Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ficci jolle ei keksitty nimeä osa 4 - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 684 sanaa, 4400 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-01-28 13:45:42 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Ja sarjan 4 osa ilmestyy. Osia ilmestyy nyt tiheään tahtiin mut varmaan hidastuu jossain vaiheessa.
Tän osan pää henkilö on Roy Mustang joka kuuluu koulun ns. pahis jengiin.
Osa kertoo Royn tarinaa ja kavereita ja mitä koulussa tapahtuu ja mitä hänen päässään liikkuu.
tarina jatkuu luokan valvojan tunnin jälkeen.
Nauttikaa!
risut ja ruusut käy

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1070 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kello soi ja pääsimme vihdoin väli-tunnille. Luokan valvojan tunti oli tosi tylsä koska emme puhuneet yhtään alkemiasta. Kuulin Olivierin,Kushinan ja Konanin iloitsevan siitä että Edward-senseillä oli niin kiire selittää uudelle oppilaalle asioita ettei ehtinyt puhua harrastuksestaan. Mieli piteensä kaikilla. Katsoin meidän luokan uutta oppilasta Minato Namikazea. Poika oli pelokkaan näköinen ja aika ujo. Hänellä oli taivaan siniset silmät ja vaalean keltaiset hiukset. Hän oli näköjään jo saanut ihailijoita ja kavereita. Hethinen...poika muistuttaa erästä opettajaa....ai niin Naruto-senseitä. Minun teki niin mieli mennä kysymään pojalta että oliko tämä sukuä ystävälliselle terveys tiedon opelle mutta en ehtinyt kun pari kaveria tuli juttelemaan. Katsoin blondia ystävääni ja kysyin
-Dei-kun sinähän istut lähellä sitä uutta poikaa? Tiedätkö mitään hänestä?     Deidara katsoi minua hetken kummissaan kunnes sanoi
-Ai Minato. Hän on vähän outo. On aika hiljainen mutta on kai ystävystynyt Dannan  ja Kakashin kanssa. Kakashi on Minaton parhaan kaverin kaveri tai jotain sinne päin. Miksi kysyit?
- Ei mitään mietin vain.   Vastasin ja sytytin alkemialla koulun lapun tuleen. Pian toinen välkkä valvoja Suigetsu juoksi peräämme huutaen kirosanoja kovaan ääneen. Kohta Suigetsu ei enää jaksanut juosta perässämme ja palasi henkilökunnan huoneeseen varmaan itkemään Karin-senseille niinkuin aina kun ei saanut meitä kiinni.
Käytin tuli-alkemiaa usein. Yleensä silloin kun joku ärsyttää tai jotain. Tänään minua tosiaan ärsyttikin. Se ei johtunut mistään muusta kun menneen tapahtumista jotka yhtäkkiä tulivat mieleeni

En ollut kun vasta 12 kun minut laitettiin sotaan kiinan rajalle. Kuningas oli määrännut kaikki alkemiaa osaavat ihmiset iästä riippumatta sotaan ihmis aseiksi. Silloin tapasin monta ystävääni: Van Hohenheimin,Hidanin,Deidaran,Alphonsen,Edwardin,Windyn,Rizan...niin kaikki he eivät olleet alkemisteja mutta erikois kyvynsä vuoksi joutuivat sotaan. 
Sodassa monta kuoli ja haavoittui ja se kaikki sai minusta tällaisen. Vaikka esitän kovaa niin samoin kun Edward-sensei en kestä tippaakaan verta. Hidan taas rakastaa sitä ja tulee nopeasti sitä nähdessään hulluksi.  Minua surettaa se kun vanha ystäväni pari vuotta vanhempi Riza jätti vähän aikaa sitten koulun ja meni armeijaan. Viimeksi Deidara näki hänet pari päivää sitten jälki-istunnossa.

Istuin hiljaa yksin ajatuksissani puun alla kunnes kuulin äänen edestäni
-Hei voinko istua tähän?   Kysyi blondi tukkainen uusi poika. En jaksanut vastata joten nyökkäsin vain myönteisesti. Poika hymyili arasti ja istui sitten viereeni ja kysyi
-Oletko sinä Roy Mustang? Jos olet niin Riza serkulta terveisiä. Ja jos et ole niin lyön Hohenheimia ja syytän valehtelusta.   Olin yllättynyt. Tietysti siitä että Minato oli Rizan serkku mutta myös siitä että niin ujon näköinen hiljainen poika pystyi sanomaan tuollaisia asioita vieraalle oppilaalle. Hymyilin vinossti ja sanoin
-Ei sinun tarvitse lyödä häntä minä Olen Roy kiva tavata Minato-kun.   Puhuimme hetken kunnes Scar tuli Painin kanssa etsimään minua ja juoksin kavereitteni luo.

Kello soi ja väli-tunti loppui. Seuraava tunti oli Lee-sensein liikuntaa. Kaikki muut paitsi deidara (joka ei nyrjähtäneen jalan takia voinut liikatta) joutuivat kiipeämään koulun viereisen korkean kukkulan päälle ja kierimään alas. Ne jotka eivät uskaltaneet kieriä saivat jälki-istuntoa.
-Tässä koulussa saa pienestäkin vasta väiteestä tai virheestä jälkkää.    Valitti Hidan joka sai siitä hyvästä lisää istumista.
Tunti päättyi ja me menimme odottamaan käsityö tunteja. Ne olivat pelottavammat tunnit kun mitkään muut. Koulun puu- ja metlli työn opettaja Windy oli ankara ja jos teki jokain väärin saimme jako-avaimesta päähän. Nykyään Windy-sensei on opettanut vain automailin tekoa joka on vaikeaa ja tylsää.
Windy-sensei tekee niitä siksi että Edward-sensei menetti oikean kätensä ja vasemman jalkansa sodassa. Eli ei tarvitse ihmetellä miksi miehellä on metalli raajoja.
Kului tunti mutta opettajaa ei vaan tullut paikalle. Sitten yhtäkkiä edessämme seisoi pitkä ruskea tukkainen mies.
-Päivää. Luokka 1b oletan? Olen Windyn siainen Neji Hyuuga

Kommentit (Lataa vanhempia)
TobiKun - 2012-01-28 14:27:53
Eka! Yhdyssanat! Muista ne ja tarkistuta teksti vaikka jollain! Yksi kirjoitusvirhe ihan lopussa. Windy? Tarkoitithan Winry:ä?

TobiKun - 2012-01-28 14:28:31
Hups! Pisteet unohtu! 4pointsia!

haru-97 - 2012-01-28 14:29:47
joissan paikoissa lukee Windy

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste