Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kun elämällä ei ole väliä - haru-97
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 711 sanaa, 4342 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-10-29 14:45:45
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Tarina kahdesta pojasta jonka maailma hylkäsi.
Pari NejixShikamaru

Arvostelu
6
Katsottu 1360 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olen miettinyt yksinäisyyttä elämässäni paljon. Olen tullut siihen tulokseen että minusta ei vaan ole mihinkään ja siksi tein tämän valinnan. Älkää syyttäkö itseänne tein valinnan itse. Olen onnellinen toisaalla kun teidän maassanne. Kiitos kuitenkin kun yrititte saada minut yhdeksi maailmaanne.
Hyvästi viimeisen kerran.
Love: Hyuuga Neji


Tuollainen lappu löytyi Nejin yöpöydältä ja viimein kahden tunnin etsintöjen jälkeen hänet löydettiin. Liian myöhään. Poika oli hirttäytynyt puuhun. Puuhun joka oli hänen ja Shikamarun salainen tapaamispaikka.

Neji oli aina koulukiusattu,angsti,syrjäytyväinen,nero...erillainen. Nejillä ei ollut ketään joka hänestä olisi välittänyt. Kyllä hänellä ystäviä oli. He pitivät häntä pystyssä niinkin pitkään. Kaikki tiesivät sen. Itsemurha on vain jotain mikä on vaikea hyväksyä.

Eräässä kylmässä pimeässä huoneessa istui eräs poika. Pojalla oli kädessään veitsi. Hän katsoi sitä hetken kunnes viilsi käteensä haavan. Se kirvelsi vähän mutta poika kesti sen koska Neji oli myös kestänyt.

Sen jälkeen kun Neji oli löydetty hirttoköysi kaulassa sakurapuun juurelta Shikamaru on angstannut ja syrjäytynyt. Hänen ystävänsä olivat aluksi käyneet hänen luonaan mutta lopettivat senkin kun se ei tuottanut tulosta.
Shikamarun päivä oli yksinkertainen. Hän heräsi,söi ehkä jotain ja tuijotteli kirjettä ja muisteli rakasta ystäväänsä (joka oli enemmänkin kun ystävä). Välillä poika kävi toisen haudalla puun juurella. Kukaan muu ei enää siellä käynyt. Tuskin kukaan koskaan siellä käynyt. No kyllä Nejin muut ystävät kävivät välillä mutta kaikki ovat muuttaneet opintojen perässä muualle.

Shikamaru ei omista koulutusta eikä työpaikkaa. Hän asuu pienessä talossa jossa oli vaan muutama huone. Rahaa poika tienasi seksillä. Olihan jollain pakko ruokaakin saada ja ne irstaat pedofiilit saivat tyydytystä satuttamalla huoraa. Shikaa se ei haitannut. Hän nautti kivusta.

Se tunne kun istut sängyllä ja odotat uutta pedofiilia luoksesi. Se tunne kun hän avaa oven ja hymyilee pervosti. Se tunne kun hän kävelee sängylle ja livauttaa kylmän kätensä paitasi alle ja suutelee rajusti. Se tunne kun hän hivelee ihoasi. Se tunne kun hän riisuu sinut alastomaksi. Se tunne kun hän koskee sinuun niin rajusti pureskellen imien nuolien puristellen. Se tunne kun hän työntyy raalla voimalla sisääsi. Se tunne kun kaikki on ohi.

Aluksi se oli tuntunut oudolta ällöltä. Se oli tuntunut siltä että maailma loppuu. Mutta hän tottui siihen. Pakkohan siihen oli tottua. Muuten sitä ei kestä.

Shikamaru makasi sängyssään. Hän oli juuri herännyt. Hän lähti pian ulos. Tänään teki vaan niin mieli mennä baariin ja vetää kunnon kännit. Tuska oli pakko hukuttaa johonkin.

Kadulla ihmiset katsoivat ja naureskelivat yksinäiselle pojalle. Ennen niin ylväss ja komea itsevarma miehen alku näytti vaan huoralta. Seksi lelulta jonka kimppuun voi hyökätä ja raiskata ilman vastusteluja. Pedofiilin unelma.

Ilta alkoi hiljalleen vaihtua yöksi kun poika oli kännissä. Se tuntui hyvältä. Sai vihdoin irroittautua tuskasta ja rentoutua.

Yöllä poika herää vieraasta sängystä.

Tietysti juominen johtaa taas tähän. Tietty hän on tahtomattaan harrastanut seksiä miehen kanssa.

Shikamaru ei kestänyt enää hän matkasi sakurapuun luokse ja asettui sen juurelle makaamaan.

-Neji tulin taas luoksesi.    Poika totesi hymyillen.
-Älä pelkää. En hylkää sinua enää.   Poika hymyilija nukahti. Pian alkoi sataa lunta. Vaikka poika heräsi hän ei liikahtanut vaan antoi lumen peittää itsensä. Se oli tuskaista mutta sen arvoista.

Yhtäkkiä kipua ei tuntunut. Kylmä ei enää haitannut. Oli lämmin. Kaukaisuudessa Sakurapuun alla istui eräs poika.
-Shikamaru?   Brunette poika kysyi ihmeissään kun käänsi kasvonsa.
-Tulin kotiin Neji.    Brunette poika nousi ylös ja juoksi mustatukan luo.
-Minulla oli ikävä!!!    Nejiksi kutsuttu poika itki ja halasi toista. Shikamaru halasi toista takaisin.
-Lähdetäänkö?    Shikamaru kysyi suudellen toista. Neji nyökkäsi.
-Mennään kohti ikuista paratiisia.

Näin kaksi maailman hylännyttä poikaa saivat rauhan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Deidara - 2012-10-29 15:01:37
Vihdoinkin tätä paritusta jota en koskaan itse viitsi kirjoittaa <3

Tema - 2012-10-29 19:49:44
Niin surullinen, entistä herkemmällä tuulella niin nyt vollotan täällä.

ChibiSasseKun - 2012-11-05 18:43:12
Tarinasta en osaa sanoa mtn.. :'D mutta loppu oli kaunis <3 en pahemmin parituksesta välitä, mutta tässä tarinassa oli sopiva : 3 En voi sanoa muuta kuin aaw ~ <3 hyvin kirjoitettu tarina ja juoni kulki mukavasti ^^ Lopun osasin tosin jo arvata parituksen ja alun perusteella, joten tarinasta meni "jännitys" DX mut anyway hyvä tarina :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste