Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
SasuNaru - Wonderland - Rainbowchan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 788 sanaa, 4941 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-04-04 15:45:02
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Title: SasuNaru - Wonderland
Pairing: SasuNaru
Warnings: Runsasta alkoholinkäyttöä, mainintoja seksistä sekä tietysti shounen-aita. AU-ympäristö, kirjoitettu puhekielellä.
Disclaimer: Naruto (c) Masashi Kishimoto

Tämä on ShiroiTaen minulle antama challenge, jossa aiheena oli kirjoittaa SasuNaru-songfic Natalia Killsin biisiin Wonderland. Piti olla AU:na eikä saanut olla mitään kuolemaan liittyvää. Tästä tuli "hieman" erilainen kun aluksi suunnittelin ja Wonderland soi varmaan loppuviikon päässä, mutta ei voi mitään XD Kerrankin muistin laittaa vuorosanat omalle rivilleen, jes! Hope you like it (:

Btw, jos noissa lyriikanpätkissä on virheitä niin ei voi mtn, katsoin ne jostain kun en oikein voinut kirjoittaa ja keskittyä lyriikkojen kuuntelemiseen biisistä samaan aikaan X3 Ja toinen syy tietysti se iänikuinen laiskuus :'D

Arvostelu
4
Katsottu 1224 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Muistan, kun olin pieni, ja äiti kertoi mulle satuja, niin kuin varmaan melkein kaikki muutkin pienten lasten äidit. Juurikin niitä perussatuja, Lumikki, Punahilkka ja niin edelleen. Piti olla kiltti poika, ei saanut lähteä tuntemattomien matkaan ja piti uskoa, kun käskettiin. Se niissä taisi suurimmassa osassa olla opetuksena. Kuuntelinko? Kyllä. Opinko mitään? No en. Pienenä oltiin tietysti niin kilttiä ja viatonta, mutta enää mä, 18-vuotias Uzumaki Naruto, en sovi siihen muottiin. Koko lapsuus oli mua valistettu, että älä tartu siihen pulloon. Se neuvo oli unohtunut jo kauan sitten. Tänäkin iltana oli mennyt alas hieman enemmän kuin laki salli. Eihän muutama huikka mitään muuta, vai? Väärä vastaus. Ai lähdinkö bileistä yksin? No en todellakaan.

I’m not Snow White
But I’m lost inside this forest
I’m not Red Riding Hood
But I think the wolves have got me
Don’t want those stilettos, I’m not, not Cinderella
I don’t need a knight, so baby, take off all your armor


Uchiha Sasuke. Kylmä, epäsosiaalinen, joskus melkeinpä ilkeä, mutta ennen kaikkea helvetin hyvännäkönen jätkä. Siksi mä kai siihen tykästyinkin. Meillä synkkasi jo siinä vaiheessa, kun promillet ei olleet vielä niin korkealla. Kun kännättiin lisää, niin jutut tietysti alkoivat mennä hieman erilaisiksi.
”Naruto hei, arvaa mitä mä haluisin tehä just nyt?” Sasuke sanoi, sellanen epämääränen virne naamallaan.
”No? Mä palan halusta tietää mitä sun mielessä liikkuu”, mä tokaisin, naurahtaen.
”Näin”, kuului vastaus, ja vain muutama sekunti myöhemmin mä tunsin sen huulet mun omilla. Empimättä mä vastasin suudelmaan, ja kun Sasuken kieli hetken päästä pyysi mun huulia hellästi sivellen lupaa pieneen leikkiin, mä tietysti annoin sille täydet vapaudet tanssittaa mun kieltä ihan miten se halusi.

You be the Beast and I’ll be the Beauty-beauty
Who needs true love as long as you love me truly
I want it all, but I want you more
Will you wake me up, boy, if I bite your poison apple


Kun sitten kerran tuli kunnolla suudeltua, ei sitä muuta halunnutkaan. Tai no, oikeestaan halusi. Sitä halusi enemmän. Sen verran selvinä vielä onneksi oltiin, että saatiin aikaiseksi raahautua Sasuken kämpille aiheuttamatta mitään onnettomuuksia. Sisälle päästyämme me vaan tuijotettiin toisiamme hetken, vastakkain, ihan kuin ei tiedettäisi, mitä oikein pitäisi tehdä. Sitten mun tunteet ei enää malttaneet pysyä aivojen perukoilla.
”Mä haluan sua”, sanoin, kaunistelematta. Kännissä sitä tuskin olisi voinut fiksummin sanoakkaan. Sasuke virnisti, johdatti mut yllättävän määrätietoisesti sen huoneeseen (se ei ollut tainnut juoda niin paljon kuin mä, arvelisin). Ovi kiinni, ja sitten oltiin valmiita mihin vaan.

I don’t believe in fairytales
I don’t believe in fairytales
I don’t believe in fairytales
But I believe in you and me
Take me to Wonderland


Sasuke suuteli mua ensin kevyesti, sitten intohimoisemmin. Kun mä vastasin aivan yhtä intohimoisesti, se alkoi hitaasti avata mun oranssin hupparin vetoketjua, tietysti yhä suudellen. Mä puolestani keskityin sen tummansiniseen collegetakkiin. Sekä mun huppari että sen collegetakki putosi suhteellisen nopeasti lattialle. Tai ainakin nopeasti siihen nähden, ettei kumpikaan ollut ihan selvin päin. Mä värähdin, kun sen käsi hipaisi mun paljasta ihoa sen ottaessa pois mun T-paitaa. Pian lattialla oli taas yhdet vaatekappaleet lisää. Mä katsoin ihaillen Sasuken paljasta, mun mielestä täydellistä ylävartaloa.
”Sä taidat pitää näkemästäs”, Sasuke naurahti, ja tönäisi mut sen sängylle. Viimeinkin, jos multa kysytään.

I wanna show how ya, good we can be together
I wanna love you through the night, I’ll be your sweet disaster


Sasuken kädet liikkuivat hitaasti pitkin mun vatsaa, kun se suuteli mua kaulalle. Mä olin ihan onnellinen, ettei mulla ollut ketään, jolle mun olisi seuraavana päivänä tarvinnut selittää, mistä helvetistä mun kaulalle oli niitä jälkiä ilmestynyt. En mä sitä sillon tietenkään pahemmin ajatellut. Koska mun ajantaju oli kadonnut jo ties kuinka monta lasillista sitten, mulla ei ollut harmainta aavistusta, kauan me siinä rakasteltiin. Lopulta, loppujenkin vaatteiden lähdettyä jo varmaan ties kuinka kauan sitten, me molemmat nukahdettiin vieretysten.

Aamulla mä heräsin kaameaan päänsärkyyn. Vaikka eihän se ihmekään ollut. Selvittelin hetken mun ajatuksia, ja vasta sitten tajusin Sasuken olevan mun vierellä. Aluksi mä vaan tuijotin sitä silmät pyöreinä, ja mietin, mitä vittua mä taas olin tehnyt, mutta sitten tyydyin painamaan kevyen suudelman sen otsalle. Se näytti niin ihanalta, kun se nukkui. Kyllä sitä voi näköjään rakastua, vaikka olisi vähän kännissäkin. Tai vähän enemmänkin kännissä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Knox - 2012-04-05 14:33:06
Itseasiassa ihan hyvä stoori. puhekielisyys sopii tähän mainiosti.

Rainbowchan - 2012-04-06 11:11:21
@Knox Kiitos (: Huomasin itsekin saman kirjoittaessani, alunperin oli tarkoitus kirjoittaa ihan kirjakielellä mutta puhekieli tuntui lopulta luontevalta.

horaaneko - 2012-04-06 21:35:38
En yleensä lue SasuNarua ja paritus kuuluu vihaamiini. Miksi sitten luin tämän? Sen järkevän nimen vuoksi, jos rehellisiä ollaan. x) En tiedä onko vika vaan mun silmissä, mutta tuntuu että ficciloota täyttyy nykyisin epämääräisistä tuherruksista joiden nimissä ei ole mitään mielikuvitusta. (tyyliin "Erkki ja Pertti kaupassa osa 5" siis)
Mut siis joo, voisin vähän listailla näin väsyneenä:

Plussaa:

+ lyriikat laitettu hyviin väleihin ja sopivat ficciin.
+ kirjoitusasu on siisti eikä typoja juuri ole.
+ ei hahmokuolemaa
+ ei 'iihsaskeoonniinhottinasuhunkatopunastunhihihi' -Narutoa kuten yleensä SasuNarussa tuntuu olevan.

Miinukset:

- melko kulunut aihe. Mennään baariin, mennään sänkyyn, the end. Tätä kuitenkin pelasti kiva tyylisi kirjoittaa. Mutta jotain säväyttävämpää kuitenkin odotin.

- loppu. On hassua, että Naruto ensin on että wtf, mutta sitten onkin jo suutelemassa Sasukea. Siihen olisin kaivannut hiukan luonnollisempaa reaktiota. Toinen hauska lopetus olisi ollut se, että Naruto olisi herännyt ja fic olisi loppunut johonkin nasevaan lauseeseen, joka olisi kiteyttänyt hyvin Naruton hämmennyksen.
- Fic tuntui etenevän liian nopeasti. Vaikka alku lupasi hyvää pitkällä hahmoon tutustuttamisellaan, loput ficistä tuntui kulkevan minuutissa.

Mutmut, onnistunut ficci kuitenkin, koska tykkään kirjoitustyylistäsi. Panosta seuraavalla kerralla vielä vähän enemmän myös tarinaan! :>

Rainbowchan - 2012-04-07 11:33:36
@horaaneko Kiitän ja kumarran ^^ Osittain kulunut aihe ja nopeasti eteneminen johtui siitä, että olin kirjoittaessani väsynyt eikä kyseinen biisi oikein inspiroinut niin paljon kuin jos olisin sen itse valinnut. Halusin vain saada haasteen suhteellisen nopeasti pois alta, mutta edes jotenkin siedettävän hyvin kirjoitettuna. Toki voin syyttää myös omaa taipumustani kirjoittaa kliseisesti sekä tietysti yleistä laiskuuttani XD Hyvä että oli kuitenkin luettavaa tekstiä (:

haru-97 - 2012-06-14 04:26:59
No tää on jotain ihana!!! I LOVE SASUNARU 4EVER!!!! (jos se ees kirjotetaan noin) Muuta en voi sanoa

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste