Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
You Are My Destiny. Osa 3 - sango
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 664 sanaa, 4656 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-07-24 14:58:59 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Juu, tää on Sasusui fici, tämä kertoo Suigetsusta, joka on muutanut Konohaan isoveljensä Kisamen kanssa.  
Sui tapaa Sasuken koulussa ja muuttaa tämän luokse asuntollaan. No jossain vaiheessa Suigetsun ja Sasuken ystävyys muutuu ihastukseksi ja sitten rakkaudeksi.
Nuorten rakkaus saa aikaan, liikesarjan jonka aikana molempien on opittava luotettamaan toisiinsa ja tunteisiinsa.

Tässä osassa,  Suigetsu saa heti ongelmia, erään oppillaan kanssa ja Sasuke saa omasta mielestään epämielyttävän tehtävän.

Sarja tulee sisältämääm tradegiaa, draamaa ja ihmissuhde kiekuroita. Nauttikaa ja koimmentoikaa. Toivottavesti tykkäätte ja jos on kirjoitusvirheitä, niin niistäkin saa mielelään sanoa.
Seuraava osa, eli No 4  löytyy emopallerolta. Sango kiitää ja kumartaa emopalleronkin puolesta.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1075 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
You Are My Destiny. Osa 3


"No niin, koska Suigetsu ei tunne paikkoja, niin Sasuke, sinä saat luvan ohjata häntä ja katsoa että hän ehti kaikille tunneille ajoissa." Konan sanoi, kun Suigetsu oli istunut paikalleen.

"Minä en ole mikään lapsenvahti." Sasuke sanoi viileästi ja mulkaisi valkotukkaista vieressään. 

"En minä niin ole sanonutkaan." Konan sanoi huokaisten.

Suigetsu kuunteli hiljaa ja katsoi kämmeniinsä jotka lepäsivät tämän jalkojen päällä. Poika oli hermostunut, sillä ei pitänyt ilmapiiristä.

"Mutta Suigetsu ja sinä, tulette joka tapauksessa olemaan aika paljon yhdessä." Konan sanoi ja sai Uchiha huokaisemaan. 

"Hyvä on. Minä suostun."  Nainen nyökkäsi ja sanoi vielä.

"Muista, että teet sitä vain sen aikaa, kun hän oppinut kulkemaan koulussa ja tietää mille tunnille hänen on tultava. Näin alkuun voisit antaa hänelle koulun kartan, niin hän tietää edes jotenkuten - " Sasuke keskeytti Konanin. "Minä tajusin jo!"

 ”Hyvä.” Konan sanoi ja aloitti sitten oppitunnin. Suigetsu vilkuili vaivihkaa Sasukea ja ei uskaltanut kysyä tuolta oikein mitään. Poika katsoi sitten pysyvästi taululle ja keskittyi asiaan.
Sasuke ei kiinnittänyt pahemmin huomiota Suigetsuun tunnin aikana, ainakaan aluksi. Mutta tunnin edetessä, hän huomasi jäävänsä usein katsomaan tämän kasvoja.

'Mikä hitto minua vaivaa?' Uchiha kysyi itseltään. 


Suigetsu alkoi tekemään tehtäviä, todella keskittyneesti, ja nopeasti kun oli saanut kirjan ja vihkon. Äkkiä takarivistä lensi kova pyyhekumin pala Suigetsun niskaan. 

"Aih!" Suigetsu huudahti ja laittoi kämmenensä takaraivolleen. Valkotukan kynä tipahti lattialle tämän kädestä. Konan keskeytti opetuksen ja kysyi. "Mitä tapahtui?" 
Sasuke kääntyi ärsyyntyneenä, katsomaan valkotukkaista.

Suigetsu katsoi opettajaan. "E- ei mitään, opettaja. Sain vain päänsäryn." Poika valehteli ja yritti kuulostaa mahdollisimman uskottavalta. "Ei tässä mitään."
Konan nyökkäsi vaiti ja jatkoi opetusta. Sasuke katsoi Suigetsua ja kumartui lähemmäs ja kuiskasi matalalla äänellä.

"Sinä valehtelit, ei sinulla ole päänsärkyä, vai mitä?"

 "Mmh, sain pyyhekumin palasesta päähän, mutta älä kerro opettajalle" Suigetsu kuiskasi hiljaa mustatukkaiselle pojalle. 

"Miksi ei? jos asiaan ei hoideta heti, niin koulunkäynnistäsi saattaa tulla yhtä helvettiä..." Sasuke sanoi. "Sillä jos joku saa täällä, kumista päähän se on merkki että sinut on valittu kiusaamiskohteeksi." Uchiha kertoi ja sanoi sitten vielä: 

"No omahan on asiasi, mutta ajattelin varottaa..." Sitten poika kumartui takaisin oman vihkonsa puoleen. Suigetsu ei vastannut tummatukkaiselle, vaan yritti keskittyä tehtäviinsä, mutta se tuntui vaikeammalta. Ehkä hän sittenkin oli kuvitellut liikoja.


Tuntia oli enää kaksikymmentä minuuttia jäljellä, kun Suigetsu sai jälleen kuminpalasesta, täällä kertaa se tuli kovempaa kuin ensimmäinen. Suigetsu piti tällä kertaa huudon sisällään, ja viittasi sen sijaan ja sanoi:

"Konan- sensei, onko täällä tapana heitellä takarivistä pyyhekumin palasia uuden oppilaan takaraivoon?"

"Mitä ihm -" Konan aloitti, mutta sitten tapahtui monta asiaa yhtä aikaa. Sasuke ponkaisi seisomaan, niin rajusti että kaatoi tuolinsa.

"Sasuke!" Konan komensi, mutta Uchiha ei kuunnellut vaan käveli takariviin ja pysähtyi erään punatukkaisen pojan pulpetin eteen, joka keikkui tuolillaan. Hänen nimensä oli Gaara. 
Poika vilkaisi Sasukea ja sanoi halveksuen: 

"No mitä Uchiha, haluatko saada turpiisi?"

Sasuke ei vastannut, vaan tönäisi poikaa niin, että tämä menetti tasapainonsa ja kaatui tuoleineen lattialle. Suigetsu ihmetteli tummahiuksisen käytöstä. 

"Uchiha Sasuke! paikallesi ja heti!" Konan sanoi lujasti.

Korppi mulkaisi punatukkaista vielä kerran ja kääntyi sitten ja lähtï takaisin omalle paikalleen. Suigetsu katsoi poikaa ihmeissään, mutta huomasi silmänurkastaan, sen punatukkaisen pojan, jonka tummaverikö oli kaatanut, nousseen ja lähteneen Sasukea kohti takaapäin. Syystä, jota ei itsekään tiennyt, Suigetsu kampitti huomaamattomasti, mutta tarkoituksella Gaaran, niin että hän menetti jälleen tasapainonsa ja rämähti lattialle. 

"Katsoisit jalkoihisi" Suigetsu sanoi, ja kuuli miten muut nauroivat Gaaralle.

Punatukkainen nousi ylös, raivon puna kasvoillaan, ja olisi hakannut Suigetsun henkihieveriin, mutta sitten kello soi välitunnin alkamisen merkiksi ja epäilemättä pelasti valkotukan joutumasta Gaaran raivon purkukohteeksi.

Kommentit (Lataa vanhempia)
haru-97 - 2012-07-26 10:25:03
Osa oli loistava mutta hankalasti luettava ja lyhyen puoleinen. Kappale jaot helpottaisivat lukemista paljon.

sango - 2012-07-29 17:51:27
Okei korjattu.

emopallero - 2012-07-29 20:01:42
hetki miekin löysin kirjotusvirheitä. En tiedä, liekkö oon ollut tosi väsynyt kun oon kirjottanut "tummaverikö". se haittaa tekstissä hirveesti :'D
minäpä tarkistelen joskus piakkoin neljännen osan ja julkaisen sen.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste