Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Aika muuttuu <3 VI - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 947 sanaa, 5940 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-04-15 20:20:51 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Sain ajatukset peliin taas <3.
No niin. Täss sunan sisarukset ja Akatsuki tulevat!!!
NAUTTIKAA JOS VOITTE!!!!!

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 850 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
puhe:-moi
ajatus:-moi
niin sanottu: ´moi´
takauma:moi
painosana:moi


Oli kirkas ja aurinkoinen keski-päivä. Hatake Kakashi (tunnetaan myös nimellä kopio ninja no Kakashi) käveli pitkin Konohan katuja kohti Hokagen toimistoa. Häntä vaivasi eräs asia. Kun hän oli herännyt hän oli vielä muistanut jonkun tärkeän jutun mutta se unohtui kun mies muisteli Pientä Hokageaan joka oli varmasti huolissaan. Kauaa Kakashin ei tarvinnut miettiä kun Kurenai,Kiba,Shino ja 3muuta ninjaa tulivat vastaan.
-Hei Kakashi! Mitä mietit?   Kurenai kysyi kun näki miehen mietteliään silmän.
-Ai hei Kurenai. Olen menossa Hokagen luo mutta mietin että pitikö minun olla jossain muualla.  Yksisilmäinen mies kertoi.
-Kakashi sä oot dementikko! Eks sun pitäny mennä Naruton ja muiden kaa tutustuu Sasuken uuteen genin-ryhmään?   Kiba muistutti ärtyneesti. Tozu,Katori ja Kidamaru katsoivat vaan ympärilleen ja olivat hiljaa. He eivät oikein tienneet mitä heidän pitäisi tehdä.
-Niinpä niin! Kiitos kun muistutit!  Mies kiitti ja lähti juoksemaan mutta pysähtyi melkein heti.
-Ja missä meidän piti tavata?   Kaikki huokaisivat.
-Kakashi-san luulen että he ovat sillalla.   Shino sanoi lopulta.
-Mistä niin päättelit?
-No mitä Narutolta olen kuullut hän sanoo aina että aloitatte joka tehtävän odottamalla sinua siellä n.2tuntia.   Shino kertoi kun asia olisi ollut päivän selvää.
-Kiitti Shino!!!   Kakashi huusi ja lähti juoksemaan mutta ei sillalle vaan Hokagen toimistoon kiertotietä.
-Jos he ovat odottaneet jo yli 5tuntia kyllä he jaksavat vielä hetken odottaa.  Mies ajatteli.

SILLALLA
-Kuinka pitkään senseinne aikoo vielä viipyä Sasuke-niisan? Ollaan ootettu sitä yhteensä 5tuntia?   Yuki kysyi kun häntä alkoi kyllästyttää kuunella tiimiläistensä tappelua.
-En tiedä. Miksi Katsune ja Oroci tappelevat?   Sasuke kysyi Itachia muistuttavalta tytöltä.
-No Oroci yritti tehä mulle jotain Katsunen mielest sopimatonta ja nyt ne kai tappelee siit kumpi mut saa.   Yuki vastasi huokaisten.
-Onks Oroci lesbo?
-No en mä tiiä. Sanoisin bi-seksuaaliks. Se nimittäin kuolaa meijän kaikkien perään. No Katsunee se ei kuolaa se ei kuulemma pidä sinisest ihost.  Yuki vastasi tällä kertaa Suigetsulle joka kiinnostui keskustelusta. Sasuke,Naruto ja Suigetsu värisivät. Oroci vaikutti Orochimarun jälleen syntymältä. No kyllä tuo kalpea tyttö siltä vähän  näyttikin.

-No voi VITTU!!! Kato keihi törmättii SAATANA!!!   Kaikki käänsivät katseensa taakseen ja näkivät kaksi Akatsukilaista seisovan heidän takanaan. Jälkeläiset olivat kauhusta kankeita. Mitä tehdä? Kenen puolella pitää olla? Näitä asioita he miettivät.
-Hidan. Onko liikaa pyydetty jos edes joskus olisit hiljaa?   Tummaihoinen tikeillä peitetty mies sanoi ärsyyntyneellä äänellä.
-No anteeks Kuzu-chan!  Hidan sanoi seksikkäästi. Kakuzu punastui vähän mutta kukaan muu paitsi Hidan ei huomannut sitä.
-Nyt oikeesti!!! Keskity!!! Pomo tappaa meijät jos me ei onnistuta!!!   Kakuzu karjui. Jälkeläiset tiesivät ettei Pain ikinä tappaisi tovereitaan mutta tapa jolla Kakuzu sen ilmoitti oli uskottava.
-Tiiän PERKELE!!! Mut eks tää oo Itachin ja Kisamen töitä!!?? Niien hän piti pyydystää yhdeksän häntä VITTU!!!!  Hidan huusi. Miehen pinna oli palanut jo pohjaan kiinni.
-Joo rauhotu Itachi on ny kuumeessa ja Kisamen on pakko hoitaa sitä kyll sä sen tiesit.
-No miks Deidara ja sen ´Danna´ tullu tänne???    Näin Kakuzun ja Hidanin riita oli taas puhjennut. Yuki ei kestänyt kaikkea kuulemaansa. Itachi oli sairas? Ja oliko joku noista ninjoista häntäpedon ´omistaja´? Pian hänen ajatuksensa katkesi kun Hidan juoksi Narutoa päin. Ilman mitään ajatusta Yuki juoksi Naruton eteen saaden tuta Hidanin viikatteen tehon.

-Hidan muista että jos tapat Yukin saat katua sitä loppu elämäsi. Tai oikeastaan sinä ett elä kauaa sen jälkeen.
Itachin kylmät sanat painuivat albiinon mieleen tämän vahingoittaessa nuorta Uchihaa.
-Mitä täällä tapahtuu!!! Kuuluu kova ja huolehtivä mutta silti käskevä ääni. Nyt kaikki katsoivat itään. Sieltä asteli esiin Temari,Gaara ja Kankuroo.
-Kas kas täällä näkyy tuttujakin.   Sanoi Kakuzu salaperäisesti. Temari värähti nähdessään Akatsukit ja näiden jälki-polven. Temari tunsi näistä jokaisen nimeltä.
-Te muut menkää!!! Minä pärjään yksinkin!!!  Temari huusi hädissään.
-Mutt...
-NYT!!!  Temari huusi ja kaikki häipyivät. Myös Akatsukin jälkeläiset.

Silmänräpäyksessä muutkin Akatsukilaisista ilmestyivät paikalle. Deidara,Sasori ja Temari värähtivät kun näkivät toisensa.
-No Pain mitä me tolle muijalle tehään??? Se tietää meidän salaisuuden.   Zetsu sanoi hiljaa.
-No Hidan vois tappaa sen mutt mitä hyötyy siit ois? Jospa kuitenki jätetään se eloon ja kiristetään sitä auttamaan suunnitelmassa. Mitäs sanotte?   Pain kysyi kun oli miettinyt hetken. Muut nyökkäsivät.
-Okei sä kuulit mitä Neula-tyyny sono!!! Jos kantelet mä silpon sut!!! Onko selvä PERKELE!!!????   Hidan ragess nyt ihan kunnolla.
-Joo joo lupaan...
-Gaara ja Kankuroo pois kiven takaa!!! Emme tee siskollenne mitään joten voitte poistua tai tapan teidät!!!   Sasori lausui kovaan ääneen. Kaikki katsoivat yksinäistä isoa kiveä vähän matkan päässä. Nolona Kankuroo ja Gaara nousivat sen takaa.
-Joo sori sori Sasori. Me täst lähetäänki. Moro!  Kankuroo sano ja lähti.

-Luule niisan. Mitä Akatsuki haluaa Temarista???  Gaara kysyi veljeltään.
-En tiedä mutta me otamme siitä selvää.  Kankuroo kuiskasi ennen kuin he saavuttivat Konohan portit.
-Temari ole kunnossa!!!

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste