Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kyyneleet - Sasha-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 802 sanaa, 5018 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2006-02-23 20:36:59
Kansio: Muu - K13-K15

SasuHinaa! No ei vaitiskaan. Tässä on...xD Emmä tiiä! Lukekaa ja kertokaa mullekin jos tiedätte! ^__^

Arvostelu
2
Katsottu 1296 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Hinata suuteli Sasukea. Sasuke näytti yllättyneeltä ja vätäytyi pois suudelmasta. Hinata pyyhkäisi huuliaan paidan hihalla, ja hymyili sitten pojalle. Ei viattomasta, siinä oli jotain muuta, jota Sasuke ei osannut selittää. Hinata tuli taas Sasukeen kiinni. Sasuke tönäisi Hinatan pois, sillä he olivat Konohan keskustassa ja Hinata oli Naruton tyttöystävä! Silläkin hetkellä ihmeissään katseli monta silmäparia. Hinata horjahti ja kaatui selälleen maahan.
    Sasuke kumartui Hinatan viereen auttaakseen tytön ylös, ja anteeksi pyytääkseen, mutta sitten joku vetäisi hänet selälleen maahan. Sasuke oli sekaisin tapahtumista, eikä siksi osannut odottaa tulevaa nyrkkiä. Sitten hän kivusta huolimatta näki Naruton vihaisen naaman. Sitten kaikki sumeni.
    "Naruto! Mitä sinä teet?!", Hinata huusi Narutolle. "Mitä MINÄ teen?! Hänhän tönäisi sinua!", Naruto huusi takaisin Hinatalle Sasuken pyörtynyttä hahmoa osoittaen.Jotkut vielä katsoivat Hinataa ja Narutoa, mutta useimmat olivat kerääntyneet Sasuken ympärille. Sitten Hinata nousi maasta ja lähti. Sasuken naama oli veressä, sillä Naruto oli voimakas vihaisena.
    Naruto lähti kävelemään kotiinsa päin hiukan rauhoittuneenpana. Miksi Hinata oli vihainen hänelle?

    Sasuke heräsi sairaalassa. Pikku hiljaa hän alkoi muistamaan edellisiä tapahtumia. Miksi Naruto löi häntä? Ja miksi Hinata oli yhtäkkiä suudellut häntä? Sasuke tunnusteli kasvojaan. Se sattui, mutta ei ollut Sasuken tyylistä valittaa. "Siitä jää pysyvä jälki...", Sasuke sanoi hiljaa itsekseen.

    Hinata vaelteli Konohan katuja pitkin. yhtäkkiä hän näki Naruton laahustavan hahmon ja melkeinpä vasitomaisesti käveli tämän luokse. Hän hupmasi Naruton selvästi rauhoittuneen ja huokaisi. Hän otti Narutoa tämän olkapäästä ja säpsähtäen poika kääntyi Hinataan päin. Naruto oli selvästi omissa maailmoissaan. Naruto suuntasi katseensa maahan, mutta Hinata nosti hellästi tämän leukaa, ja sanoi: "Ei se mitään..." Hinata painoi huulensa Naruton huulille.
    Sasuke oli lähtenyt jo sairaalasta ja yllätyksekseen näki Hinatan ja Naruton suutelevan. Mitä peliä Hinata oikein pelaa? Sasuke oli juuri kääntymässä pois, mutta Naruto oli jo huomannut hänet. Sasuke ei voinut olla ajattelematta sitä mahdollisuutta, että saisi uudelleen turpaansa Narutolta. Naruto lähestyi Sasukea ja Sasuken yllätykseksi sanoi: "Anteeksi, että löin sinua, koska tönäisit Hinataa..." Tönäisit Hinataa? Eikö naruto tiennyt Hinatan suudelleen häntä? Naruto ihmetteli Sasuken yllättynyttä ilmettä, mutta kääntyi sitten Hinataan päin sanoen: "Lähdetäänkö?"Naruto vielä hymyili Sasukelle, ennen kuin he suuntasivat Naruton kotiin päin.

    Hinata istui Naruton sohvalla. Talo suorastaan kiilsi puhtautta, sillä Hinata oli lähi aikoina siivonnut siellä. Naruto istahti Hinatan viereen sohvalle. Hinata punastui häpeästä, mutta Naruto ei huomannut sitä. Hinata sanoi: "Mi-Minä..." Naruto katsoi Hinataa ihmeissään. ”Sinä mitä?” Jostain syystä Naruton lihakset jännittyivät, ja hän oli hyvin hermostunut. Jotain pahaa oli selvästi tulossa. "Minä...Suuteli Sasukea!", Hinata huudahti, niinkuin lause olisi sattunut. Naruto olisi kaatunut, ellei olisi istunut sohavalla. Hän oli hetken aivan hiljaa ja Hinata hermostui. Sitten Naruto nousi ja lähti jättäen Hinatan surullisen istumaan sohavalle.
  
    Naruto käveli eteenpäin. Jos hän ei olisi vuosia sitten luvannut enää koskaan olla itkemättä, hän itkisi nyt. Miksi juuri Hinata ja Sasuke? Kaksi hänelle tärkeimmistä ihmisistä! Naruto tajusi joutuvansa puhumaan Hinatalle vielä, mutta sen hän tekisi vasta myöhemmin. Ensin hän menisi vetämään Sasukea turpaan. Hän naurahti, ja samalla ihmetteli miten pystyi nauramaan.

    Sasuken kodinovella Naruto vetäisi syvään henkeä, ja koitti rauhoittua. Melkein heti, kun Naruto oli koputtanut oveen, sen aukaisi Sasuke. Naruton surullisestä ilmeestä päätellen poika tiesi. Naruto rykäisi ja aloitti: "Sinä-" mutta Sasuke keskeytti hänet: "Olen pahoillani." Se oli ainut asia, jonka Sasuke pystyi sanomaan. Hän tajusi, että ei kannattanut alkaa syyttelemään Hinataa. Naruto nyökkäsi. Hän ei voinut sanoa jotain vastaavaa, kuin ”Ei se mitään”, sillä se oli jotain, paljonkin! Mitä Sasuke oli ajatellut? Naruto kääntyi lähteäkseen, mutta Sasuke sanoikin hänen peräänsä: "Se oli Hinata". Naruto kääntyi taas Sasukeen päin. Hinatan vika? Mitä Sasuke tarkoitti? "Mi-Mitä sinä tarkoitat?", Naruto änkytti peläten tulevaa vastausta. Sasuke loi katseensa maahan. Naruton ei tarvinnut kuunnella Sasuken sanoja, sillä hän tiesi jo mitä hän aikoi sanoa. Naruto juoksi pois niin lujaa kuin pääsi ja hänen täytyi rikkoa lupauksensa. Hän itki.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sasha-chan - 2006-02-23 20:37:59
Aah! Taas vätäisi noi numerot ja merkit tuohon! Ne siis tarkoittaa "-merkkiä!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste