Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Waiting for the End - Same
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 659 sanaa, 4280 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-05-28 19:28:26
Kansio: Muu - muu

Author: Same
Rating: S
Genre: Angst
Pairing: ItaKisa
Warnings: MAHDOLLISTA SPOILAUSTA!
Disclaimer: Hahmot, taustat, paikka ja lopun replat Kishin, teksti minun.

Joo, löysin tämmöisen tarinan jota en tänne ole jostain ihmeen syystä lisännyt. Kirjoitusajankohtaa en muista, mutta kuitenkin tämä kertoo pienestä hetkestä ennen kuin sasuke ilmestyi Uchihojen piilopaikkaan. Hieman ennen sitä kun veljekset taistelivat.

Edit: Unohdin otsikon :'D

Kommentoikaa tai syön teidät.

Arvostelu
2
Katsottu 1029 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
~

Epämiehekkäät kasvot kohosivat kohti piilopaikan karua graniittikattoa. Nuoren miehen silmät leimusivat verenpunaisina ennustaen tuhoa ja kuolemaa.

Jos hänet olisi tuntenut liian hyvin, olisi ymmärtänyt, että tuon seesteisen suojakuoren alla mies pelkäsi enemmän kuin koskaan. Nuorukaisella olisi koko elämä edessä jos kohtaloa voisi paeta, mutta ylempi taho oli tuominnut nuoren miehen ennen kuin hän edes ehti syntyä maineikkaaseen sukuun, joka kantoi nimeä Uchiha.
Yhdeksäntoista vuotta sitten syntynyt mustahiuksinen viaton lapsi oli saanut nimekseen Itachi, joka sekin oli tuhon ja pahan onnen ennusmerkki.

Kolme vuotta myöhemmin hän sai pikkuveljen, jota rakasti eniten koko universumissa ja joka kohta saapuisi tuohon piilopaikkaan saamaan kostonsa.

Itachi saisi tahtonsa läpi, niin kuin aina, hänen suunnitelmansa toteutuisivat ja hän kuolisi ennen aamunsarastusta veljensä käsivarsille. Hän oli pilannut oman elämänsä, veljensä elämän ja riistänyt sen lähes kaikilta sukulaisiltaan. Siinä oli tarpeeksi syytä kuolla nuorena ja syntisenä. Hän oli tehnyt veljestään vahvan ja täyttänyt velvollisuutensa.

Hetki sitten hän oli hyvästellyt rakkaansa, suudellut viimeistä kertaa miestä joka oli auttanut hänet yli vaikeista ajoista ja ollut aina olkapää johon itkeä.
Tämäkö oli kiitos siitä kaikesta?

Hänen haimainen, karulla tavallaan komea mielittynsä oli kiittänyt yhteisistä hetkistä ja sanonut, että he vielä tapaisivat, mahdottomaan uskova pilke silmissään. Vaikka he rakastivat toisiaan valtavasti, kumpikaan ei itkenyt tai yrittänyt pitää toisesta kiinni hieman kauemmin kun miesten tiet lopulta kuljettivat heidät eri suuntiin.
Silti sisimmässään Itachi oli itkenyt jo pitkään, ja hän uskoi että niin oli hänen parinsakin tehnyt. Ne vuodet olivat kovettaneet molemmat lähes tunteettomiksi, heidän kasvonsa olivat kivettyneet ja tappamisesta oli tullut arkinen askare.

Nuori Uchiha ei katunut Akatsukiin, pelättyyn ja voimakkaaseen rikollisjärjestöön, liittymistä. Tappaminen, erilaisten toimeksiantojen suorittaminen ja jonkun alaisena toimiminen olivat antaneet hänen elämälleen täytettä ja tarkoituksen.
Hänen työparinsa ja miesystävänsä, Kisamen, kanssa tehtäviä suorittaessa aika oli lentänyt kuin siivillä ja hän oli saanut järjestöstä monia kullanarvoisia ystäviä.

Aika oli vienyt monet niistä ystävistä, ja Itachinkin aika alkoi olla lopussa. Kello oli julma, se kuljetti aikaa liian nopeasti ja kuitenkin liian hitaasti. Uchiha tahtoi noutajan saapuvan nopeasti, mutta hän halusi nauttia viimeisistä hetkistään, kuitenkaan pystymättä siihen.
Miehen keuhkoihin sattui ja nuo verenpunaiset voimakkaat silmät olivat jo lähes kokonaan sokeutuneet.

Hän oli fyysisesti huonossa kunnossa, tuntematon sairaus raastoi nuorukaisen keuhkoja, ja jokainen yskäisy toi verta tämän suuhun.
Kun yhdisti ajan ja liian paljon voimaa, sai seoksen, joka oli vienyt mieheltä näköaistin.

Askeleet kantautuivat kaukaa ja saavuttivat Itachin kuuloalueen.
Hän aisti chakran ja tunnistettuaan sen katkera hymy kohosi hänen huulilleen.
Noutaja oli saapunut ja ajatus sai nuorukaisen miltei pakahtumaan onnesta, vihdoin piinaava odotus oli ohitse ja pian hän saisi rauhan.
Tyynesti mies laski katseensa sylissään lepääviin käsiinsä ja pyyhki hymyn kasvoiltaan.
Vaivoin hän sai jännityksestä johtuvan tärinän loppumaan ja otti paremman asennon kivisessä tuolissaan juuri kun oviaukosta ilmestyi nuorempi Uchiha.

Tappavat, punaiset silmäparit kohtasivat toisensa, klaanin tappaja ja ainoa eloonjäänyt mittailivat ääneti toisiaan.
Lopulta vanhempi avasi suunsa ja alkoi puhua kylmällä äänellä josta ei olisi voinut mitenkään huomata, että hän oikeasti rakasti edessään seisovaa poikaa.

"Nuo sharinganit, mitä sinä todellisuudessa niillä näet?"
"Mitäkö näen?" nuorempi naurahti ilottomasti ja jatkoi:


"Sinun kuolemasi, Itachi"


~

Kommentit (Lataa vanhempia)
hidden - 2011-05-28 20:55:01
hui saatana ku oli hyvä!!!!!! ^::^ en anna enempää kommaa ja uli 5 pojoo

Hidefini - 2011-06-02 19:48:34
Wow. Tykkään sun sanavalinnoista. Ihmiset liian yleensä jähmettyy niihin tavallisiin, kliseisiin sanavalintoihin liikaa. Mutta et näköjään sä. Wow. Hyvä. Pisteet siitä.

Alotetaan rakentavasta palautteesta tällä kertaa. Täältä puuttuu ihan hirveesti pilkkuja ja sitten muutama pilkku on ihan väärässä kohtaa ja yhdessä kohtaa jopa tuli sen takia yksi ylimääräinen sana, joka hieman sekotti lukemista [Tappaminen, erilaisten toimeksiantojen suorittaminen ja jonkun alaisena toiminen, ne olivat antaneet hänen elämälleen täytettä ja tarkoituksen. ota toi pilkku ton toiminen -sanan jälkeen pois ja sitten ne -sanan, niin tulee kieliopilliseti oikein ja järkevästi toi. ou ja toiminen on väärin, se on toimiminen]. Kannatan sua ottamaan sen niin ihanan vihatun äidinkielen kirjan käteen ja pänttäämään niitä pilkkusääntöjä. Toinen keino olisi lukea ihan hirveesti kirjoja ja jos se ei ihan auta, niin kirjottaa vaikka jostain kirjasta joku luku koneelle ihan pilkkuja myöten oikein, niin se on myös hyvää harjoitusta.

Positiivista oli taas tää kohtauksen näkökanta. Kaikki aina vaa ajattelee Sasukea ja kirjoittaa tällästä Sasuken kannalta, mutta kukaan ei halua kirjoittaa Itachin kannalta. Olis kiva tietää miks. Tykkään ehdottomasti siitä, että oot ottanu massaan nähden vaihteluks Itachin näkökulman. Tykkään, tykkään ja tykkään. Ah. Tykkään muutenkin siitä, että kirjotetaan omanpään mukaan ja etitää juttuja, joihin ei ole koskaan törmännyt ja luodaan jotain uutta. Se on hyväksi ja lukijat tykkää. Hi.

Kokonaisuudessaan täällä on myös muutamia kirjoitusvirheitä, mutta ne lähtee sillä, että nyt vaikka luettuas tän kommentin luet tän ficin vielä kerran läpi huolella ja korjaat ne virheet, jotka osuu sun silmään. Älä huoli, ei niitä oo sellattii hirveesti. Muutama hassu osus silmää, mut oon laiska ja haluun nukkumaan, enkä nyt jaksa ettiä niitä ^^

En oo varmaa lukenu sun muita tekstejäs, mutta tän perusteella niin tulevaisuuden ja niitä tulevia tekstejä varten niin kannattaisin sun keskittymään eteenpäin pyrkivyyteen ja sujuvuuteen. Täällä on muutamia sellasia lauseita, jotka peräkkäin laitettuina hyppii asiasta toiseen ja tulee vähän töks fiilis. Kirjoittaessa kannattaa vaa miettiä rauhassa, että kuulostaakohan tää järkevältä ja miten tän nyt saisi vielä paremmin ja ylipäätään aina pyrkiä parempaan ja parempaan tekstiin.

Äh. Mä tykkäsin tästä ja tää oli hyvä teksti. Sulla on silti vielä paljon opittavaa ja pääset vielä korkeelle tähän tekstiin nähden. Usko muhu ja jatka kirjottamista. Ehdottomasti. Kiitos.

haru-97 - 2012-01-28 09:03:26
Hieno selitys ja vois olla jopa aito. Niin todelta se tuntui

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste