Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ojasta paratiisiin - Gasoline
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 619 sanaa, 3599 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-11-07 20:50:18
Kansio: Paritus (S-K13) - tyttörakkaus

Pairings: Hinata x Temari
Disclaimer: Hahmot kuuluvat mr. Kishimotolle. :c Tarinan kirjoitin minä. c:
Genre: draama
Warnings: perheväkivaltaa
Summary: Fyysiset haavat paranevat nopeasti lähes olemattomiin. Tyttö sivelee poskeaan. Siinä on suuri mustelma. Tyttö sulkee silmänsä tiukasti ja avaa ne kohta uudelleen. Hän kuulee ääniä alakerrasta. Ei, ei tänään. Rakkaat enkelit, älkää salliko sen tapahtua taas tänään. Antakaa minulle hetki aikaa levätä...


Tässä on aivan pienen pieni, minimaalinen viittaus  tähän ficciin. Mutta toivottavasti nautitte, tämä on minulle vähän erilasita asiaa :D Ja tämä on hyös vähän lyhyehkö, gomenasai siitä!

Arvostelu
10
Katsottu 1713 kertaa, Ladattu 1 kertaa.
Laajenna teksti
Tip....tip....tip... Hitaasti pisarat tippuvat ja saavuttavat tyynyn jo kosteaksi tulleen pinnan. Silmät tuijottavat tyhjästi eteenpäin, tyttö ei jaksa enää estää kyyneliä. Niillä on oma tahto, eikä tyttö voi asialle mitään. Hän voi vain antaa niiden valua ja levittää tämän mustat miekit.

”Mitä sä kuvittelet olevas? Vitun huora. Ja mitä noi kauheet meikit on? Vastaa nyt, saatana!”

Sanat satuttavat aina, yhä uudestaan, vaikka tyttö on saanut kuulla ne monta kertaa. Hän on jo turtunut niihin,  mutta silti ne sattuvat. Loppujen lopuksi sillä ei ole väliä, kuinka monta kertaa ne hänelle sanotaan. Se satuttaa aina, yhtä pahasti, repii vanhat haavat auki. Henkiset haavat paranevat muutenkin niin hitaasti.

Tyttö tönäistään seinää vasten, ja hän menettää tasapainonsa kaatuen lattialle. Tumma hahmo kumartuu tämä ylle.
”Sä et oo mitään, ymmärsitkö?! Sä et oo helvetti mitään, sä oot vaa vitun kakara, joka elää mun rahoilla!”
”Isä, kiltti...lopeta...” hento ääni karkaa tytön huulilta. Mies raivostuu.
”Saatana nyt se turpa kiinni, vitun äpärä!” Kova lyönti kasvoihin. Ei, ei hän voi antaa kyynelten tulla nyt. Muuten isä saisi siitä lisää ilkkumisen aihetta.


Fyysiset haavat paranevat nopeasti lähes olemattomiin. Tyttö sivelee poskeaan. Siinä on suuri mustelma. Tyttö sulkee silmänsä tiukasti ja avaa ne kohta uudelleen. Hän kuulee ääniä alakerrasta. Ei, ei tänään. Rakkaat enkelit, älkää salliko sen tapahtua taas tänään. Antakaa minulle hetki aikaa levätä...

Mies kolistelee sisälle, lyö oven kiinni. Pullo tippuu lattialle ja särkyy. Tytön silmät suurenevat pelosta. Isä on taas käynyt juomassa, eikä se tiedä tytölle hyvää.
”Hinata!” mies huutaa sammaltaen. Tyttö vetää ilmaa terävästi keuhkoihin. Hän nousee hitaasti, kävelee huoneensa ovelle, ja avaa oven. Tyttö säikähtää, kun huomaa isänsä kävelleen hiljaa hänen ovensa taakse. Tyttö alkaa vapista.

”Saatana, mitä sä siinä tuijotat?” Mies lyö tyttöä kovaa, ja tyttö ottaa pari hoipertelevaa askelta taaksepäin. Hän painaa käden poskelleen.
”Vitun kakara!” Toinen pullo lentää vain sentin päästä tytön päästä. Tyttö juoksee nopeasti huoneen perälle ja yrittää kammeta ikkunaa auki.
”Saatana nyt et mene minnekään! Hinata!” Tyttö tuntee, kuinka lattia tärisee miehen hoiperrellessa kohti. Tyttö joutuu paniikkiin. Hänen kätensä tärisevät. Tyttö saa ikkunan auki juuri, kun mies tulee hänen taakseen. Hän kampeaa itsensä ikkunalaudalle. Mies tarttuu tyttöä lujasti nilkasta, mutta tyttö onnistuu riuhtaisemana itsensä irti ja tiputtautumaan maahan. Hän ottaa jalat alleen ja lähtee juoksemaan niin lujaa kuin vain pystyy.

***

Temari istuu olohuoneessa. Samassa hän kuulee hätäisen koputuksen ovelta. Temari nousee nopeasti ylös ja juoksee ovelle. Hän tunnistaisi tuon koputuksen missä tahansa.
”Hinata!” Temari huutaa ja vetää tyttöystävänsä syleilyyn. Hinata kietoo kätensä Temarin ympärille ja alkaa itkeä.
”Hys hys, ei mitään hätää, rakas...” Temari hyssyttelee hiljaa toiselle ja silittää Hinatan päätä hellästi. Hinata vetäytyy halauksesta, katsoo itkuisin silmin Temaria ja hyökkää vanhemman huulien kimppuun ahnaasti. Temari vastaa suudelmaan. Sitten vanhempi vetäytyy hieman, vetää oven kiinni ja johdattaa nuoremman sohvalle.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Hakaneula - 2011-11-08 00:01:28
SHOUJO AITAAH!! <3 *riemuntanssi* xD
Gasoline kyllä osaa kirjoittaa *nyökyttelee itsekseen*
Aw, vielä kun Hinata X Temari on niin söpö pari <3
Bongasin yhden kirjoitusvirheen, olit kirjoittanut sanan "satuttaa" "satutta", mutta ei se ole iso synti ^^
Njaw, voisi jotenkin kuvitella Hinatan iskän olevan vähän semmosta tyyppiä, että tulisi kotiin kännissä tyttöään hakkaamaan :C
Hmm, lyhyys sopi tähän erittäin hyvin, mutta jotenkin tähän jäi kaipaamaan jatkoa.. Eikä se ole huono asia, pieni keskenjäämisen tunne aiheuttaa vaan lukijalle sen "Njyy, tahtoo lisää"-tunteen 8--D
Noh, en jaksa kommata enempää, todella kauniisti kirjoitettu,  femma ~

kemikaalimrk - 2011-11-08 19:09:28
Aww, ihuna ;__; Rakastan tällasia Kyllä rakas pelastaa -ficcejä <3 Ne on ihunia. Joitain virheitä löysin:

hän menettää tasapainon kaatuen lattialle -> hän menettää tasapainonsa kaatuen lattialle

Saatana nyt se turpani kiinni -> turpa/turpasi?

Muita en löytänyt (tai jaksanut löytää... XD) ja tyydyn sanomaan että ihuna oli<3

Jimon - 2012-07-29 21:59:35
Aw, ihana tarina. ^^' Jotenkin tunsin sääliä Hinata-pikkuista kohtaan. :c
Mahdollista jatkoa? :'3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste