Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
" Rakastan sua " - lechan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 257 sanaa, 1712 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-01-13 19:13:13
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Tuotaah, ensimmäinen nettiin kirjoittamani tarina, ja kieltämättä mä en ihan ymmärrä miten tää toimii... Taisiis nii hope so että ymmärrätte mitä tarkotan.

Mutta siis joo, tälläkertaa shonen-aita rustailen, muutamia käsin kirjoitettuja yaoi-ficcejä takana, mutta ne eivät tule koskaan näkemään päivänvaloa, vaan homehtuvat siellä.
Rakentavaa palautetta voisitte mulle antaa, niin kehityn sit sitä mukaa kirjottajana & toiveet on toki tervetulleita. 

Hahmoja en siis ole itse luonut, vaan Masashi Kishimoto, mutta tarina on sitten omaa käsialaani. Oon tosi huono näissä alkuselityksissä. 

Itse en edes pahemmin tästä parituksesta välitä, mutta erään ystäväni pyynnöstä tuli tätä kokeiltua, ja musta oli ihan helppo tällä parituksella kirjotella, joten sasuNarua saatte lueskella. Eipä mulla tän kummempia, mukavia lukuhetkiä.

( ainiin, tarina kirjoitettu Naruton näkökulmasta ) 

Arvostelu
6
Katsottu 813 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Mä roikun kuin koiranpentu mustatukkaisen kädessä, ja hymyilen vähintäänkin kuin idiootti. Yleensä me ei olla paljoa yhdessä, koska Sasuke on parantumaton kaappihomo ja jos se haluaa homoutensa joskus paljastaa, niin ei se kuulemma viitsi paljastaa seurustelevansa jonkun munlaiseni kanssa. 
" Mitä sä virnuilet? " Sasuke kysyy ja luo muhun kylmän vilkaisun. " Kunhan vaan virnuilen ", totean hymyillen, en mäkään nyt ihan ällösöpöksi halunnut alkaa ja sanoa jotain  " Kun ajattelen sinua, se saa väkisinkin virneen naamalleni " - tyyppistä. Sasuke ilme pehmenee vähän, ja kai se vähän rentoutuukin, ollaan me nyt jo niin kaukana sivistyksestä, että parempi ollakkin vähän rentoutuneempi kun ihmisten seurassa.
Kohta me ollaan siellä kohteessa, mukavalla kalliolla kaukana kaikista. Sasuke käy makaamaan siihen sammaleen päälle, ja mä seuraan perässä. Sasuke katselee taivaalle, ja mun katseeni pysyy kiltisti siellä mustatukan kasvojen alueella. Siitä se lähtee vaeltamaan vähän alemmas, kalpealle kaulalle, ja jostain syystä mun sydän hakkaa, ja heittää kuperkeikkaa, kun katse alkaa vaeltamaan solisluiden kohdalla. Mä nielaisen kuuluvasti, kun annan katseeni vajota alemmas. Mä tosin herään pian kylmään todellisuuteen, kun tajuan että sattumoisin Sasukella on paita päällä. 
Mä puistelen päätäni, ja saan osakseni Sasuken kummastuneen katseen. " Ei mitään, ei yhtään mitään ", mä tuhahdan vähän happamasti, ja pettyneesti siihen, kun mustatukalla oli se paita kauniin ihonsa, ja lihaksistonsa suojana. 
" Mä rakastan sua ", mustatukka toteaa, ja painaa pehmeät huulensa mun huulillen. 

____

Ettäpä tämmöstä. 

Kommentit (Lataa vanhempia)
Guren - 2013-01-13 20:03:04
Hyvin kirjoitettu. Vilkaisisitko oneshottiani nimeltä Odotuksen tuska? Hyvin kirjoitettu.

Yukihime - 2013-01-14 17:04:01
hyvin kirjoitettu, olen onnellinen että joku vi*tu vihdoin lisäsi tänne SasuNarua..
En erityisemmin pidä puhekielellä kirjoituksesta, mut aivan sama.
Kirjoita lisää.

Sweetie - 2013-01-15 15:53:50
Oih, ihanan söpö :) Olisi toki voinut olla pidempi mutta kyllä tämäkin on ihan hyvä. Itselleni tuottaa hieman hankaluuksia lukea tekstejä, jotka on kirjoitettu puhekielellä mutta tämä oli silti hyvin koottu. Jee :D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste