

Sasuke yllättyi kysymyksestä. Mitä toinen oli sillä tarkoittanut? Lopulta Sasuke päätteli, että hän oli jotenkin helpottanut Gaaran oloa, niin omituiselta kuin se kuullostikin. Niin, kun hän asiaa tarkemmin ajatteli, oli Gaara lopettanut huutamisensa silloin, kun Sasuke oli astunut sisään. Mustahiuksinen tunsi pienen toivonkipinän kytevän sisällään, kun hän vastasi:

"Teinkö minä niin?"

"...Kyllä..."

Sasuke mietti pitkään, mitä vastaisi. Hän olisi voinut kysyä, miksi Gaaraan oli koskenut, mutta se tuskin olisi ollut kovinkaan järkevää. Lopulta mustahiuksinen kysyi vain:

"Miksi luulet?"

Gaaran ilmeestä saattoi havaita epäröintiä, kun hän vilkaisi Sasukea. Sitten punatukkainen siirsi katseensa kalpeisiin käsiinsä, jotka lepäsivät hänen sylissään. Sasuke arveli, että toinen mietti vastausta. Tai sitten punahiuksinen ei vain osannut sanoa mitään, ja oli päättänyt pysyä hiljaa.

"Tunnetko... Sinäkin kipua?" Gaara kysyi lopulta puristaen kätensä nyrkkiin.

Miten Sasuke ei olisi voinut olla tuntematta? Hän vanheni ahdistavassa ja pimeässä vankilassa yhdessä niinsanotun isoveljensä kanssa, joka oli vienyt tummahiuksiselta koko hänen elämänsä. Joskus Sasukeen sattui niin paljon, että hänen olisi tehnyt mieli huutaa. Niin, hän ymmärsi Gaaraa täysin.

"Kyllä, joka päivä", Sasuke vastasi katsoen vankilan likaista lattiaa. Hetken mietittyään hän jatkoi:

"Ehkä siksi sain tuskasi katoamaan. Tiedän millaista se on."

Silloin jokin Gaaran katseessa muuttui. Epäröinti ja hämmennys vaihtuivat puhtaaksi vihaksi, jonka punatukkainen suuntasi suoraan Sasuken silmiin. Mustahiuksisesta tuntui, että katse pystyi näkemään kaiken, mitä hänen päässään liikkui. Katse porautui syvälle Sasuken silmiin, jotka hänen olisi tehnyt mieli sulkea yhtäkkisen ahdistuksen takia. Mutta hän ei tehnyt niin, sillä pelkäsi pilaavansa kaiken. Hän oli saanut Gaaran puhumaan. Se oli uskomatonta, eikä Sasuke halunnut päästää tilaisuutta lipeämään käsistään.

"Sinä et voi tietää, miltä minusta tuntuu", Gaara sanoi ääni vihaa huokuen. Hälytyskellot soivat mustahiuksisen päässä varoittaen tulevasta vaarasta, mutta hän ei välittänyt. Punahiuksisen vihan vääristämät kasvot veivät hänen kaiken huomionsa.

Niiden takaa saattoi nähdä pohjatonta surua.

Kasvot olivat itseasiassa erittäin kauniit.

Sasuke pelästyi omia ajatuksiaan, ja hänellä oli vaikeuksia pitää itsensä kurissa, ettei olisi läppäissyt itseään poskelle. Mitä helvettiä tämä nyt oli?

"Mutta minä haluan tietää", Sasuke sanoi nopeasti huomatessaan toisen odottavan vastausta.

Hetkeksi vihainen ilme petti, ja tilalle vaihtui hämmennys. Sasuke arveli tilanteen olevan jo ohi, kun Gaaran ilme muuttui jälleen raivoisaksi, ja hän huudahti:

"Miksi? Mitä sinä minusta haluat?!" Punahiuksinen nousi ylös, mutta niin teki Sasukekin.

"Minä v-" Sasuke ehti sanoa, ennen kuin tunsi paiskautuvansa seinää vasten. Hänen kätensä kävi asekotelolla, mutta Sasuke ei kuitenkaan tarttunut pistooliinsa.

"Haluatko, että tapan sinut?!" Gaara huusi päin  Sasuken kasvoja. Silmistä huokuva viha oli muuttunut murhanhimoiseksi.

Sasuke ei kuitenkaan osannut pelätä, ei vieläkään. Kaikki oli niin sekavaa, tapahtui liian nopeasti. Mutta erään asian mustahiuksinen oli saanut napattua tunteidensa myrskystä. Jostain syystä, jolle hän ei kyennyt löytämään vastausta, Sasuke halusi oppia tuntemaan Gaara paremmin ja helpottaa tämän oloa. Sasuke vastasi sen kummempia miettimättä:

"Jos se helpottaa oloasi."

Silloin Gaara perääntyi muutaman askeleen ilmeen muuttuessa jälleen hämmentyneeksi. Sasuke ei liikahtanutkaan, mikä saattoi johtua siitä, ettei hän yhtäkkiä muistanut, miten raajoja tuli liikuttaa. Asiat olivat selkiytymässä tummahiuksisen pään sisällä. Nyt Sasuke koitti unohtaa ne ja keskittyä vain siihen hetkeen, kun Gaara katsoi häntä väsyneet silmät laajenneina aavistuksen verran, ja suu hieman raollaan.

"Mikset pelkää minua?" Gaara kysyi lopulta.

"Miksi pelkäisin?"

"Olen murhaaja."

"Et minun silmissäni", Sasuke vastasi vakaalla äänellä. Gaara siirsi epäröivän katseensa lattiaan.

"Väitätkö, etten ole tappanut viittä ihmistä?" hän kysyi nostaen taas katseensa mustahiuksisen tummiin silmiin.

"En."

Hiljaisuus. Sasuke arveli, että punahiuksinen mietti hänen sanojaan, ja niin mietti Sasuke itsekin. Ei, hän ei vain voinut sanoa Gaaraa murhaajaksi. Se ei sopinut kuvaan, jonka Sasuke näki edessään. Hän näki pojan, joka oli masentunut, surullinen ja tarvitsi apua. Sasuke halusi auttaa tuota ihmistä. Ensimmäistä kertaa hänen perheensä kuoleman jälkeen mustahiuksinen todella välitti jostain ihmisestä. Se oli outoa, sillä hän ei tiennyt mitään toisesta, ja Gaara luultavasti vihasi häntä. Mutta silti, hän välitti silti. Vuosien aikana Sasuken tunteiden suojaksi muodostunut maski murtui hetkessä, paljastaen alta piilotetut tunteet, joita Sasuke nyt tajusi kaivanneensa suunnattomasti.

"Gaara", Sasuke sanoi.

Punatukkainen katsahti toista nopeasti.

"Kiitos", Sasuke jatkoi ja hymyili.

Hän poistui sellistä jättäen Gaaran katsomaan peräänsä ymmärtämätön ilme kasvoillaan. Sen sijaan Sasuke ymmärsi vihdoinkin kaiken. Miten hän olikaan kaivannut sitä tunnetta, joka häneltä oli viety perheensä kuoleman myötä. Miten hän olikaan kaivannut tunnetta, jonka Gaara nyt oli tuonut esiin. Välitystä, kaipuuta, luottamusta. Rakkautta.

--

Sasuke käveli tuttua käytävää pitkin kohti taukohuonetta. Hymy hänen kasvoillaan ei ollut hyytynyt vieläkään. Vastaantulevat vartijat katsoivat oudosti toista, mutta Sasuke ei välittänyt. Millään muulla ei ollut enää väliä. Hänellä oli hyvä olla, viimeinkin.

Juuri kun mustahiuksinen oli saapumassa taukohuoneelle, hänen takaansa kuului tuttu tervehdys. Tosin äänensävyssä ei ollut mitään tuttua. Sasuke kääntyi kohdatakseen Naruton synkät kasvot. Ilme sai Naruton näyttämään aivan toiselta ihmiseltä. Yleensä niin kirkkaat taivaansiniset silmät olivat nyt synkät, ja niistä huokui vihaa. Ei samanlaista kuin Gaaran silmistä, tämä viha oli erilaista. Syvempää. Blondin kädet olivat puristuneet nyrkkiin ja hän hengitti raskaasti.

"Mikäs nyt on vialla?" Sasuke kysyi huomaten, ettei kyennyt puhumaan samanlaiseen kyllästyneeseen sävyyn kuin yleensä. Sasuke pelkäsi, että Naruto näkisi muutoksen hänessä. Mutta toisaalta, koska blondi ei ollut järin tahdikas, tämä ei luultavasti huomaisi mitään uutta Sasukessa.

"Tiedätkös, Sasuke... Muistin juuri erään asian", Naruto mutisi synkkänä. Odottamatta vastausta hän jatkoi:

"Sakurahan oli tässä muutama vuosi sitten sairaalassa. Meinasi kuolla haavoihinsa."

"Kai minä nyt sen muistan, ääliö. Mitä siitä?" Sasuke kysyi hieman epävarmana.

Tietenkin hän muisti Naruton tyttöystävän onnettomuuden. Se oli ollut kamalaa aikaa heille kaikille. Naruto oli masentunut täysin, ja hän oli alkanut juomaan. Onneksi tilanne oli korjautunut hieman, kun Sakura oli vihdoin päässyt pois sairaalasta. Mutta vaikeudut eivät olleet loppuneet siihen. Sakura joutui pyörätuoliin, eikä hän tulisi koskaan pääsemään siitä eroon. Tyttö oli unelmoinut työstä avustustyöntekijänä, mutta nyt se haave oli enää muisto vain. Nuoren naisen elämä oli pilalla yhden onnettomuuden takia.

Onnettomuus oli tietenkin väärä sana. Sakuraa oli puukotettu selkään. Puukottaja oli ollut nuori, vasta kolmentoista. Tyttöä vuoden nuorempi.

Sasuke muisti hyvin sensuroiduista kuvista, että murhaaja oli ollut lyhyt, ja hänellä oli ollut tulenpunaiset hiukset.

Sasuke muisti lukeneensa, että tappajalla oli ollut vakava mielialahäiriö.

Silloin ajatus iski Sasuken mieleen kuin salama kirkkaalta taivaalta. Punaiset hiukset. Kolmetoista vuotta vanha poika. Sasuke muisti ajatelleensa, ettei poika näyttänyt ollenkaan murhaajalta. Aivan kuin Gaara.

"Ei kai..." Sasuke sanoi kykenemättömänä jatkamaan.

"Niin. Murhaaja oli Gaara", Naruto totesi saaden Sasuken maailman romahtamaan niillä muutamalla lauseella.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-02-13 21:19:37
Kännykästä uhkasi loppua akku, ja piti lisätä tää kiireessä. En siis ehtinyt laittaa tuonne tuota luvun nimeä, kursivoinnit meni mönkään ja virheitten korjaus jäi kesken. Nyt sain lataukseen, mutta koska tää laite vamittais taas muistin puutteen takia jos koittaisin muokata, en pääse korjaamaan. Anteeksi nyt siis kun laatu kärsii... -.-
Nyt tuntuu taas ettei kirjoittaminenkaan onnistu. =3=
Noh, lukekaa silti, ja lupaan panostaa seuraavaan osaan enemmän~
Ps: luvun nimi on 'Viha'
Siinäpä vasta kaunis nimi, joka kuvastaa hyvin Sasuken emoutta tässä ficissä...

Shinji - 2011-02-14 14:15:54
Sakura Naruton tyttöystävä? Ja Naruto ratkesi juomaan?  Aikaa pahaa. Juominen siis.

Yumiko - 2011-02-14 14:20:38
Öyy... Täytynee sanoa että tämä käy oikein  mielenkiintoiseksi... Juu, tässä tätä ystävänpäivänä luen, täydellisesti sopii tunnelmat yhteen.
Nooh, en huomannut mitään virheitä, joten siitä se vitossakko rapsahtaa. =u=

ahmatassu - 2011-02-14 14:44:29
030 hoo~ jatkoa!

Juu en mä ainakaan puolisoikene silmineni mitään virhetä bongannu, eikä se kursivoinnin puuttuminenkaan edes haittaa. Hyvä osa oli. :D Tykkäsin. xD Gaara oli suloonen tuossa yhes kohtaa ennen vihastumistaan ja oikeestaan muutenkin. xD Toi loppu oli kans hyvä, vaikka "murhaaja" tuskin on oikea sana kuvata Sakuran "onnettomuuden" aiheuttajaa, kun eihän Sakura siihen kuollu. Tosin olihan Gaara jo sillon murhaaja, mut miten vaan. ^^ Jäi vaan häiritsemään. :I

Viitosen saat ja jatkoa jään oottamaan~ ;D
+------------------------------(>3<)------------------------------------+

Kotetsu_Hagane - 2011-02-15 10:57:12
Jatkoa, jee!

En osaa kommentoida mitenkään järkevästi ku oon ihan shokissa ku joudun sinne teatteriin meiän koulun kaa...
Mutta, aivan ihana taas. Hyvää tekstiä. Kiinnostavan juonen olet keksinyt, ja veikkaan että taso ei ainakaan laske.
5 pistettä saat minulta~

Scrimshaw - 2011-02-15 17:17:28
Jauu, pidän ehkä aikaisemmista sarjoistasi hilkun verran enemmän, mutta vain hilkun.
Gaara tollane ihana höyrähtäny angstipallero >v<
Äh, en minä osaa rakentavaa kirjoittaa D:
Odottaa jatkoa ja varsinkin, mikä on Itachin osuus juonessa ^^

Tällä kertaa neloinen ^^ ja rapiat, joita ei näy ):

-SasukeUchiha- - 2011-02-15 19:31:20
Sakura pyörätuolissa? Voihan vadelma.
Aaaaaaaaaaaaaw.... voi että kun Sasuke alkaa välittämään, niin tarina menee runsaasti eteenpäin. Kohta Gaarakin on ihan rakastunu ja sit Sasuke nappaa Gaaran syliinsäja ne pakenee kaukaiseen maahan, missä on paljon vuoria ja sit ne on onnellisia ja Gaara pääsee murhanhimosta ja sit Sakura on taas terve, eikä tarvi pyörätuolia ja Naruto ei juo. Ja sit kaikki on onnellisia.^^
Jee, päätin puolestasi. Pidän nykyään entistä enemmän tästä parituksesta, jos ei ole liian rajua. Tykkään kliseistä, vaikka en ees tiiä mitä ne on.
Tää oli hyvä. Mut pyyntö: onnellinen loppu, ei Sasuken kuolemaa, en kestäis. Lisäälisäälisää<3

Why - 2011-02-18 17:07:27
Kiitos jatkosta! Anteeksi tulee tämä komma myöhässä, mutta satuin lukemaan tämän vasta tänään. Ihanaa osaa jälleen. Jätit ilkeä ihminen sitten liian jännään kohtaan, murr. D:<
Ja viton isketään pöytään ja halkaistaan koko puinen hökötys, voi voi. Äh tulee aina vaikeaselkoisia vitosia. Siis, jatkoa ja pian kiitos.

Fuyu - 2011-04-19 19:46:48
.___. mä nyt en taas tiedä miten pitäisi suhtautua:meneekö kaikki liian nopeesti vai just tarpeeks nopeesti? :DDD en osaa päättää! mutta tykkään! rakastan tuollaista ihanaa Sasukea joka on kuitenkin rakastava mutta badass >:D ja Gaara on söpö <3
vaikka laatu ns. huononee ku sulla on teknisiä ongelmia niin ei se minua estä tykkäämästä tästä ! :D sinä sitten osaat vääntää näistä hahmoista ihan valtavan ihania! <- en osaa selittää miksi mutta näin on on :D

4 pistettä ja seuraavaa kehiin --->

Envyy - 2011-05-11 12:51:11
Taas häiriköin sinua kommenteillani, joissa ei ole päätä eikä häntää :3

Tämä osa oli hiukan kliseinen, tai ainakin tämä kohta:
"Kasvot olivat itseasiassa erittäin kauniit.
Sasuke pelästyi omia ajatuksiaan, ja hänellä oli vaikeuksia pitää itsensä kurissa, ettei olisi läppäissyt itseään poskelle. Mitä helvettiä tämä nyt oli?"

Tässä vaiheessa teki mieli sanoa "eeeei". Okei, myönnän omatkin ficcit täynnä kliseitä, eihän niitä voi loppupeleissä edes väittää. Mutta tämä niin klassinen kohtaus sai minut ainakin huonovointiseksi. :D

Gaaran huutaminen ja muu riehuminen sellissä sai minussa aikaan inhoreaktion. Siis positiivisessa mielessä! Pystyin sieluni silmin kuvittelemaan oikean ihmisen tuohon tilanteeseen, ja tuli aikas ikävä olo.

Osaapa Sasuke olla naiivi. Muka ymmärtää Gaaraa ja puh pah :D

Sakura joutunut Gaaran uhriksi. kiehtovaa, vaikka hiukan tuulesta temmattu juttu. Vai olivatko he jotain koulututtuja kenties (jos on jo mainittu, niin olen sokea).

Pisteet... pitää vielä miettiä, pisteytän sitten myöhemmin. 4 tai 5p

Hidefini - 2011-05-13 17:47:45
Kolmos osa.. Enää seittemä jäljellä. On kyllä fiilis, etten millää lue kaikkia niitä tänään, jos aion jatkaa tätä kommentoiti putkea päällä. Ha. En mä sille vaa mitää voi, että haluan sanoa kaiken mieleen tulevan ja kertovan sen kirjotajalla. Toivottavasti tykkäät.

Tossa aika alkupuolella mulle tuli tästä hirveen lapsellinen olo, Hän olisi voinut kysyä, miksi Gaaraan oli koskenut toi vaan tuntuu niin lapsenomaselta ajattelulta. Mietin sitten olisko siitä tullu aikuismaisempi, jos olis laittanu sattunut, mutta ei se olis sitä mihinkää muuttanu.

Kasvot olivat itseasiassa erittäin kauniit.
Sasuke pelästyi omia ajatuksiaan, ja hänellä oli vaikeuksia pitää itsensä kurissa, ettei olisi läppäissyt itseään poskelle. Mitä helvettiä tämä nyt oli?

Okei. Joku tais jo mainitakin, että tää on klisee, mutta mun on pakko toistaa nyt. Tää on klisee, tää on enemmän kuin klisee. Mulla on fiilis, että on tyylin 100 ficciä, jossa on aivan samanlainen lause, tai ei aivan samanlainen, mutta toivottavasti tajuut mitä tarkotin. Tää on siis enemmän kuin pelkästään klisee.

Minkä ikäsiä nää hahmot on? En muista lukeneeni missään mitään tiettyä ikää, mutta veikkaisin että jossain 20 kieppeillä? Kai? Toisaalta pakko olla jo ylikin, koska noi tuntuu jo muutaman vuoden olleen tuolla töissä ja en usko et vankiloihin alaikäsiä palkataan.. Jos Sakura on Naruton tyttöystävä aikana, jolloin Naruto on ollu vankilassa töissä ja puukotus on myös tapahtunu tuona aikana, niin Sakura oli 14 puukotuksen aikana, jolloin Sakuralla ja Narutolla olis aika paljon ikäeroa ja Naruto olis sekaantunu alaikäsee, sakkolihaan. Okei. Tää vaa jäi häiritsemää..

Mutta. Tykkäsin tosta Gaaran hämmennyksestä, kun se meinas käydä Sasuken kimppuun. Miten se ei tienny miten reagoida Sasuken sanoihin ja tekoihin, se sai sen tuntumaan niin paljon aidommalta ja todentuntuselta, kun jos se olis vaa tehny päättömästi asioita. Jotenkin päättämättömyys saa mussa vaa enemmän fiilikse, että sillä ei nyt oo ihan kaikki koton.

Tykkään aina ficeissä vertauksista, ne jotenkin aina onnistuu tekemään siihen ficciin sellasen oman säväyksen. Sä tunnut hirveesti käyttävän joko ylikliseistettyjä vertauksia (kuin salama kirkkaalta taivaalta) tai ei vertauksia ollenkaan. Ihan rohkeasti vaan käytä mitä erikoisempia synonyymejä ja yritä löytää niille jokin hieno vertauskuvallinen tarkotus tänne ficciin. Vain taivas on rajan.

Mun mielestä tää etenee hieman liian nopeasti. Siis ensin Gaara työntää Sasuken seinää vasten ja seuraavassa hetkessä Saske jo tuntee monia hyviä tunteita, välittämistä, kaipuuta, rakkautta. Ne tulee tosi sellattii puskasta ja ainakin jätti mut vähän sellattiin wtf-fiilikselle.
Tää myös tuntuu tapahtumilta etenevän hirveen nopeesti. Koko ajan tapahtuu jotain ja siihen nähden nää osat ei oo mitään hehtaarimittasia ja ollaan vasta kolmannessa osassa muutenkin. Hieman tahdilla olisi varaa rauhottua ja keskittyä vaikka tunteiden ja ajatuksien selittämiselle tarkemmin, vaikka toisaalta se ei sopis tähän hirveesti.. En kyl sitten tiiä et mikä sopis : DDD

Tykkään tästä silti, vaikka nyt ei tunnu tästä osast hirveesti positiivista irtoovan. Ehkä tää oli mulle hieman liian hyökkäävä näin nopeesti kakkosen jälkeen. En tiedä, mutta kannatan sua hieman rauhottumaan kerronnassa. Älä huoli, oli tää edelleen hyvää tekstiä, enkä mä halua mollata tätä nyt ihan maan rakoon. Jatka vain 8)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste