Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
You Are My Destiny. Osa 7 - sango
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 290 sanaa, 1992 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-05-28 22:27:22 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Tämä kertoo Suigetsusta, joka on muutanut Konohaan isoveljensä Kisamen kanssa. Juu ne on nyt veljekset. ei valituksia kiitos. kröhöm, siis mihin jäinkään...  juu, Sui tapaa Sasuken koulussa ja muuttaa tämän luokse asuntolaan, kyllä suurin osa koululaisista asuu asuntolassa,  anakin ne jotka asuvat kauempana, eivätkä saa kotiväeltään kyytiä.
No jossain vaiheessa Suigetsun ja Sasuken ystävyys muutuu ihastukseksi ja sitten rakkaudeksi. Nuorten rakkaus saa aikaan, liikesarjan jonka aikana molempien on opittava luotettamaan toisiinsa ja tunteisiinsa. Sarja tulee sisältämääm tradegiaa, draamaa ja ihmissuhde kiekuroita. Nauttikaa ja kommentoikaa. Toivottavasti tykkäätte ja jos on kirjoitusvirheitä, niin niistäkin saa mielellään sanoa. 

Tapahtui viimeksi: Suigetsu kertoi Sasukelle, että tämä oli murtanut Gaaran nenän... miten Sasuke suhtautuu?

Tarinan osat

Arvostelu
3
Katsottu 786 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke voihkaisi hiljaa.  "Voi hitto..." Sitten hän tajuaa, katsovansa Suigetsu yhä silmiin ja kääntää punastuen katseensa pois.
"Sui..." Suigetsu hätkähti ja nousi sitten Sasuken päältä. "A-anteeksi…" hän kuiskasi. Korppitukka nousi istumaan yhä punaisena kasvoiltaa. Sitten hän kysyi:

"E- etkö sinä inhoakaan minua? Sinulla on ihan täysi oikeus inhota ja vihata minua... sen takia mitä minä tein..." Sasuke sanoi hiljaa ja tuijotti käytävän vastakkaista seinää... Suigetsu katsoi Sasukea hiljaa. Muut oppilaat lähtivät, sillä aikaa koulusta kotiin. Suigetsu laski katseensa lattiaan.

"Kyllä sinä voit sanoa sen ääneenkin..." Korppi sanoi hiljaa, katse yhä vastapäisessä seinässä...

"Sui...?" Sasuke kysyi kun toinen oli yhä hiljaa... ja vilkaisi valkotukkaista...

"Tuota.." Suigetsu aloitti ja katsoi lattiaa… "En voi kieltää tunteitani…" poika jatkoi ja hymyili varovasti.

"Ja ne ovat...?" Sasuke kysyi hitaasti. "No… olen tässä päivän aikana huomannut, että olen ajatellut vain sinua..." Suigetsu sanoi hiljaa ja katsoi lattiaa.
Sasuke katsoi Suigetsua hetken vaiti, kunnes sanoi hiljaa...

"Niin minäkin sinua.... joten sinä et siis vihaa tai inhoa minua?" Sasuke kysyi hiljaa, katse yhä valkotukkaisessa.Suigetsu ei ehtinyt vastata Sasukelle, koska Kakashi tuli antamaan näiden laukut ja sanoi. 
”Teidän olisi parempi mennä jo asuntolaan. Toin teidän molempien reput..." Harmaahiuksinen laski poikien laukut lattialle. Kun mies oli lähtenyt, Suigetsu katsoi Sasukeen ja sanoi. "En vihaisi tai inhoaisi sinua koskaan. En pystyisi."

Sasuke hymyili hieman ja nousi sitten seisomaan ja otti omansa, että Suin laukun. Sitten hän ojensi kätensä Suigetsulle.
"Mennäänkö?"

Suigetsu tarttui varovasti Sasuken kädestä, antaen Uchihan vetää itsensä ylös, otti Sasukelta laukkunsa, heittäen sen olalleen ja sanoi hymyillen.
"J- joo..." Pojat lähtivät käsi kädessä kohti asuntolaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Ren-fan - 2013-05-29 11:42:49
Pitkästä aikaa jatkoa :D Harmi että oli vähän lyhyt. Tykkään tästä sarjasta, toivottavasti teet vielä jatkoa :D

sango - 2014-10-17 19:05:53
@Ren-fan: teemme Emon kanssa lisää kun ehdimme. Malttia. ^ ^'

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste