Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Alicia 6 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1767 sanaa, 11517 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-08-05 14:20:04 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Naruko päättää viimein kertoa Sasukelle, että Sasuke on Alician isä. Mitenkähän Sasuke mahtaa ottaa asian? Myöhemmin salaperäinen tarkkailija näyttäytyy jälleen, mutta tällä kertaa ikävimmissä merkeissä.

Kommentit ovat tervetulleita.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1226 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Miten koulussa meni, Alicia?" Naruko kysyi kävellen samalla tyttärensä kanssa siihen suuntaan, jossa Sasuke asui. Hän ei voisi enää pitkittää totuuden kertomista. Nyt olisi aika esitellä isä ja tytär toisilleen. Leppeä tuulenvire heilutteli Narukon pitkiä hiuksia puolelta toiselle, mutta Naruko tuskin huomasi sitä, sillä hänen vatsaansa kerääntyneet perhoset lentelivät villisti puolelta toiselle. Vatsaab kerääntynyt jännitys sai hänet muistamaan chuunin-kokeen, jonka ensimmäisessä osiossa hän oli käyttänyt isänsä Hiraishin No Jutsua, josta kolmas Hokage oli hänelle kertonut. Vaikka häneltä oli mennyt viikko tekniikan oppimiseen, sen ansiosta hän oli edistynyt kovasti ninjana.

"Hyvin", Alicia sanoi hiljaa. "Onko kaikki hyvin?" tummahiuksinen tyttö kysyi huomattuaan äitinsä vaitonaisuuden.

"On. Minä vain nukuin huonosti viimeyönä", Naruko sanoi ja se oli totta. Hän oli valvonut melkein koko yön miettien ja manaten sitä, miten kertoisi asiansa niin, ette se olisi liian iso yllätys. Lopulta Sasuken koti tuli näkyviin, jolloin Naruko veti syvään henkeä ja koputti ovelle. Hän ei välittäisi siitä, vaikkei Sasuke haluaisikaan olla osana Alician elämää. Kun hän olisi kertonut totuuden, hän jättäisi Sasuken rauhaan. Hän kuitenkin pelkäsi, että Sasuke torjuisi hänet, vaikka heillä olikin yhteinen lapsi. Hänen ajatuksensa keskeytyivät, kun asunnon ovi avattiin.

"Hei, Naruko", Sasuke sanoi vähän varautuneena, kun näki kyseisen naisen ovellaan.

"Hei. Minulla on asiaa sinulle. Voimmeko tulla sisälle?" Naruko kysyi koottuaan itsensä viittoen samalla huomaamattomasti Aliciaan. Hän ei voisi enää perääntyä tässä vaiheessa.

Sasuke ei sanonut mitään, vaan siirtyi sivulle antaen Narukolle ja Alicialle samalla luvan tulla sisälle.

Kyseinen kaksikko tuli sisälle hiljaisuuden vallassa ja riisui kengät. He jättivät kengät aulaan samalla, kun Sasuke sulki oven.

"Menen edeltä olohuoneeseen. Keskustellaan siellä", Sasuke sanoi suunnaten kulkunsa olohuoneeseen.

"Äiti. Hänhän on ystäväsi. Mitä asiaa sinulla on hänelle?" tummahiuksinen tyttö kysyi, kun Sasuke oli kuuloetäisyyden ulkopuolella.

"Hän on sinun isäsi", Naruko sanoi lopulta kiertelemättä asiaa sen enempää.

"Onko hän minun isäni? Miksi olen tavannut hänet vain kaksi kertaa?" Alicia kysyi ihmeissään. Miksei hänen äitinsä ollut kertonut tästä aiemmin?

"Hän ei tiedä, että olet hänen tyttärensä. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin olen vältellyt tapaamasta häntä. Meillä oli kauan sitten aika paha riita. Toin sinut mukanani tänne, koska haluan kertoa hänelle, että olet hänen tyttärensä. Ethän kerro hänelle totuutta? Haluan kertoa sen itse", Naruko sanoi hiukan helpottuneena siitä, että Alicia tiesi, kuka hänen isänsä oli. Mutta hänen olisi kerrottava totuus myös miehelle, jota hän rakasti. Hän ei ollut lainkaan varma, miten Sasuke ottaisi uutisen. Hän oli kuitenkin päättänyt kertoa totuuden, oli tulos sitten millainen.

"Okei", Alicia sanoi, vaikkei ymmärtänytkään vielä kaikkia.

"Kiitos", Naruko sanoi ja halasi Aliciaa, ennen kuin otti tätä kädestä ja suuntasi kulkunsa siihen suuntaan, johon Sasuke oli mennyt. Päästyään olohuoneeseen hän istui Alicia kanssa sohavelle. Sasuke istui sohvan vastakkaisella puolella olevalla nojatuolilla.

"No, mitä asiaa sinulla oli?" Sasuke kysyi vaaleahiuksiselta naiselta, jolloin tämä nousi sohvalta ja tuli hänen luokseen.

'Tuota. Onko totta, että olet saanut injektion, ettet voi saada lapsia?' Naruko kuiskasi Sasuken korvaan. Hän ei halunnut Alicia kuulevan keskustelun kaikkia yksityiskohtia, koska jotkut yksityiskohdat eivät olleet sopivaa kultavaa lapsen korville.

'Ei ole. Se nyt vain sattuu olemaan tehokas kikka karkottaa naisia kimpustani. Miksi kysyit tuota?' Sasuke kysyi hieman nolona. Hän kuitenkin tiesi, ettei Narukolla ollut tapana juoruilla toisten asioista.

"Se siis oli pelkkä keino karkoittaa naisia", Naruko ajatteli helpottuneena, ennen kuin vilkaisi Sasukea tarkemmin. Uchiha oli aina ollut hänen mielestään hyvännäköinen, mutta hän oli salannut tunteensa. Koska oli pelännyt tullevansa torjutuksi.

'Muistatko, kun juopottelit viisi vuotta sitten ja sammuit asuntoni ovelle?' Naruko kysyi.

'Muistan että veit minut nukkumaan vierashuoneeseen. Taisin myös käyttäytyä jotenkin hölmösti, mutta en muista tarkasti, miten käyttäydyin, koska olin juonut vähän liikaa. Taisin antaa sinulle suukon tai vastaavaa', Sasuke sanoi yrittäen muistella, oliko hän toilaillut muutenkin.

'Se ei ollut vain suukko. Nappasit minut syliisi ja aloit suudella minua. Menin jotenkin ihan sekaisin ja unohdin kaiken muun. Minulla on jo jonkin aikaa ollut tunteita sinua kohtaan ja taisin antaa tunteiden viedä. Meillä oli silloin yhden yön juttu. En päässyt pois tilanteesta, koska pidit minusta koko ajan kiinni. Sinä yönä tulin raskaaksi sinulle, Sasuke. Sinä olet Alician isä', Naruko sanoi ja vilkaisi Sasukea varautuneena, ennen kuin meni istumaan sohvalle.

"Mitä?!" Sasuke sanoi ihmeissään ja tipahti alas tuolilta. Hän yritti nähdä valehtelemisen merkkejä Narukon kasvoilla, mutta ei yllätyksekseen nähnyt niitä. Hän nousi takaisin tuolille yrittäen muistaa viiden vuoden takaisia tapahtumia. Olivatko hän ja Naruko tosiaan menneet sänkyyn Sasuken alkoholisekoilun seurauksena?

"Sasuke, en pakota sinua mihinkään. Voit kysyä Tsunadelta, koska hän toimi kätilönä, kun Alicia syntyi. Tapaus oli pidettävä salassa, koska synnytys on ainoa hetki, jolloin häntäpetosinetti heikkenee. Sillä niiden vajaan 10 kuukauden aikana, kun naispuolinen jinchuuriki on raskaana, sinettiin käytetty energia siirtyy osaksi sikiölle. Silloin vastaavasti häntäpedon sinetti heikkenee. Minun oli hoidettava synnytys kylän ulkopuolella sijaitsevan suojauksen sisällä. Kyuubin ensimmäisen jinchuurikin, Mito-saman synnytyksen hetkellä sinetti oli vähällä purkautua. Äitini Kushinan synnytyksen kohdalla sinetti purkautui, kiitos erään naamiopäisen miehen. Minä pelkäsin myös sitä, että joku, jolla olisi kaunoja sinua kohtaan, olisi käyttänyt Aliciaa välikappaleena kostossaan, jos hän olisi saanut tietää, että Alicia on tyttäresi. Sinussa ja Aliciassa on samaa näköä. Tsunade teki isyystestin Alician syntymän jälkeen. Hän käytti testissä yhtä sinun hiustasi, jonka eräs ANBUn jäsen oli ottanut sinulta. Testi paljasti sinut Alician isäksi. Syntymätodistus on Tsunaden hallussa", Naruko sanoi lopetettuaan selostuksen. Hän oli huojentunut, kun Sasuke tiesi vihdoin totuuden.

"Tarvitsen hieman aikaa miettiä tätä. En halua kuulostaa töykeältä, mutta tämä tuli vähän äkkiä. Jos olisit kertonut aiemmin, olisin osannut sulatella sen nopeammin", Sasuke sanoi lopulta ja vilkaisi Aliciaa. Jopa hänen oli myönnettävä, että tytöllä oli paljon samoja piirteitä kuin hänellä itsellään.

"Ymmärrän. Tule Alicia. Mennään kotiin", Naruko sanoi ja nousi sohvalta.

"Joo. Heippa isä!" Alicia sanoi ja hyppäsi alas sohvalta, minkä jälkeen hän lähti äitinsä perään.

"Minulla taitaa tosiaan kestää jonkin aikaa sulatella tätä. Pudotit aikamoisen pommin, Naruko. Minä olen isä", Sasuke ajatteli ihmetellessään samalla tilanteen saamaa käännettä.

*******************************

"Äiti. Miksi isä vaikutti niin etäiseltä?" Alicia kysyi samalla, kun laittoi kengät jalkoihinsa.

"Hän ei oikein osaa näyttää tunteitaan. Ja tämä tilanne on hänelle vähän uusi", Naruko sanoi sulkiessaan sandaaliensa soljet.

"Mistä teillä oli riitaa joskus? Johtuiko se minusta?" Alicia kysyi samalla, kun hänen äitinsä avasi oven.

"Ei tietenkään. Me riitelimme lähinnä siitä, kumpi meistä oli parempi ninja", Naruko sanoi. Sehän oli osin totta. Ei hän voisi kertoa tyttärelleen, että Sasuke oli joskus jättänyt Konohan ja yrittänyt tuhota sen. "Mennään kotiin", Naruko sanoi, kun Alicia oli ottanut häntä kädestä ja sulkenut oven heidän perässään.

"Joo. Onko kaikki kunnossa?" Alicia kysyi huomattuaan äitinsä vaitonaisuuden.

"Kyllä. Minua vain hermostutti se, miten kertoisin tämän isällesi", Naruko sanoi jatkaen matkaansa huomaamatta, että tummavarjo tarkkaili häntä ja Aliciaa läheisen talon nurkan takaa.

----------------------------------------------------

"Tsunade-sama! On tapahtunut jotain mielenkiintoista!" Shizune huusi rynnäten samalla järkyttyneen näköisenä Hokagen työhuoneeseen, mikä sinänsä oli aika harvinaista. Shizune ei nimittäin koskaan ollut järkyttynyt, ellei sitten laskettu Tsunaden uhkapeli intoilua ja raivokohtauksia, jolloin Shizune lähes tulkoon pillastui.

"Mitä on tapahtunut?" Tsunade kysyi avustajaltaan, joka tasasi hengitystään.

"Kyläläiset ovat nähneet täälläpäin jonkun vieraan miehen, jolla on otsasuojuksessaan nuotin kuva", Shizune sanoi rauhoituttuaan hieman.

"Mitä?!" Tsunade huusi ja nousi ylös sellaisella voimalla, että hänen tuolinsa kaatui. "Hän taitaa olla se, joka on vakoillut Narukoa viimepäivien ajan. Aloita heti turvallisuus valmistelut", Tsunade jatkoi ymmärtäessään tilanteen.

"Kyllä!" Shizune huusi ja ryntäsi ulos toimistosta. Nyt täytyisi toimia ripeästi.

--------------------------------------------------

Naruko katsoi nukkuvaa Aliciaa, ennen kuin sulki oven ja suuntasi kulkunsa kohti omaa huonettaan.

Töks!

"Iiiiiiiiiiiiik!" Naruko huusi, kun jokin terävä osui hänen takaraivoonsa. Yllättäen hänelle tuli voimaton olo ja hän kaatui jaloilleen. Heti, kun hän oli kaatunut, hän tunsi tosi kieroutunutta chakraa takanaan. Pian joku nappasi häntä käsistä ja sitoi hänen kätensä selän taakse.

"Nouse ylös ja lähde kohti ulko-ovea. Äläkä vitkastele, ellet halua omasi ja Sasuken lapsen kärsivän", miehen ääni sanoi. Tuntematon oli ampunut Uzumakiin lääkettä, joka lamautti hetkeksi voimat. Hän ei voinut ottaa mitään riskiä, sillä nainen oli Kyuubin jinchuuriki.

"Sinä siis olet vakoillut meitä", Naruko sanoi ymmärtäessään tilanteen samalla, kun nousi jaloilleen. Hän ei tiennyt, mitä tuo tuntematon halusi, mutta hän ei voisi vaarantaa Alician turvallisuutta.

"Aivan. Ymmärsit näemmä yskän. Minulla ei ole mitään henkilökohtaista sinua ja sitä lasta vastaan, mutta Sasukea vastaan minulla on jotain hampaan kolossa", mies sanoi ja tönäisi Narukoa selkään, jonka seurauksena Naruko lähti liikkeelle.

"Kunhan olemme tarpeeksi kaukana, yritän keksiä jotain", blondi ajatteli kävellessään eteenpäin.

Alicia avasi huoneensa oven hiljaa. Hän oli herännyt äitinsä huutoon ja hiiponyt ovelle kuuntelemaan, mitä oli tekeillä. Hän vilkuili käytävälle ja huomasi samassa, että joku mies töni hänen äitiään eteenpäin. Kun mies oli kadonnut kulman taakse, Alicia tuli käytävälle.

"Äiti on pulassa. Mitä se mies aikoo? Minun on tehtävä jotain", Alicia ajatteli hermostuneena miettien tilanteen saamaa käännettä. Kannattaisiko hänen mennä isänsä vai Hokagen luokse pyytämään apua? Hän itse ei pärjäisi tuolle miehelle. Hän oli vasta akatemiassa. Hänen isänsä asui tosin lähempänä kuin Hokage, joten hän päätti mennä pyytämään apua isältään, vaikkei vielä tuntenutkaan tätä kovin hyvin. Hän lähti nopeasti kohti takaovea.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2012-08-05 15:13:06
Jännäks menee mut tuntuu että tämä osa jäi vähän kesken...

haru-97 - 2012-08-05 19:21:33
Ihana!!! Alicia on niin suloinen!!!

Sweetie - 2012-08-05 19:54:02
Jee, Alicia! Juokse Sasuken luokse! ^^ Tämähän paranee aina vaan :)) En malta odottaa jatkoo :))

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste