Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Crash osa 6 - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2947 sanaa, 18034 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-04-11 20:49:11
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Crash - tunteet
Author: Horaaneko
Characters: Sasuke, Gaara, Naruto
Rating: S-K13
Genre: romance, ööh...? owo
Pairings: SasuGaa
Warnings: Väkivaltaa :<
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko (mää :D)

Summary: "Mutta sinä et silti tiedä minusta mitään. Älä yritä väittää että tietäisit", Gaara sanoi kylmästi ja käänsi katseensa taas Sasukeen.

"Sitten minä haluan oppia tietämään", Sasuke kuiskasi.


<(0w0)>
/______\ Horaaneko kiittää, kumartaa, ja tykkää kaikista jotka lukee, kommentoi, pisteyttää tai muuten vaan huomioi mun raapusteluja <3

Arvostelu
10
Katsottu 1260 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Tää tuli nyt myöhässä kun eilen oli niin paska olo ettei voinu kirjottaa. :< Tänkin kirjotan kuumehoureissa, joten typoja on ainakin 99% varmuudella. =w="
Joo ja nyt te jotka pelkäsitte sarjan shounen-ai-puolta... Häh hää. >8D (very evil laugh)
Tää osa on pelkkää vuoropuhelua. Melekein. X< Sori. x'D
Joo mut hei lukekaa! Mää pyydän ja annan tikkareita niille jotka lukee <3 :D (hirvee painostaja olen owo")
Ja Shika_96: Mie en vielä saanut sitä yhtä tungettua tähän, sit seuraavaan osaan! >8D You know! xDDD


Naruto pysähtyi keskelle hämärää ja kolkkoa käytävää. Hänen määränpäänsä ei ollut kaukana, hän kykeni erottamaan sen pimeydestä huolimatta. Se ei ollut kaukana, ja siksi blondi ei pystynyt enää jatkamaan.

Naruto oli todella kuvitellut, että hän pystyisi selvittämään kaiken puhumalla. Hänen olisi tarvinnut vain mennä parhaan ystävänsä ja tyttöystävänsä melkein tappaneen vangin eteen ja selvittää asiat kasvotusten. Mutta ei se ollut niin yksinkertaista. Naruto tiesi, että vaikka hän olisi saanut puhuttua heidän kanssaan, ei se olisi häivyttänyt sitä vihaa, jota hän Gaaraa kohtaan tunsi. Hän olisi vain valehdellut kaikille, myös itselleen.
Sasuke selvisi aina kaikesta vähemmällä. Hän osasi suhtautua asioihin rauhallisesti, osasi unohtaa ikävät tapahtumat ja jatkaa elämää. Naruto ei pystynyt samaan. Hän ei kyennyt paikkaamaan menneisyyden arpia kuten ystävänsä.

"Olen..." Naruto kuiskasi ja naurahti kylmästi. Hän horjahti viileää seinää vasten ja valahti lattialle.

"Heikko." sana kaikui hiljaisessa käytävässä, kunnes muuttui osaksi äänetöntä pimeyttä.

--

"Mikä ongelma tässä nyt on?" Sasuke kysyi ja huokaisi ties kuinka monennen kerran.

"En pidä noista", Gaara ärähti katsoen käsirautoja inhoten.

He seisoivat punahiuksisen vankisellissä muutaman metrin päässä toisistaan. Sasuke piteli käsirautoja käsissään turhatuneena. Gaaralla oli näköjään jotain niitä vastaan.

"Et pääse ulos, jos et laita näitä", Sasuke sanoi.

"Sitten en mene."

"Miten annoit laittaa nämä silloin kun sinut pidätettiin?"

"Ne hakkasivat minut tajuttomaksi kun saivat kiinni. Herätessäni minut oli lukittu noihin", Gaara mulkaisi mustahiuksista vihaisena ja perääntyi askeleen kohti seinää.

Sasuke vaihtoi painoaan jalalta toiselle ja huokaisi jälleen kerran, kun ymmärsi, ettei Gaara ollut suostuteltavissa. Ulkoiluaika kestäisi enää puolisen tuntia, ja Sasuke tiesi, että hänen tulisi kiirehtiä, jos hän halusi saada Gaaran ulos.

Lopulta mustahiuksinen keksi keinon, jonka toimivuudesta ei ollut varma, mutta jota kuitenkin kannatti yrittää.
Sasuke avasi käsiraudat, jolloin Gaara kavahti kauemmas. Tämä sai kuitenkin yllättyä, kun Sasuke asetti kylmän metallin vasemman ranteensa ympärille ja naksautti lukon kiinni. Sitten mustahiuksinen ojensi käsirautoihin lukitun kätensä kohti Gaaraa ja totesi hymyillen:

"Ei se tämän vaikeampaa ole."

Gaara katsoi toista hämmentyneenä. Sitten hän laski katseensa ojennettuun käteen. Tuli hiljaista. Sasuke arveli, että oli onnistunut, sillä Gaara selvästi mietti, mitä tekisi. Mustahiuksinen odotti kärsivällisesti, että toinen tekisi siirtonsa.

Lopulta Gaara otti varovaisen askeleen Sasukea kohti. Pian punatukkainen oli niin lähellä, että saattoi ottaa käsirautojen toisen pään käsiinsä. Hän kohotti epäröivän katseensa Sasukeen, joka nyökkäsi rohkaisevasti. Gaara asetti käsiraudan käteensä ja varmisti, että se oli lukossa.

"Noh, tuntuuko se nyt niin pahalta?" Sasuke kysyi ja naurahti, kun Gaara käänsi katseensa poispäin hänestä.

He poistuivat sellistä ja lähtivät kulkemaan pitkin pimeää käytävää. Auringon säteet eivät yltäneet vankilan ikkunattomiin käytäviin, eivätkä himmeät kattolamput valaisseet heidän tietään juuri ollenkaan, joten Sasuke huomasi seinää vasten nojaavan hahmon vasta, kun he olivat vain vajaan kahden metrin päässä tästä.

Sasuke tunsi keltahiuksisen vartijan liiankin hyvin. Naruto.

Blondi kohotti katseensa käytävään saapuneeseen kaksikkoon. Ensin hänen silmänsä kohtasivat Sasuken järkyttyneen ilmeen. Sitten katse laskeutui käsirautoihin, jotka oli kiinnitetty kahden ihmisen ranteisiin. Toinen näistä ihmisistä oli punahiuksinen, lyhyt nuori vanki. Kesti hetken, ennen kuin Naruto tajusi, kuka tämä nuori oli. Ei kestänyt hetkeäkään, kun blondin katse muuttui hämmennyksestä vihaksi. Puhtaaksi, palavaksi vihaksi.

Sasuke tuijotti Narutoa kykenemättömänä puhumaan tai liikkumaan. Hän tiesi, että Gaara katsoi häntä kysyvästi, muttei voinut kääntää katsettaan toiseen. Sasuke tiesi, että pieninkin liike, pieninkin ääni voisi aloittaa myrskyn, joka Naruton sinisissä silmissä odotti pääsyään ulos.

Naruto otti askeleen. Toisen. Kolmannella askeleella Sasuke värähti, mutta pysyi paikallaan. Hiljaisuutta rikkoi taas askel. Neljäs. Viides. Sasuke puri hammastaan. Kuudes. Seitsemäs.

"Sasuke?"

Se riitti. Pieni, viaton ääni punahiuksisen huulilta.

"Sinä... Sinä murhaaja!!" Naruto huusi ja syöksyi nyrkki ojossa punahiuksista kohti.

Silloin Sasuke ei voinut itselleen enää mitään. Hän syöksyi Naruton ja Gaaran väliin, ja kohotti vapaan kätensä torjuvasti Naruton eteen. Blondi pysähtyi kuin seinään.

"Askelkin vielä ja tapan sinut", Sasuke sihahti hampaidensa välistä katsoen Narutoa kylmillä, yönmustilla silmillään, jotka huokuivat raivoa ja vihaa. Aiempi järkytys oli tiessään, ja nyt sen saattoi nähdä Naruton laajenneissa silmissä.

"Sasuke?" Naruto kysyi järkyttyneenä. Hän naurahti epäuskoisena. "Tarkoititko todella äsken sitä, mitä sanoit?" hän jatkoi rikkomatta heidän välistä katsekontaktiaan.

"Tarkoitin", Sasuke sanoi kylmänviileästi.

"Eli tappaisit minut mieluummin kuin tuon?" Naruto melkein kuiskasi.

"On 'tuolla' nimikin", Sasuke ärähti sivuuttaen toisen esittämän kysymyksen. Hän tunsi Gaaran vapisevan kehon selkäänsä vasten, kuuli tämän värisevän hengityksen ja pystyi melkein näkemään Gaaran kalpeat, hämmästyneet kasvot. Hän ei tiennyt, mistä niin voimakas tunne tuli. Se oli jotain aivan uutta Sasukelle, samalla pelottavaa mutta hyvää. Välillä se poltti hänen sisintään, välillä sai hänet värähtämään, vaikkei hän edes tuntenut kylmää. Ja nämä omituiset reaktiot tapahtuivat vain Gaaran lähellä, mikä sai Sasuken entistä hämmentyneemmäksi.

Mutta Sasuke piti tästä uudesta tunteesta, ja jostain syystä hän tiesi, että Naruton satuttaminen tulisi olemaan hänelle paljon helpompaa kuin Gaaran.

"Sasuke helvetti! Mikä sinua oikein vaivaa?!" Naruto huudahti läppäisten toisen käden pois tieltään.
"Tuoko murhaaja, tuo saastainen paskiainen, sekö pääsi on saanut noin sekaisin, häh?!" Naruto ärähti ja tarttui kiinni Sasuken kauluksesta.

"Älä", Sasuke sanoi vaarallisella äänellä. "Älä puhu Gaarasta tuohon sävyyn." hän tarttui kiinni blondin käteen ja riuhtaisi sen irti itsestään.

"Mihin sävyyn minun sitten pitäisi puhua tyypistä, joka on melkein tappanut tyttöystäväni!?"

Silloin Sasuke tunsi, kuinka Gaara hänen takanaan jähmettyi.

"Hän..." punahiuksinen kuiskasi hiljaa.

"Gaara." Sasuke kääntyi punahiuksiseen päin. Tämän silmistä huokui jotain uutta, mitä Sasuken oli vaikea tulkita. Pelkoa? Ehkä sittenkin surua?

"Noniin, nyt sitä esitetäänkin sitten niin viatonta!" Naruto naurahti, ja otti askeleen sivulle. Niin otti Sasukekin.

"Yritätkö estää minua, Uchiha?"

"Yritätkö tapattaa itsesi, Uzumaki?" Sasuke ärähti.

"Anna minun maksaa hänelle se kaikki tuska, mitä hän on meille aiheuttanut", Naruto sanoi äänellä, joka oli täysin uusi Sasukelle.

"Naruto..."Sasuke tiesi, että blondin äänensävystä ei seuraisi mitään hyvää.

Hetkeksi tuli hiljaista. Käytävän pimeydessä kuului vain vaimeita huudahduksia ja kolahduksia, jotka kantautuivat vankilan eri kolkista. Heidän takanaan loisteputkilamppu sammui, mutta kukaan ei kiinnittänyt siihen mitään huomiota. Naruto ja Sasuke tuijottivat toisiaan. Gaara katsoi eteensä näkemättä kunnolla mitään. Aika tuntui pysähtyneen. Vankilan äänet kaikkosivat jonnekkin taka-alalle, ja ilma tuntui seisahtuvan paikalleen.

Kun Naruto otti askeleen, aika alkoi taas kulkea.

Monta asiaa tapahtui samaan aikaan. Naruto syöksyi kohti punahiuksista vankia samalla, kun Sasuke hyökkäsi Naruton kimppuun. Sasuke kohotti nyrkkinsä ja löi sen suoraan eteenpäin, mutta blondi sai väistettyä iskun viime hetkellä. Naruto syöksyi kumarassa kohti Gaaraa joka seisoi yhä järkyttyneenä paikallaan, edes yrittämättä puolustaa itseään. Juuri kun blondi oli iskemässä nyrkkinsä punahiuksisen mahaan, Sasuke työnsi jalkansa Naruton jalkojen eteen. Gaara horjahti Sasukea vasten, sillä he olivat edelleen kiinni toisissaan. Blondi kaatui kovalle lattialle iskien päänsä, josta pian alkoi vuotaa tummanpunaista verta lattialle.

Silloin Gaara jähmettyi. Veri sai sen kiinnostumaan ensi kertaa tapahtumista. Raju päänsärky iski punahiuksisen ohimoiden väliin, ja hän kaatui huutaen lattialle, vieden Sasuken mukanaan. Naruto oli saanut kammettua itsensä ylös ja valmistautui nyt uuteen iskuun. Hän lähti syöksymään Gaaraa ja Sasukea kohti. Mustahiuksinen kuitenkin torjui iskun käsivarrellaan, ja kirosi kivun viiltäessä kehoaan, mutta hammastaan purren veti Gaaran takaisin ylös. Tämä huohotti raskaasti ja puristi edelleen päätään vapaalla kädellään. Koska Sasuken täytyi pitää Gaarasta kiinni toisella kädellään, hänellä ei ollut enää yhtään vapaata kättä torjumaan Naruton iskua. Blondi juoksi heitä kohti huutaen, kohotti nyrkkinsä ilmaan ja iski mustahiuksista voimiensa takaa kasvoihin.

Sasuken pää kääntyi sivulle ja hän yski verta, saaden veripisaroita lentämään Gaaran kasvoille. Punahiuksisen pupillit laajenivat, kun hänen sisällään huutava hirviö haistoi tuoreen veren. Gaara puri hampaansa yhteen ja sulki silmänsä yrittäen karkottaa veren hajun päästään.

Naruto valmistautui uuteen iskuun. Sasuke katsoi blondia vihan ja tuskan vääristämillä kasvoillaan, muttei irrottanut otettaan tärisevästä Gaarasta torjuakseen Naruton hyökkäystä. Blondi kohotti jälleen nyrkkinsä, ja oli juuri lyömässä sen Sasuken mahaan, kun käytävän päästä kantautui huuto.

"Mitä helvettiä täällä tapahtuu?!" Sasuke tunsi äänen. Se kuului Shikamaru Naralle, yhdelle vankilan vartijoista.

"Tulit vähän väärään aikaan, Shikamaru", Naruto sanoi kylmästi ja sylkäisi maahan. Hänen kasvojaan pitkin valui verta, joka tahrasi myös kullankeltaisia hiuksia.

Sasuke kuitenkin tiesi, ettei Naruto jatkaisi enää. Shikamaru oli hyvissä väleissä johtajaan, joten hänen kanssaan ei kannattanut alkaa riitelemään. Blondi astui askeleen kauemmas Sasukesta ja Gaarasta.

"No, Naruto? Mitä tämä tarkoittaa, että hakkaat toisia vartijoita?" Shikamaru kysyi astellen lähemmäs kolmikkoa.

"Tuon toisen paskiaisen minä aioin tappaa", Naruto ärähti mulkaisten Gaaraa murhaavasti.

"Ei vartijoiden ole yleensä tapana vankeja tappaa, Uzumaki", kuului toinen ääni käytävän päästä. Tällä kertaa tulija oli Shino Aburame, myöskin yksi C-rakennuksen vartijoista.

"Me selvitetään tämä juttu nyt", Shikamaru sanoi kierrättäen katsettaan kolmikossa.

"Selvittäkää tuon kanssa, me emme tänne jää", Sasuke ärähti ja lähti kulkemaan kohti käytävän päätä tukien yhtä vapisevaa Gaaraa toisella kädellään.

"Aina te olette yhtä rasittavia", Shikamaru huokaisi hieroen niskaansa.

Sasuke jätti kolmikon käytävään ja suuntasi itse kohti Gaaran selliä. Ulkoiluaika oli mennyt jo, mutta enää se ei jaksanut Uchihaa huolettaa. Enemmän häntä huolestutti Naruton käyttäytyminen ja Gaara, joka ei selvästikään ollut kunnossa.

--

Sasuke istutti punahiuksisen sängylle ja irrotti käsiraudat heidän ranteistaan. Itse hän istui sängyn toiseen laitaan. Tuli hiljaista. Sasuke ei tiennyt, mitä olisi voinut, tai edes uskaltanut sanoa.

"Miksi..." Gaara kuiskasi niin hiljaa, että Sasuke kuuli sen vain juuri ja juuri.

"Miksi kaikki katsovat minua aina niin...?" punahiuksinen sanoi kylmästi. Hetken kuluttua hän jatkoi ääntään korottaen:

"Miksi helvetissä se olen aina minä!? Vuodesta toiseen, aina ne vain tahtovat pahaa!" Gaara painoi tuskaisen katseensa alas. Sasuke oli jähmettynyt paikoilleen. Hän ei ollut kuullut koskaan ennen Gaaran ilmaisevan tunteitaan, eikä hän tiennyt yhtään, mitä olisi voinut tehdä.

"Vain koska jokin, jokin haluaa sitä! Tappaa, tuhota, repiä, raastaa..." Gaaran ääni hiipui hetkeksi.

"En se ole minä. En minä halua tappaa", hän kohotti katseensa Sasukeen, joka säpsähti hieman, kun kohtasi silmät, joista huokui puhdasta surua.

"Sinäkin... Sinäkin haluat oikeasti vain pahaa", Gaara jatkoi nyt uhkaavammalla äänellä.

"Haluat että kuolen. Kaikkihan sitä haluavat!" hän ärähti ja nousi seisomaan. Sasuke teki samoin, ja otti askeleen kohti punahiuksista.

"En halua, Gaara", hän sanoi vakavana. Yhtäkkiä Sasuke tunsi paiskautuvansa lattiaan. Viiltävä kipu lävisti hänen mahaansa, ja mustahiuksinen tajusi, että toinen oli lyönyt häntä ja kaatanut hänet lattialle. Sasuke makasi lattialla tuskan vääristämin kasvoin ja mahaansa pidellen. Gaara seisoi hänen edessään tuskainen ilme kasvoillaan.

"Katso nyt, minä voin vain satuttaa. Nyt sinäkin voit inhota minua!" hän huudahti ja potkaisi Sasukea saaden tämän puremaan hammastaan, jottei huutaisi kivusta.

Kun Gaara oli aikeissa lyödä häntä kolmannen kerran, Sasuke nousi salamannopeasti pystyyn välittämättä vatsaansa viiltävästä kivusta. Gaara iski häntä uudelleen mahaan, mutta Sasuke sai kaadettua toisen selälleen sängylle. Mustahiuksinen oli onnellinen, että sänky oli osunut kohdalle, sillä lattialle paiskautuminen olisi ollut paljon kivuliaampaa. Gaara makasi sängyllä vihan vääristämät kasvot suunnattuina Sasukeen, joka oli melkein kaatunut punahiuksisen päälle. Hän oli kuitenkin saanut estettyä sen käsillään, ja oli nyt Gaaran yllä, kädet toisen pään kummallakin puolella.

"Nouse pois päältäni", Gaara ärähti ja oli aikeissa lyödä Sasukea jälleen, kun tämä nappasi punahiuksisen ranteen otteeseensa. Gaara kohotti toisen vapaan kätensä iskuun, mutta Sasuke lukitsi tämänkin käden napakkaan otteeseen.

"Gaara", Sasuke aloitti. "Älä yritä väittää, että olisin samanlainen kuin muut", hän jatkoi vihaisena.

"Miksi et olisi?" punahiuksinen kysyi turkoosit silmät kylmyyttä hohkaen.

"Milloin olen katsonut sinua kuten muut? Häh?" Sasuke tivasi puristaen Gaaran kapeita ranteita kovempaa.Gaara oli aikeissa sanoa jotain, mutta sulkikin suunsa. Hän rikkoi heidän välisen katsekontaktinsa suunnaten katseensa vankisellin betoniseen seinään.

"Mutta sinä et silti tiedä minusta mitään. Älä yritä väittää että tietäisit", Gaara sanoi kylmästi ja käänsi katseensa taas Sasukeen.

"Sitten minä haluan oppia tietämään", Sasuke kuiskasi. Ennen kuin Gaara ehti sanoa mitään, mustahiuksinen oli painanut huulensa toisen auki jääneelle suulle.



A/N: Tää jäi hirmu lyhyeksi, kun piti vähän niin kuin pakosti lopettaa tuohon kohtaan, ettei luku olisi paisunut ihan valtavaksi. 8D
Sasuke on pervo seme. Tai sitten kaiken takana onkin pervo kirjoittaja. xDD Tappelun kautta kuherteluun on mun elämäni motto!!! (jonka keksin about viis sekuntia sitten)
Authorin rändömit yaoi-hetket luvun kanssa:
Meinasi aluksi kirjoittaa:
"...Eikä käytävässä kuulunut muuta kuin kolmen nuoren kiivaat hengitykset..."
Horaa: "Eeh, ehkei ihan näin kuitenkaan. xDD" *kaikenlaisia pervoja mielikuvia*
Toinen:
"Sasuke nousi salamannopeasti pystyyn..." meikä kirjotti: -> Sasukella nousi salamannopeasti pystyyn
Mitähän mäkin oikein ajattelen kirjottaessani? owo"
Joo mut hei anteeks kun tuli tällanen rändöm kuumehoureosa lupaan tehä seuraavasta paremman! <(>w<)>/
Ps: Tuosta Gaaran ns. "hirviöstä" selitetään myöhemmin vielä enemmän. Mitään ninjailuja tai paranormaalia siihen ei liity, sen voin luvata. 8D



Kommentit (Lataa vanhempia)
Anzu-Chan - 2011-04-11 21:15:26
HOOhohohohohoo!! 8D Jes! Tätä on odotettu!

Olipas jännä osa. Tunteita laidasta laitaan.. Tuo alku oli jotenki tosi suloinen, Sasuke laitto ensin tuon käsiraudan omaan käteensä. (heh, aluksi kun he puhuivat käsiraudoista, piti ihan tarkistaa että hetkinen, mikä tässä nyt oli olevinaan se ikäraja >w<)

Naruto-raasu. :(( Miks mää löydän aina joka tarinasta vähintään yhden raasun?? Mut kuitenki, tosi hyvin kirjoitettu tuo tappelu. Sasuke on tommonen heikkojen ja sorrettujen puolustaja, hohoo. :D

Osasin jotenkin arvata, mihin tämä loppuu. ;) Keep on going! *istuu ovesi ulkopuolelle odottamaan jatkoa*

Yumisha - 2011-04-12 08:21:13
Missä mulle tikkari? OwO
Kuten Anzu sanoi Naruto on kyl raasu, mut voi Gaara-parkaakin. :SS Sil on kaikkee muutaku helppoo :// Miks kaikki kiusaa ja lopettaa ficit näin et sit koko viikon joutuu venaa TuT

Typoja en tainnu yhtään bongata? Joten nytkyl huijasit tuossa sun 99% varmuudessa ;)

Mutta kuten edellisissäkin osissa, hienoa työtä, ihanasti kuvailtu ja tunteet välittyy. Täydet tulloo :3

ahmatassu - 2011-04-12 18:32:58
Grääähh!!! D8 Mokoma! Kehtasitkin jättää tollatteeseen kohtaan!!! >8( Mut ei siinä mitään. ^^ hyvä osa noin muuten kyl. xD Enkä virheitä minäkään löytäny, tosin ihan silmät ristissä luinkin. =_______=' Mut joo eteenpäin asioita! (^w^)----b Hyuvä homma! ~ja kuin ihmeeen kaupalla sänky osui juuri heidän alleen~ B----D Määkin näitä onnellisia sattumia~<3
Mut joo lähdenkin tästä turisemasta turhia~ 5 pojoo ja purkillinen keksejä.
+------------------------------(>w<)---------------------------------+

Shinji - 2011-04-13 16:31:34
Pervo Sasse tosiaan. Putosin vähän tässä käryllä. Lähivä vaan, kun väsytti.

Fuyu - 2011-04-19 20:20:23
alkupuolella: Gaara meidän pikkuprinssi ei kestä käsirautoja :'D *dirtymind*
loppupuolella: ...no oho :o nyt ne pussaa...mitä seuraavassa osassa tapahtuu?!

ensimmäistä kertaa annan 5 pistettä! nauti niistä >:D

Envyy - 2011-05-11 13:44:29
Ää Naruto ei saa :< Tosin enpä ihmettele hänen käytöstään, kyllä itseänikin vituttaisi. Eikä sitä aina osaa ajatella asioita toiselta kantilta.

Wut? Tuo suudelma tuli aika puun takaa. Tai siis okei, ihan selkeäähän se oli, että niin käy kun Sasuke oli Gaaran päällä jne. Mutta et hirveästi ole kertonut Sasuken ajatuksista Gaaraa kohtaan "sillä tavalla". Tai siis minusta aika toverilliselta on vaikuttanut loppupeleissä :D Tai no... en olisi ihan vielä olettanut, että tässä vaiheessa jo suudellaan.
Mutta innolla luen seuraavan luvun, että näkee Gaaran reaktion. :)

Ihan sekavaa tekstiä taas multa. Taidan lukea loput osat huomenna, ku en osaa enää kommentoidakaan.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste