Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tuskan sävel - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 466 sanaa, 3232 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-21 10:54:02
Kansio: Paritus (S-K13) - muu

Author: Horaaneko
Characters: Pain&Konan
Genre: hurt&angst
Rating: K13
Pairings: tulkinnanvarainen Pain/Konan
Warnings: angst
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko
Kappale (c) ?

Summary:
Kosketin kerrallaan, sävel säveleltä sormet tanssivat hämärässä huoneessa synnyttäen tilaan hiljaisen, tasaisen sävelen.


<;(0w0)>
/______\ Horaa kuittaa!

Arvostelu
14
Katsottu 1859 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N:
Tällä hetkellä elämässä niin kovilla, ettei tule muuta kuin angstihöttöä. :P Anteeksi. Mut joo, tämmöistä tällä kertaa. Toivottavasti nyt pidätte. :> Inspiraatio tuli kun kuuntelin kaverin pianonsoittoa<3


Kosketin kerrallaan, sävel säveleltä sormet tanssivat hämärässä huoneessa synnyttäen tilaan hiljaisen, tasaisen sävelen.
Huulet raottuvat, pimeyttä halkoo heleä ääni joka tuntuu hetkessä luovan valoa hämärän peittelemään huoneeseen. Ääni on kuin tuulikellot hennossa tuulenvireessä, kevään puhjetessa nupustaan hiljalleen kukkaansa. Melodia täyttää tyhjän huoneen kaipuulla, surulla ja lohdutuksella. Se tuo mieleen usvaiset illat niityllä, hiljaisen metsän ympäröimänä. Tuo mieleen ne viileät kyynelet poskella, rahisevat askeleet keskellä unenomaista maisemaa. Polttavan kivun, kaipuun johonkin joka on kadonnut, pienen lohdutuksen äänen mielen syvimmässä nurkassa.

"Sade syntyy surujen tulvasta,
niin ikävä toisesta luopua.
Mutta kaunis on harmaiden satama,
siellä niitty on vihreä ja soikea."


"Pidätkö tästä?" nainen kuiskaa. Huone on yhtäkkiä kovin hiljainen ilman kaunista melodiaa, ilman sävelien hiljaista tanssia pimeässä.

Kuu kurkottaa tumman pilven takaa heijastaen hopeista valoaan ikkunasta sisään. Siniset hiukset loistavat hetken hämäryydessä, ennen kuin pilvi jälleen peittelee kuun usvaverhoonsa. Nainen laskee sormensa jälleen koskettimille.

Mutta huoneen hiljaisuus ei katoa. Sävelet eivät lähde etsimään tietään koskettimilta huoneen pimeyteen.
Jotain putoaa naisen kalpealle kädelle. Sormet ovat jähmettyneet kuin ne olisivat yhtäkkiä muuttuneet elottomaksi jääksi.
Jääksi, joka näyttää sulavan, kun lisää kyyneliä putoaa kalpealle iholle ja siitä kiiltävälle lattialle.

"Tuska..."

Pain...

Hiljaisuus on kuin merkki ennen myrskyä. Nainen nostaa kätensä ilmaan voimalla, mutta ennen kuin nyrkit iskeytyvät valkoisille koskettimille, ne yhtäkkiä pysähtyvät.
Jää on murtunut, nyt kädet tärisevät. Lattialle putoaa lisää tukahdutettua surua ja tuskaa pisaroiden muodossa. Virheettömät, soikeat pisarat kuin kauneimmat timantit, särkyvät niin helposti ja hajoavat tuhansiksi palasiksi. Käsien tärinä ei lakkaa.

Kyyneleet sekoittuvat punaiseen nesteeseen, joka tahrii puista lattiaa. Kuunvalo pääsee taas tutkimaan huoneen pimeyttä, paljastaen lisää kiiltävää verta. Joka puolella huonetta; seinillä, ikkunoissa ja kauniin valkoisissa pylväissä, kaikki ne ovat tahriintuneet tuskalla vuodatetusta verestä.

Melodia alkaa taas.
Hiljainen, tasainen sävelien kirjo.

"Ne kutsuu mua luo.
Onko jo mentävä?
Onko jo mentävä?
Ne kutsuu mua luo."


"Sano, että pidät", nainen kuiskaa tuskin kuuluvasti. Sormet eivät lopeta tanssiaan koskettimilla hetkeksikään.

"Pyydän. Sano jotain..."

Kalpeat, kuoleman kuihduttamat kasvot eivät liiku, eivät vastaa. Lasittuneet silmät ovat jääneet tuijottamaan naisen suuntaan. Järkytys paistaa kasvoilta edelleen, kangistuneet kädet ovat ojentuneet voimattomasti lattialle.

Kuu on kadonnut sävelen myötä. Huone on hiljainen.
Maailma on hiljaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
killer-chan - 2011-08-21 11:33:02
........jäin sanattomaksi. Ja tässä tilassa taidan pysyä vähän kauemman aikaa.

Shinji - 2011-08-21 11:49:49
En keksi muuta, kuin että piddin tästä kovasti ja hyvin kirjoitit tän.

Kissee_ - 2011-08-21 12:06:19
Ihan älyttömän kaunis tarina ! Ei voi oikein muuta sanoo...

Dagger - 2011-08-21 15:23:13
Tulenpas kommentoimaan tätä, vaikka tiedänkin ettei minulla ole mitään järkevää tai rakentavaa sanottavaa. Haluan vain sanoa, että pidin tästä paljon. Varsinkin kun tässä ei "sorruttu" sinne mauttoman ja kulutetun angstivollotuksen uumeniin.

Piano/kosketin ideaa on käytetty aika usein  (tai ainakin itse olen lukenut monta ihan vain täältä Naruto.fi:stäkin), mutta tämä ei muistuttanut lainkaan niitä muita. Teit tästä omanlaisesi ja sait hienosti leimattua tähän oman leimasi. :)

Tapasi kirjoittaa on monitahoinen ja erityisesti kuvailusi iskevät minuun. "Mutta kaunis on harmaiden satama"; tykkään hirveästi tuosta lauseesta. Hienosti sanottu. Antaa mielenkiintoista omalaatuisuuden tunnetta.

Loppu oli turruttavan surullinen ja odottamatonkin. Itse ajattelin koko ajan tätä lukiessani, että Pain oli tässä läsnä elävänä, mutta sainkin yllättyä. Tuli vähän haikea fiilis tuosta, mutta sitä se tekstiin eläytyminen teettää. :)

Mutta joo. Toivottavasti ymmärsit jotain epämääräisistä selityksistäni. :D Kiitän ihanaisesta ficistä!

Knox - 2011-08-21 16:23:09
Niin luulisin itsekkin että Painin kuolema satutti Konania. Pahiksetkaan eivät ole täysin pahiksia. Kerrassaan kerettiläinen ajatus. Pidin tästä niinkuin pidän angstista ylipäätään kun se on hyvin tehtyä. laitoin kunnon pojot. 5p

ahmatassu - 2011-08-21 17:40:20
Nyt kyllä horaa tempun teit. :I Tää on yks parhaista ficeistäs mitä mä oon tähän asti lukenu, eikä asiaa muuta mikään. Tää oli kerrottu siilleen ihanan hennosti, ett mulle tulis mielikuvana mieleen suuri ohut peili, joka voi särkyä milloin tahansa. Silleen tosi kauniisti ja tunteella~<3

Mulle tuli just hirvee inspis piirtää tästä kuva, muttenpäs taas tiiä voinko toteuttaa sen, koska pitää tehä liikaa kaikkea muutakin. .___.

Mutta tästähän saisit kympin jos mä jaksaisin tehä ittelleni toisen profiilin tänne ja pisteyttää silläkin viitosen, mut sitte siitä tulis vittumaista säätöä, jotenksas viitoseen joudut tyytymään. Mutta sehän on käytännössä täydellinen, joten eihän täs pitäs olla mitään valittamista! :'D
+--------------------------------(<3w<3)--------------------------------------+

Miku-Miu - 2011-08-21 17:44:28
Pelottavan hieno!
Ihan älyttömän kaunis tarina ja pidin, että kuvailit niin kauniisti ja hellästi, kuin pienet kukat. Tässä tekstissä ei ollut mitään tavallista massaa, vaan omaperäistä kauneutta tekstissä.

En osaa muuten kommentoida, että vain jatka tuollaisia kertomuksia vielä enemmänkin ;)

5 pistettäää!~♥

Caltrop - 2011-08-21 18:11:04
Tykkäsin paljon... En osaa muuta sanoa o_o

Kirjotat todella kauniisti ja kuvailu on niiin nättiä~
Juu osaan kommentoida hyvin, mutta täytyy sanoa, että todella hyvää jälkeä saat aikaan..
Ei ollut onneksi semmoinen ihan angsti juttu u know ^^'

Mutta viisi pojoahan tästä pyörähtää~ :3

Sweetie - 2011-08-22 12:36:11
ihana! mä tykkäsin tästä,  tosi kaunis tarina ^^ 5p

Same - 2011-08-25 19:01:30
Kadehdin sinua, kadehdin lahjojasi.
Elämäntilannettasi en kadehdi vaikken yksityiskohtia tiedä. Minä tiedän millaista on pimeässä.
Tämä oli kaunis.. sai minut toivomaan että pystyisin vielä, osaisin vielä luoda jotain muutakin kuin paskaa pääni sisälle.

Kaipaan kirjoittamista niin paljon että tämän kommentin kirjoittaminen sai minut itkemään. Tuskin edes ymmärrät mitä selität. En enää itsekkään ymmärrä.
Ehkä minä joku päivä löydän taas hetkeksi valon, ehkä vielä joskus näppäimet tottelevat minua.
5p

Same - 2011-08-25 19:02:19
Enkä edes osaa kirjoittaa oikein.. selitän*

Anzu-Chan - 2011-08-27 13:37:33
Voi hurja. o__o Olipas kaunista tekstiä.

Mun päässä kilahteli oikeasti pianon koskettimet, sillä itsekkin vähän aikaa sitten istuin vanhempieni luona tyhjässä talossa täydessä hiljaisuudessa, ja soitin hajamielisenä pianolla jotain haikeaa. :'D Rakastan sitä soitinta muutenkin ihan liikaa, voisin kuunnella sitä loputtomiin..

Nii mutta tekstistä, krhm. Olen hyvinkin samoilla linjoilla kuin Dagger, loppu oli yllättävä ja teki tästä vielä surullisemman. :(( Tää oli niin kaunis ja hauras, ja piano oli tässä täydellinen elementti. Kuvailut oli hienoja ja runollisia, ja piru vie nyt alkoi tehdä mieli piirtää.. :DD
Tää oli sininen tarina. Kaikin puolin. Nii mä just päätin, tarkoitti se sitten mitä lie.. :')

Hatunnosto ja femmah. <3 Ja voimia jos on hankalaa.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste