Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Here Without You - roskaposti
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 818 sanaa, 4777 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-03 22:57:09
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Rating: K-15
Pairing: SasuNaru
Warnings: lievästi kuvailtu seksi kahden miehen välillä
Disclaimer: Kishimoto-sama omistaa hahmot ja maailman, teksti on minun käsialaani.

Tää on mun eka songfic jotenjoten yritin parhaani :d Lyriikat 3 Doors Down – Here Without You

Arvostelu
5
Katsottu 1401 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A hundred days had made me older
since the last time that I've saw your pretty face


En ole nähnyt kauniita, siroja kasvojasi pitkään aikaan, aikaan joka tuntuu ikuisuudelta. Ikuisuudelta jonka pimeyteen hukun yhä syvemmälle, eikä kukaan ojenna kättä vetääkseen minua pintaan. Tunnen itseni vanhaksi, liian vanhaksi jaksamaan. Naamio, jonka lähdettyäsi rakensin on alkanut halkeilla.

A thousand lights had made me colder and I don’t think I can look at this the same

Käyn päivä päivältä entistä kärsimättömämmäksi, toivo valuu kuin hiekka sormieni lävitse jättäen tilalle tyhjyyden. Tunnen kadottaneeni jotain tärkeää enkä löydä sitä, vaikka tuhannet valot valaisevat polkuani.

But all the miles had separate
They disappear now when I’m dreaming of your face


Välillämme voi olla jopa satoja kilometrejä ja en tiedä koska näen kasvosi edessäni todellisina seuraavan kerran, vai näenkö niitä enää. Siihen asti voin vain sulkea silmäni ja unohtaa tyhjyyden sisälläni hetkeksi.

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight it’s only you and me


Me kävellään kylän kaduilla käsi kädessä ja minä kiskon sinut jokaisen kojun luokse. Maistamme jokaisesta kojusta jotain ja valitat jotain lihoamisesta, johon nauran vastaukseksi. Illasta tyhjennät vatsalaukkusi oksentamalla jonkin mummon käsilaukun päälle, jota juoksemme sitten karkuun kylän laitamille. Sinä pidät minua sylissäsi etkä päästä irti, voisin olla ikuisuuden siinä, mutta se kaikki katoaa niin äkkiä kuin se tulikin.

The miles just keep rollin
as the people either way to say hello
I've heard this life is overrated
but I hope that it gets better as we go


Ihmiset tervehtivät minua hymyillen, kukaan ei huomaa, että olen hajoamassa sisältäpäin palasiksi ja katoamassa olemattomiin. Ainoa mitä voin toivoa, että asiat paranevat, kun vain jatkan matkaa.

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight girl it’s only you and me

Everything I know,
and anywhere I go
it gets hard but it won’t take away my love
And when the last one falls,
when it’s all said and done
it get hard but it won’t take away my love


Kaikkialle minne menenkin, en saa sinua ajatuksistani. Sinun haamusi kummittelee kaikkialla minussa. Tiedän, että kaikki on unta, mutta voi kuinka toivonkaan, että vielä joku päivä pitelisit minua kuin unissani.

Minua kehotetaan unohtamaan, mutta mikään eikä kukaan voi pyyhkiä rakkauttani sinua kohtaan. Se on ikuista, pidän sen mukanani kuolemaan asti ja sen jälkeenkin. Minä vaivun taas unelmiini, joissa kaikissa olet kanssani.

I’m here without you baby
but your still on my lonely mind
I think about you baby
and I dream about you all the time
I’m here without you baby
but your still with me in my dreams
And tonight girl it’s only you and me


Sinä kiedot vahvat käsivartesi ympärilleni ja painat huulesi huulilleni kokeilevasti, tilanne on kummallekin uusi. Vastaan suudelmaan vaativasti ja siirrytkin pian suukottamaan kaulaani.

Vaatteemme vähenevät kappale kappaleelta, kunnes olemme kumpikin ilkosillamme. Sinun suusi tutkii jokaisen kohdan ihoani saaden minut kiemurtelemaan ja huokailemaan allasi. Nautinto nousee huippuunsa, kun täytät minut varovasti ja alat liikkumaan tasaista tahtia ylläni osuen yhä uudestaan siihen tiettyyn pisteeseen, joka saa minut voihkimaan nimeäsi. Meidän kehomme tuntuvat sulavan yhteen kliimaksissa.

Tämä yö on vain meidän, vaikka se olisikin vain yksinäisen mieleni unta.


--- --- --- ---

A/N: Elikä tämä on niinkun naruton näkökulmasta, jos joku ei tajunnut. Tähän voi toki kuvitella kenet ikinä haluaakin mutta itelläni kirjottaessa ajatuksena oli sasunaru. :p

Ja niin tämä on ensimmäinen songfic ja olen ruosteessa kirjoittamisen suhteen, kuten tekstistä huomaa. Elieli kaikenkarvainen kommentti tervetullutta ja olisi kiva kuullä perustelut jos pisteytät alle 3

toivottavasti piditte ^^''

Kommentit (Lataa vanhempia)
NarutoAngel - 2011-08-04 07:47:51
tää on kuules aivan ihana QwQ Mulla on vaa sellane huono tapa et en ees lue aina noita laulukohtii xDD MUTMUT YMMÄRRÄN MERKITYKSEN SILTI!!
"Minua kehotetaan unohtamaan, mutta mikään eikä kukaan voi pyyhkiä rakkauttani sinua kohtaan. Se on ikuista, pidän sen mukanani kuolemaan asti ja sen jälkeenkin. Minää vaivun taas unelmiini, joissa kaikissa olet kanssani." Sulin tuossa kohtaa täysin. Tuo lause sopii täydellisesti tähän pariin ^^ Siinä oli tosin virhe tuossa yhdessä sanassa mut se vaa nauratti XDD
Viisi pojoa tästä tulee~ :3

Bakayarou - 2011-08-04 08:49:38
No voi melkee itkupääs :D Tää on aaaivan mahtava! Perseesti alkaneen päivän tää kyllä piristi ja nosti mielialan huippuunsa! En huomannut virheitä ja oli kyllä niin ihanaa tekstiä että annan viisi pistettä! Ei ollu kyllä mitkää hyväät perustelut mutta tää oli kyllä niin sydäntä lämmittävä ficci :3 *Antaa haliin* Teee lisää tälläsii :)

-Kunoichi- - 2012-02-02 20:30:36
Jei! Tälläst on kiva lukee. Mie ku en oo kovin lahjakas tos kirjotus puoles... Mä en tajuu, mist jotku vaa repii tälläsii täydellisii tekstei! Mä pähkään silmät päästäni, ja mitä mä saan aikaan? Pari rivii jotai tylsää tasapaksuu tekstii, jota varmaa yskää elävä ihminen ei oo jaksanu lukee loppuu :) mut joka tapaukses 5 pojoo!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste