Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
APH:Kadotetut tunteet - Gaara-fani
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 372 sanaa, 2592 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-09-19 13:18:15 - Sarja valmis
Kansio: Muu - muu

Joo. Tämä tieto ei ole tärkeä mutta en oo varma teenkö tähän jatkoo riippuu haluutteki kuulla lisää ja siitä et riittääkö inspini^^'

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1198 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Syksyinen myrsky pyyhkäisi yli maiden kokoontumis paikan. Salamat löivät kilpaa taivaan kantta ja ukkonen metelöi voimakaasti. Kaikkien oli määrätty olemaan myrskyn ajan sisällä.” Hei… Hetkonen. Puuttuuko teistäkin täältä joku?”Englantilainen kysyi muilta mailta hetkellisen hiljaisuuden jälkeen. Ludwigin silmät eivät löytäneet Felicianoa eikä hänen korvansa kuulleet Italialaisen kauhun huutoja. ”Missä Italia on?”, hän päätti kysyä toivoen, että joku tietäisi missä italialainen olisi.
  Kaikki katsoivat toisiaan. Kukaan ei tiennyt missä Feliciano oli. Saksa otti kännykkänsä käteensä ja päätti soittaa italialaiselle. Hän laittoi kännykkänsä kaiuttimelle.
  Viisi piinallista minuuttia puhelin tuuttasi kunnes siihen vastattiin. ” Italia… Missä olet?”,Saksalainen kysyi pieni paniikki äänessään. ”………”,hän ei kuullut vastausta. ” Onko kaikki kunnossa?”,Ludwig kysyi nopeasti. ” ……On”,kuului vihdoinkin langan toisesta päästä. Mutta Italian ääni oli synkkä ja jäätävä. ” Tule… Tule tänne!”Romano sanoi näpräten tankkinsa helmaa hermostuneena. ”………”,ei vastausta. Vain oven sulkeutuminen kuului. ” Oletko siellä!”,Saksa,Romano,Espanja ja pari muuta kysyivät samaa aikaa. *tuutuuutuuut*kuului. Puhelu oli katkennut…. Saksan ilme vakavoittui. ” Meidän on selvitettävä mitä on käynyt”, hän sanoi. Ja katsoi muita jotka näyttivät olevan samaa mieltä. 
 
  Saksa,Romano,Espanja ja pari muuta lähtivät etsimään italialaista herraa. He etsivät kaikkialta joka puskan ja pensaan , kunnes päätyivät vanhan varaston luokse. Saksa avasi vanhan puisen oven ja kauhistui näkemästään. Hänen silmänsä olivat tottuneet piemään ja hän huomaisi Felicianon makaavan lattialla sidottunua talutus hihnasta johonkin väkäseen.  Romano juoksi kiireesti veljensä luokse. Hän huomasi että hänen veljensä otsassa oli hakaristi joka oli tehty vetisen terällä. 
 Espanjalainen Antonio katsoi Felicianoa hiukan kauhuissaan. Kaikki se veri joka oli nuoren herran ympärillä olivat varmaan lähtöisin italiasta. Saksakaan ei voinut usko silmiiään. 
He veivät italialaisen takaisin kokoontumis paikkaan ja muut tulivat katomaan italialaista. " Kuka sen teki?",punasilmäinen herra nimeltään Gilbert kysyi veljeltään Ludwigilta. Valitettavasti saksalainen ei osannut vastata veljelleen mitään. " Muuten. Amerikka,Japani ja Suomikin ovat kadonneet",kanadalainen totesi ja silmäili ympärilleen.

 Mitä tapahtui? Mitä oli tekeillä?

Kommentit (Lataa vanhempia)
mursu-love - 2012-09-19 13:32:01
Mahtava!!!

haru-97 - 2012-09-19 15:49:18
Ärsyttää toi Italialainen ja sitt noi nimet ku en oo oikei perehtyny niihin. Oon tottunu vaan Japani Italia Doitsu jne.

Mutt hyvä tää ficci oli. Tosin aika lyhyt mutt se on sivu seikka.

Suomelle ei saa tehä mitään!!!!
Ruotsi kostaa!!!!
Hänen vaimonsa on kadonnut!!!!

Joo rauhoitun :D
Ihana löytää Hetaliaa täält.
Sitäku on liian vähän ja olen taas herännyt siihen kuinka mahtava sarja se onkaan <3

Jatkaihmeessä!!!!

Rukiko-chan - 2012-09-19 16:29:13
Jatka ihmeessä, kiva että muutkin kirjottaa sitä hetaliaa tänne. >.<

TobiKun - 2012-09-19 16:45:34
jatkoaaa! Ihqnan pelottava ficci oli. Haluun tietää nitä felille on tapahtunut. Ja tietenkin kaikill muillekin.

PaperiEnkeli - 2012-09-20 14:00:27
Jatka ihmeessä :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste