Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kettu origami osa 1 - Shinji
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K15- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 663 sanaa, 4021 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-07-17 19:23:54 - Sarja kesken
Kansio: Muu - K13-K15

Rating: K-15 (koko ficci sarja siis).

Disclaimer: En omista hahmoja. Hahmot omistaa Masashi Kishimoto.

Olin vannonut, etten koskaan enään kirjoita ficciejä. Kun aloin tätä kirjoitaa minulla oli henkisesti hieman olo, jotten päädyin kirjoitamaan ja se helpotti oloani. Varmaan kirjoitaisin muista suosikki sarjoistani (esim. Neon Genesis Evangelion ja One Piece), mutta tämän tarina perus juttut sopii Narutoon parhaiten. Kysessä olisi kolmi osainen sarja. Toinen osa on valmis, mutta sitä betataan juuri ja viimeinen on vielä kesken. Toinen osa tulee luultavasti kolmessa viikossa. Viimeisestä en lupaa mitään vielä.

Tämä on lyhyt osio, mutta seuraavasta on tulossa ainakin ehkä yli puolet pidempi. Viimeinenkin on mahdollisesti yhtä pitkä.

Huomatelen, että ficci ei ole täysin yksin minun kirjoitamani. Suunitelin tarinan perus juttut itse ja tein alkuperäisen kirjoituksen ensin. Hyvä ystäväni oikoluki tämän ja muokasi sitä hieman, että hän on myös toinen kirjoittaja.

Kommentia, kittos.

Viimeisenä tiedoksi: Minulla on lukihäiriö. Niitä ei ole tässä varmaan niin paljoa, mutta jos on niin kertokaa niistä.

Tarinan osat

Arvostelu
4
Katsottu 1072 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruto Uzumaki istui syrjässä Konohan lähellä nojaten puuhun, ja oli aikeissa syödä eväitänsä, joihin hän ei ollut koskenut ninja akatemiassa. Syynä oli, että kolme 17-vuotiasta chuunin tason ninja poikaa oli tullut akatemiaan härnäämään häntä. He eivät olleet tosin kerinneet kiusata Narutoa, sillä hän oli huomannut heidät käytävässä juuri ennen kuin he olivat ehtineet nähdä häntä.

Naruto oli juossut välittömästi pois akatemiasta (pinnatakseen koulusta) ja ylipäätänsä koko Konohasta, ja mennyt kylän ympärillä olevaan metsään. Häntä oli kumminkin alkanut väsyttää siellä, joten hän oli jäänyt istumaan puun alle. Konoha oli vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä hänestä, mutta tätä ei näkynyt metsään.

Naruto alkoi syödä eväsleipäänsä ja maitoaan. Hän oli juuri ottamassa niitä ulos laukustaan, kunnes hoksasi siellä olevan jotain ylimääräistä. Se tuntui paperilta, mutta muoto oli eri, ja vaikutti pieneltä. Hän tarttui siihen paremmin, ja otti sen pois laukusta katsoakseen mikä se oli. Hän näki lilan värisen origami paperitaideteoksen.

"Mitä ihmettä?" Naruto ajatteli. "Miten tämä on tänne joutunut?"

Kuinka siis origami oli päätynyt laukkuun? Vastaus siihen löytyy aiemmasta kohtauksesta, tarkallaan ottaen juuri siitä, jolloin Naruto oli nähnyt kiusaajansa: hän oli paennut vessaan, ja jättänyt laukkunsa käytävän naulakkoon. Tyttö nimeltään Hinata Hyuuga, Narutoon ihastunut, oli laittanut origamin sinne. Hinata oli tehnyt sen juuri Narutoa varten, mutta ujoutensa takia hänestä ei ollut antamaan sitä tälle (sillä hän ei pystynyt katsomaan Narutoa edes silmiin). Hän oli kuitenkin saanut sopivan tilaisuuden antaa se Narutolle, vaikkei tämä todennäköisesti tietäisi juuri hänen antaneen sitä.

Hinata oli siis laittanut origamin Naruton laukkuun vähän ennen kuin Naruto oli tullut vessasta, mikä olikin sujunut helposti, sillä laukun vetoketju oli ollut osittain auki. Sen jälkeen hän oli lähtenyt välittömästi laukun luota, ja mennyt suuntaan mistä Naruto oli tullut, mutta he eivät olleet katsoneet toisiinsa.

Naruto katseli origamia. Se oli kauniin värinen ja näköinen, ja näytti selvästi eläimeltä. Narutosta se näytti esittävän koiraa, mutta tosiasiassa se oli kettu: Hinata ei ollut aiemmin tiennyt tarkkaan miksi hän oli päättänyt tehdä ketun. Hän oli ensin suunnitellut tekevänsä siitä koiran tai suden, mutta koira oli liian "tavallinen" hänestä, ja niin oli myös suden suhteen, joten hän oli päätynyt lopulta kettuun.

Naruto mietti mitä origami teki hänen laukussaan. Olisiko joku laittanut sen sinne vahingossa, koska oli luullut laukkua omakseen? Vai olisiko tuuli jotenkin puhaltanut sen sinne? Vai olisiko joku laittanut sen sinne tarkoituksella?

Jos joku olisi laittanut sen sinne tarkoituksella, niin silloinhan se olisi merkkinä jonkun pitävän hänestä edes vähäsen, Naruto tuumi. Häntähän oli syrjitty koko hänen elämänsä ajan, eikä hän ollut saanut kokea myötätuntoa tai lämpöä keneltäkään. Muulta paitsi opettajaltansa Iruka Uminolta.

"Jospa tämä on Iruka-senseiltä?" Naruto ajatteli mielessään. "Äh, tuskinpa on. Miksi hän mulle origamin antaisi ja vieläpä lilan värisen? Varsinkin kun se on vähän tyttömäisen näköinenkin. Ramen reissun hän kyllä sen sijaan varmaan tarjoaisi."

Syntyi myös päätelmä origamin olevan ehkä Naruton ihastukselta Sakura Harunolta, mikä selittäisi värin, sillä Narutosta lila oli tyttöjen väri. Vaikka Sakura oli ollut Narutolle törkeä ja piittaamaton, niin Narutolla oli tunne Sakuran sittenkin taitavan pitää hänestä.

Naruto hymyili katsoessaan origamia, ja päätti pitää sen muistona. Sen voisi myöhemmin näyttää Sakuralle, ja hän voisi kiittää tyttöä siitä samalla. Ties vaikka sen avulla heistä tulisi ainakin ystäviä ja ehkä enemmänkin.

Ja juuri silloin metsästä kuului ääniä...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Thgilnoom - 2013-07-17 22:27:46
Mukavan oloinen tarina. Saa nähdä mitä tuleman pitää.
Nuoli ylös ~

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste