Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Heal your wounds - Rainbowchan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 388 sanaa, 2701 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-10-21 14:34:24
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Heal your wounds
Pairing: SasuNaru
Warnings: Eipä oikeastaan muuta kuin että sisältää shounen-aita, väkivaltaa ei ole mutta verta kylläkin
Disclaimer: Naruto (c) Masashi Kishimoto

A/N: Ihan ensimmäinen ficcini, ja olen siihen(ihme kyllä) melko tyytyväinen. Vähän kaavamainen tuli, mutta kai sen lukee :'D Ei ehkä mitä sopivinta luettavaa ihan perheen pienimmille, mutta toisaalta en ole varma, mitä laittaisin ikärajaksi. Tosiaankin, tämä on Fairyn minulle antama challenge, jossa ohjeistuksena oli kirjoittaa SasuNaru-ficci, jossa on surullinen loppu. Pahoittelen, jos teksti tuntuu kaavamaiselta tai sisältää virheitä/kappalejaoissa on mielestänne jotain häikkää(olen oikeasti huono jaottelemaan tekstiä kappaleisiin). Ja tiedän, se on oikeasti tosi lyhyt.

Edit// Pilkkuvirheet pitäisi nyt olla korjattu (:

Arvostelu
10
Katsottu 981 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Tumma taivas varjosti hiljaista aukiota. Maankamaran peitti veriläiskät, joiden keskellä makasi haavoittunut Naruto, voimattomana, voimatta juurikaan liikkua. Hän oli lähtenyt innoissaan ja toiveikkaana sotaan, mutta nyt hän tiesi, ettei tulisi koskaan palamaan kotiinsa. Lähistöltä kuuluva hiljainen rasahdus sai pojan kääntämään hitaasti päänsä, vaikka jo pienikin pään liikauttaminen muistutti kaulassa olevan haavan olemassaolosta. Äänen aiheuttajan tullessa lähemmäs vaaleahiuksinen nuorukainen tunnisti tulijan: Sasuke Uchiha. Hän oli seurustellut tämän kanssa jo puoli vuotta, mutta heidän suhteensa ei ollut kovin pitkälle edennyt.

”Sasuke…” Naruto sanoi käheästi, melkein kuiskaten. ”Olen tässä”, Sasuke sanoi lempeästi ja polvistui silittääkseen vaaleahiuksisen poskea. Käden liukuessa nuorukaisen kaulalla olevalle haavalle, tämä voihkaisi. ”Olet haavoittunut…” tummatukka tokaisi hieman surumielisesti. Vaaleahiuksinen poika olisi hymyillyt myötätuntoisesti toisen pojan surulle, jos olisi kivultaan siihen kyennyt. ”Voit rauhassa myöntää, etten tule selviämään tästä. Tiedän sen itsekin”, hän tokaisi rauhallisesti. Uchiha tunsi palan kurkussaan, sillä hänen poikaystävänsä oli täysin oikeassa. Kykenemättä hallitsemaan tunteitaan hän painoi päänsä tämän rinnalle ja antoi kyynelten tulla. ”En tahdo menettää sinua. Minä… Minä rakastan sinua”, poika sanoi hiljaa, siirtyen hitaasti Naruton ylle, lähemmäs tämän kasvoja. Vaaleahiuksisen onnistui hymyillä pienesti, ennen kuin antoi huuliensa koskettaa Sasuken omia. ”Minäkin sinua, Sasuke.”

Kaikki kipu tuntui katoavan siksi pieneksi hetkeksi, ja suudelma tuntui lämmittävän hänen koko ruumistaan. Tummahiuksinen hymyili haikeasti vetäytyessään suudelmasta. Toisen pojan ähkäistessä kivun viiltäessä hänen kaulaansa, hän kumartui tämän kaulalle nuolaisten haavaa hellästi. ”Anna minun viedä kipusi pois.” Naruton sisimmässä mielihyvän ja kivun tunne taistelivat keskenään hänen tuntiessaan lämpimän kielen liukuvan haavan rosoisella reunalla. Hän päästi ilmaan nautinnon- ja tuskansekaisen voihkaisun.

Sasuke olisi voinut pysyä paikallaan, poikaystävänsä luona vaikka ikuisuuden, mutta nyt Naruton tila alkoi heikentyä. Vaaleahiuksisen nuorukaisen hengitys oli muuttunut raskaaksi, ja yksikin henkäys vaati suuren ponnistuksen, mikä lisäsi kipua entisestään. Tummahiuksisen poskelle vierähti jälleen kyynel, ja toinenkin. ”Hyvästi, rakkaani”, hänen onnistui sanoa, ennen kuin hän painoi viimeisen suudelman rakkaansa huulille, tuntien, kuinka elämä pakeni tämän kehosta.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Fairy - 2011-10-21 14:43:18
O_O Ja sä väitit et täst tuli outo. P*skat, täähä on ihanan tunteelline ja kaunis. 4 pistettä tälle :3

Rainbowchan - 2011-10-21 14:43:47
Kiitos paljon : DD

Kaksu0nParas69 - 2011-10-21 14:44:17
IhanaIhanaIhana <33 taitavasti kirjotettu, luin kahteen kertaan ♥

Rainbowchan - 2011-10-21 14:48:29
Kiitos (:

mellu-chan - 2011-10-22 14:38:58
yhdyn Fairyyn, tää oli oikeen koskettava tarina, luen kolmatta kertaa ja jokaisella meinaa päästä parku >____< 4 pistettä minultakin < 3

Rainbowchan - 2011-10-22 16:50:38
Kiitusta (:

vipechi - 2011-10-22 17:07:17
tää on kyl ihan mielettömän ihana ♥___♥ sä kirjotat tosi hyvin ja osaat kuvata tuntemuksia taidokkaasti, neljä pistettä tältäkin suunnalta ;)

Kawamaru - 2011-10-24 18:28:50
Olet selvästi kirjoittanut ennenkin, sillä teksti oli hyvin sujuvaa ja selkeätä luettavaa. Kuvailit asiat hienosti ja teksti oli värikästä ja mielenkiintoista. Asiat eivät edenneet liian nopeasti, vaan kuljetit tunnelmaa hyvin eteenpäin.

Ainoa harmillinen asia on vain, että valitsemasi aihe on kovin kliseinen, puhkikulunut ja moneen kertaan kaluttu. Heti tekstiä lukiessa tuli olo: "Taas tällaista?" Osaat  toki kirjoittaa todella hyvin, kuten jo sanoinkin, mutta sinun kannattaisi, koska osaat jo perusteet ja hieman enemmänkin ja osaat kirjoittaa persoonallisesti, nyt alkaa panostaa enemmän juonen kehittelyyn. Yritä kirjoittaa aiheesta ja henkilöistä, joista ei ole kirjoitettu niin paljon, yritä yllättää lukija ja tuoda jotain uutta sivuston ficcitarjontaan. Mitä mieleenpainuvampi ja koukuttavampi juoni, sen parempi :)

Annan nyt tasan puolet eli 3. Tässä selvästi kytee kirjoittajataitoja, mutta ne ovat vain karheassa vaiheessa - sinun täytyy nyt vain hioa niitä lisää ja harjoitella. Tsemppiä sinulle! ^^

Rainbowchan - 2011-10-24 19:13:21
vipechi// Kiitos (:
Kawamaru// Musta on tosi hienoa saada rakentavaa palautetta, kiitos sinulle! Tämän jälkeen olisikin tarkoitus ruveta kirjottelemaan jotain juoneltaan hieman rikkaampaa ficciä, jos inspistä riittää (: Katsotaan, mitä syntyy.

Hidefini - 2011-10-30 13:11:12
Okei. Ennen kuin ees luen koko ficin niin sanon pari asiaa tän ulkoasusta. Kappalejaottelu on vaikeata ja periaatteessa ite teen sitä vain fiiliksen ja vuorosanojen pohjalta. Ja selkeyden vuoksi vuorosanat tulisi aina alkaa omalta riviltää, jollon on selkeämpää että mikä on puhetta ja mikä kerrontaa. Eli kun uusi tyyppi sanoo jotain uutta, niin paina vaan ennen sitä rohkeasti entteriä ja laita omalle rivilleen.

Okei. Mutta luetaas nyt itse ficci ja siit pari sanaa. Kielioppi. Tääl on pari kieliopillista virhettä, periaatteessa pelkkiä pilkkuvirheitä, mutta laajuudeltaan kuitenkin hieman laajempia vaikka ne onkin vain pilkkujen paikkoja : DDD

”Olen tässä.” Sasuke sanoi lempeästi
on väärin. ja oikein toi tulis olla..
”Olen tässä”, Sasuke sanoi lempeästi
tai en oo ihan varma nyt. siis toi pilkku voi varmaan olla myös heittomerkin toisella puolen.. mutta muistaisin, että se tulee noin päin : DDD

Eli siis vuorosanat näin yleisesti loppuvat pilkkuun, jos vuorosanan viimeisen lauseen kuuluu loppuun pisteeseen. Kysymysmerkit ja huutomerkit pysyvät sellaisenaan. Eli siis, kun vuorosana loppuu pisteeseen ja sen jälkeen tulee, että kuka sanoi tän vuorosanan, niin sillon se loppuu pilkkuun. Mutta jos ei kerrota että kuka sanoi tai seuraava lause ei määrittele sitä vuorosanan sanonta tapaa tai varsinaisesti liity siihen vuorosanaan niin sitten tulee piste. Eli siis melkeinpä aina tulee pilkku. Okei?

Ja ensimmäiseksi ficiksi tää ihan oikeasti on todella, todella hyvä. Varsinkin kun vertaa monen muun ensimmäisiin ficceihin, joissa ei tyyliin ole joko ollenkaan kuvailua tai heitetään huutomerkkejä ja kysymysmerkkejä jokaiseen paikkaa ja niin edelleen. Ja tää kaikki saa mut sanomaan, että sulla on mahdollisuudet tulevaisuudessa niiin hyvään jälkeen, että.. En osaa sanoa, mutta todella pitkälle vielä pääset, kunhan jatkat kirjoittamista.

Joten mihin voisit tulevaisuudessa kiinnittää huomiota.. Kuvailua lisää. Okei. Tässä on kuvailua, se vain ottaa huomioon niiin pienen osuuden tästä ficistä. Kuvailit muutamaa, tiettyä asiaa. Joskus se toimii, kun on todellakin pakko valita mistä kuvailla. Yleensä silti tunnepitoisissa ficeissä keskitytään myös ympäristön kuvailuun ja todellakin yritetään tuoda se koko tunnelma siitä ficistä lukijalle. Ei sen puoleen, kyllä tästäkin sitä tunnelmaa lähtee. Haluan vain painottaa, että kannattaa kuvailla myös ympäristöä niiden tunteiden ja parin hassun jutun lisäksi. Kaikkea saa ja pitääkin kuvailla, koska kuvailun tarkoitus kaikessa komeudessaan on tuoda se ympäristö sellaisenaan sun silmistä meidän lukijoiden silmiin.

Mutta kuitenkin. Ehdottomasti jatka kirjoittamista ja yritä nyt vain saada hieman pituutta siihen tekstiin, vaikka miettimällä sanamääriä ja kohottamalla aina sitä sanamäärätavoitetta seuraavassa tekstissä ja oho niin huomaamattas kirjotat jo hyvin, hyvin pitkiä tekstejä : DD Ja tää oli hyvä. Oikeesti. Tykkäsin.

Rainbowchan - 2011-10-31 13:13:42
Olinkin melkein varma, että jotain tuossa meni pieleen :''D Näköjään en vieläkään muista noita pilkkujuttuja, ennenkin on niiden kanssa ollut ongelmia. Pitääpi korjata. Mutta tosiaan, kiitos sinullekkin rakentavasta palautteesta (:

KyuubiChan - 2012-04-15 13:53:24
Mua alko itkettää tätä lukiessa <33 Awwie tää on ihana :3

Rainbowchan - 2012-04-16 13:13:29
@KyuubiChan Kiitos ja kumarrus ^^

haru-97 - 2012-04-17 21:52:52
Miks kuolema ja angsti kiinnostaa kaikkia? Ei siin mitään valittamist oo mutt niit on tosi paljon.

Tää oli koskettava ja Niiiiiiiiiiii Ihana ku olla ja voi 1000pojooXD

Rainbowchan - 2012-04-18 15:16:57
@haru-97 Itellä on ainakin ollut angsti ihan jokapäiväistä jossain vaiheessa elämää, ehkä siksi se kiinnostaa ainakin minua. Ja kiitos :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste