Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Alicia 4 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 983 sanaa, 6992 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-08-01 20:48:48 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Narukoa hermostuttaa hiukan, sillä hänestä tuntuu, että joku tarkkailee häntä ja hänen tytärtään, joten hän päättää mennä Tsunaden pakeille puhumaan asiasta.

Otan vastaan kommentteteja.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1088 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"No niin. On tullut aika kertoa sinulle chakran luonteenmuutoksesta, Alicia", Naruko sanoi samalla, kun kaivoi varustepussistaan pari arkkia paperia. Hän antoi yhden paperin tyttärelleen ja otti yhden toiseen käteensä, ennen kuin survoi muut paperit varustepussiinsa.

"Mitä se luonteenmuutos tarkoittaa? Kerroit siitä minulle jo akatemian pihalla pari päivää sitten", Alicia sanoi katsellen kädessään olevaa paperia.

"Se tarkoittaa sitä, mitä luontotyyppiä chakrasi alun perin on. Muuten, miten ensimmäinen päivä akatemiassa meni?" Naruko kysyi samalla, kun vilkaisi sattumalta oikealle, jolloin hän luuli nähneensä liikettä puiden varjossa. Katseltuaan vähän aikaa hän ei kuitenkaan nähnyt mitään, mutta hän hermostui hiukan. Hänestä oli viimepäivien aikana tuntunut siltä, kuin joku olisi tarkkaillut häntä. Kun hän oli palannut kotiin viimetehtävältään, asunnon huonekaluja oli siirrelty. Naruko oli saanut myös itsestään ja Aliciasta salaa otettuja otettuja valokuvia. Ja viimeyönä, kun Naruko oli ollut tulossa kotiin Hokagen tornilta, joku oli ajanut häntä takaa kadulla, ja hän oli joutunut käyttämään varjokloonejaan karistaakseen takaa-ajajan kannoiltaan.

"Ihan hyvin. Iruka-sensei laittoi minut ja muutaman tekemään luokan edessä Henge No Jutsun. Hän sanoi, että meidän piti ottaa hänen muotonsa. Osasin sen hyvin", Alicia vastasi äitinsä kysymykseen katsellen samalla kädessään olevaa paperin palaa.

"Olet taitava. No niin, jatketaanpa sitten. Jokaisella ninjalla on oma elementtinsä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö ninja voisi käyttää muitakin kuin omaan elementtiinsä perustuvia tekniikoita. Useat Jooninit, kuten minä, osaavat käyttää kahden eri elementin jutsuja. Kakashi osaa kuitenkin käyttää neljää elementtiä", Naruko selitti vilkuillen välillä ympärilleen.

"Mitkä elementit hallitset?" Alicia kysyi uteliaana.

"Hallitsen tuuli ja tuli-elementin käytön. Nyt on tullut aika selvittää, mikä sinun elementtisi on. Se onnistuu tuollaisella erikoispaperilla, jota annoin sinulle", blondi sanoi.

"Miten se onnistuu?" Alicia kysyi tutkaillen paperia etsien siitä samalla jotain erikoista, mutta paperi näytti samalta kuin se paperi, jolle hän piirsi.

"Se on tehty erityisestä chakraa ravintonaan käyttävästä puusta. Katsoppa tätä", Naruko sanoi ja siirsi chakraansa kädessään olevaan paperiin, jolloin paperi halkesi keskeltä.

"Vau! Miten teit tuon?!" Alicia kysyi ihmeissään.

"Se on yksinkertaista. Siirsin paperiin omaa chakraani. Jos tuuli-tyypin ninja siirtää chakraansa juuri tämän tyyppiseen paperiin, paperi reagoi leikkaantumalla kahtia. Jos sinun chakrasi tyyppi on tuli, paperi reagoi syttymällä palamaan. Jos taas olet ukkos-tyypin ninja, paperi rypistyy. Maa-elementin tapauksessa paperi muuttuu pölyksi. Vesi-elementti kastelee paperin. Siirrähän chakraasi paperiin", Naruko sanoi.

Chakran käyttö oli Alicialle tuttua, joten hän siirsi chakraansa paperiin. Kun tytön chakra kosketti paperia, paperi syttyi liekkeihin.

"Iiiiik!" mustahiuksinen tyttö huusi säikähtäneenä, kun paperi syttyi liekkeihin.

"Kaikki hyvin", Naruko sanoi samalla, kun asetti kätensä tyttärensä pään päälle ja silitti tätä, jonka seurauksena Alicia rauhoittui vähän.

Alicia vilkaisi liekkejä uudelleen suunnilleen samalla hetkellä, kun hänen kädessään oleva paperi paloi murentuen samalla. Lopulta liekit sammuivat suunnilleen samalla hetkellä, kun paperin viimeinen reuna paloi poroksi.

"Elementtisi on siis tuli", Naruko sanoi.

"Onko muitakin elementtejä?" Alicia kysyi rauhoituttuaan lopulta.

"Ei. Niitä on vain viisi", Naruko sanoi. Viisi suurta ninjamaatakin on nimetty niiden mukaan. Esimerkiksi meidän kylämme Konoha on Tulenmaassa, Iwagakure sijaitsee Maamaassa, Kirigakure on vesimaassa, Kumogakure taas on Ukkos-maassa ja Konohan lähin liittolaiskylä, Sunagakure on Tuulen-maassa".

"Voivatko muutkin ninjat käyttää sinun ja minun lisäkseni tuli-elementtiä?" Alicia kysyi.

"Kyllä voivat. Mutta sinun on myös hyvä tietää muita asioita elementeistä", blondi sanoi.

"Mitä?" Alicia kysyi uteliaana.

"Tuli voittaa tuulen, koska tuulen puhallus saa tulen palamaan paremmin. Tuuli on kuitenkin vahvoilla ukkosta vastaan. Ukkonen taas on vahvoilla maata vastaan. Maa voittaa veden, koska se imee vettä itseensä. Vesi sammuttaa tulen. Mutta on olemassa klaaneja, joilla on hallussaan elementteihin perustuvia kekkei genkaita. He pystyvät sekoittamaan eri elementtiä ja luomaan uusia elementtejä. Olet varmasti kuullut ensimmäisestä Hokagesta, Hashirama Senjusta, joka on nykyisen Hokagen, Tsunade-himen isoisä?" Naruko kysyi.

"Joo. Iruka-sensei kertoi hänestä ensimmäisenä päivänä", Alicia sanoi.

"Aivan. Hän pystyi yhdistämään vedestä ja maasta Puu-elementin. Eräs Haku niminen poika pystyi yhdistämään vedestä ja tuulestä Jää-elementin. Tähän pystyvät vain klaanit, joilla on luontotyyppiin perustuva kekkei genkai. Esimerkiksi Viides Mizukage, joka on Kirigakuren johtaja, pystyy yhdistämään maasta ja tulesta Laava-elementin. Hänellä on myös toinen kekkei genkai, jolla hän voi yhdistää vedestä ja tulesta syövyttävän Sumu-elementin. Sumu ei kuitenkaan vaikuta häneen itseensä. Kolmas Tsuchigake, joka johtaa Iwagakurea pystyy luomaan Tomu-elementin, jolla, voi muuttaa asioita tomuksi", Naruko sanoi.

"Oletko nähnyt tuollaista itse?" Alicia kysyi äidiltään.

"Kyllä. Itse asiassa tunnen erään ninjan, joka osaa käyttää Puu-elementtiä", Naruko sanoi.

"Niinkö? Osaatko sinä yhdistää joistain elementeistä uusia elementtejä?" Alicia kysyi.

"En, kulta pieni. Minun klaanini, Uzumaki-klaani on alun perin erikoistunut sinetöintitekniikoihin. Uzushiogakure, josta kaalnini alun perin on kotoisin, sijaitsi Virtauksen maassa. Uzushiogakurea ei kuitenkaan enää ole. Sotien aikana klaanini sinetöintitekniikoita pelättiin, ja lopulta Uzushiogakure tuhottiin. Eloon jääneet klaanini jäsenet salasivat henkilöllisyytensä ja hajaantuivat ympäri maailmaa. En tosin ollut vielä syntynyt silloin. Järkytyin kovin, kun sain tietää totuuden klaanini kohtalosta. Mutta voi olla, että tapaan joskus klaanini muita jäseniä. Silloin esittelen sinut heille, sillä ovathan he myös sinun sukulaisiasi", Naruko sanoi lopulta ja hänen äänensä hiipui viimeisten lauseiden kohdalla.

"Millaisia sinetöintitekniikat ovat?" Alicia kysyi.

"Jospa jättäisimme jingiin ja jangiin perustuvat harjoitukset toiseen kertaan. Mennään käymään Hokagen luona. Minulla on hänelle vähän asiaa", Naruko sanoi ja otti Alician syliinsä. Koska oli jo myöhä, he eivät ehtisi harjoitella Tuli-elementin käyttöä kovin kauan. Hän lähti hiljaisena metsästä siihen suuntaan, jossa Konoha oli, mutta hänestä tuntui edelleen siltä, että joku tarkkaili häntä puiden varjoista.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2012-08-02 08:32:59
jännäks menee! ^^ Lisää vaan, tää on niin ihana ficci :))

haru-97 - 2012-08-02 14:04:18
Ihana osa rakas ystävä <3

Ren-fan - 2012-08-08 17:03:13
Hyvä osa! Näit on kyl kiva lukee koska sä tiiät niin paljo noit tekniikoita ja muutenkin paljo esim. chakrasta. :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste