Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kauhea matka - Hidan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1006 sanaa, 6665 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-10-06 01:09:55 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Kauhea matka - Alois x Ciel
Sisältää: Kiroilua, väkivaltaa, verta, huumoria, draamaa ja romantiikkaa

Tarinan osat

Arvostelu
4
Katsottu 960 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
OSA 1
» Ciel, joutuu pahaan kiipeliin - Sebastianin toimesta «
_


Alois Trancyn vieressä istuva Ciel Phantomhive näytti hirveältä, hän oli väsynyt ja ärsyyntynyt. Sebastianin piti lähteä jonnekin kuukaudeksi ja Cielin joutui menemään kuukaudeksi Alois Trancyn luokse asumaan. Kyseinen henkilö oli Phantomhiven vihollinen ja hän vihasi Trancya entistä enemmän - mitä pahemmin Alois häntä solvaili, sen enemmän hänen vihansa kasvoi. "Ciel, olisi mahtavaa puhkaista sinun näkyvä silmäsi!" Alois nauroi ja ei välittänyt Cielin reaktiosta, joka näytti siltä, että hän räjähtäisi taivaan tuuliin. "Ai niinkö? Minun tekisi mieli heittää sinut sinne alimpaan helvettiin!" Phantomhive älähti hiljaa ja meni kauemmaksi Aloisista. Alois nauroi - Cielin mielestä räkäistä naurua, yäk. "Saatan luoda jotain hauskaa matkanvarrelle, Phantomhive", Alois tokaisi ja näytti kieltä tummaverikölle.

Ciel yritti hallita itseään, ettei raivoaisi. Vaunut pysähtyivät jostain syystä. "Muistatkin, että tämä on sinun syytäsi jos lennän ojaan ja menehdyn sinne, tai vaatteeni likaantuvat. Sillä sinä maksat nämä ja myös hommaat minulle kauniin ja minun tapaisen haudan ja rakennat itse hautakiven!" Ciel tuhahti - mutta harmikseen sai vain irvistyksen takaisin. "Claude! Anna ruokakori!" Alois kirkui ja sai korin käsiinsä. Matkaa blondin kartanolle olisi vielä muutama tunti. Alois otti keksejä ja katsoi Cieliä. "Ota", blondi sanoi virnistellen ja tunki keksin suuhunsa. Phantomhive katsoi epäilevästi Trancyä kunnes otti keksin käsiinsä. "Jos näissä on jotain myrkkyä, tapan sinut", Ciel sihahti happamasti ja Alois otti keksin suustaan. "Ei tosiaan ole mitään saakelin myrkkyä, kehtaatkin sanoa noin. Claude ei myrkytä ketään!" Alois inahti ja tunki keksin takaisin suuhunsa.

Alois irvisti ja venytteli sormellaan silmäänsä ja irvisti keksi suussaan. "Hyi, olet oksettava", Ciel sanoi ja siirsi katseensa ulos päin. Alois haukkasi keksistä palasen ja nielaisi sen. "Ai niinkö? Minulla sentään on enemmän munaa kuin sinulla", Alois sihahti - irvistellen. Suuret turkoosinsiniset silmät katsoivat houkuttelevasti Cieliä. "Puhuttiinkö nyt mistä?" Ciel kysyi tuhahtaen. "Laihduta", Alois tokaisi ja katsoi Cieliä, vartaloa. Ciel katsoi Aloisia järkyttyneenä, "Tuijotatko sinä, minun vartaloani!?" Phantomhive älähti. Alois nauroi taas likaista nauruaan. "Pakkohan se on tuijottaa kun se on niin, en viitsi sanoa, lihava", Trancy naurahti likaisesti.

Ciel loukkaantui pahasti. "Sinulla sentään on tuollaiset isot kiirusilmät ja paksut reidet!" Phantomhive naurahti kuivasti ja katsoi ulos, pysähtyneen vaunun ikkunasta. Claude avasi oven ja katsoi kumpaakin vuoronperään. "Mitä on meneillään, hyvät herrat?" Faustus kysyi nostaen lasejaan hieman. "Ciel sanoi, että minulla on kiirusilmät ja paksut reidet, ja sanoi myös sen, että olen hirveä!" Alois väitti, mutta selvästi valehteli viimeisen. "Claude, vaadin, että Ciel pysyy pakkopaidassa koko matkan!" Alois vaati, eikä Ciel saanut puheenvuoroa. "Alois väitti, että minun pitäisi laihduttaa, siitä se alkoi, herra Faustus", Ciel sanoi kohteliaasti.

Claude Faustus oli aina ollut hiljainen. Mutta nyt hän ei tiennyt kumman puolella olla, Trancyn vai Phantomhiven. Faustus otti mustan huivin ja huokaisi. "Menkää selät vastakkain", Claude huokaisi jälleen ja nuo menivät epäröiden kummatkin selät vastakkain. Kiinni toisiinsa, jolloin Claude sitoi nuo mustalla huivilla yhteen ja häipyi ajuriksi, näin jatkettiin matkaa. "En tule pitämään tästä", Alois mumisi ja katsoi omaa puoltaan. "Sinun syysi, haukuit minua ensin!" Ciel sihahti ja katsoi itse omaa puoltaan. Alois huokaisi Cielin kanssa yhtä aikaa.

Alois inahti jotain. "Minä myönnän, että näytät hyvältä ilman paitaa...", Trancy mumisi. "Olen nähnyt sinut ilman paitaa..", Alois mumisi. "Helvetin perverssi.. hyvä on, minä myönnän, että sinulla on upea vartalo ja samoin reidet", Phantomhive mutisi ja katsoi edelleen omaa puoltaan. He kolauttivat kummatkin päänsä toisiinsa. "Tuo sattui!" Alois inahti. Ciel murahti jotain. "Nukutaan vaikka tai puhutaan. Mutta ei ainakaan toisistamme, tiedät jopa synkimmät salaisuuteni!" Ciel mutisi ja pyöräytti näkyvää sinistä silmäänsä. "Ai jopa sen, että peset hiuksesi mansikantuoksuisella puhdistusaineella?" Alois kysyi virnuillen. "... sinä tiedät senkin. Itse tuoksut aina sitruunalle tai mintulle", Ciel mumisi.

Alois - perverssi ajatteli ihan jotain muuta kuin ihmisiä vaatteet päällä. "Muuten miltä näytät alasti?" Alois kysyi lopulta. Ciel oli järkyttynyt, veri purskahti nenästä automaattisesti. "Hups...", Alois mumisi kun veri purskahti Phantomhiveltä nenästä. "Miltä näyttäisit itse?" Ciel kysyi järkyttyneenä. "Totaalisesti hyvältä", Alois sanoi. Alois Trancy oli itsepäinen ja aina niin täynnä itseään, ärsyttävän täynnä itseään. Ciel meinasi oksentaa siihen, mutta onneksi ei oksentanut. Kellokin oli ties kuinka paljon, ainakin noin. yhdeksän illalla. Alois virnisti vain räkäistä virnettään, joka oksetti vain Cieliä, mutta onneksi toinen ei sitä nähnyt.

Muutaman minuutin kuluttua molemmat pojat olivat väsyneitä. "En tule pitämään sinusta, en edes unessani!" Ciel tuhahti. "Tulen näkemään sinusta unia.. jossa sinä olet...-", Alois oli sanomassa. "... alasti?" Ciel kysyi järkyttyneenä. "Sisäkönpuvussa", Alois korjasi. Ciel järkyttyi, "Helvetin perverssi!" hän sihahti Aloisille ja haukotteli, sulkien silmänsä. Alois sulki myös silmänsä ja nukahti melkein heti, nähden herkullisia unia, Cielistä. Ciel Phantomhive nukahti minuuttia myöhemmin Aloisin jälkeen.

Aamulla, Alois Trancy ja Ciel Phantomhive löysivät toisensa vierestään. He olivat palanneet yön aikana Trancyn kartanolle, Alois Trancyn luokse. Tai kylläkin itse Alois oli mukana. "Claude!" Alois kiljui. Faustuksen herra oli rientänyt huoneeseen ja meni heti vaatekaapille, hän valitsi Aloisille perinteiset ja yleiset vaatteet ja kaivoi sitten vielä ne kengät - korkokengät, joissa komeilivat purppuransävyiset rusetit. Claude kaivoi vielä Phantomhiven herralle tuon laukusta päivävaatteet ja alkoi pukea noita kahta. Hannah tuli avuksi ja puki Cielin, mutta rouvalla oli ongelmia - tai siis, toisen silmänsä kanssa, muuten hän sai kaiken Cielille päälle. Hannahin toinen silmä oli pamahtanut Alois Trancyn takia, tuo nuori vaaleahiuksinen poika oli tökännyt kaksi silmää rouvan silmään. Oksettavaa.

"Eilinen matka tänne oli hirveä!" - Ciel

Jatkuu pian...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Yukihime - 2012-10-07 14:26:53
ihana ficci, rkstan tätä kyseistä paritusta todella paljon.
Jatkoa nopeesti.

Satoshi-sama - 2012-10-07 15:01:51
Sisko hyvä.. mainio...

Hidan - 2012-10-07 15:05:10
jatkoa tulee pian.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste