Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Iloisen mielipuolinen joukko, part 2. - Hen-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 960 sanaa, 6135 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-14 22:27:57
Kansio: Muu - K13-K15

Rating: M
Genre: angst, drama, mental issues
Pairings: viitteitä PainXKonan
Summary: Deidara tappaa julmasti vanhempansa, ja murhan jälkeen blondilla on amnesia. Selviääkö blondille hänen menneisyytensä, muiden psyykkisesti sairaiden nuorten seurassa.
Warnings: myöhemmin shounen-aita, murha, psyykkiset sairaudet
Disclaimer: En omista Narutoa. Vain ja ainoastaan Kishimoto-sama tekee niin.

Laitoin vaihteeksi taas parituksettomiin, koska tähän mennessä ei niin selvästi ole mitään tullut esille, ottamatta huomioon pientä vihjailua PainxKonanista.

Joo tiedän et tuun saamaan viha kommentteja chapun lyhyisyydestä sekä siitä että käytän ficissä Nagaton Tendou Pain kehoa. Ja luultavasti saan vihapostia myös siitä, että jatko venähti näin pitkälle.


Hahmojen iät on edelleenkin muuten vain väänneltyjä ;) eli kommenttia voi laittaa esmes Kakuzusta, hänhän on jo monia kymmeniä, ellei satoja vuosia vanha, mutta nuo kommentit menevät kuuroille korville. Hahmojen ikähaarukka on muutenkin 15-25 ->

Risut ja ruusut tervetulleita.

P.S. Jos aloitat lukemaan tätä ficciä, suosittelen lukemaan myös ekan osan. (Duh, tyhmä huomio mut silti!) Ekan osan löydät täältä:
Iloisen mielipuolinen joukko.

Sekä kirjoitusvirheiden bongailua otetaan vastaan, koska en valitettavasti omaa vielä ystävää joka beta lukisi tarinani puolestani.

Arvostelu
3
Katsottu 1486 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Okei blondi. Mä oon Hidan.” platinablondi sanoi nyökäten muille. ”Tobin jo tapasitkin ja mä olen Kisame.” itsensä siniseksi värjännyt ilmoitti. ”Toi mustahiuksinen on Itachi, vihreehiuksinen on Zetsu. Toi punapää on Sasori ja sen kanssa juttelee Kakuzu....” Kisame jatkoi kunnes tuli sinihiuksisen tytön kohdalle. ”Mä osaan kyl esitellä itteni, kiitti vaan.” tyttö tokaisi. Deidara vain katsoi toisia edelleen ärsyyntyneenä. ”Mä oon Konan ja toi oranssihiuksinen on mun poikaystävä Pain ja meijän niin sanottu johtaja.” Konan esitteli itsensä Deidaralle. ”Mut susta mei ei viel tiedetä mitään.” Tobi sanoi.

”Okei. Mä oon Deidara. Loppu. Piste. The end.” blondi sanoi, nyt vähemmän ärsyyntyneenä kun tiesi nuorten nimet. He jatkoivat toistensa tarkkailua kunnes Yamato ja Naruto tulivat takaisin. ”Noh...tuota Deidara...alankin tästä lähtemään...nähdään sitten...kun tapaamme keskustelu tuokiossa.” Yamato sanoi ja lähti huono omatunto mukanaan.

”Noniin. Jospa nyt aloittaisimme kertomalla miksi me kaikki nyt olemme täällä.” Naruto ehdotti yhä toisiaan tuijottaville nuorille. ”Okei okei! Mä aloitan!” hihkui Tobi. Naruto huokaisi syvään ja nyökkäsi. ”Mä olen täällä siks kun mulla on todettu olevan kaks eri persoonaa, se toinen on vähän hullu ja lisäks oon hieman ADHD, mutta en oo... mulla on myös lääkkeitä jotka auttais mut en tykkää niistä joten en syö. Narukyu sanoo että ne on hyväksi  mulle ja että ne pitäis aina ottaa mut en haluu...” Tobi hehkutti ongelmistaan innoissaan. ”Tobi...! Ne lääkkeet mitä sinulla on auttavat sinua rauhoittumaan. Sinulla on vakava ADHD sekä selvästi kahtia jakautunut persoona.  Älä vääristele asioita!” Naruto tokaisi hieman ärsyyntyneenä.

”Mutta... jatketaan. Hidan, sinä seuraavaksi.” Naruto sanoi saatuaan Tobin rauhoittumaan. Hidan huokaisi. ”Okei. Mä tykkään uhrata ihmisiä ja eläimiä mun jumalalle, Jashinille, ja mä oon masokisti viiltelijä.” Hidan sanoi yrittäen kuulostaa ivalliselta. Naruto huokaisi jälleen syvään. 'Mikä farssi tästäkin tulee....' hän ajatteli. ”Noniin. Zetsu sinä seuraavaksi.” Naruto sanoi.

”...no me ollaan ihmissyöjiä...” aloitti Zetsu mutta keskeytti sitten itse itsensä. ”Tyhmä... meillä on mukamas joku skitsofrenia..” Zetsu jatkoi puhuen matalemmalla äänellä. Naruto huokaisi jälleen. ”Okei Zetsu...minä kerron sinun...-” ”...meidän...” ”hyvä on, teidän puolestanne.” Naruto sanoi ja ärsyyntyi Zetsun keskeytyksestä. ”Heillä on siis skitsofrenia ja he kuvittelevat olevansa ihmissyöjiä.” Naruto sanoi nyt jo todella ärsyyntyneenä. ”Kakuzu... kerro ongelmistasi sillävälin kun haen Shizunen jatkamaan valvomistanne. Ino... vahdi heitä puolestani” Naruto sanoi, huomatessaan harjoittelija hoitajan tulleen tilaan ja lähti toimistoon.

”Olen kuulema liian perso rahalle ja tappaisin saadakseni sitä. Ja olen tappanutkin.” Kakuzu sanoi hiljaa hymyillen kavalasti. Olohuoneeseen syntyi painostava hiljaisuus, jota kukaan ei uskaltanut rikkoa. Lopulta Shizune tuli vapauttamaan Inon painostavasta tilanteesta ja esittelyä jatkettiin.

”Nyt sinun vuorosi, Kisame.” Shizune sanoi. Kisame nyökkäsi. ”Hehe...ajattelen olevani hai. Mutta kun hait on kivoja. En syö kalaa kun ne on mun kanssatovereita...” Kisame aloitti ennen kuin puhkesi kyyneliin ja mumisi jotain kalakeiton julmuudesta. Shizune katsoi kiusaantuneena nyyhkivää sinitukkaista poikaa. ”No...jos jatkettaisiin. Itachi..?” Shizune aloitti yrittäen saada tunnelman kevenemään.

”Hn...tapoin koko sukuni, paitsi jätin pikkuveljeni eloon. Mutta he olivat heikkoja...niin heikkoja. HAH! En koe olevani sukua niin HEIKOIL...-” Itachi alkoi paasata mutta Shizune keskeytti tämän nostamalla kättään lopettamisen merkiksi. ”Juu, kiitos riittää tuota rataa. Noniin... Sasori?” Shizune sanoi ja lopulta Itachin paasaaminen oli laimentunut hiljaiseksi mutinaksi.

”...” Shizune katsoi punatukkaista poikaa. ”No... kerrotko itse vai kerronko minä?” Shizune kysyi ankaremmalla äänellä. ”... Mä tykkään tehdä nukkeja...ihmisistä...koska nuket kestää ikuisesti ja kaikki tietää että taide on ikuista.” Sasori sanoi hiljaa kylmällä äänellään. Deidara katsoi punapäätä epäilevästi. Shizune huomasi blondin ilmeen ja päätti jatkaa muiden ongelmien ratkomista. ”Noniin... Konan...?” Shizune jatkoi katsoen joukon ainoata tyttöä.

”No...mulla on masokistisia ajatuksia...mä oon masentunut ja...paperit on kivoi! Eheh. Se on niin kivaa jos tulee paperihaava, niin kun se sattuu jos suolaliuosta laittaa siihen. Veri on muutenkin kivannäköistä paperilla...” Konan alkoi hekottaa mielipuolisesti. Shizune katsoi tyttöä kiusaantuneena. ”Noniin...Pain...jatka ole hyvä.” Shizune sanoi.

”Hm... älä puhu minulle senkin likainen saasta!! Minusta tulee vielä maailmanvaltias..Mwahahaa! Ja hallitsen koko universumia, kaikki, jotka hangoittelevat vastaan, kuolevat!! Ja ensimmäisenä kun valloitan maailman, poltan tämän paikan maantasalle!” Pain alkoi vaahdota positiivisista tulevaisuuden suunnitelmistaan. Shizunen täytyi painaa avainlenksussaan olevaa pientä hätäkutsu laitetta saadakseen Naruton toimistosta pitelemään Painista kiinni jotta tämä rauhoittuisi. ”Noniin, Deidara...kerro meille sinun ongelmistasi.” Shizune sanoi.

”Ei minulla ole ongelmia... en edes tajua miksi olen täällä...” Deidara sanoi hiljaa ja katsoi Shizunea. 'äsh... olisin toivonut että ryhmäkeskustelu olisi palauttanut pojan mieleen jotain' Shizune ajatteli katsoen Narutoon, jonka idea ryhmäkeskustelu oli.

'Ihan niin kuin Yamato kertoi... pojalla on amnesia...' Shizune huokaisi ja päätti lopulta lopettaa esittely kierroksen todeten sen turhaksi muiden kannalta. Potilaat hajaantuivat kukin omalle taholleen.

---TBC---

Kommentit (Lataa vanhempia)
Knox - 2011-08-15 07:00:05
Tää on hyvä. On hauskaa ajatella Naruto jossain tavallisessa ammatissa.

Sweetie - 2011-08-16 14:26:08
tää on hauska :) 4p

Epi-Chan - 2011-08-18 15:09:03
Ihana, hauska ja... hauska!!!! :D Lisää tätä sarjaa!
Konan oli aika hauska ♥ XD

Epi-Chan - 2011-11-09 16:40:05
Toinennnnnnnn osaaaaaaaa.....!
Toinennnnnnnn osaaaaaaaa....!!
Tooooiiiineeeennnn osaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! :DDDDD

mursu-love - 2012-08-19 16:31:03
Tosi mahtava tarina!

whisper - 2013-04-14 08:56:54
Siis täähän on mahtava! :D
Tiedän, täähän on kirjotettu jo aikoja sitten mutta... Tää vaanii on niin ihana! Ja olisin tooosi kiitollinen jos jatkaisit ^.^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste