Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Crash osa 4 - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1889 sanaa, 11952 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-02-21 19:32:48
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Crash - muisto
Author: Horaaneko
Rating: S-K15
Genre: romance, friendship
Pairings: SasuGaa, viittauksia NaruSakuun
Warnings: väkivaltaa, angst
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko

Summary: Sasuke muistelee iltaa, jota hän ei tule koskaan unohtamaan. Voiko hän enää kohdata Gaaran? Enkä Naruton? Samalla, kun Sasuke koittaa saada selvää ajatuksistaan, Suigetsu kohtaa erään henkilön hämärässä sellissä...


<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Arvostelu
8
Katsottu 1355 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Tekijän höpinät alkakoon! Hahahaa, eilen oli niin kiire etten ehtinyt laittaa osaa. (aka olin niin masentunut ja angstinen etten laittanut osaa kun maailma oli perseestä) Mutta nyt tulee ja vauhdilla!! >o</ (en oo mitään ottanu...)
Gaara: Jaahas. Ja angstiako sinun piti kirjoittaa? Tuossa mielentilassa...
Horaa: No voin mie sitten kirjottaa ihanan imelän kohtauksen siun ja Sasuken kuhertelusta! <3
Gaara:.. Jos pysyttäisiin siinä angstissa.
Juuh, tää on TAAS vähän kiireessä kirjotettu. Ärsyttää kun ei löydy aikaa kirjottamiseen. >3<
Noniin, lukemaan siitä mönkijäiseni! >w<




Sasuke otti tukea seinästä, jottei olisi kaatunut maahan yhtäkkisen huimauksen takia. Gaara? Oliko se nuori mies todella ollut Gaara, josta hän oli lyhyen ajan kuluessa alkanut oudosti välittämään? Ajatus oli uskomaton.

"Niin. En voi koskaan unohtaa sitä katsetta", Naruto mutisi synkkänä. Sasukekin muisti sen, hullunkiillon turkooseissa silmissä...

Sasuke katsoi huvittuneena kahta vieressään kulkevaa nuorta. Naruto ja Sakura näyttivät melkeinpä hellyyttäviltä kulkiessaan siinä käsikkäin, katsoen toisiinsa hymyillen. Mustahiuksinen ei itse ymmärtänyt, mitä Sakura näki blondissa, mutta eihän asia oikeastaan hänelle kuulunut.

"Miten pitkä matka sinne vielä on, Sasuke?" Naruto kysyi ystävältään.

"Tämä kortteli vielä ja sitten ollaan perillä", Sasuke vastasi vilkuillen eteenpäin, muttei vielä nähnyt tuttua elokuvateatteria.

"Mutta oikaistaan tuolta kujalta niin päästään nopeammin", Sasuke jatkoi osoittaen hämärää kujaa kirkkaiden valojen keskellä.

"Ehh, eikö kivempaa reittiä olisi tarjolla?" Naruto valitti värähtäen, kun oli vilkaissut pimeää kujaa. Sakura naurahti toisen reaktiolle.

"Jollet halua ylittää miljoonia liikennevaloja ja myöhästyä leffasta, niin suosittelen tuota reittiä", mustahiuksinen huokaisi.

"Hyvä on..."

Kolmikko väisti vastaantulevaa väkijoukkoa aina pimeän kujan päähän. Siellä ei näkynyt ketään muutamaa humalaista lukuunottamatta. Sakura kiusasi Narutoa sillä, että tämä pelkäsi kujalle menemistä. Tästä seurasi se, että Naruto johti joukkoa hieman liian nopein askelin. Sasuke huokaisi. Olipa hyvä tapa näyttää rohkeutensa tytölle; rynniä melkein pilkkopimeässä kompastellen ties mihin epämääräiseen.

Juuri kun he olivat pääsemässä tien päähän ja kääntymässä elokuvateatteriin johtavalle kujalle, Sakura pysähtyi.

"Mitä nyt?" Naruto kysyi tyttöystävältään.

"Minun pitää sitoa kengännauhat. Menkää te vain", Sakura ähkäisi kumartuessaan.

"Kyllä minä tänne jään. Sasuke saa mennä jo jos haluaa", Naruto sanoi katsahtaen ystäväänsä. Sasuke huokaisi lähtien kohti kujan päätä. Ilmeisesti Naruto halusi hetken kahdenkeskeistä aikaa pinkkihiuksisen kanssa.

Kun Sasuke oli pääsemässä kujan päähän, hän kuuli kirkaisun kujan suunnalta. Miettien kaikkea sitä, mitä Naruto oli saattanut mennä möhlimään Sasuke kääntyi takaisin ja katosi pimeään. Kaupungit valot valaisivat vain hitusen mustahiuksisen reittiä, kun tämä väisteli roskasäkkejä ja pulloja kujan pimeydessä. Silloin kuului toinenkin kirkaisu. Nyt epäilykset alkoivat hiipiä nuoren Uchihan päähän, ja hän vauhditti askeliaan. Kun Naruto huusi Sasuken nimeä, tämä jo juoksi.

"Sasuke! Helvetti tule auttamaan!" blondi huusi, kun mustahiuksinen pääsi vihdoin heidän luokseen. Joukkoon oli tullut neljäskin.

Jonkin matkan päässä heistä seisoi tumma hahmo, jonka jalkojen juuressa makasi liikkumaton nainen. Vaaleanpunaisista hiuksista Sasuke tunnisti tämän Sakuraksi. Hahmo otti askeleen pinkkihiuksisen yli, ja lähestyi Narutoa hitaasti. Sasuke ei tiennyt mitä tehdä. Kun himmeä valo paljasti hahmon kädessä verestä kiiltelevän puukon, Sasuken olisi tehnyt mieli vain juosta karkuun. Mutta hän ei tehnyt sitä.

Sakuran liikkumaton ruumis ja tärisevä Naruto olivat liikaa Sasukelle. Hän ei tuntenut enää kehoaan, kun se lähti juoksemaan hahmoa kohti. Tämä käännähti Sasuken puoleen ja kohotti veitsensä. Mustahiuksinen oli liian lähellä, hän tiesi, ettei ehtisi enää väistää puukkoa.

Sillä hetkellä aika tuntui pysähtyvän hetkeksi. Mustan hupun alta erottuvat turkoosit silmät piirtyivät Sasuken mieleen selvästi sen lyhyen hetken aikana. Silmät täynnä vihaa, murhanhimoa, hulluutta. Sitten aika alkoi taas kulkea, ja Sasuke tunsi paiskautuvansa maahan.

Naruto oli tyrkännyt Sasuken pois veitsen tieltä ja samalla lyönyt veitsen pois tumman hahmon kädestä. Veitsi lensi kujan pimeyteen, kun Sasuke oli jo kaivamassa kännykkäänsä esille. Tumma hahmo oli hetken paikallaan, ennen kuin juoksi pois paikalta.

Sinä iltana Sasuke näki ensimmäistä kertaa elämässään Naruton itkevän.


Sasuken hyvänolon tunne oli haihtunut sen sileän tien, kun Naruto oli muistuttanut häntä siitä illasta.

"Mutta... Ei, ei Gaara... Hän on niin kiltti..." Sasuke mutisi lähes kuulumattomalla äänellä. Ikävä kyllä Naruto kuuli sen.

"Anteeksi, mitä sanoit? Kiltti?" Naruto kysyi epäuskoisena. Silloin blondi syöksyi ystäväänsä kohti. Seuraavaksi Sasuke tajusi paiskautuneensa seinää vasteen.

"Voitko toistaa nuo sanat siitä paskiaisesta?!" Naruto huusi päin mustahiuksisen kasvoja.

"Älä sano häntä paskiaiseksi!" Sasuke karjui takaisin koittaen työntää Narutoa kauemmas.

"Mitä?! Yritätkö sinä puolustella sitä hullua? Mikä ihme sinulla on?!" Naruto huusi jo vaarallisen vihaisella äänellä.

"Kyllä yritän! Naruto, hän on muuttunut, oikeasti! Kun olen jutellut hänen kanssaa-" Sasuke aloitti, mutta loput hänen sanoistaan hukkuivat Naruton huutoon.

"Ai että ihan jutellut! Sasuke, oletko sinä tullut ihan hulluksi?! No, entä nyt? Entä nyt, kun tiedät, että tämä Gaarasi melkein tappoi Sakuran?!" Naruton äänestä huokui ivaa, kun tämä lausui Gaaran nimen.

Sitä kysymystä Sasuke oli pelännyt. Niin, voisiko hän tosiaan käyttäytyä enää samalla tavalla, kun totuus oli paljastunut? Voisiko Gaara saada hänet vielä hymyilemään, vai muistaisiko hän vain hullun murhaajan? Mutta juurihan hän oli puollustellut Gaaraa. Se kertoi mustahiuksiselle vastauksen.

"Naruto", Sasuke aloitti rauhallisesti. "Sakuran tapaus ahdistaa minua vieläkin. Se oli yksi hirveimmistä illoista, minkä olen elänyt. Mutta en aio kuunnella sinua, en nyt."

Sasuke vastasi itsevarmuutta huokuen ystävänsä epävarmaan katseeseen, ennen kuin blondi irrotti otteensa hänestä ja perääntyi melkein käytävän toiseen päähän.

"Sasuke, sinä inhotat minua", Naruto melkein kuiskasi, loi toiseen vielä yhden, epäuskoa ja vihaa huokuvan katseen, ennen kuin poistui käytävästä pikaisin askelin. Sasuke vain tuijotti paikkaa, jossa hänen paras ystävänsä hetki sitten vielä oli seisonut.

--

Mustahiuksinen ei osannut sanoa, kuinka paljon aikaa oli kulunut. Hän istui edelleen samassa käytävässä, katsellen eteensä tyhjin silmin. Sasuke tiesi, että hänen olisi pitänyt käydä katsomassa Gaaraa jo puoli tuntia sitten, mutta hän ei vain pystynyt siihen. Sasuke tuntui unohtaneen, miten hänen raajansa liikkuivat. Aivan kuin hänen päänsä ja kehonsa olisivat olleet eri ihmisen. Sasuke tunsi vain ajatuksensa, mutta niistäkään hän ei ottanut selvää. Kaikki oli sekavaa, kuin unta.

"Sasuke?" mustahiuksinen havahtui kuullessaan nimensä. Hän kohotti väsyneet kasvonsa nähdäkseen yläpuolellaan tutut kasvot, joita kehystivät valkoiset hiukset. Sasuke ei vastannut.

"Mikäs nyt on?" toinen uteli. Mustahiuksinen katsahti ystäväänsä murhanhimoisesti saaden tämän kavahtamaan hiukan.

"Okei, angstaa sitten yksinäsi. Mutta johtaja kävi taukohuoneella. Järjestää sinulle potkut ellet ole tarkistamassa sen Gaaran selliä viiden sekunnin sisällä", Suigetsu kailotti hiljaisessa käytävässä astellessaan portaita kohti.

Vaikka Sasuken ei olisi tehnyt mieli nousta, hän pakotti raajansa liikkumaan. Potkut nyt tuskin Sasuken mielialaa kohottaisivat. Ja ehkä Gaaran näkeminen auttaisi. Ehkä, ja jos ei, niin olihan hänellä aina pyssy mukana. Vartijan työssä oli ainakin yksi hyvä puoli; ei tarvinnut kuin kävellä vessaan ja pamauttaa aivonsa pihalle.

--

Suigetsu asteli portaat alat miettien mustahiuksista ystäväänsä. Ainahan Sasuke oli ollut sellainen, emo. Nyt tuntui kuitenkin tapahtuneen jotain erityisen ikävää, sillä ei Sasuke turhaan jakanut murhanhimoisia katseita ympärilleen.

Hiljaa vihellellen Suigetsu asteli pitkin hämärästi valaistua käytävää, eikä melkein tajunnut väistää vastaantulevaa blondia. Valkohiuksinen tervehti Narutoa, joka ei kuitenkaan tuntunut edes huomaavan häntä. "Mikä ihme kaikilla on tänään?" Suigetsu tuumaili jatkaessaan matkaansa.

Valkohiuksinen vartija saapui viimeinkin määränpäähänsä. Hän kaivoi oikean avaimen taskustaan ja avasi raskaan metallioven. Suigetsu varmisti oven olevan lukossa, ennen kuin kääntyi sellin sängyllä istuvan vangin puoleen.

"Ruoka-aika", Suigetsu sanoi ja laski tarjottimen vangin yöpöydälle.

Mustahiuksinen mies katsahti ruokaa inhoten. Sitten hän kohotti tummat silmänsä valkeahiuksisen puoleen ja kysyi hiljaisella, väsyneellä äänellä:

"Mitä Sasukelle kuuluu?"

"Hah, et olekaan kysynyt tuota aikoihin, Itachi. No jaa, sitä samaa. Samalla kaikki-tässä-elämässä-on-paskaa-tyylillä se paahtaa edelleenkin", Suigetsu vastasi naurahtaen.

Valkohiuksiselle tämä oli jo tuttua. Sen jälkeen, kun hän oli saanut tehtäväkseen tuoda Itachille ruoan, Uchiha oli alkanut silloin tällöin kyselemään pikkuveljensä vointia. Itachi katsahti Suigetsua hieman huvittuneena. Ilme kuitenkin muuttui taas pian masentuneeksi.

"Saisinpa puhua hänen kanssaan... Olisi niin paljon selitettävää", mustahiuksinen huokaisi.

"Noh, ehkä sitten joskus. Kannattaa ihan oikeasti syödä tuo ruoka, kuolet kohta", Suigetsu sanoi osoittaen epämääräistä ruokaa tarjottimella.

"Vitsailet kai. Tuota nyt söisi kulkukoirakaan", Itachi vastasi naurahtaen.

"Hmph, ollaanpas sitä nyt niin vaateliasta", Suigetsu hymähti ojentaen tupakan askistaan mustahiuksiselle.




A/N: Nyt se on kirjotettu! Huh! =w=" Voin luvata, että seuraavasta osasta ei tule näin angsti-emo-ihme-osa. >8D Älkääkä nyt käsittäkö että mulla on jotain emoja vastaan! >:DDDD Emot valtaa tän maailman!!
(joo totaahh...)
Ohoh, tässähän poltellaan tupakkaa. >8'D En itse polta enkä suosittele sitä kellekkään! Noniin, se valistuksesta~
Kommentoikaa ihmees! >:D Seuraava osa tulee varmaan lauantaina, kun sunnuntaina on esitys. :) (näytelmä, menee siellä varmaan koko päivä)
Omnomonom kun suklaavanukas on hyvää~<3 *lähtee tanssimaan suklaavanukkaansa kanssa sateenkaarien keskellä*

Kommentit (Lataa vanhempia)
ahmatassu - 2011-02-21 20:08:58
Just olin miettimäs et millonkohan uus osa olis tulos ja satuin huomaan et täällähän se oli jo. xD Hyvä osa mielestäni. ^u^

Yhden virheen huomasin kyllä: "Suigetsu asteli portaat alat miettien..." Alat=alas, oletan. Olin huomaavinani muitakin, mut yhden totesin lukuvirheekseni, enkä muita jaksanut enää etsiä. ^^"

"Okei, angstaa sitten yksinäsi." <-- mahtirepla! xD Sun näis tää Suige on onnistunu hyvin! Minä tykkään xD Naruto parka... tuli semmonen olo et menempäs tästä potkasemaan Gaaraa säären, mut taidan jättää väliin ku sä tulisit sitten vuorostas mun perään hullunkiilto silmissäs... ^^"

...no se on viitonen siittä huolimatta~<3
+----------------------------------(>3<)-------------------------------+

Why - 2011-02-24 14:54:28
Joo no mitäs tähän, kun kaikki on jo kaiken kertonut. Oli hyvä osa! Jatkoa ja pian.

Haha, oli pelottava tuo takauma-muistelu homma, mutta ei siinä mitään, pelottavuus on ihanaa <3 (olenko ainut joka rakastaa kauhuleffoja, joiden jälkeen vapisee ja oksentaa sisäelimet pihalle? sitä minäkin)

Mutta siis viisi pistettä ja keksejä, ole hyvä vaan.

Fuyu - 2011-04-19 20:00:26
Vartijan työssä oli ainakin yksi hyvä puoli; ei tarvinnut kuin kävellä vessaan ja pamauttaa aivonsa pihalle. <- virallisesti rakastuin tuohon lauseeseen <3 :D
vähän alkaa jo mietityttämään noiden Uchiha veljesten suhde o.O wut the phuk has happened?! ehkä se selviää :D
nojoo vaikka hahmot alkaa vähän muuttumaan osin teennäisiksi (enemmän nyt viittaan sasukeen jostain kumman syystä) niin tää toimii siitä huolimatta :)

4 points ja jatkoa ->

Envyy - 2011-05-11 13:11:31
Jeij, tykkäsin kun tässä oli itachia, vaikkei nyt kovin paljoa, muuta silti. Hiukan mietityttää mitä sillä on Sasukelle sanottavaa (vaikka pieniä aavistuksia on herännyt)

Yllättävän nopeasti kyllä Sasuke kiintyi Gaaraan. Toki ymmärrän, että hän tuntee myötätuntoa yms. Mutta hän tuntuu olevan kiintynyt vähän enemmänkin. Nooh, annettakoon se nyt anteeksi.

Naruto on mielestäni IC, siitä iso plussa!! Tai ainakin tuo NAruton raivoamis tapa, tuntuu hahmolle luonnolliselta. :D Tosin, oikeasti hän olisi varmaan mennyt jo hakkaamaan Gaaran XD Onneksi ei ;)

Musta huppu Gaaran päässä... En tiedä näyttäisikö se hassulta vai ihan saamarin pelottavalta  :D Maltan tuskin odottaa, että Gaaran menneisyydestä kerrotaan!

apua, oon lukenut tänään liikaa pääsykoekirjoja ja ficci vielä päälle, alkaa kohta vilisemään silmissä ;D

*pohtii pää punaisena* no, no, no, saat nyt sen 5p :D

Hidefini - 2011-07-27 21:08:38
Äiti ei anna johtoa mun läppäriin (daa, rikoin oman, ha) ja nyt pitää oottaa et se lopettaa pelaamisen ja pääsen ite kunnolla koneelle. Pöllin sitte faijan  miniläppärin odotelles ja pakko käyttää nyt tätä ylimäärästä aikaa johonkin (ei voi kirjottaa, eikä koodata, eikä pelata, eikä oikein mitää täl, ku täää on niin pieni). Joten mikäs sen parempaa ku lukea viimein tätäkin (ainakin) osan verran eteenpäin. Ha. No kuitenkin.

Eli.. Öööö.. Okei. Revitään nyt pari sanaa jostain. Humm.. Jos sä kirjottaisit tätä vielä, tää siis olis kesken, sanoisin, että hidasta. Sä voit ihan rauhassa oman mieles mukaan julkasta osan vähän myöhemmin ja myöhässä, jos vaan vähänkin tuntuu. Kirjottaminen ei oo tapahtuma, joka tapahtuu kelloa tsiigaillen, se vaatii aikaa ja jos osa vaatii enemmän aikaa niin sitten otetaan sille osalle enemmän aikaa. okei, mutta koska sä et enää kirjota tätä, niin en selitä tota eteenpäin, tulevaisuudessa sitten.

ja tässä kohtaa mun hermo meni tähä näppiksee, enkä jaksa enää tehä isoja kirjaimia. liian pienet näppäimet. äää. ja sitten ficistä. tää etenee hieman vauhdikkaasti edelleen, ehkä tapahtumista voisi tehdä hieman pidempiä, kuvailuahan tässä on hyvin ja tarpeeksi ja pisteet siitä erityisesti. kuvailun hienosäädöstä niin omia vertauksia vain lisää ja erikoisia, ehkä ronskimpia, rajumpia sanoja vaan rohkeesti saa käyttää, se elävöittää tekstiä huomattavasti.

ja ja ja. tykkäsin tosta lopun suigetsu ja itachi kohtauksesta. jotenkin ne tuli niin tietyllä tavalla erilaisesta maailmasta tähän ja toi hieman piristystä sasuke, naruto, sakura, gaara yms. angstiin, että hihihihih, vaikka tietty ne ei mitää hirvee ilosempii hahmoi ollu, mut hope you got the point. lisää vaa saa mun puolesta olla suigetsuu ja itachiii. hiihihihii.

sit tykkäsin myös tosta flash backista, niitä käytetään niin harvoin, ainakaa mitä mä luen, sellattii ihan kunnollosia takaumia, aina vaa kerrotaan parilla sanalla tai lauseella menneistä, kun voisi samantien kuvailla koko tapahtuman ihan kunnolla siihen, samalla saa pituutta helposti lisää ja sitä aloittelijat tarttis... ja mä eksyn taas aiheesta piste com. mutta tykkäsin siitä.

ööö.. oliskoha viel muuta. öö.. noi repliikit ehkä. ne tuntuu hieman tönköiltä, mutten osaa sanoo mitä niille pitäis tehä. se vaa vaatii harjotteluu ja sellase oman jutun löytämistä. ei kai siihen muuta voi sanoo.

mutta mutta mutta. taidan mennä lukemaan seuraavaa osaa, ellei äiti  nyt luovuta (mun puolest sais luovuttaa, en oo ollu koneel viikkoon, vierotusoireit). hi. tää on hyvä, älä ajattele nyt mitään muuta, vaikka mun selityksissä yleensä paistaa sellane hiema negatiivinen ja tyhmä sävy, yritän koko ajan päästä siit eroo. mut älä ajattele etten tykkäis. hi. joo. tykkään tästä ja tää on hyvä ja kiitos. taidan siirtyy tsiigailee seuraavaa osaa. hi.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste