Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Alicia 3 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1364 sanaa, 9356 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-07-30 14:28:41 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Alicia on aloittamassa ninja-akatemian, johon mennään noin 5-6 vuotiaina. Häntä jännittää pikkuisen. Naruko saattaa tyttärensä akatemian aloitusjuhliin. Hän lähtee suorittamaan tehtävää, kun Alicia menee luokkaan. Kommentit ovat tervetulleita.

Tarinan osat

Arvostelu
3
Katsottu 1272 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Sasuke", Naruko mutisi hiljaa kääntyillen samalla sängyssään. Yllättäen joku alkoi ravistella häntä olkapäästä, jonka seurauksena hän avasi silmänsä nähdäkseen tyttärensä, joka katsoi häntä hiukan huolestuneena.

"Äiti, miksi itket?" Alicia kysyi samalla, kun hänen äitinsä nousi istumaan ja hieroi silmiään.

"Kaikki kunnossa. Ripsi meni silmään. Pukeuduhan, niin menen tekemään aamiaista", Naruko sanoi samalla, kun meni kaapilleen etsimään vaatteita. Hän valitsi mustan t-paidan ja tummansiniset housut ja suuntasi kulkunsa siihen suuntaan, jossa keittiö oli. Ei hän voisi kertoa Alicialle ainakaan vielä, että oli nähnyt unta miehestä, joka oli Alician isä.

Alicia katsoi äitinsä perään yllättyneenä. Olikohan kaikki hyvin? Hän oli joskus nähnyt äitinsä itkevän aamulla. Ehkä jokin vaivasi hänen äitiään. Mustahiuksinen tyttö kohensi peittoa ja meni huoneeseensa pukeakseen päälleen. Hän oli ollut matkalla huoneeseensa käytyään vessassa, kun oli kuullut jotain äitinsä huoneesta. Hän oli mennyt sisälle ja nähnyt äitinsä pyörivän sängyssään. Hän herätti äitinsä koska halusi nähdä, oliko tämä kunnossa. Päästyään huoneeseensa Alicia avasi kaappinsa oven ja alkoi etsiä vaatteita. Hän valitsi vaaleansinisen puseron ja mustat shortsit. Puettuaan hän sitoi hiuksensa saparoille punaisilla nauhoilla. Vähän ajan kuluttua hän suuntasi kulkunsa keittiöön. Kun hän pääsi keittiöön, hän istui pöydän ääreen ja vilkaisi äitiään, joka parhaillaan lopetteli aamiaisen valmistamista.

"Tässä", Naruko sanoi otettuaan läheiseltä pöydältä tarjottimen, jonka hän antoi tyttärelleen. Yhdessä kulhossa oli riisiä ja lautasella oli omeletti. Tarjottimen oikealla reunalla oli valkoinen servetti, jonka päällä oli ruokailuvälineet ja leivänpala, jonka päällä oli tomaatin siivuja. Tarjottimella oli myös lasi, jossa oli maitoa. Naruko otti itselleenkin tarjottimen, jolla oli samanlainen aamiainen. Hän laski tarjottimen pöydälle ja alkoi syödä.

"Jännittääkö akatemiaan meneminen?" Naruko kysyi huomattuaan, että hänen tyttärensä söi hiljaisuuden vallassa.

"Vähän. Entä jos teen jotain ja kaikki nauravat minulle?" Alicia kysyi samalla, kun leikkasi ruokailuveitsellä omeletista palan ja laittoi sen haarukalla suuhunsa.

"Älä välitä vaan yritä uudestaan. Sinun täytyy myös opiskella teoriaa ja ninjatekniikoita. Hanki myös ystäviä. Ei heitä tarvitse olla paljon. Hanki sellaisia ystäviä, joihin voit luottaa. Voit myös joskus tuoda heitä vierailulle. Minuakin jännitti hiukan ensimmäisenä päivänä, mutta kolmas Hokage kehotti minua tekemään parhaani ja olemaan omaitseni", Naruko sanoi samalla, kun rupesi syömään leipää.

"Eivätkö vanhempasi olleet paikalla, kun aloitit akatemian?" Alicia kysyi äidiltään.

"Eivät. Äitini Kushina ja isäni Minato kuolivat vähän syntymäni jälkeen. Kolmas Hokage kasvatti minut. Tiedän ainakin sen, että vanhempani rakastivat minua tosi paljon", Naruko sanoi muistellen omia vanhempiaan.

"Miten he kuolivat?" Alicia kysyi äidiltään samalla, kun otti tarjottimella olevan juomalasin.

"Kerron sinulle kun olet päässyt chuuniniksi, mutta siihen menee vielä aikaa. Älä mieti sitä nyt. No mutta, onpa kello paljon. Mene kohta pesemään hampaasi, niin lähdemme akatemialle", Naruko sanoi samalla, kun nousi pöydän äärestä ja vei tarjottimensa tiskipöydälle. Hän laittoi tulpan altaan viemäriaukkoon ja avasi raanan, ennen kuin ryhtyi tiskaamaan astioita. Vähän ajan kuluttua Alicia toi oman tarjottimensa tiskipöydälle ja suuntasi kulkunsa kylpyhuoneeseen.

"Toivottavasti tyttäreni ensimmäinen koulupäivä menee hyvin", Naruko ajatteli samalla, kun lopetti tiskaamisen ja laittoi astiat kuivauskaappiin kuivumaan, ennen kuin sulki raanan ja otti tulpan paikaltaan. Myöhemmin hän riisui yltään valkoisen esiliinan ja ripusti sen keittiön oven vieressä olevaan naulakkoon. Alicia tuli keittiöön suunnilleen samalla hetkellä, kun hän otti chuunin liivinsä naulakosta ja puki sen päälleen.

"Onko sinulla jokin tehtävä?" Alicia kysyi nähdessään vihreän liivin äitinsä päällä.

"Kyllä on. Saattaa mennä myöhään, joten älä päästä vieraita sisään, jos en ole kotona. Mennään", vaaleahiuksinen nainen sanoi samalla, kun sitoi hiuksensa mustalla nauhalla poninhännälle. Hän otti läheiseltä pöydältä otsasuojuksensa ja sitoi sen otsalleen, ennen kuin suuntasi tyttärensä kanssa kulkunsa ulko-ovelle. "Tässä avain. Ota avain mukaasi, kun tulet sisälle", hän sanoi laitettuaan kengät jalkoihin ja annettuaan mustahiuksiselle tytölle avaimen, jonka tyttö laittoi taskuunsa ja puki kengät jalkoihinsa.

Naruko avasi oven ja sulki sen perässään, ennen kuin lähti Alicia kanssa siihen suuntaan, jossa Akatemia oli.

"Millaisia tunteja akatemiassa on?" Alicia kysyi matkan aikana.

"Siellä opetellaan ninjatekniikoita ja opiskellaan. Saat myös jossain vaiheessa tehdä heittotähtiharjoituksia. Myöhemmin kerron sinulle chakran luonteenmuutoksesta, koska tulet jonkunajan kuluttua opettelemaan sen käyttöä", Naruko sanoi samalla, kun saapui tyttärensä kanssa akatemialle, jonka pihalla oli useita lapsia ja aikuisia.

"Mitä chakran luonteenmuutos tarkoittaa?" Alicia kysyi katsellen samalla varautuneena ympärilleen, sillä pihalla oli paljon ihmisiä.

"Sitä, millaiseen elementtiin perustuvia tekniikoita voit käyttää. Kerron myöhemmin enemmän", Naruko sanoi, kun näki Tsunaden menevähän korokkeelle, sillä Hokage oli sanonut pitävänsä puheen uusien ninjaoppilaiden ensimmäisenä koulupäivänä.

"Arvoisat oppilaat! Onnittelut ninja-akatemiaan pääsystä. Pitkä ja kivinen tienne ninjana saa nyt alkunsa. Jatkakaa etenemistänne väsymättä puurtaen", Tsunade puhui silmäillen samalla uusia oppilaita kuin tarkistaakseen, millaisia tulevat ninjaoppilaat olivat. Lopulta hänen katseensa osui Aliciaan ja hänen ilmeensä pehmeni hiukan, sillä olihan hän itse auttanut Alician maailmaan. Sikäli kuin hän yhtään Narukoa tunsi, nainen oli opettanut itse tytärtään ennen akatemiaan tuloa, joten chakran käyttö olisi Alicialle tuttua.

Vähän ajan kuluttua aikuiset alkoivat neuvotella keskenään ja Narukokin keskusteli parin tuttavan kanssa, kunnes näki Irukan, joka tuli hänen luokseen.

"Olet suorittanut paljon tehtäviä viimeaikoina, Naruko. Sinusta puhutaan kylässä paljon", Iruka aloitti, kunnes käänsi katseensa Aliciaan. "No mutta. Sinua katsoessani mieleeni muistuu päivä, jolloin vanhempasi aloittivat akatemiassa. Muistutat isääsi tosi paljon", Iruka sanoi Alicialle.

"Isääni?" Alicia kysyi ihmeissään, sillä eihän hän tuntenut isäänsä.

"Kiitos, kun ottatte tyttäreni oppiinne", Naruko sanoi. Hän kunnioitti Irukaa tosi paljon, sillä mies oli ollut vaikeina aikoina hänen tukenaan. Naruko oli kertonut Alician isän henkilöllisyyden vain niille henkilöille, joihin hän luotti kaikkein eniten, ja Iruka kuului ehdottomasti niihin henkilöihin. Toisin sanoen mies tiesi, että Sasuke oli Alician isä, muttei ollut kertonut sitä kenellekkään.

"Ilo on minun puolellani. Olit yksi akatemian parhaimmista oppilaista, Naruko. Olit minulle myös kuin pikkusisko. Äläkä puhu noin muodollisesti", Iruka sanoi virnuillen omalla tavalllaan.

'Muuten Iruka. En ole vielä kertonut Alicialle totuutta hänen isästään, joten voisitko olla kertomatta hänelle Sasukesta ainakin vähän aikaa?' Naruko kuiskasi Irukalle.

'Ymmärrän, mitä tarkoitat', Iruka kuiskasi Narukolle ymmärtäessään asian ytimen.

"Alicia, odotan sinultakin paljon", Iruka sanoi. "No niin. Ensimmäinen oppitunti alkaa kohta. Tulehan mukaani. Minä pidän ensimmäisen tunnin", mies jatkoi viittoen Aliciaa seuraamaan itseään.

"Nähdään illalla. Opiskele ahkerasti", Naruko sanoi ja suuntasi kulkunsa pois akatemian pihalta. Hänen tehtävänsä oli S-luokkaa. Siinä saattaisi venyä hiukan.

"Nähdään", Alicia sanoi, ennen kuin seurasi Irukaa sisälle. Häntä hiukan jännitti se, miltä akatemia näyttäisi sisäpuolelta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän meni akatemiaan. Saisikohan hän ystäviä, niin kuin hänen äitinsä oli sanonut?

*****************************

"Mitä ajattelit opettaa Alicialle seuraavaksi?" Kakashi kysyi hypellen Narukon kanssa oksalta toiselle.

"Kerron hänelle chakran luonteenmuutoksesta ja tarkistan, mitä elementtityyppiä hänen tekniikkansa ovat, ennen kuin alan kertoa hänelle elementeistä", Naruko sanoi jatkaen matkaansa.

"Kuulostaa hyvältä. Tee niin kuin sinusta on oikein", Kakashi sanoi keskittyen samalla tehtäväänsä.

________________________________________________________________________________________________________________________________________
Siitä Narukon ja Irukan keskustelusta sen verran, että kun kirjoitin Irukan maininneen, että Naruko oli yksi luokkansa parhaimmista oppilaista tarkoitin sitä, ettei hän ollut Naruton tavoin rasavilli ja tehnyt kepposia, vaikka olikin iloinen ja eloisa. Naruko jaksoi myös keskittyä opiskeluihin. Kommentit ovat tervetulleita. Jos on toiveita seuraavien lukujen sisällöstä, niin antaa tulla.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2012-07-30 17:03:47
Lissää ^^ Aika paljon kirjotusvirheitä mutta mielenkiintoisena pysyy :))

haru-97 - 2012-07-30 18:19:30
ole huolellinen oikein kirjoituksen kanssa Guren-sempai.
Muuten oli aivan ihana osa!!! Milloin Sasse saa tietää????  En malta odottaa

Ren-fan - 2012-07-31 13:36:08
Hyvä osa :) Mut millon Sasuke saa tietää?

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste